İkincisini çok güzel kutlamışsınız Kömürlük yerine bodrum de havası nasıl değişiyo Bundan sonra görümcemlere bodruma gittik orda kutladık diye anlatşimdiden tebrik ederim canım.. ama ben sadece ilk evlilik yıldönümümüzü güzel hatırlıyorum..
ikincisinde.. görümcemin kömürlüğüne odun dizmeye gittik..
3.de görümcem çalıştığı için belli bir saate kadar onun çocuklarına bakmak zorundaydım.. babaları gelene kadar.. ama okadar yıprattılar ki beni.. günüm rezil geçti.. tabi koçiş eve güzel bir çiçek ve kalp şeklinde pastayla geldi ama hevesim kaçmıştı artık..
bakalım bu sene nasıl geçecek :) 7aylık göbişimle muhtemelen evde oluruz.. ve eşimin sülalesi sürüyle yine bizde olur.. ıngaaaa.. ağlamak istiyorum.. ağlamıycam
Telefonda başlaoff kızlar offf .hamileliğimin başından buyana benle hiç ilgilenmeyen öküz kocamla teldemi kaga edeyim akşam gelince mi kavga edeyim bilemedim.bana bi şey deyiverin.biraz daha böyle giderse evi terkedicem.çok bunaldım.
Zaten önemli olan mutlu olmak değil mibizimde pazar gunu ıkı yıl bıttı güzel bır yere yemeğe gıdecektık esıme deıdm gel rezervasyonu ıptal edıp onun yerıne o parayı kızımıza ciciler alalım dedım gıttık kızımıza cıcıler aldıkk
kanz dan yenı doğan setı
güzel bır battanıye
alt açma minderı unnado dakı ayıcıklı olan
birde bana ve kocişe cıcıler aldık :))
normal bıryere gıdıp yemek yedık
ama ben çok mutlu oldumm
Waaayyyy taktiklere bak sen Biz şimdi bu kadar siniri boşamı yaptık bilsem önceden ağlardım ama ben sinirlenince ağlayamam bide bu hamilelik bende ters tepti herkes hüngür hüngür bende tık yokbak akşam gelınce normal davrann sakın esıp gürleme masayı toplarkenn sessız sessız ağlamaya başlaa seslıce burnunu çek gözünü sil görüncede ne oldu dıye sorucak nasıl olsa yıne kıbarcaa çok bunaldımm nefes alamıyorumm çok yoruldum falan dee ama bak ses tonun kıbar olsunn
eminim hiç bir koca dayanamaz buna kolay kolayy
hiçbir yere gıdemıyorum çok bunladım dee yıne sessız sessız ağlaa :))
bak dene sakınn bağırıp çağırmaaa duygusal yap canım işe yararrr
Ben odunumla bi konuşıyım eğer bişeyde çıkmazsa gelirim inşallah Uzun zamandır kadıköyede gitmemiştimBuluşma yerimize ve tarihe kesin olarak karar verdik;
26/06/2011 Pazar Kadıköy balon cafe.İstanbul'un bir çok yerinden tek vesayetle ulaşılabilir.
Manzarası güzel saat 10:00 14:00 arası açık büfe kahvaltı seçeneği var.Aklıma başka bir yer gelmedi
Eda,Yalug,Perilidya ve ben yokmu artıran
Olur o kadarcık canım Benim babamın d.günüde dündü gidicektik (bu sefer gerçekten gidiyoduk) misafir gelmiş annemlere gidemedik Biraz uzaktalar kalıcaktık gelenlerde kalıcakmış malum ben sürekli tuvallete taşındığım için gitmek istemedimkızlar bir rezilliğimi anlatayım size :)
babamın doğum günü yarın..
bende akşam ezeli izlerken iyice duygusala bağlamışım.. cana üzüldüm babasız anasız kaldı diye.. dedim ben erkenden babamın doğum gününü kutlayım saat 12geçmesini bekledim .. ayın 21'i oluyor ya..
adamın doğum günü 22si.. neyse gece vardiyası nasılsa.. arayım dedim saat 1 gibi.. aradım doğumgününü kutladım.. babam da teşekkür etti hiç bozuntuya vermedi
yarım saat önce de aradım hal hatır sormaya diyorum kendini 50 yaşında nasıl hissediyorsun, nasıl olayım kızım diyor :) erkenden yaşlandırdın beni.. tabi benim jeton düşmüyor :) allah allah diyorum 50yi mi karıştırdım 49 muydu acep (1961 doğumlu da)
sonra kendi söyledi yarın diye :) bir utandım bir utandım anlatamam.. hayatta kimsenin doğumgününü unutmamış karıştırmamış biri olarak.. bu sene hayatımda bir ilkti benim için.. hiç bir zaman da hatırlatıcı kullanmam.. herşey biolojik hafızada.. :)
başkası olsa neyse de babam yaw.. babamın doğum günü..
