2011 Ekim Anneleri

Hımm çok iyiymiş ama ben rahatsızlandığım zaman gelmiyorum izinalıyorum raporda istemiyorlar ilk başlarda verdim ama şimdi arada bir 15 te bir kaçamak yapıyorum bi gün o kadarda olcak. Ben istesem mazeret izni alırım 45 gün ama raporla dayatmak hoş olmaz işte, arada kaç yılın hukuku var :) Ama sende haklsıın iş için kendini çok kasmıcaksın relax ve rahat çalışçaksın kimseye yaranılmıyor bu devirde :)

kız sus ahmet abim duymasın ben senede 5 günden fazla raporsuz gelmiyorum zaten hiçte maaşımdan kesilmedi hoş ben bazen avanslarımı bile kestirtmiyorum onumu kestirtcem çirkinleşiirim hee

Ahmet abiiiiiiiiiiiii Eda var yaaaaaa avansları kestirmiyomuş

Son düzenleme:

kaça mal ettin 60 tanesini çok merak ederim de böyle şeyleri:78:
çok güzellermiş özellikle mavi olanına bayıldım sizi hatırlatacak yakınlarınıza ne güzel...

Biliyoki Benden harçlık istemesinde avanslara razıyım der okusa

ben malzeme satan biyer gördüm çeşit çeşit alıp kendim yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse hepsi aynı değilde hepsi değişik değişik olsun istiyorum

kendisini sevmeyenler gibi sevenler de çok sana göre haksız yönü çok başkalarına göre haklı...böyle böyle seçiliyor işte

ben ankaralı değilim tabi ama. varmıdır 20 yıldır belediye başkanlığı yapan, belediye başkanı emeklisi olcak yaw nerdeyse:) nası bi memnuniyetse insanlardaki, mazoşitçe:)

geçmiş olsun inşallah büyük bir hasar yoktur. evet evet hatırlıyorum. modern şehir yöneticiliği böyle yapılıyor olmalı. öğrenicem ben de.

iyi hoş diyorsun, keşke yapabilsek ama şu çileyi hak edecek insanlar değiliz hanzade nasıl sakin kalayım. mazgalların üzerine beton döktükleri için yollar kapandı ve benim akşam eve gidişim 9-10'u bulacak. bulvar tamamen kapalı şuan görüyorum. ben bunu yaparken sükunetimi koruyacak kadar yüce gönüllü olmak istemiyorum. ben bu şekilde yönetilmek de istemiyorum. neyse sakinleşiyorum şimdi, yine de okurum teşekkür ederim.

leyna dün hoşafımdan küçük sinek çıktı çocuklarımla birlikte kulaklarını çınlattık yiyip yememek arasında çok kararsızkaldım

leyna olsaydı kesin ye derdi ama ben yinede yemsem iyi olur dedim en sonunda

ben şimdi sana küflüydü desemde hımmmmmmmmmmmmmm nem nem nem Derssin sen

derim tabi derim derim derim
canım dondurma istedi deli gibi hemde bana bak eda evde yaklaşık 15 tane bedava cornetto kapağı var hepsini bakkala götürüp cornetto alsam sonra onlara gömülsem çok mu çocuklaşmış olurum

Çok şidetli yağdı sanırım Ankarada Leynaa Allah yardım etsin suda kalanlara, ben kadere çok inanırım bazen ne kadar tedbir alırsan al, vade bittiyse bir şeyler sebep olur ve sen engelleyemessin. Tıpkı dünyanın tedbirini alıp yinede yavrularını kaybeden anneler gibi.. Yada canına geleceğine mevla malınla ufak bir imtihan eder seni, heyyyy kulum kendine gellll! diye... Takdiri ilahi... İnşallah en az zararla atlatırlar.. Burdada Geçen yıl çok büyük sel oldu Bir çok marka fabrika sular altında kaldı, dere taştı son 150 yılda m2 düşen su ilk defa bu kadar şiddetli denmişti... En az hasarla atlatırlar inşallah...

ilahi canım yaa benim saçımdada orial vardı çok yıprandı hamileliği hastalık gibi tanımlayan insanlardan nefret ediyorum:113::113::113:

Ayyyy Hanzade teyze utandırdı bizi oğluşum. ama ben söz tutarım Hanzade teysemisss. Hemen gerekli araştırmayı yapıyorum, içinden saydırmak da günahsa bidaha saydırmıyoruuum. O zaman beni kısdıranları dövebiliymiyiiim?

:) kendisi 06 Melih ya twit hesabına göre..nasıl seçiliyo anlayan var mı?

geceleri giriyor canım. şimdi ve uzun süre ulaşılmaz olur.
kışın bize kardan yollar kapandığında 'yolları tuzladık, inanmayan tadına baksın demişti'. sanırım bu espri yeteneği sayesinde seçiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…