2011 Ekim Anneleri

benim kayınvalidem milletin yanında kızım kızım...annem bile bana diyorki çok ii kadın...iyiyliğine iyi ama benimki öğretmen emeklisi sanıyor ki kendini çok akıllı beni aklınca kandırıyor, laf sokuyor gülerek felan,yalan söylüyor bazen, geçen bebeğe bişiler almış annem alınca tonla şey utandı diyorki işte zıbınn aldım felan chicco dan hastane çıkışı alacaktım yoktu..dedim anne bende baktım 80 tl idi ben mother care den alıcam....ha diyor 70-80 di sonra...saf chiccoda hastane çıkışı olmayacağına kim inanır.... kadir inanaır...olay cimrilik...ama ben yap demiyorum ama yapacaksanda içinden gelsin yoksa hiç bir kıymeti yokki

Günaydınlar herkes sağlammı akşamki mücadelelerden kimler galip geldi? Vukuat yok demi :)

Ben sana demedimmi gözlerin yanar şişer iki gün diye... napıyosun sen? Ben eskiden çoook gözüm döndüğünde kırk yılda bir defa yapardım. Şimdi laf söylüyorum ama deliremiyorum ağlıyorum çok üzülüyorum yine ağlıyorum hamilelikten sanırım kontrolü kaybetme bidaha leynam bebişi düşünün. Ben ağlamam bebeği üzüyor diye gidicem sinirlenemiyorum bebek kasılır diye sanırım odan ağlıyorum Gel senide götüreyim mikemmel bir doktorum var çok çok çok iyi :) Haa bu arada eşimle beraber gidiyoruz :) Tek başıma çözümlenecek bir şey değil çünkü. Herkese tavsiye ederim..

Yaşasın kullanıcı adımın telaffuzu zor olduğu için değiştirmek istemiştim yeni değişmiş ben eski endleeslove

Ayy en çok ben sevindim, bir türlü yazamıyordum, hayırlı olsun yeni adın :))))

Arkadaşın süpermiş kocası porselencimi kıss

Size tecrübeli bir elden tavsiye, anneler oğullarına hiç kızmazlar özelliklede evlendikten sonra, yavrum oğlum aslanım paşam oğulcuğum diyeçok çok çok iyi davranırlar. çünkü onu başka bir kadınla paylaşmaya başlamışlardır :) Bu anlamda eşlerimiz elbetteki anneci olucak annelerine toz kondurmayacak her ne kadar haklı olduğumuzu göreseler dahi... Siz siz olun kaynananız için annen şöyle yaptı annen böyle yaptı annen şunu dedi diye direk sert ve kötü ifadelerle eleştirmeyin. Direk ters tepki verir oklar size döner. "Sen annemden ne istiyorsun" sözünü duyar dahada delirirsiniz buda sizinle kocanızın küsmesine ve ev huzrunuzun kaçmasına sebep olur kaynananzda izler keyfilenir :)) Çünkü o size yapıyor ama oğluna gucuk bugucuk yapıyor, çok iyi davranıyor... Tabi oğlu anlamıyor. Dolayısı ile sizde kaynananıza yapın yapacağınızı özellikle o geldiğinde kocanızla canım hayatım diye çok çok çok daha iyi konuşun ki sinir olsun, kocanızın yanında kayınvalidenizede annecim filan diyin ama o yokken demeyin soğuk yapın... .))))))))

Malesef kaynanalar bu yollardan bizden yıllar önce geçiyorlar ve çok tecrübeli oluyorlar.. Bide eşiniz anneciyse aman aman.. Ama diyorum ya zor değil sadece biraz sabırlı olmanız lazım kayınvalideniz sizin bu taktiği öğrendiğinizi anladığında geri çekilecek, çünkü eşinize arık sizin için bri şey diyemeyecek eşiniz sizi otomatik olarak savunacak benim karın anneme böyle davranıyor ama hala annem şikayetçi demekki annemdede var diyecek tecrübe ile sabittir... Deneyin ve onlar yüzünden kendinizi üzmeyin yemeyin bitirmeyin..

Hadi iyisiniz bu kıyağımıda unutmyaın emi :))) He burdaki erkek anneleri sizi tenzih ediyorum sizler birer meleksiniz :)))))))

Son düzenleme:

yarın öğlen 12'de açılıyor, açılış merasimini kaçırıcam ama akşam iş çıkışı ordayım bir yıldır bekliyorum bu günü senin aldıklarına da bakıcam kuzum. bakim aynısından getirecekler mi burayada.. fiyatları filan kıyaslayayım. istanbul mağazasını köyden indim şehire modunda ağzım açık gezmiştim, sonunda bizim de ikeamız var heeyyooo.:)

çok çok çokkk beğendim Emelcim hayırlı olsun. mağaza adını ben de aliim bir zahmet. benim kafamda da böyle bir şey var ama hemen almayı düşünmüyorum. ben present78 mi yüklemişti, onun odasını da beğenmiştim. gerçi sizinki de ona benziyor. hemen hemen aynı sanırım zevklerimiz. iyi günlerinde, şen kahkahalar atarak kullansın inşallah kızımız bu güzel odasını. maşallah canım.

aynen canım tüm ankaralılar sabirsızlıkla bekliyoruz
sallanan sandlayenin fiyatı uygunmuş canım ya beyazı varmıydı???

perşembe akşamı gitcem ben bakarım :)

ay uykum geldi yarın 12 de randevum var yatayım da sabah gecikmeden kalkıp hazırlanalım oğluşumla öpüyoruz teyzoşlar kızı olanları hele daha bi şefkatle öpüyoz

baygınlık hissin geçmiştir inşallah filizcim. kontrolünüzde her şey yolunda gider inşallah güzel haberler duyarız canım sizden. öpüyorum. şefkatliymiş, hadi hadii sizi gidi siziii :)

ahh canom kıyamam yaa. ne eziyet etmiş sana bu kadın. içim parçalandı vallahi okurken. acımasızlık bu insanlığa sığmaz ya oof off. çok üzüldüm canım. neyse ki gitmiş, gözün aydın. bir daha uzun süre gözüne gözükmez inşallah.

ben de büyüyünce patron olcam ama puro içmiycemm yaa. off burnumun direği kırıldı. yemeğe kaçıp ofisi terk edicem. zehirleniyor yavrum

Son düzenleme:

Benim kayınvalidemde seninkinin kopyasıydı annemler aman ne iyi pamuk gibi kaynanası var derlerdi çünkü yaptıklarını görmezlerdi. :) Herkeisn yanında melek olurdu ama alttan alttan yapardı yapıcağını artık yapamıyo elhamdülillah..... :))

Son düzenleme:
Neyse işlerime bakayım sonra çıkış saatinde sıkışıp kalıyorum, ara ara gelirim :)

Ahetse ve Filiz sizleride merakla bekliyorum gelinde anlatın bakalım tosuncuklar büyümüşmü :)

kızlar günaydın bu kaynanaları napmalı yav o kadar vicdansız olamazlar ya kız orda ağrı çekicek umursamıcak keşke tersleseydin orda kaynananı onu haketmiş..

bende farkındayım o açıdan saygıda asla kusur etmem eşimin yanında bişi demem laf felanda sokmam ama yalanını yakalrsam çaktırmadan yüzüne vuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…