2011 Ekim Anneleri

süper taktik aklımda olsun.teşekkürler canım.

bunu deniycem inşallah işe yarar.önerin için teşekkürler
.buda işe yaramazsa cinnet geçirip bütün eşyaları balkondan 6. kattan aşağı atıcam. :84::84:

kızlar bir rezilliğimi anlatayım size :)
babamın doğum günü yarın..
bende akşam ezeli izlerken iyice duygusala bağlamışım.. cana üzüldüm babasız anasız kaldı diye.. dedim ben erkenden babamın doğum gününü kutlayım saat 12geçmesini bekledim .. ayın 21'i oluyor ya..
adamın doğum günü 22si.. neyse gece vardiyası nasılsa.. arayım dedim saat 1 gibi.. aradım doğumgününü kutladım.. babam da teşekkür etti hiç bozuntuya vermedi
yarım saat önce de aradım hal hatır sormaya diyorum kendini 50 yaşında nasıl hissediyorsun, nasıl olayım kızım diyor :) erkenden yaşlandırdın beni.. tabi benim jeton düşmüyor :) allah allah diyorum 50yi mi karıştırdım 49 muydu acep (1961 doğumlu da)
sonra kendi söyledi yarın diye :) bir utandım bir utandım anlatamam.. hayatta kimsenin doğumgününü unutmamış karıştırmamış biri olarak.. bu sene hayatımda bir ilkti benim için.. hiç bir zaman da hatırlatıcı kullanmam.. herşey biolojik hafızada.. :)
başkası olsa neyse de babam yaw.. babamın doğum günü..

bunu deniycem inşallah işe yarar.önerin için teşekkürler
.buda işe yaramazsa cinnet geçirip bütün eşyaları balkondan 6. kattan aşağı atıcam. :84::84:

sakinnn olllll derinn derinnn nefes al stres sınır bebeğine az oksıjen gıtmesıne sebep olurrrr

kızlar lütfen yardımm dosyaları ekliyemiyorum nasıl yapıcağımı bi tarif edermisiniz?

kuzucuk.. mesaj yazdığın yerde.. yukarıda çıkan işaretlerde ilk sırada ataş işareti var, bir pencere açılıyor.. yukarıda sağdan dosya ekle diyorsun.. sonracıma dosya seçe tıklayıp seçiyorsun ekleyeceğin dosyayı(ları)
yükleme tamamlanınca.. içeriğe ekle diyor bitti tamam

kızlar prenses kızıma bu oda takımını aldık ben özellikle beyaz tercih ettim duvar kağıdı, halı, perdesi, avizesi, oyuncaklarıyla cıvıl cıvıl hale getiricem yatağı büyeyebilen yataklardan zaten ilkokulda da kullanabilir

Son düzenleme:

aynen canım tüm ankaralılar sabirsızlıkla bekliyoruz
sallanan sandlayenin fiyatı uygunmuş canım ya beyazı varmıydı???

cok guzel cok sık bır takım..ıyı gunlerde bebek kahkahalarıyla dolsun tassın o oda ınsaallah..

ayyyy annneemmmm çokk güzell buuu ne kadara nerden aldınız canımmm bu takımıı

bende bunu çokk beğendımm çok benzıyor zatenn

http://www.bebekom.com/main/klasik_ekstra-232-226-96.html

Son düzenleme:

kızlar bu arada bunlara artı olarak bebeğimizin ismini kesinleştirince bir raf yapıcaklar üst kısmında oymalı harflerle kızımın ismi yazıcak inşallah:)

prensesin güle güle kullansın yatağını odasını :)
büyüyen beşik alarak en doğru seçimi yapmışsın cnm..
bende doğuma 2 ay kala falan almaya düşünüyorum..
ikea hepimizi toplayacak sanırım :) bana arabayla 5dk falan.. ama böyle yerler ilk günlerde aşırı kalabalık oluyor... gidermiyim bilmem.. hayırlısı.. ama evime yakın ya istediğim zaman giderim artık..

canım çok teşekkür ederiz kızımla:)
ank.da sitelerden aldık mağazanın ismini tam hatırlayamıyorum ama istersen sonra söylerim sana..
nakitte 2100 yaptı canım gerçekten çok benziyo beğendiğimiz mobilyalar yalnız benimki oymalı, frenli, sedef ve filli vital boyalı olduğu için biraz daha fazla fiyat verdiler senin beğendiğin mobilyanın çok benzerini 1800 e indirmişlerdi ama neyse dedim şimdi içimde kalıcağına bi defa alıcaz nasılsa bunu alayım dedim tatlım...

canım çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallah..
bende teslimatı ağustosta istedim o zamana kadar duvar kağıdı falan olur odanın içindeki eşyaları boşaltırız falan ancak..
canım sen nerde oturuyodun?

bukadar günlük bunalımdan sonra saat 18 gibi eşimi aradım araba varsa yemekten sonra gezermiyiz diye.. tamam dedi.. olleyyy oldum resmen..
ama şimdi de en büyük görümcem arıyor diyor ki bebeği görmeye gidemedik (kayınımın) arabanız varsa bu akşam gidelim.. hık mık ettim.. söylerim dedim.. eşimde kesinlikle kıramaz..
karı koca çalışıyorlar okadar para kazanıyorlar.. 6lira bir taksiye veremiyorlar mı ya.. neden herşeye bizim koşturmamız lazım.. millet hala bizim de artık bir aile olduğumuzu kabullenemiyor ya.. oturup ağlayasım geldi.. işte olmasam evde çoktan zırlamıştım..
artık bugün bayramlık ağzımı açıcam.. herkes eşimden bekliyor.. bizim bir durumumuz olunca herkes birtaraflara kaçıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…