Anam ne çok ağlamışın yahuu. Kıyamam ben sanaaa. Bağır çağır sonra unut ağlama.
Ay inan bende şiştim yaa. Ne kötü kaynanalar var üff. Kusura bakma ama seninki aynı zamanda cadı. Bide oğluna iyi görünüyor. Ay neyse kaynanalarda günah kalmadı kızlar. Hepsini biz topladık hee. İyice dedikdu kazanı oldu topikimiz. Hadi iyi şeylerden bahsedelimmm. Yaraları deşmeyelim.
ya bilgisayarı sehpaya koyup karşısında uyuyakalmışım
oooo maş canım ben de yarın gidecem ayrıntılıya valla 500 grdan az çıksın eşimle anlaştık ilk dayağını yiyecek bizden (eşim karnımı tıklatacakmış ama sanki arada ben kaynıyorum )
Hadi bakalım gidin gelin güzel haberlerinizi verin merakla bekliyorum bende :))
slm yine okuyamadım geçmşi söz döndğkten sonra istikrarlı bişekilde okuyup alıntılarımla gelicem...moralsizim çook
bugün yolculuğa çıkmadan bikez bebeğimi göreyim doktorla görüşeyim diye hastaneye gittim bebeğimin 480 gr olduğunu söyledi doktor haftasıyla uyumlu ve biraz zayıf doğabilir panik yapma dedi anlamadım nasıl oluyor hem uyumlu olup hem zayıf olması ayrıca sağ böbrekteki ciddiye alma dediği kum taşa çevirmiş katater takılabilir dedi müdahele istemiyorum memleketimde ve antalyada muayene olmak istiyorum dedim duruma göre gereken neyse yapılıcak artık çok ağladım bugün gözlweirm ağrıyor bebeğimin cd sine baktıkça içim kaynadı gerçekten zayıfmı ne bacakları çöp gibi yavrumun korkuyorum çok ya bu taş bebeğime zarar verirse hayretler içindeyim kullandığım onca antibiyotiğe rağmen geçmeyip ilerlemesi beni şaşkın etti....
son olarak dün duş almıştım biliyosunuz duştan sonra yağlanmıştım bi güzel herşey normaldi bu sabah pijamalarımı değişirken sol bacağımda bi kızarıklık gördüm heralde çarşaf iz yapmış dedim sonra sağda aynısının az daha büyüğünü görünce aboooooo deidm oda nesiiiii çatlamamışım kızlar bildiğiniz yırtılmışım bi gecede kıpkırmızı ve cırık cırık yani tırmalanmış gibi doğum yapmak üzere olan bi arkadaşım ben 8 ay yağ kullandım buna rağmen yırtıldım dedi böle olursa ben artık bikini filan giyemem galiba ama yavvvvrumun canı sağ olsun allah onu sağ salim bize bağışlasın bütün bedenim harap olsun feda olsun ne yapayım..kusura bakmayın arkadaşlar kalmaıcam daha valiz yapamadım moral bozukluğundan kuaföre gitmedim ağlamaktan bari yatayımda yarın halletmeye çalışayım işlerimi öpüyorum herkesi yarın uğramaya çalışırım yola çıkmadan hoşçakalın
Çok geçmiş olsun canım üzülme dicem ama elinde değil biliyorum ama dünya dualar üzerine kurulmuş, bol bol dua et bizde edelim hayırlısıyla bir şey olmaz inşallah, hamilelikt çok oluyormuş bu kum taş durumları.. Çatlaklar bir gecde oluyomuş işte napalım bebeklerimiz iyi olsunda gerisine çare bulunur :)
ona ne aglıcam yaaa bebegime agladım tek hatam çok yüz verdim
ben orada acı çekerken kadın umursamadı birde yolda erik almaya kalktı yetmedi bi gel nasılsın de ama yokkkk
tıkınması daha önemliiiiii zıkkım yeeee ben bu kadar kötü oldugunu bilmiyordummm
ama zamanında komşularına beni ayak işlerimi yaptırmak için aldım diye tanıtırken ipleri elime alacaktım yazıklar olsun banaaaaaa
sana neden bu şekilde muamele etmesine izin verdin? Bu kadarmı çaresizsin niye kocana söylemedin. Çok kızdıııııııııııııııııııııııııııııım.
teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz iç babam kemo+radyoterapi gördü şimdi tedaviye cevap verip vermediğine bakacaklar kötüsünü düşünmek bile istemiyorum
bu arada laptopumla ayrılığımız kısa sürdü parça siparişini daha önce verdiğim için kavuşmamız çabuk oldu bu arada şu saat oldu hala ayaktayım uyku falan hak getire....
İnşallah cevap verir canım hayırlısıyla tedavisini olur. Çok şükür tedavisi var:)
günaydınn evimi söyleee bir havalandırayım arka odamda ceset saklamışım gibi kokuyooooo
kaynanam köyde öldürdüğü birini gömdü zaarrrohh gitti işteee bidaha gelmek nasip olmasınnn gelirsede ugramasın hemen köye gitsinnn
çekemiyorum bennnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84:
TAKMA DİŞLİ CANAVARR
Ya uzak durun gelmesin mümkünse size filan..
