Erkeker niye böyle yaa. evlendikten sonra ne değişiyosa sanki. çok kızdım bak.evlenene kadar peşinden ayrılma, her hafta yemeklere götür ondan sonra senin keyfini beklesin kadın. ohh iyi valla. yok öyle yağma. sonuna kadar arkandayım canım şuandan itibaren.
Bolu dağında mangal mı??Otobüs saat kaçta nerden kalkıyoooooooooo
Sinire strese birebir zaten resim koymak Ben 3 gündür kıyafetti göbekti ne bulsam çekip koyuyorum arada alakasız resimler paylaşırsam şaşırmayın
Denizci tarzı şeylerede bayılıyorummmmm Kızlar içinde yapsalar bunlarda nolurduuuu heee nolurduu Çok güzeller
Gel gel evde iki tanede sopam var tenis oynar gibi ben vurup sana yollarım sen vurup bana yollarsın sonrada size geçer seninkini hallederiz :13:
selam canım hoşgeldin.
ben iyiyim şükür, minnoşum da iyi idare ediyoruz. yorgunluk ve sıcaktan dertliyim ama geçicek. klimamız yapılmadı daha. eriyoruz.
şeker yüklemesi sonucu mu alacaktın? aldıysan iyidir umarım.
ben çıkıyorum güzeller. kendinize iyi bakın, sinirlerinize mukayet olun. yarın 3. sayfa haberlerinde görmeyelim sizi. öptüm hepinizi muuccksss bay baayy
Bizi 3.sayfa kesmez kapak oluruz kesinselam canım hoşgeldin.
ben iyiyim şükür, minnoşum da iyi idare ediyoruz. yorgunluk ve sıcaktan dertliyim ama geçicek. klimamız yapılmadı daha. eriyoruz.
şeker yüklemesi sonucu mu alacaktın? aldıysan iyidir umarım.
ben çıkıyorum güzeller. kendinize iyi bakın, sinirlerinize mukayet olun. yarın 3. sayfa haberlerinde görmeyelim sizi. öptüm hepinizi muuccksss bay baayy
sağol canım.aman sinirlenme boşver galiba enişteye sinirlenmişsin.sanırım duyguda aynı şekilde sinirli geçmişe bakamadım henüz.
bebişinede maaşallah hep böyle olsun canım.
Aaayyy hakkını yedim kocacığımın sen yazınca hatırladım seçim günü bizde çıktık arabaya bindik okula gittik arabadan indik sınıfı bulduk oy kullandık sonra arabaya bindik beni eve bıraktıO gün bunları yaparken çok yorulmuştum kendimde değildim hatırlayamadım şimdi hatırladım
sizin 4-5 saatlik gezmeniz bizim 4-5 dakika sürmüştür herhalde
Mesir macunu nerde bulurum acabaOnun keyfini bekleyemem bi kaç gün daha
Bizde iyi diyelim iyi olalım ama genel bi gerginlik sinir var üstümüzde maşallah neyse ki sen iyiymişsin
sizden onayı aldım Ben bu adamı öldürsem sonra sizin yazdıklarınızı göstersem bunlar beni gaza getirdi desem eee bide hamileyim hormonlarım sapıttı ondan öldürdüm desem hafifletici sebep olur mu??
Düğmemiz olsa valla kapatır bunlar biziDimi amaaa. Biz 2 yıl nişanlı kaldık. Dibimden ayrılmazdı.Hadi artık evine git derdim gitmezdi, tüm otobüsleri kaçırıp sonra gece 1 saat eve yürürdü. Sen konuş ben dinleyeyim der, ne anlatsam hayran hayran dinlerdi. Evlendikten 2 ay sonra "Senin düğmen yok mu, arada kapatsam" didiiiiiBana ya bana
Ay benimkine halimiz kalmaz sonra duygucum. En iyisi benimkini yarına bırakalım.
boşver canım hiçbir şey için sinirlenme bebişinde üzülür sonra relax olalım.