süreppppmiş çok hoşuma gitti valla beyaz çok güzel duruyoEki Görüntüle 213393 Eki Görüntüle 213394 Eki Görüntüle 213395 Eki Görüntüle 213396 Eki Görüntüle 213397 Eki Görüntüle 213398
kızlar prenses kızıma bu oda takımını aldık ben özellikle beyaz tercih ettim duvar kağıdı, halı, perdesi, avizesi, oyuncaklarıyla cıvıl cıvıl hale getiricem yatağı büyeyebilen yataklardan zaten ilkokulda da kullanabilir
eklerim canım Bende seni düşünüyodum takip ettiğinin farkındayım çünkü acaba bizden mi diyodumcanım beni de ekle erkeğe, sat 23 ocak, doğum 30 ekim, yaş 27, yer istanbul, hamile kalınan kilo 52,
canım çok teşekkür ederiz kızımla:)
ank.da sitelerden aldık mağazanın ismini tam hatırlayamıyorum ama istersen sonra söylerim sana..
nakitte 2100 yaptı canım gerçekten çok benziyo beğendiğimiz mobilyalar yalnız benimki oymalı, frenli, sedef ve filli vital boyalı olduğu için biraz daha fazla fiyat verdiler senin beğendiğin mobilyanın çok benzerini 1800 e indirmişlerdi ama neyse dedim şimdi içimde kalıcağına bi defa alıcaz nasılsa bunu alayım dedim tatlım...
Araba var ama bu akşam için planımız var diyeydin ya canım sende Gerçi insanında o an aklına gelmiyo bişey sonradan öyle deseydim böyle deseydim demekte boşa tabi ama bi yolunu bulup at bence başındanbukadar günlük bunalımdan sonra saat 18 gibi eşimi aradım araba varsa yemekten sonra gezermiyiz diye.. tamam dedi.. olleyyy oldum resmen..
ama şimdi de en büyük görümcem arıyor diyor ki bebeği görmeye gidemedik (kayınımın) arabanız varsa bu akşam gidelim.. hık mık ettim.. söylerim dedim.. eşimde kesinlikle kıramaz..
karı koca çalışıyorlar okadar para kazanıyorlar.. 6lira bir taksiye veremiyorlar mı ya.. neden herşeye bizim koşturmamız lazım.. millet hala bizim de artık bir aile olduğumuzu kabullenemiyor ya.. oturup ağlayasım geldi.. işte olmasam evde çoktan zırlamıştım..
artık bugün bayramlık ağzımı açıcam.. herkes eşimden bekliyor.. bizim bir durumumuz olunca herkes birtaraflara kaçıyor..
Bizde bilmiyoruz ki çıkıyoruz dışarı ne görür neye heves edersek onu alıyoruzBen daha ogluma hic birsey almadim.. Ne zaman alacagima da karar verebilmis degilim.. Isin dogrusu neler almam gerektigini bile bilmiyorum.. 24+1 deyim.. Ne yapicam bilmiyorum..
canım çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallah..
bende teslimatı ağustosta istedim o zamana kadar duvar kağıdı falan olur odanın içindeki eşyaları boşaltırız falan ancak..
canım sen nerde oturuyodun?
beni de erkege ekleyin.. sat 3 ocak dogum tarihi 12 ekim yer istanbul hamile kalinan kilo 49
Araba var ama bu akşam için planımız var diyeydin ya canım sende Gerçi insanında o an aklına gelmiyo bişey sonradan öyle deseydim böyle deseydim demekte boşa tabi ama bi yolunu bulup at bence başından
z
Yeşil zeytin
Yalug
Perilidya
ve ben şimdiden kesin dört kişi olduk bile.Peki pazar günü bana uyar Yaluğ ve yeşil size uyarmı?
Eki Görüntüle 213393 Eki Görüntüle 213394 Eki Görüntüle 213395 Eki Görüntüle 213396 Eki Görüntüle 213397 Eki Görüntüle 213398
kızlar prenses kızıma bu oda takımını aldık ben özellikle beyaz tercih ettim duvar kağıdı, halı, perdesi, avizesi, oyuncaklarıyla cıvıl cıvıl hale getiricem yatağı büyeyebilen yataklardan zaten ilkokulda da kullanabilir
kızlar bende hastane bezi aldım bir de eczaneden lohusa orkidi diye bir şey varmış 10 lu ondan aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?