evet varya cnm özel sektörüde kapsıyo sadece devlet memurlarının biraz daha fazla bildiğim kadarıyla yasal rapor hakkının haricinde eğer problemli bir hamilelik geçiriyosan 45 güne kadar mazeret iznimizde var ama tabi doktorlar onu pek vermek istemiyo anccak çok riskli bi durumda diye biliyorum
kız sus ahmet abim duymasın ben senede 5 günden fazla raporsuz gelmiyorum zaten hiçte maaşımdan kesilmedi hoş ben bazen avanslarımı bile kestirtmiyorum onumu kestirtcemçirkinleşiirim hee
Mira Bonbon Nikah sekeri, nikah sekeri, zel tasarim nikah sekerleri, bebek sekeri, nisan sekeri, hediye sepetleri, ikolata, hediye sepetleri, kurumsal hediyeler
arkadaşlar bu arada eminönünden bu bebek şekerlerinden aldım, 60 tane, mevlütte dağıtcam, bebişim oğlumu görmeye gelenlere, eğer böyle bişey yapmayı planlıyorsanız, fazla ağırlaşmadan alın, çünkü doğumdan sonra belki bunları almaya fırsatımız olmayacak, hani bebişlerden dolayı.. inşallah bunları dağıtmak nasip olur..
:) kendisi 06 Melih ya twit hesabına göre..nasıl seçiliyo anlayan var mı?
en son toplarda nefesimiz kesildi diye hatırlıyorum ama
hımm çok iyiymiş ama ben rahatsızlandığım zaman gelmiyorum izinalıyorum raporda istemiyorlar ilk başlarda verdim ama şimdi arada bir 15 te bir kaçamak yapıyorum bi gün o kadarda olcak. Ben istesem mazeret izni alırım 45 gün ama raporla dayatmak hoş olmaz işte, arada kaç yılın hukuku var :) ama sende haklsıın iş için kendini çok kasmıcaksın relax ve rahat çalışçaksın kimseye yaranılmıyor bu devirde :)
ahmet abiiiiiiiiiiiii eda var yaaaaaa avansları kestirmiyomuş
Mira Bonbon Nikah sekeri, nikah sekeri, zel tasarim nikah sekerleri, bebek sekeri, nisan sekeri, hediye sepetleri, ikolata, hediye sepetleri, kurumsal hediyeler
arkadaşlar bu arada eminönünden bu bebek şekerlerinden aldım, 60 tane, mevlütte dağıtcam, bebişim oğlumu görmeye gelenlere, eğer böyle bişey yapmayı planlıyorsanız, fazla ağırlaşmadan alın, çünkü doğumdan sonra belki bunları almaya fırsatımız olmayacak, hani bebişlerden dolayı.. inşallah bunları dağıtmak nasip olur..
cnm süzme ekşi yoğurt istedi üffff kim gidip alacak şimdi kim kim ????
yok valla edoş benim başında kesilmişti zaten nefesim. O yüzden nefes almadan yedim nasıl yedim hatırlamıyorum ama bi okadar daha olsa yerdim yaniii
kendisini sevmeyenler gibi sevenler de çok sana göre haksız yönü çok başkalarına göre haklı...böyle böyle seçiliyor işte
ayyy çok mu güzeldiiiiii
çok ilginç yaa:)) dikmende de benim müdürümün arabası sular altında kalmış onu kurtarmaya gitti yazık yaa milletin hem malına hem canına sele çare bulamıyorlarmı neeee bir ara hatırlıyormusun başkan metro girişlerine falan kum torbası koydurmuştu önlem diye
Geriye kalan ya sabır demek :) Hasbinallah demek... La havle demek... :93:ama asla küfretmemek sövmemek, küfretmenin zararları diye bir yazı var çok uzun değil googldan arattırın. Okuyun mutlaka, öğrendiklerinizden sonra s.lak demeye bile çekineceksiniz :) , heleki bebeğinize olan zararını. Bende iki gün önce bir şey kaçırdım ağzımdan hemen tövbe ettim, çok çok çook pişman oldum. İnşallah bidahada tekrarlamam. Allah affetsin hatası olana hidayet versin bizede sabır versin
Geçmiş olsun kızlar inşallah can kaybı olmaz. Tam olarak ne zaman her yönden gelişmiş bir ülke olucaz acaba merak ediyorum.
teşekkürler eyt cim inşallah can kaybı olmadan atlatırız şu günü. inşallah çocuklarımız görür, torunlarımız görür. tüm endişem onlar için zaten. bizden geçti.
ben şimdi sana küflüydü desemde hımmmmmmmmmmmmmm nem nem nemDerssin sen
çok ilginç yaa:)) dikmende de benim müdürümün arabası sular altında kalmış onu kurtarmaya gitti yazık yaa milletin hem malına hem canına sele çare bulamıyorlarmı neeee bir ara hatırlıyormusun başkan metro girişlerine falan kum torbası koydurmuştu önlem diye
Ben geldiiim. Bende saçlarımı kestirdim yaklaşık 3 hafta önce. hatta burada konuşulanlara bakıp kestirmiyordum. Sonra kociş saçlarımı kestirmemi istedi, "uçları incelmiş yazık kendine gelsin" dedi. Bende böle bi hurafe var diyemedim. Anneme ucundan dokundurup dedim. Annem şaşırdı, sen böyle şeyleri sallamazdın kızım hayırdır dedi. Kendisi 3 hamileliğinde de kestirmiş. Saçımla sizin ömrünüzün ne alakası var, Allah ne kadar yazdıysa o kadar yaşar, saçmalama didi.
Bende gidip kestirdim.Ondan sonra gören herkes, "ay hamilelik ne yakışmış demeye başladı ". Ne kadan paspal görünüyorduysam öncesinde, tahmin edin artık.
Geriye kalan ya sabır demek :) Hasbinallah demek... La havle demek... :93:ama asla küfretmemek sövmemek, küfretmenin zararları diye bir yazı var çok uzun değil googldan arattırın. Okuyun mutlaka, öğrendiklerinizden sonra s.lak demeye bile çekineceksiniz :) , heleki bebeğinize olan zararını. Bende iki gün önce bir şey kaçırdım ağzımdan hemen tövbe ettim, çok çok çook pişman oldum. İnşallah bidahada tekrarlamam. Allah affetsin hatası olana hidayet versin bizede sabır versin
:)
:) kendisi 06 Melih ya twit hesabına göre..nasıl seçiliyo anlayan var mı?
ayyy çok mu güzeldiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?