evet şükür ben ve oğlum iyiyiz.yarın benimde evlilik yıldönümüm ama nasıl geçecek bilmiyorum.eşim süpriz yaparmı acaba?:44::44::44:
anladı anlamazmı teyzesi hatta yüz buldu senin kızı çağırıyo odasında oyun oynıcakmış sandalyesinde sallıycakmış edeleli kollarıyla
Eşinin numarasını ver arayıp ''yarın evlilik yıldönümünüz karına sürpriz yap Bir dost'' diyip kapatalım Yarında seni burda sinirlenmiş görmeyelim sonra
ehem ehem rüzgarcım bize gelsin bizim kızın odasında oynasınlar o zaman gözümün önünde bizde seninle karşılıklı çayımızı kahvemizi içelimmm edoşum
bu arada biz de mobilyamızı aldık geldik biraz önce kızlar resimleri eklicem...
bi tek sallanan sandalyeyi almadım onun için de 23 haziran da ikeanın açılışını bekliyorum
edoşum sen sallanan sandalyeyi ne kadara almıştın?
bi de kızlar şu pembe patikten beşik resmi ekleyen kimdi? ben onu beğendim ama fiyatı artmış herhalde kurulumu yapıldı mı memnun kaldınız mı boyası nasılmış biliyomusunuz?
boşver canım hiçbir şey için sinirlenme bebişinde üzülür sonra relax olalım.
evet şükür ben ve oğlum iyiyiz.yarın benimde evlilik yıldönümüm ama nasıl geçecek bilmiyorum.eşim süpriz yaparmı acaba?:44::44::44:
yavrucuk boşverin kaynanaları... ben evleneli 4 yıl oluyor.. 1 kez kaynanam telefon açıp hal hatır sormamıştır.. 2 yıl da beraber yaşadık... ararsa ya çaldırır kapatır.. ya da istediği bişiy vardır.. alo dememle diyeceğini diyip kapatır insanın yüzüne.. put gibi telefonun karşısında kalıyorsun öyle.. güya kontorleri esirgiyormuş ... çalışıyoruz ya.. kendime kontor alırken ona da aynı miktarı alırdım.. ama hiç bir zaman beni aramazdı.. çaldırır kapatırdı.. dibindeki kızlarını arardı.. 2-3 bina yanda oturanları.. biraz kötü gelinimdir belki ama.. inanın rahatsız olduğu zaman bile aramıyorum.. hastalıklarına inanmıyorum da ondan..
boşverin onları.. biz farklı nesiliz, inşallah biz böyle kaynana olmayız.. bir yandan diyorum onlar da birer bayan.. onlar da bir ana.. ama bukadar da olunmaz dimi...
Şuan ümraniyeye kocamın yanına gidip iş yerini dağıtmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2 hafta üst üste dışarı çıkamadığı için kocasına trip yapanlar sizin evlerede uğrıycam bi ara
4 ayın 3 ayını her haftasonu ''seni bu haftasonu gezmeye götürücem'' diye söz veren, son bir ayıda her gün ''bu akşam erken gelip seni gezmeye götürücem'' diye söz veren bi kocaya inanarak geçirdim. Çokmu salağım acaba ben bu adama neden inanıyorum. Az önce yine aradım 1-2 saate bitiyo işim dedi sizce biticek mi??
al bendende o kadar hatta işerinin yanında bir arkadaşının kafasını gözünü patlatmak istiyorum çok sinirliyim gözlerim pörtledi sinirden
Yalnız değilsin duygu75 bende gidip eşimin saçını başını yolmak istiyorum ama hava çok sıcakkkkkkk
ilk defa eşime bu kadar sinirlendim biz çok mülayim bir aileydik offf çok sıkıldım
neyse size bebeğime aldığımız kıyafetlerden azcık göstereyim bari hanzade de merak etmişti
Aboooo bak sen şu arsızaaa. Döv anacım döv. Çağır bende geleyim hattta. Saçının bi ucundan tutarımSonra bu haftasonu benimki beni annemlere götürmezse, sen gel bize artık Allah ne verdiyese dalalım şu heriflere. Yiter ya yiter. Gezdirin biziiii
Acil duruuumm... Hanzade bir an önce doktorunla konuş ve bizim topiğin şu ruh halini bir anlat, derdimize bir çare ara gözünü seveyimYoksa biz biz olmaktan çıkıcaz erkeğe şiddet yaygınlaşacak toplumumuzda
Sakin hanımmlar, sakiiinn(arada ben de kaynıycam şaplaklardan nasibimi alıcam az sonra hahah :) )
aynı sıkıntı.. aynı dertler..
