2011 Ekim Anneleri

:78::78::78:
aıyyyy utancımdan kafamı nerelere gömsem pisboğaz oldum çıktım anacım ama napıyım israfffff yazık değimi küçücük sinek uğruna bir tabak hoşafı yaktın

hoşafından kurt çıkan denizdi eslemmmmmmmmmm turşusu

Aaaa güzeller güzeli gökkuşağı gelmiiiş. Slm canım, nasılsın? Benim şehzadem de dondurmayı çok seviyo, ama tatlı ve çikolatayı hiç sevmiyo. Hemen midemi yakıyor.

Deniiiiiz Ankaradaki yağmur buraya da uğradı. Geçen bizde de sabah başalayan yağmur, akşama kadar artp azalarak devam etti ama hiçbiryerde gölet oluşmadı. Belediyemiz iyi çalışıyor ne yalan sölim.

ayyy çok mu güzeldiiiiii

geçen bizimde oldu dondurma maceramız akşam yemekten sonra yeşilköye gittik güya yürüyüş yapacaktık kardeşimle girdik roma dondurmacısına bi top şundan bi top bundan derken aldık çıktık ama beni göreceksiniz külah elimde kaybolmuş ben yarım kilo dondurmayı külaha doldurtmuş yemeye çalışıyorum geri döndük sonra boşalttırdık yarısını kuplara bi elimde külah bi elimde kup çocuk tuhaf tuhaf bakıyo abla ne oldu sana nerene yiyosun diye ama yedim hepsini işime gelince çok iyi hamile oluyorum ne yapayım yani

Son düzenleme:

senin çocuk ruhun hep baki şekerim çocuklaşmış olmassında hasta olcağına garanti verebilirim
Aman diyim

İYİYİM CANIM.ÇOK SAĞOL. DONDURMA SEVİLMEZMİ YAAA. MAŞALLAH ŞEHZADENEE

senin dillerini yirimm bennnn ne güzel konuşuyon sennnnn

eh artık bak beni patronuma düşman edeceksin eda bu ne yaa odalar avanslar ohh ne iyi ne iyi anlaşıldı senin o kadar mesafeyi niye kat ettiğin

evet çok iyi bir teşhis koydun hanzade cim. Yoksa çekilirmi o yollar.
Bende öyle bir patron istiyorum yaa.gerçi önceden de benim öyle bir patronum vardı. 5 yıl çalıştım sonra sıkıldım çıktım. Ama şuna kesin karar verdim. Ben eğer burdan çıkarsam büyük bir yerde değil daha küçük bir yerde çalışıcam. Daha çok kıymet biliniyor. Kalabalık olunca menfaatler çıkarcılar yalakalar hepsi bir arada. Iğrenç insanlar.

Aaaa hayır hayır... utandırmak için demedim beeeen, bende iki gün önce edip sonra o yazı ile karşılaşınca çok pişman oldum diye yazdım mutlaka oku ama buraya kopy yapmak istemiyorum çok iç açıcı şeyler yazmıyor :)) Aman diyim hee... ben kim utandırmak kim, kelin melhemi olsa misali yazıdm ben kuzum :)

Son düzenleme:
Eh artık bak beni patronuma düşman edeceksin eda bu ne yaa odalar avanslar ohh ne iyi ne iyi anlaşıldı senin o kadar mesafeyi niye kat ettiğin

BU ADAMIN BENDE EN AZ BABAM KADAR HAKKI VARDIR 20 YAŞINDAYDIM YANINDA BAŞLADIĞIMDA KENDİDE HEP DER BÜYÜTTÜM EVLENDİRDİM ŞİMDİDE ANNE OLDUĞUNU GÖRCEM DİYE SONRADA KIZAR SÖYLENİR KENDİ KENDİNE YAŞLANDIM DİYE ALLAH ONA AİLESİYLE BERABER UZUN ÖMÜRLER VERSİN

Evet canım çok haklısın... sen şu Edanın fotosundaki güzel arkadaşısın demi :) Okumuştum ama yazmak bir türlü kısmet olmadı işlerden aksattım burayı.. Hamilelik çok yakışmış sanada maşallah :)

Ayy maşallah ne güzel, Amin canım. Babayiğit biriymiş.. Sende bunları hakedecek gibi çalışmışsın demekki ama dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…