leyna dün hoşafımdan küçük sinek çıktı çocuklarımla birlikte kulaklarını çınlattık yiyip yememek arasında çok kararsızkaldım
leyna olsaydı kesin ye derdi ama ben yinede yemsem iyi olur dedim en sonunda
Anacım herkes terelelliymiş dün de ben söyleyince dökülmüşler. Sizi gidiler siziiii. Hanzade de tis baptım demeseydi, kimse demeyecekti. Gerçi sonra Hanzadenin kinin tis olmadığı ortaya çıktı ama tis yapanlar da deşifre olduheheheheh.
leyna dün hoşafımdan küçük sinek çıktı çocuklarımla birlikte kulaklarını çınlattık yiyip yememek arasında çok kararsızkaldım
leyna olsaydı kesin ye derdi ama ben yinede yemsem iyi olur dedim en sonunda
Deniss cim iyi olmanıza sevindim. Bizde iyiyiz çok şükür. Benim bebik akşam dondurmayı yedikten sonra çıldırdı. Zaten normalde de çok hareketli. Boyundan büyük işler yapıyor. çok fingirdek çooook. Doğunca nasıl zaptedicem diye düşündürmeye başladı.anasıda babasıda fırlama olunca çocukta böyle bişey oluyor demekki.
Ankara içinde üzüldüm yaa. Umarım daha medeni önlemler alınır.
Istanbul un da bazı yerleri öyle maalesef. Az yağmur yağsın sel oluyor.yağmur sonrası hep aynı tablo.
ayyy çok mu güzeldiiiiii
iyi hoş diyorsun, keşke yapabilsek ama şu çileyi hak edecek insanlar değiliz hanzade nasıl sakin kalayım. mazgalların üzerine beton döktükleri için yollar kapandı ve benim akşam eve gidişim 9-10'u bulacak. bulvar tamamen kapalı şuan görüyorum. ben bunu yaparken sükunetimi koruyacak kadar yüce gönüllü olmak istemiyorum. ben bu şekilde yönetilmek de istemiyorum. neyse sakinleşiyorum şimdi, yine de okurum teşekkür ederim.
Aslında söylenecek çok şey var ama yerinin bu topik olmadığı kanaatindeyim :) Bencede sakinleş, bebeğine zararlı biliyosun :)
kızlar national geographic- anne karnında hayat döngüsü diye bir belgesel var izlediniz mi?
derim tabi derim derim derim
Canım dondurma istedi deli gibi hemde bana bak eda evde yaklaşık 15 tane bedava cornetto kapağı var hepsini bakkala götürüp cornetto alsam sonra onlara gömülsem çok mu çocuklaşmış olurum
Biliyoki Benden harçlık istemesinde avanslara razıyım der okusa
Aaaa güzeller güzeli gökkuşağı gelmiiiş. Slm canım, nasılsın? Benim şehzadem de dondurmayı çok seviyo, ama tatlı ve çikolatayı hiç sevmiyo. Hemen midemi yakıyor.
Deniiiiiz Ankaradaki yağmur buraya da uğradı. Geçen bizde de sabah başalayan yağmur, akşama kadar artp azalarak devam etti ama hiçbiryerde gölet oluşmadı. Belediyemiz iyi çalışıyor ne yalan sölim.
hoşafından kurt çıkan denizdi eslemmmmmmmmmm turşusu
Çok şidetli yağdı sanırım Ankarada Leynaa Allah yardım etsin suda kalanlara, ben kadere çok inanırım bazen ne kadar tedbir alırsan al, vade bittiyse bir şeyler sebep olur ve sen engelleyemessin. Tıpkı dünyanın tedbirini alıp yinede yavrularını kaybeden anneler gibi.. Yada canına geleceğine mevla malınla ufak bir imtihan eder seni, heyyyy kulum kendine gellll! diye... Takdiri ilahi... İnşallah en az zararla atlatırlar.. Burdada Geçen yıl çok büyük sel oldu Bir çok marka fabrika sular altında kaldı, dere taştı son 150 yılda m2 düşen su ilk defa bu kadar şiddetli denmişti... En az hasarla atlatırlar inşallah...
eh artık bak beni patronuma düşman edeceksin eda bu ne yaa odalar avanslar ohh ne iyi ne iyi anlaşıldı senin o kadar mesafeyi niye kat ettiğin
Ayyyy Hanzade teyze utandırdı bizi oğluşum.ama ben söz tutarım Hanzade teysemisss. Hemen gerekli araştırmayı yapıyorum, içinden saydırmak da günahsa bidaha saydırmıyoruuum. O zaman beni kısdıranları dövebiliymiyiiim?
kızlar National geographic- anne karnında hayat döngüsü diye bir belgesel var izlediniz mi?
Eh artık bak beni patronuma düşman edeceksin eda bu ne yaa odalar avanslar ohh ne iyi ne iyi anlaşıldı senin o kadar mesafeyi niye kat ettiğin
evet çok iyi bir teşhis koydun hanzade cim. Yoksa çekilirmi o yollar.
Bende öyle bir patron istiyorum yaa.gerçi önceden de benim öyle bir patronum vardı. 5 yıl çalıştım sonra sıkıldım çıktım. Ama şuna kesin karar verdim. Ben eğer burdan çıkarsam büyük bir yerde değil daha küçük bir yerde çalışıcam. Daha çok kıymet biliniyor. Kalabalık olunca menfaatler çıkarcılar yalakalar hepsi bir arada. Iğrenç insanlar.
BU ADAMIN BENDE EN AZ BABAM KADAR HAKKI VARDIR 20 YAŞINDAYDIM YANINDA BAŞLADIĞIMDA KENDİDE HEP DER BÜYÜTTÜM EVLENDİRDİM ŞİMDİDE ANNE OLDUĞUNU GÖRCEM DİYE SONRADA KIZAR SÖYLENİR KENDİ KENDİNE YAŞLANDIM DİYEALLAH ONA AİLESİYLE BERABER UZUN ÖMÜRLER VERSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?