cok sevındım gıtmesıne dun ben oturdugum yerde sınır oldum kaynana sen nasıl cekıyosun gelmez ınsallah sınır seygünaydınn evimi söyleee bir havalandırayım arka odamda ceset saklamışım gibi kokuyooooo
kaynanam köyde öldürdüğü birini gömdü zaarrrohh gitti işteee bidaha gelmek nasip olmasınnn gelirsede ugramasın hemen köye gitsinnn
çekemiyorum bennnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84:
TAKMA DİŞLİ CANAVARR
canım ben küçükçekmecede oturuyorum, avrupa yakasında . Ama dediğim gibi metrobüs duragına yürüme mesafesinde olursa ben anadolu yakaısna bile gelirim.
kızlar maalesef gene olaylı geldim bu kadar sevilmediğimi deger görmediğimi tahmin etmemiştim
kaynanayla yakında dogumu olacak bir arkadaşa hediye almak için bir magazaya gittik
bişey gösteriyorum aaaaaaa ben ondan istemem ben onu almam dedim sen mi giycen bebek giycek
elbise gösterdim köy yerinde giyilmez osinir etti beni magazaya gitmeden
önce pazara gittiğim için kasıklarımda bir sancııı başladımıııölüyorum resmen dedim annee
çabuk ol ölüyorum sancıdan canım yanıyooo kadın umursamadıııneyse ben zar zor
seçtirdim 2 parça bişi orada olan sandalyeye çöktü bende yere çöktüm ama nasılım varya geberiyorum sancıdan
kadın hiiiç beni görmedi bilee kasaya geldik ben iki büklüm adam beni görünce tabure uzattı oturayım diye
rengim gitmiş kadın kalkıp demezmi oturma gidicezdedim ne diyosun bebek gidiyoooo hala umrunda değil
hee senin şeyden agrıyodurrneyden lannnnnnnnnnn salak karıııı bebegime bişi oluyo dedimmmmmm
benden sıcacık bişiler aktıgını hissettim dahada kötü oldum taksi cevirecem baktım erik alıyoodedim senin allah b... versin
tabi içimdennnn taksiyle eve geldik eşimin suratına bile bakmadan yatagıma attım kendimi
aglıyorum ama nasıllll eşimde korktu camasırıma baktım akıntıymış rahatladım ama sancıdan geberdimmmmmm
yarım saat yatak odasından çıkmadım kadın gelipte iyimisin diye sormadı bide girmiş mutfaga eşim pizza getirmişti
oturmuş onu yemişşşya ben senin torununu taşıyorum ayıp be kadın yazık vallaaa yazık bana ki öyle bir kadına anne diyorum
canım ben küçükçekmecede oturuyorum, avrupa yakasında . Ama dediğim gibi metrobüs duragına yürüme mesafesinde olursa ben anadolu yakaısna bile gelirim.
canım çekmecede nerede oturuyorsun? bende cennet mahallesinde oturuyorum :13:
Eki Görüntüle 213393 Eki Görüntüle 213394 Eki Görüntüle 213395 Eki Görüntüle 213396 Eki Görüntüle 213397 Eki Görüntüle 213398
kızlar prenses kızıma bu oda takımını aldık ben özellikle beyaz tercih ettim duvar kağıdı, halı, perdesi, avizesi, oyuncaklarıyla cıvıl cıvıl hale getiricem yatağı büyeyebilen yataklardan zaten ilkokulda da kullanabilir
bukadar günlük bunalımdan sonra saat 18 gibi eşimi aradım araba varsa yemekten sonra gezermiyiz diye.. tamam dedi.. olleyyy oldum resmen..
ama şimdi de en büyük görümcem arıyor diyor ki bebeği görmeye gidemedik (kayınımın) arabanız varsa bu akşam gidelim.. hık mık ettim.. söylerim dedim.. eşimde kesinlikle kıramaz..
karı koca çalışıyorlar okadar para kazanıyorlar.. 6lira bir taksiye veremiyorlar mı ya.. neden herşeye bizim koşturmamız lazım.. millet hala bizim de artık bir aile olduğumuzu kabullenemiyor ya.. oturup ağlayasım geldi.. işte olmasam evde çoktan zırlamıştım..
artık bugün bayramlık ağzımı açıcam.. herkes eşimden bekliyor.. bizim bir durumumuz olunca herkes birtaraflara kaçıyor..
