2011 Ekim Anneleri

gunaydın gununuz guzel gecsın

[ cok sevındım gıtmesıne dun ben oturdugum yerde sınır oldum kaynana sen nasıl cekıyosun gelmez ınsallah sınır sey

çokk sinir oldumm o kaynanayı varyaaa ALLAH ISLAH ETSİNN sana kendınden çok değer verecek duruma soksun inşallahhh

rabbim yaptıklarının yanlış oldugunu kötü kalplı bır kadın oldugunu bunun için cehenneme gıdeceğini rüyasında tek tek yasamasını sağlasın da uyanıp neye ugradıgını sasırsın inşallahh

Allah korkusu sarsın içinii şeytann karııı

evet kızlar böle insanların yolunu kesıp topluca dövelım doğru sölüyo arkadaş

haberlerı duyar gibiyim hamile yüzlerce kadın çete olarak yol kesıp adam dövüyorlar :)))

Yaşasın kullanıcı adımın telaffuzu zor olduğu için değiştirmek istemiştim yeni değişmiş ben eski endleeslove

Advocate odana bayıldıııım. Rabbim bebikinle çok güzel günler geçirmeni nasip etsin odanızdaaaa

Koprina melek misin sen? Anaaam bırak ya taksiyle gitsinler. Ne hık mık ediyon kiii. Allahtan kocan yok dediii. Yoksa ben buradan gelip görümceni yolasım geldiii. Ha birde çocuklarını başına sarmalarından korkuyosun. Aaaa zorlamı. "Kusura bakmayın kendi bebeğimden sizinkine fırsat bulamam. Güvenilir biri bulursam size yönlendiririm dersin."

Biz bugün kocacımla bi buçuk saat yürüdük (2 saat önce adamdan odun diye bahsediyodum şimdi kocacım oldu)

Bende seni merak ediyordum. İyi barii sözünü tutmuş.

Estağfurullah leynacım. Benimde senin gibi olduğum zamanlar oluyor. Durduramıyorum ne sözlerimi ne kendimi. Ama herzaman değil. Çok sinirlendiysem delleniyorum. Kapılara ve duvarlara girişiyorum Deli olduğumu da düşünmüyorum Deşarj olma diyelim biz bunaaa Bu ardaa eşinle arayı düzeltmene sevindim, koluna yaptığın şeyi bilinçli yaptısan kızdım sanaaa.
Bi arkadaşım vardı sinirlenince mutfağa geçer tabak bardak kırardı Bir tek kütahya takımlarına kıyamaz, eline aldıysa bile geri koyardı.

Herkese günayyddıınn
sinirler yatışmış, güne daha iyi başlamışsınızdır umarım.
bakim erkekine şiddet uygulamak isteyen başkaları olmuş mu gece :)

Yaşasın kullanıcı adımın telaffuzu zor olduğu için değiştirmek istemiştim yeni değişmiş ben eski endleeslove

bende düşünüyodum bu kim diye daha önce burda miryem isimli birini görmedim buluşmalara falan da katılıyosun bu isim daha güzel oldu miryem mi adın?meryem mi?

kızlarrrrrrrrrrrr koşunn unnado da süper seyler varrr bu kezz ben aldım siparıs verdım öle haber getırdım sızee koşunn bıtmeden kapınnn

yok canım bilinçli yapmadım gecenin ilerleyen saatlerinde acısı çöktü kolumu oynatamadım o hışımla çarpmışım işte baştan aşağı ağrıyor ama iyi oldu yoksa sinirden patlardım akşam 6 dan gece 1 e kadar ağladım ama iyiyim şimdi
arkadaşına çok güldüm demek porselenlerine kıyamıyor hahahah

ay okdukça şiştim ya...benimde kayınvalidemle böyle bir durumum olmuştu....onların derdi senin kapris yaptığını düşünmesi...benim de kayınvalidem bendeyken kanamam oldu, doktorumu aradım 6 da gelin dedi...saat 4.30 felan ben nasıl kötüyüm, o yemek yapıyor..diyorki bana sen yat uyu...dedim anne ben gidiyorum ister gel ister gelme.......sonrada akşam eşime diyorki öldüm öldüm drildim üzüntüden...dedim içimden sorma gitsin....sonra o kadar ağır grip geçirdim, bebeğin ayrıntılı ultrasonunu gördü, 1 gün kaldı ben ama kalkamıyorum yerimden sonra gitti....sürünerek yemek yaptım ben kendime...ah be bacım....anlatsak biz fesatız

Anam ne çok ağlamışın yahuu. Kıyamam ben sanaaa. Bağır çağır sonra unut ağlama.

Ay inan bende şiştim yaa. Ne kötü kaynanalar var üff. Kusura bakma ama seninki aynı zamanda cadı. Bide oğluna iyi görünüyor. Ay neyse kaynanalarda günah kalmadı kızlar. Hepsini biz topladık hee. İyice dedikdu kazanı oldu topikimiz. Hadi iyi şeylerden bahsedelimmm. Yaraları deşmeyelim.

Hayırlı olsun yeni adın bende bu kim böyle kuru bi günaydın yazmış buluşmaya geliyo hatta yoldan birilerini bile alıyo diyorum Rumuzunun altına eski adınıda yaz istersen canım bi kaç günlüğüne

Hayırlı olsun yeni adın bende bu kim böyle kuru bi günaydın yazmış buluşmaya geliyo hatta yoldan birilerini bile alıyo diyorum Rumuzunun altına eski adınıda yaz istersen canım bi kaç günlüğüne

bende sonradan fark ettim sabah eski kullanıcı ismimle giriş yaptım bir baktım alt tarafta miryem yazıyor böyle bir talepde bulunmuştum.Rumuzum altına not düşüyorum hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…