Leyna:
günaydın kızlar
bu gün gözlerim patlayacak gibi şiş kolum sargılı ama gönlüm huzurlu akşam kendimi biraz fazla dağıtmışım sabah toparlandım ah birde kol ağrım olmasa kalorifere çarpmışım da
sonuçta eşimle arayı düzelttim ama benim mutlaka bir doktora görünmem lazım sinirlendiğim zaman kendimi kaybediyorum ne konuştuğumu bilmiyorum ama bir türlü içimi soğutamıyorum böyle zamanlarda.. hamilelikten kaynaklı bir şey de değil benimkisi hep böyleydim ben deli miyim neyim
Yaşasın kullanıcı adımın telaffuzu zor olduğu için değiştirmek istemiştim yeni değişmiş ben eski endleeslove
Estağfurullah leynacım. Benimde senin gibi olduğum zamanlar oluyor. Durduramıyorum ne sözlerimi ne kendimi. Ama herzaman değil. Çok sinirlendiysem delleniyorum. Kapılara ve duvarlara girişiyorumDeli olduğumu da düşünmüyorum Deşarj olma diyelim biz bunaaa Bu ardaa eşinle arayı düzeltmene sevindim, koluna yaptığın şeyi bilinçli yaptısan kızdım sanaaa .
Bi arkadaşım vardı sinirlenince mutfağa geçer tabak bardak kırardıBir tek kütahya takımlarına kıyamaz, eline aldıysa bile geri koyardı.
Ben galip geldim Buda kupamGünaydınlar herkes sağlammı akşamki mücadelelerden kimler galip geldi? Vukuat yok demi :)
tamam canım o da olur biz geliriz oğlumla
mobilyalarınız hayırlı uğurlu olsun emelcim uyusunda büyüsün sağlıkla huzurla kızımızmeraklandım atta bakalım hemen çıkmadan
sallanan sandalye 170den 150 ye düşmüştü canım inşallah ankarada da indirimli fiyat olur... sanırım ankaralılar 23 haziranda ikeaa da buluşcaklar istemeselerde bi çoğunuz bu açılışı bekliyor sanırım
Eki Görüntüle 213393 Eki Görüntüle 213394 Eki Görüntüle 213395 Eki Görüntüle 213396 Eki Görüntüle 213397 Eki Görüntüle 213398
kızlar prenses kızıma bu oda takımını aldık ben özellikle beyaz tercih ettim duvar kağıdı, halı, perdesi, avizesi, oyuncaklarıyla cıvıl cıvıl hale getiricem yatağı büyeyebilen yataklardan zaten ilkokulda da kullanabilir
aynen canım tüm ankaralılar sabirsızlıkla bekliyoruz
sallanan sandlayenin fiyatı uygunmuş canım ya beyazı varmıydı???
ay uykum geldi yarın 12 de randevum var yatayım da sabah gecikmeden kalkıp hazırlanalım oğluşumla öpüyoruz teyzoşlar kızı olanları hele daha bi şefkatle öpüyoz
günaydınn evimi söyleee bir havalandırayım arka odamda ceset saklamışım gibi kokuyooooo
kaynanam köyde öldürdüğü birini gömdü zaarrrohh gitti işteee bidaha gelmek nasip olmasınnn gelirsede ugramasın hemen köye gitsinnn
çekemiyorum bennnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84:
TAKMA DİŞLİ CANAVARR
benim kayınvalidem milletin yanında kızım kızım...annem bile bana diyorki çok ii kadın...iyiyliğine iyi ama benimki öğretmen emeklisi sanıyor ki kendini çok akıllı beni aklınca kandırıyor, laf sokuyor gülerek felan,yalan söylüyor bazen, geçen bebeğe bişiler almış annem alınca tonla şey utandı diyorki işte zıbınn aldım felan chicco dan hastane çıkışı alacaktım yoktu..dedim anne bende baktım 80 tl idi ben mother care den alıcam....ha diyor 70-80 di sonra...saf chiccoda hastane çıkışı olmayacağına kim inanır.... kadir inanaır...olay cimrilik...ama ben yap demiyorum ama yapacaksanda içinden gelsin yoksa hiç bir kıymeti yokki
Benim kayınvalidemde seninkinin kopyasıydı annemler aman ne iyi pamuk gibi kaynanası var derlerdi çünkü yaptıklarını görmezlerdi. :) Herkeisn yanında melek olurdu ama alttan alttan yapardı yapıcağını artık yapamıyo elhamdülillah..... :))
kızlar günaydın bu kaynanaları napmalı yav o kadar vicdansız olamazlar ya kız orda ağrı çekicek umursamıcak keşke tersleseydin orda kaynananı onu haketmiş..
Evin içinde huzur kaçıran birisi olmayınca mışıl mışıl uykuya daldın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?