2011 Ekim Anneleri

Yeşil zeytin
Yalug
Perilidya
ve ben şimdiden kesin dört kişi olduk bile.Peki pazar günü bana uyar Yaluğ ve yeşil size uyarmı?

Dimi amaaa. Biz 2 yıl nişanlı kaldık. Dibimden ayrılmazdı.Hadi artık evine git derdim gitmezdi, tüm otobüsleri kaçırıp sonra gece 1 saat eve yürürdü. Sen konuş ben dinleyeyim der, ne anlatsam hayran hayran dinlerdi. Evlendikten 2 ay sonra "Senin düğmen yok mu, arada kapatsam" didiiiii Bana ya bana

Ay benimkine halimiz kalmaz sonra duygucum. En iyisi benimkini yarına bırakalım.

Bizde seni öptüüüüük. Hoşçakaaall

Bizi 3.sayfa kesmez kapak oluruz kesin
Güle güle
sağol canım.aman sinirlenme boşver galiba enişteye sinirlenmişsin.sanırım duyguda aynı şekilde sinirli geçmişe bakamadım henüz.
bebişinede maaşallah hep böyle olsun canım.

Geçmişe bakma canım boşver hep şiddet içerikli yazılar var

boşver canım hiçbir şey için sinirlenme bebişinde üzülür sonra relax olalım.
evet şükür ben ve oğlum iyiyiz.yarın benimde evlilik yıldönümüm ama nasıl geçecek bilmiyorum.eşim süpriz yaparmı acaba?:44::44::44:

Düğmemiz olsa valla kapatır bunlar bizi
Tam 1 saati kaldı 16:32de aradım 18:32 olduğu an tekrar arıycam bitti mi işin diye oda bana yok az işim var kapat ben seni arıycam diyicek

Eşinin numarasını ver arayıp ''yarın evlilik yıldönümünüz karına sürpriz yap Bir dost'' diyip kapatalım Yarında seni burda sinirlenmiş görmeyelim sonra

anladı anlamazmı teyzesi hatta yüz buldu senin kızı çağırıyo odasında oyun oynıcakmış sandalyesinde sallıycakmış edeleli kollarıyla

ehem ehem rüzgarcım bize gelsin bizim kızın odasında oynasınlar o zaman gözümün önünde bizde seninle karşılıklı çayımızı kahvemizi içelimmm edoşum
bu arada biz de mobilyamızı aldık geldik biraz önce kızlar resimleri eklicem...
bi tek sallanan sandalyeyi almadım onun için de 23 haziran da ikeanın açılışını bekliyorum
edoşum sen sallanan sandalyeyi ne kadara almıştın?
bi de kızlar şu pembe patikten beşik resmi ekleyen kimdi? ben onu beğendim ama fiyatı artmış herhalde kurulumu yapıldı mı memnun kaldınız mı boyası nasılmış biliyomusunuz?

abovvvvvvv ziyaretçilerimiz varmış
Biz hep böyle değiliz aslında çok sakin ılıman bi topiğiz Özel günlerde böyle oluyoruz bi ay tutulmasında böyle olduk bide bugün en uzun gün ya ondan böyleyiz yarına hiç bişeyimiz kalmaz hepimiz birer melek oluruz

Eşinin numarasını ver arayıp ''yarın evlilik yıldönümünüz karına sürpriz yap Bir dost'' diyip kapatalım Yarında seni burda sinirlenmiş görmeyelim sonra

aslında iyi fikir duygucum.aklında olduğuna eminimde sürpriz konusunda endişeliyim kendisi pek yeteneksiz sürpriz konusunda.neyse beni yemeğe götürsede razıyım.

tamam canım o da olur biz geliriz oğlumla
mobilyalarınız hayırlı uğurlu olsun emelcim uyusunda büyüsün sağlıkla huzurla kızımız meraklandım atta bakalım hemen çıkmadan
sallanan sandalye 170den 150 ye düşmüştü canım inşallah ankarada da indirimli fiyat olur... sanırım ankaralılar 23 haziranda ikeaa da buluşcaklar istemeselerde bi çoğunuz bu açılışı bekliyor sanırım

şimdiden tebrik ederim canım.. ama ben sadece ilk evlilik yıldönümümüzü güzel hatırlıyorum..
ikincisinde.. görümcemin kömürlüğüne odun dizmeye gittik..
3.de görümcem çalıştığı için belli bir saate kadar onun çocuklarına bakmak zorundaydım.. babaları gelene kadar.. ama okadar yıprattılar ki beni.. günüm rezil geçti.. tabi koçiş eve güzel bir çiçek ve kalp şeklinde pastayla geldi ama hevesim kaçmıştı artık..
bakalım bu sene nasıl geçecek :) 7aylık göbişimle muhtemelen evde oluruz.. ve eşimin sülalesi sürüyle yine bizde olur.. ıngaaaa.. ağlamak istiyorum.. ağlamıycam

off kızlar offf .hamileliğimin başından buyana benle hiç ilgilenmeyen öküz kocamla teldemi kaga edeyim akşam gelince mi kavga edeyim bilemedim.bana bi şey deyiverin.biraz daha böyle giderse evi terkedicem.çok bunaldım.