Biz bugün kocacımla bi buçuk saat yürüdük(2 saat önce adamdan odun diye bahsediyodum şimdi kocacım oldu)
dün olsa evde kavga et derdim telefonda hıncını alamıyorsun çünkü:)))şu an sonucu çok merak ediyorum...
aaa bir ankaralı daha hemde benim oturduğum yerler bizde belediye zabıta bloklarında oturuyorduk sen bilirsin...
gençlik parkına eğlenenleri izlemeye gidebilirsin ancak dimi? yani sen o kadar adrenaline bu halinle dayanamayabilirsin bebeğin tersi döner vallahi
maşallah senin kızına hep böyle sağlık haberlerini alırsınız inşallah...
nejlacığım evlilik yıldönümünüz kutlu mutlu olsun birlikte nice yıllara inşallah...
ahesteciğim senin de iyi haberlerini bekliyorum..
hanzade nin de randevusu var yanılmıyorsam haydi bakalım gülsün bu gün yüzümüz....
günaydın kızlar
bu gün gözlerim patlayacak gibi şiş kolum sargılı ama gönlüm huzurlu akşam kendimi biraz fazla dağıtmışım sabah toparlandım ah birde kol ağrım olmasa kalorifere çarpmışım da
sonuçta eşimle arayı düzelttim ama benim mutlaka bir doktora görünmem lazım sinirlendiğim zaman kendimi kaybediyorum ne konuştuğumu bilmiyorum ama bir türlü içimi soğutamıyorum böyle zamanlarda.. hamilelikten kaynaklı bir şey de değil benimkisi hep böyleydim ben deli miyim neyim
Yaşasın kullanıcı adımın telaffuzu zor olduğu için değiştirmek istemiştim yeni değişmiş ben eski endleeslove
bende düşünüyodum bu kim diye daha önce burda miryem isimli birini görmedim buluşmalara falan da katılıyosun bu isim daha güzel oldu miryem mi adın?meryem mi?
Estağfurullah leynacım. Benimde senin gibi olduğum zamanlar oluyor. Durduramıyorum ne sözlerimi ne kendimi. Ama herzaman değil. Çok sinirlendiysem delleniyorum. Kapılara ve duvarlara girişiyorumDeli olduğumu da düşünmüyorum Deşarj olma diyelim biz bunaaa Bu ardaa eşinle arayı düzeltmene sevindim, koluna yaptığın şeyi bilinçli yaptısan kızdım sanaaa .
Bi arkadaşım vardı sinirlenince mutfağa geçer tabak bardak kırardıBir tek kütahya takımlarına kıyamaz, eline aldıysa bile geri koyardı.
yok canım bilinçli yapmadım gecenin ilerleyen saatlerinde çöktü kolumu oynatamadım o hışımla çarpmışım işte baştan aşağı ağrıyor ama iyi oldu yoksa sinirden patlardım akşam 6 dan gece 1 e kadar ağladım ama iyiyim şimdi
arkadaşına çok güldüm demek porselenlerine kıyamıyor hahahah
ay okdukça şiştim ya...benimde kayınvalidemle böyle bir durumum olmuştu....onların derdi senin kapris yaptığını düşünmesi...benim de kayınvalidem bendeyken kanamam oldu, doktorumu aradım 6 da gelin dedi...saat 4.30 felan ben nasıl kötüyüm, o yemek yapıyor..diyorki bana sen yat uyu...dedim anne ben gidiyorum ister gel ister gelme.......sonrada akşam eşime diyorki öldüm öldüm drildim üzüntüden...dedim içimden sorma gitsin....sonra o kadar ağır grip geçirdim, bebeğin ayrıntılı ultrasonunu gördü, 1 gün kaldı ben ama kalkamıyorum yerimden sonra gitti....sürünerek yemek yaptım ben kendime...ah be bacım....anlatsak biz fesatız
Yaşasın kullanıcı adımın telaffuzu zor olduğu için değiştirmek istemiştim yeni değişmiş ben eski endleeslove
Hayırlı olsun yeni adın bende bu kim böyle kuru bi günaydın yazmış buluşmaya geliyo hatta yoldan birilerini bile alıyo diyorum Rumuzunun altına eski adınıda yaz istersen canım bi kaç günlüğüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?