2011 Ekim Anneleri

Ben daha ogluma hic birsey almadim.. Ne zaman alacagima da karar verebilmis degilim.. Isin dogrusu neler almam gerektigini bile bilmiyorum.. 24+1 deyim.. Ne yapicam bilmiyorum..

İkincisini çok güzel kutlamışsınız Kömürlük yerine bodrum de havası nasıl değişiyo Bundan sonra görümcemlere bodruma gittik orda kutladık diye anlat
Telefonda başla
Zaten önemli olan mutlu olmak değil mi

Waaayyyy taktiklere bak sen Biz şimdi bu kadar siniri boşamı yaptık bilsem önceden ağlardım ama ben sinirlenince ağlayamam bide bu hamilelik bende ters tepti herkes hüngür hüngür bende tık yok
Ben odunumla bi konuşıyım eğer bişeyde çıkmazsa gelirim inşallah Uzun zamandır kadıköyede gitmemiştim
Olur o kadarcık canım Benim babamın d.günüde dündü gidicektik (bu sefer gerçekten gidiyoduk) misafir gelmiş annemlere gidemedik Biraz uzaktalar kalıcaktık gelenlerde kalıcakmış malum ben sürekli tuvallete taşındığım için gitmek istemedim
süreppppmiş çok hoşuma gitti valla beyaz çok güzel duruyo
Sallanan sandalyenin beyazı yoksada boyattırırsın olur biter Bende dolabımı boyattırsam acaba beyaz çok hoş duruyo
canım beni de ekle erkeğe, sat 23 ocak, doğum 30 ekim, yaş 27, yer istanbul, hamile kalınan kilo 52,
eklerim canım Bende seni düşünüyodum takip ettiğinin farkındayım çünkü acaba bizden mi diyodum

güle güle kullansın kızın canım maşallahh ben ist dayım canım artık gezıcez bakıcaz ınternette beğenmekle olmuyo beğendıgım takım bebekom.com da kesın pıyasada daha uygundur ama gezerek bakınca anlaşılıyoo

iyi bende 2000 e falan halledersem çokk sevıncem

Araba var ama bu akşam için planımız var diyeydin ya canım sende Gerçi insanında o an aklına gelmiyo bişey sonradan öyle deseydim böyle deseydim demekte boşa tabi ama bi yolunu bulup at bence başından
Ben daha ogluma hic birsey almadim.. Ne zaman alacagima da karar verebilmis degilim.. Isin dogrusu neler almam gerektigini bile bilmiyorum.. 24+1 deyim.. Ne yapicam bilmiyorum..
Bizde bilmiyoruz ki çıkıyoruz dışarı ne görür neye heves edersek onu alıyoruz

canım ben mamak mutlu mahallesindeyim :) öyle belirteyim.. akdere abidinpaşa falan diye tarif ederim bazen burayı bilmezler diye.. ama mutlu mm ikea'ya daha yakın akdere ve paşadan.. 3-4dk farkla :)

hım bu arada kocacım geldi de.. bir konfeksiyon atolyesi var yakında oraya gitti alarm sistemi için..
görümcemin dediklerini söyledim.. ii dedi servisçilik yapıcaz.. atlasın gitsin taksiyle.. :)
içime su serpildi.. ikna edebilirsem gençlik parkına gitmek istiyorum..
olmadı 50.yl parkı daha yakın.. oraya gideriz.. maksat dolaşmak :)

Herkese merhaba, dün ayrıntılıya girdim şükür kızımın her şeyi çok iyi... 4lü testte az riskimiz vardı ama 2 kez girdiğim ayrıntılı da hiç bir anormallik çıkmadı şükürler olsun doktorumuz da artık endişeli değil, 22+5 iken MaşAllah kızım 604 gr. Rabbim herkesin bebeğine sağlık versin, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

Araba var ama bu akşam için planımız var diyeydin ya canım sende Gerçi insanında o an aklına gelmiyo bişey sonradan öyle deseydim böyle deseydim demekte boşa tabi ama bi yolunu bulup at bence başından

