Bu akşam son valla Dün gece son kozumu oynadım şantaj yaptım Sen benim istediklerimi yap bende senin isteklerini yapıyım dedim inşallah işe yaramıştır ama bi yerde yanlış yaptım sanırım :26: Önce onun benim istediğim şeyi yapması sonrada benim yapmam gerekiyodu ki bugün istediğim şey olsun Adam alıcağını aldı zaten bi kaç gün idare eder onunla sonrası Allah kerim der
Kaşını gözünü her yerini patlat gitsin Ellerin dert görmesin Hatta bunları yaparkende resim çekip buraya koyalım ibreti alem içinal bendende o kadar hatta işerinin yanında bir arkadaşının kafasını gözünü patlatmak istiyorum çok sinirliyim gözlerim pörtledi sinirden
Herkesin birilerini parçalayısı varmış kim kimi parçalamak istiyosa gs nin yeni yapılan stadına randevu versin orda evire çevire döveriz Hemde bu bahaneyle buluşmuş oluruzYalnız değilsin duygu75 bende gidip eşimin saçını başını yolmak istiyorum ama hava çok sıcakkkkkkk
Sen bunu yazmadan az önce sebebimi yazdım canım ve son derece haklıyımmmmAnam noldu kıız?
ayy herkesleri telaşlandırıyorum dimiözür dilerim kuzum yaa ama ben hamilelikle beraber gezenti oldum öncesinde üşenirdim gezmeye oğlumdan ötürüü geziyorum kesin
süpersonik arkadaşım benim iyi fikirmiş istanbul-ankara arası bi yer belirliyelim(bide katılım zirve yapıyomuş )
noluyor yahu yazık adamlara hepsimi suçlu bu gariban eniştelerimin yoksa hormonlarmı zirve yaptı hatunlarrrr
2 hafta üst üste dışarı çıkamadığı için kocasına trip yapanlar sizin evlerede uğrıycam bi ara
4 ayın 3 ayını her haftasonu ''seni bu haftasonu gezmeye götürücem'' diye söz veren, son bir ayıda her gün ''bu akşam erken gelip seni gezmeye götürücem'' diye söz veren bi kocaya inanarak geçirdim. Çokmu salağım acaba ben bu adama neden inanıyorum. Az önce yine aradım 1-2 saate bitiyo işim dedi sizce biticek mi??
Ben gündüz çıkıp gidiyorum istediğim yere ama onunla gezmek istiyorum en 7 ay önce dışarda yemek yedik Evlenmeden önce her hafta buluşurduk Bazen suratına keşke evlenmeseydik o zaman ne güzel geziyoduk diyorumuuyyy :44: durum çok kritik.
elbette salaklık değil, inanmışsın çünkü güvenmişsin eşine. bunda yanlış bir şey yok ama onun yaptığı evet biraz atlatmaca olmuş. sen çıkıp gitmek istediğin yere gitsen bak tıpış tıpış gelecektir ama şimdi gaza getirip yorgan yaktırmayalım sana. işi çıkmıştır, gelecektir biraz daha bekle istersen diycem ama çok beklemişsin zaten.
Kısacası şöyle canım kocamın aklından ''bunu gezmeye götürsemde götürmesemde fik fik oluyo'' diye geçiyo artık ama ben tam tersini düşünsün istemiştimoy duygu kim ne istiyo noluyo ben ççok karıştım nası hesap yaptın sen böyle ben bişi anlamadım
Estağfrullah canım ne özrü. Sen kendine ve bebeğine iyi bak, ikinize de dikkat et bana yeter.
Ben de gezmeye çok meraklı değildim ama hamilelikten ve mutluluktan dolayı enerji doluyoruz sanırım. Bi tek o geliyor aklıma :) Yine de dikkat edelim artık daha çabuk yorulucaz. Benim iki üç gündür tadım yok, ya yaşlanıyorum, ya hamilelikten ötürü ağırlaşıyorum, ya da sıcakta eriyorum. bi şey yani.
iyi fikir tabi ne sanndıınn. bolu dağında mangal diyelim bak herkes gelecekzaten tüm topiğin canı çekiyor sanırım şuan. benim çekti valla konuşulunca :)
2 hafta üst üste dışarı çıkamadığı için kocasına trip yapanlar sizin evlerede uğrıycam bi ara
4 ayın 3 ayını her haftasonu ''seni bu haftasonu gezmeye götürücem'' diye söz veren, son bir ayıda her gün ''bu akşam erken gelip seni gezmeye götürücem'' diye söz veren bi kocaya inanarak geçirdim. Çokmu salağım acaba ben bu adama neden inanıyorum. Az önce yine aradım 1-2 saate bitiyo işim dedi sizce biticek mi??
Ben gündüz çıkıp gidiyorum istediğim yere ama onunla gezmek istiyorum en 7 ay önce dışarda yemek yedik Evlenmeden önce her hafta buluşurduk Bazen suratına keşke evlenmeseydik o zaman ne güzel geziyoduk diyorum
Kısacası şöyle canım kocamın aklından ''bunu gezmeye götürsemde götürmesemde fik fik oluyo'' diye geçiyo artık ama ben tam tersini düşünsün istemiştim
Ben gündüz çıkıp gidiyorum istediğim yere ama onunla gezmek istiyorum en 7 ay önce dışarda yemek yedik Evlenmeden önce her hafta buluşurduk Bazen suratına keşke evlenmeseydik o zaman ne güzel geziyoduk diyorum
Kısacası şöyle canım kocamın aklından ''bunu gezmeye götürsemde götürmesemde fik fik oluyo'' diye geçiyo artık ama ben tam tersini düşünsün istemiştim
Bolu dağında mangal mı??Estağfrullah canım ne özrü. Sen kendine ve bebeğine iyi bak, ikinize de dikkat et bana yeter.
