bak akşam gelınce normal davrann sakın esıp gürleme masayı toplarkenn sessız sessız ağlamaya başlaa seslıce burnunu çek gözünü sil görüncede ne oldu dıye sorucak nasıl olsa yıne kıbarcaa çok bunaldımm nefes alamıyorumm çok yoruldum falan dee ama bak ses tonun kıbar olsunn
eminim hiç bir koca dayanamaz buna kolay kolayy
hiçbir yere gıdemıyorum çok bunladım dee yıne sessız sessız ağlaa :))
bak dene sakınn bağırıp çağırmaaa duygusal yap canım işe yararrr
bak akşam gelınce normal davrann sakın esıp gürleme masayı toplarkenn sessız sessız ağlamaya başlaa seslıce burnunu çek gözünü sil görüncede ne oldu dıye sorucak nasıl olsa yıne kıbarcaa çok bunaldımm nefes alamıyorumm çok yoruldum falan dee ama bak ses tonun kıbar olsunn
eminim hiç bir koca dayanamaz buna kolay kolayy
hiçbir yere gıdemıyorum çok bunladım dee yıne sessız sessız ağlaa :))
bak dene sakınn bağırıp çağırmaaa duygusal yap canım işe yararrr
bunu deniycem inşallah işe yarar.önerin için teşekkürler
.buda işe yaramazsa cinnet geçirip bütün eşyaları balkondan 6. kattan aşağı atıcam. :84::84:
kızlar lütfen yardımm dosyaları ekliyemiyorum nasıl yapıcağımı bi tarif edermisiniz?
tamam canım o da olur biz geliriz oğlumla
mobilyalarınız hayırlı uğurlu olsun emelcim uyusunda büyüsün sağlıkla huzurla kızımızmeraklandım atta bakalım hemen çıkmadan
sallanan sandalye 170den 150 ye düşmüştü canım inşallah ankarada da indirimli fiyat olur... sanırım ankaralılar 23 haziranda ikeaa da buluşcaklar istemeselerde bi çoğunuz bu açılışı bekliyor sanırım
cok guzel cok sık bır takım..ıyı gunlerde bebek kahkahalarıyla dolsun tassın o oda ınsaallah..
Eki Görüntüle 213393 Eki Görüntüle 213394 Eki Görüntüle 213395 Eki Görüntüle 213396 Eki Görüntüle 213397 Eki Görüntüle 213398
kızlar prenses kızıma bu oda takımını aldık ben özellikle beyaz tercih ettim duvar kağıdı, halı, perdesi, avizesi, oyuncaklarıyla cıvıl cıvıl hale getiricem yatağı büyeyebilen yataklardan zaten ilkokulda da kullanabilir
Cinsiyetler başa baş gidiyo gibi
52 kız - 59 erkek var şuan
Eki Görüntüle 213393 Eki Görüntüle 213394 Eki Görüntüle 213395 Eki Görüntüle 213396 Eki Görüntüle 213397 Eki Görüntüle 213398
kızlar prenses kızıma bu oda takımını aldık ben özellikle beyaz tercih ettim duvar kağıdı, halı, perdesi, avizesi, oyuncaklarıyla cıvıl cıvıl hale getiricem yatağı büyeyebilen yataklardan zaten ilkokulda da kullanabilir
kızlar bu arada bunlara artı olarak bebeğimizin ismini kesinleştirince bir raf yapıcaklar üst kısmında oymalı harflerle kızımın ismi yazıcak inşallah:)
ayyyy annneemmmm çokk güzell buuu ne kadara nerden aldınız canımmm bu takımıı
bende bunu çokk beğendımm çok benzıyor zatenn
Klasik Ekstra Bebek odas - BEBEK ODASI beik & bebek mobilyalar Ankara bebek odas takmlar ve bebe mobilyas
süperrrr fikirrrr ay nerden kaça aldınn ne olur cevaplaa
prensesin güle güle kullansın yatağını odasını :)
büyüyen beşik alarak en doğru seçimi yapmışsın cnm..
bende doğuma 2 ay kala falan almaya düşünüyorum..
ikea hepimizi toplayacak sanırım :) bana arabayla 5dk falan.. ama böyle yerler ilk günlerde aşırı kalabalık oluyor... gidermiyim bilmem.. hayırlısı.. ama evime yakın ya istediğim zaman giderim artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?