z

benimde öyle bir yapım var ki kimseyi kıramıyorum..
hele bu büyük görümcem acaip alıngan.. 4-5 ay boyunca 2 kızına baktım.. 1 kez teşekkür etmedi.. kötü demiyorum ama tuhaf.. diğer iki görümcem gibi değil yani..
küçük kızı da 1.sınıftı bu sene.. başlarda resmen sinir krizleri geçiriyordum.. o el yazısını çocuğa alıştırmak.. ödevlerini yaptırmak .. allahım nekadar zor bişey.. çocuk kendinin olunca kızıp bişiy de diyemiyorsun..
ilgim sayesinde çocuk sınıf birincisi oldu.. tabi çocukta kapasite olmasa o da olmazdı da.. kasımın sonuna kadar ben baktım.. sonra dükkanım açılınca oh be dedim..
aama çocuğun okulu da topallamaya başladı.. demek çocuklarla çok ilgilenmek lazım..
şimdi de dükkanı devretmeye düşünüyoruz .. bazen müşterileri çekemiyorum... uyuz bir mahalle..
devredersek te korkuyorum yine çocukları bana saracaklar diye.. ama bu sefer kusura bakmasınlar.. ya adam akıllı bakıcı tutsunlar.. kimseye güvenemiyorsalar da otursun anaları baksın.. eminim gün gelecek benim çocuğuma hiç biri bukadar bakmaz...
teyzeleri bakmıyor da ben mi bakıcam... onlarında evi işi coluğu çocuğu var..

Son düzenleme:

çok kibar çok güzel sade asil bi takımmış emelcim çok beyendim güle güle sağlıkla büyüsün prensesin

(bu arada sandalyenin beyazı yok canım sadece ahşap vardı)

iyi akşamlar cankuşlar
geçmişi bi okuyayım dedim ama içinden çıkılacak gibi değil.
herkes iyidir umarım.
ben şimdi dizime döneyim.
bebişlerinizi de sizleride öptüm

kızlar bende hastane bezi aldım bir de eczaneden lohusa orkidi diye bir şey varmış 10 lu ondan aldım...

dogumdan sonra hastanede gazlı bez arasında buyuk pamuk koyarak yapılmıs pedlerden verıyorlar super onlar malum dıkısde oldugunda yumusak ve sıvı ceken seyler ıyı oluyo sık sık degıstırmek gerekıyo onlardan aklınızda olsun bolca ısteyın hastaneden bulursanız eczanedende alın ebn annanemın yanın refakatcı kalıyodum hastanede ordan bolca alımıstım hamıle olamma ragmen saklamıstım onları kullanıcam

ayyy kızlar bu ne haldir ,kavga döğüş muhabbetleri baya aldı yürüdü ..niye kocalar bukadar ilgisizleşti yaaagerçi Allah a şükür benim böyle bi durumum yok ,ben kıyamıyorum kocişime taaa fatihe gidip geliyo hergün akşam haşat oluyo ,ama istersem biyerlere götürüyo ,mangonun önünde yarım saat bekliyo ,hiç bişey almasamda kızmıyo Allah tan bu topiği o okumuyo beni afaroz ederdi Valla:18: Maşşallah diyin bakiiimm
ayy bu arada şimdi Öylebir geçer zamankiyi izliyoruz ,bu mete beni öldürcek yaaa...ne duygusal konuşuyo çocuk ,ağlıcam şimdi

Hayırlı akşamlar hanımlar.. Valla maşallahınız var döktürmüşsünüz yine geçmişi.. Bi gitsem geleceğime emin olamadım, yarım yamalak baktım
Göbüşlerinizde pek güzelmiş, kızların odaları da endleeslove, emelcim mutlulukla kulanmak nasib olsun inş.

Bende bir gitttim pir gitmişim, ne çok muhabbet yapmışsınız ayol. Dün pilim bitmiş, bugün ölüyordum.. Halbuki kocayla beraber yaptık ama kendimi epey yordum galiba, onuda yapıyım şunuda yapıyım derken. Oturma odası bitti şükür dün, koltuğu duvarı, camı, kapısı vs.. Eğlenceli de yaptık:) akşamada biraz ütüm vardı, yemek mutfak derken çok yorulmuşum. Geldim şurda iki laflayım diye ama yazacak halim yoktu. Bügünde ayaklarımın altı sızlıyordu hiç bişey yapamaadım, sadece çamaşır as topla.. Yorgan, yastık yıkadım. Arada bakındım topige ama parmaklarımı kıpırdatamıyordum. anlşamadım niye bu kadar yoruldum. Neyse sizde iyicesinizdir inş. bizim yarın sabah ayrıntılımız var, inş sağ salim atlatırız. Yavrumu da pek özledim ordanda biraz dolanıp eşimin kuzeni doğum yapmıştı epey oldu, toparlanmıştır oraya gidicez.. Artık akşama geliriz, o zaman yazarım inş size..

Bu arada iremcim doğum günün mübarek olsun sağlık, mutlukluk ve huzurla, eşin ve kızınla beraber nice hayırlı yaşlara inş

Son düzenleme:
tesekkur ederım ahestecıgımmm Allah razı olsun gülüm..umarım sonucların ıyı cıkar ve hayırlı haberler getırısın ..bol bol bak bebısıne ıyıce etlenmıstır artık.benımkının ılk pozu namaz kılar haldeydı esımle ben bakakalmıstık..yavrumm ne degısık bısey dır yaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…