Ben de gezmeye çok meraklı değildim ama hamilelikten ve mutluluktan dolayı enerji doluyoruz sanırım. Bi tek o geliyor aklıma :) Yine de dikkat edelim artık daha çabuk yorulucaz. Benim iki üç gündür tadım yok, ya yaşlanıyorum, ya hamilelikten ötürü ağırlaşıyorum, ya da sıcakta eriyorum. bi şey yani.
iyi fikir tabi ne sanndıınn. bolu dağında mangal diyelim bak herkes gelecekzaten tüm topiğin canı çekiyor sanırım şuan. benim çekti valla konuşulunca :)
Sinire strese birebir zaten resim koymak Ben 3 gündür kıyafetti göbekti ne bulsam çekip koyuyorum arada alakasız resimler paylaşırsam şaşırmayınilk defa eşime bu kadar sinirlendim biz çok mülayim bir aileydik offf çok sıkıldım
neyse size bebeğime aldığımız kıyafetlerden azcık göstereyim bari hanzade de merak etmişti
Gel gel evde iki tanede sopam var tenis oynar gibi ben vurup sana yollarım sen vurup bana yollarsın sonrada size geçer seninkini hallederiz :13:Aboooo bak sen şu arsızaaa. Döv anacım döv. Çağır bende geleyim hattta. Saçının bi ucundan tutarımSonra bu haftasonu benimki beni annemlere götürmezse, sen gel bize artık Allah ne verdiyese dalalım şu heriflere. Yiter ya yiter. Gezdirin biziiii
selam kızlar nasılsınız?
ben gayet iyiyim şükürler olsun.
selam kızlar nasılsınız?
maşallah sana aman nazar değmesin ben azıcık sinirliyim ama genel olarak iyiyim bebeğimde iyi anacığına en güçlü tekmelerinden sallayıp duruyor
Ben kavaciktayim.meydan banada uyar.gerci bana heryer uyar.yesil zeytinin dedigi gibi saat ve makan soleyin yeter.heryere yetisirim ben.
CANIM BENİDE LİSTE BASINA YAZ AMA ŞARTLARIM VAR HEHEHE:)) ŞAKA BİR YANA ARABA KULLANMAM KESİNLİKLE YASAK. dAHA ÖNCE HİÇ İSTANBULDA DOLMUŞA OTOBÜSE FALANDA BİNMİŞ DEĞİLİM. YANİ KAYBOLABİLİRİM. OYÜZDEN BULUŞULAN YER METROBÜS DURAKLARINA YÜRÜME MESAFESİNDE BİR YER OLURSA GELİRİM. BİRDE TEK TATİL GÜNÜM OLAN PAZAR GÜNÜ BULUŞUN NEOLURRRR. YOKSA BEN ÇALIŞIYOR OLURUM.
Aaayyy hakkını yedim kocacığımın sen yazınca hatırladım seçim günü bizde çıktık arabaya bindik okula gittik arabadan indik sınıfı bulduk oy kullandık sonra arabaya bindik beni eve bıraktıaynı sıkıntı.. aynı dertler..
uzun bir aradan sonra seçimin olduğu gün.. çıktık dolaştık 4-5 saat falan.. tabi ben her hafta sonu bişiyler beklediğim için.. yok anam durgunlaştı yine bizimki..
akşam da 1saat erken geldi işten ama yemeğim yoktu, hazırlayana kadar kanepeyle kanka olmuş bizimkiler.. yemekten sonra iyice çöktü.. ya hadi çıkalım 30dk falan biraz yürüyelim temiz hava alalım dedim.. ne bilim dondurma yiyelim falan..
dolapta var ya demez mikoy kaselere çıkalım balkonda yiyelim dedi benim cinler tepeye çıktı.. ona koydum bir kase.. kendim kenarda oturdum..
tamam o da haklı yoruluyor bütün gün, ama dışarı çıkıp azıcık stres atsak kendi de rahatlar farkında değil beyefendi...
Mesir macunu nerde bulurum acabaevet sen önce istediğini yaptırıp sonra onun isteğini yerine getirmeliydin ya neyse bir dahaki sefere ben dün akşam koptum hormonlarım sayesinde ve niye evlendim diye ağladım daha neler için ağladım tam hatırlamıyorum
Bizde iyi diyelim iyi olalım ama genel bi gerginlik sinir var üstümüzde maşallah neyse ki sen iyiymişsinselam kızlar nasılsınız?
Erkeker niye böyle yaa. evlendikten sonra ne değişiyosa sanki. çok kızdım bak.evlenene kadar peşinden ayrılma, her hafta yemeklere götür ondan sonra senin keyfini beklesin kadın. ohh iyi valla. yok öyle yağma. sonuna kadar arkandayım canım şuandan itibaren.
oyyy olurmu öyle fik fike endeksliyok yok ben bunuda yanlış anladım galiba boşver anlatma sen bana
gerekeni yap enişteye bende de onay çıktı
selam canım hoşgeldin.
ben iyiyim şükür, minnoşum da iyi idare ediyoruz. yorgunluk ve sıcaktan dertliyim ama geçicek. klimamız yapılmadı daha. eriyoruz.
şeker yüklemesi sonucu mu alacaktın? aldıysan iyidir umarım.
ben çıkıyorum güzeller. kendinize iyi bakın, sinirlerinize mukayet olun. yarın 3. sayfa haberlerinde görmeyelim sizi. öptüm hepinizi muuccksss bay baayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?