bizimde pazar gunu ıkı yıl bıttı güzel bır yere yemeğe gıdecektık esıme deıdm gel rezervasyonu ıptal edıp onun yerıne o parayı kızımıza ciciler alalım dedım gıttık kızımıza cıcıler aldıkk
kanz dan yenı doğan setı
güzel bır battanıye
alt açma minderı unnado dakı ayıcıklı olan
birde bana ve kocişe cıcıler aldık :))

normal bıryere gıdıp yemek yedık

ama ben çok mutlu oldumm

Bende aynen böyleydim ama artık akıllandım :) Zaman gerelkiyor demekki insana..

Şuan ümraniyeye kocamın yanına gidip iş yerini dağıtmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Uvvvvv

Fişfiklemek istemiyorum sus hanzade :))))

al bendende o kadar hatta işerinin yanında bir arkadaşının kafasını gözünü patlatmak istiyorum çok sinirliyim gözlerim pörtledi sinirden

Oy oyy oyy topikimin hatunları son 1 saat içinde ne hale gelmiş allam bu kocalara ben ne diyim

Yalnız değilsin duygu75 bende gidip eşimin saçını başını yolmak istiyorum ama hava çok sıcakkkkkkk

Feminist topik olduk vesselam :))

ilk defa eşime bu kadar sinirlendim biz çok mülayim bir aileydik offf çok sıkıldım
neyse size bebeğime aldığımız kıyafetlerden azcık göstereyim bari hanzade de merak etmişti

Uşş güle güle giydirmek nasip etsin mevlam inşallah çok güzeller gerçekten bayıldım çok spor çok cull olcak oğluşun annesi bunlarla.. Sen egene mülayim ol canım, az stres yapın valla ağlamaktan iki gün gözlerim yandı :)

Kıyamam yaaa ya bid ebiz hamileyiz valla şimdi hepinize oturup ağlarım ben , ağlamıcam ağlamıcam :)

Yarın akşam 7,30 randevum baktım olmıcak erkene aldım valla, ne dediyse gelip anlatıcam ayrı gayrı yok kurtarcaz topikimizin hatunlarını :) Ama bir yandanda normal galiba bu zamanlarda pazardan beri 12 kişi olduk tartışan sanırım, bunuda dicem doktora

Aman biz hamile hamile çalışıyoruz işteyiz ona rağmen gezmek istiyoruz... Yorgunlukta bazen bahane oluyor hele ki hanımı çalışmayan beylere zırh gibi :)

çok teşekkür edrim canım.benimde ilk evlilik yıldönümüzde düğünde yemeğe gitmiştik eşim oraya götürdü.
ikinci evlilik yıldönümüzde yani geçen sene iskenderundaydık yine yemeğe götürdü.şimdi 3. senemiz yine aynı durum olucak sanırım yani sürpriz yok sadece yemek oluyor.
seninkinde sonanda eşin sürpriz yapmış ama tabi insan daha farklı bekliyor.eşin de inş bu sene sana güzel bir jest yapar.

Buluşma yerimize ve tarihe kesin olarak karar verdik;
26/06/2011 Pazar Kadıköy balon cafe.İstanbul'un bir çok yerinden tek vesayetle ulaşılabilir.
Manzarası güzel saat 10:00 14:00 arası açık büfe kahvaltı seçeneği var.Aklıma başka bir yer gelmedi
Eda,Yalug,Perilidya ve ben yokmu artıran

bak akşam gelınce normal davrann sakın esıp gürleme masayı toplarkenn sessız sessız ağlamaya başlaa seslıce burnunu çek gözünü sil görüncede ne oldu dıye sorucak nasıl olsa yıne kıbarcaa çok bunaldımm nefes alamıyorumm çok yoruldum falan dee ama bak ses tonun kıbar olsunn

eminim hiç bir koca dayanamaz buna kolay kolayy

hiçbir yere gıdemıyorum çok bunladım dee yıne sessız sessız ağlaa :))

bak dene sakınn bağırıp çağırmaaa duygusal yap canım işe yararrr

Herkese kavgasız gürültüsüz ağlamasız bir akşam diliyorum zor gibi ama olsun ben diliyim yinede

sakın sakın duygusal yapınn kızlarr bağırmayınn kavga etmeyınnn

hayy Allam o da ayrı bır teranee öle bır sey oursa hastayım bakamıcam de başkası baksınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…