uzun bir aradan sonra seçimin olduğu gün.. çıktık dolaştık 4-5 saat falan.. tabi ben her hafta sonu bişiyler beklediğim için.. yok anam durgunlaştı yine bizimki..
akşam da 1saat erken geldi işten ama yemeğim yoktu, hazırlayana kadar kanepeyle kanka olmuş bizimkiler.. yemekten sonra iyice çöktü.. ya hadi çıkalım 30dk falan biraz yürüyelim temiz hava alalım dedim.. ne bilim dondurma yiyelim falan..
dolapta var ya demez mikoy kaselere çıkalım balkonda yiyelim dedi benim cinler tepeye çıktı.. ona koydum bir kase.. kendim kenarda oturdum..
tamam o da haklı yoruluyor bütün gün, ama dışarı çıkıp azıcık stres atsak kendi de rahatlar farkında değil beyefendi...
Dimi amaaa. Biz 2 yıl nişanlı kaldık. Dibimden ayrılmazdı.Hadi artık evine git derdim gitmezdi, tüm otobüsleri kaçırıp sonra gece 1 saat eve yürürdü. Sen konuş ben dinleyeyim der, ne anlatsam hayran hayran dinlerdi. Evlendikten 2 ay sonra "Senin düğmen yok mu, arada kapatsam" didiiiiiBana ya bana
Ayy güldüğüme bakma rumuzum mağdur olunca dayanamadım hallerimize bakın yaa :)) Kızlar hani hamişlik en güzel naz yapılan dönemdi yaa hayal kırıklığı yaşıyorum valla
Bizi 3.sayfa kesmez kapak oluruz kesin
Geçmişe bakma canım boşver hep şiddet içerikli yazılar var
şimdiden tebrik ederim canım.. ama ben sadece ilk evlilik yıldönümümüzü güzel hatırlıyorum..
ikincisinde.. görümcemin kömürlüğüne odun dizmeye gittik..
3.de görümcem çalıştığı için belli bir saate kadar onun çocuklarına bakmak zorundaydım.. babaları gelene kadar.. ama okadar yıprattılar ki beni.. günüm rezil geçti.. tabi koçiş eve güzel bir çiçek ve kalp şeklinde pastayla geldi ama hevesim kaçmıştı artık..
bakalım bu sene nasıl geçecek :) 7aylık göbişimle muhtemelen evde oluruz.. ve eşimin sülalesi sürüyle yine bizde olur.. ıngaaaa.. ağlamak istiyorum.. ağlamıycam
Şu eşlerin ailelerinden gına geliyo insana resmen yaa... Üzülme gelemezlerinşallah :)
şimdiden tebrik ederim canım.. ama ben sadece ilk evlilik yıldönümümüzü güzel hatırlıyorum..
3.de görümcem çalıştığı için belli bir saate kadar onun çocuklarına bakmak zorundaydım.. babaları gelene kadar.. ama okadar yıprattılar ki beni.. günüm rezil geçti.. tabi koçiş eve güzel bir çiçek ve kalp şeklinde pastayla geldi ama hevesim kaçmıştı artık..
bakalım bu sene nasıl geçecek :) 7aylık göbişimle muhtemelen evde oluruz.. ve eşimin sülalesi sürüyle yine bizde olur.. ıngaaaa.. ağlamak istiyorum.. ağlamıycam
off kızlar offf .hamileliğimin başından buyana benle hiç ilgilenmeyen öküz kocamla teldemi kaga edeyim akşam gelince mi kavga edeyim bilemedim.bana bi şey deyiverin.biraz daha böyle giderse evi terkedicem.çok bunaldım.
Herkese kavgasız gürültüsüz ağlamasız bir akşam diliyorum zor gibi ama olsun ben diliyim yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?