onu ekmeğine süreceksin üzerine bir de şeker serpeceksim mmmm nefissss:125:
hoşafından kurt çıkan denizdi eslemmmmmmmmmm turşusu
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnbu adamın bende en az babam kadar hakkı vardır 20 yaşındaydım yanında başladığımda kendide hep der büyüttüm evlendirdim şimdide anne olduğunu görcem diye sonrada kızar söylenir kendi kendine yaşlandım diyeAllah ona ailesiyle beraber uzun ömürler versin
evet canım çok haklısın... Sen şu edanın fotosundaki güzel arkadaşısın demi :) okumuştum ama yazmak bir türlü kısmet olmadı işlerden aksattım burayı.. Hamilelik çok yakışmış sanada maşallah :)
eee tmm balıklı zeytin ben ne dedim leynada ona yeye bişey olmaz vitamin demiştiya ondan bahsettim çinekop
süt içecektim yaaaaNeyse içim ben Leyna bişi olmaz demişti şifaymış
senin dillerini yirimm bennnn ne güzel konuşuyon sennnnn
ohh yaşasın eslem bana laf attı özlemişim
canım çektiiiiii. akşama ne yesem diyodum:))
ayy maşallah ne güzel, amin canım. Babayiğit biriymiş.. Sende bunları hakedecek gibi çalışmışsın demekki ama dimi :)
anlamadım bacım süt içecektin miden mi bulandı ben şifa dedim ne dedim kime dedim ben mi defim kafam karıştııı:44:
evet bendim. O neydi öyle. Göz göze geldik, kurtun haline üzüldüm de.
elimden geleni yaptım canım kendi işim gibi
Eda Eslem kurtçuklardan bahsedince içim kalktı süt içecektim tam, kutunun içi görünmüyor ya... sonra amann dedim bişi varsada içinde şifadır leyna öyle diyodu
ayy ne güzel ayça senin annen yakın yemek yapamasan da onun yaptığından 2 tabaklık alsan ikinize de yeter benim de annem yakımda otursaydı hiiç yemek yapmazdım ahhh ahhh şimdi düşünüp duruyorum ne yapsam akşama diye
kızlar bugün benim DOĞUM GÜNÜMmMmMama hiç kimse doğum günümü kutlamamış
Endleess doktora gidicekti, bebek hareketlerinden dolayı gelmedi dimi daha?
evet evet hatırlıyorum hatta incelemeye göndermiştin saklayıp
Bizi düşünüp merak ettiğiniz için teşşekkür ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?