kızlar maalesef gene olaylı geldim bu kadar sevilmediğimi deger görmediğimi tahmin etmemiştim
kaynanayla yakında dogumu olacak bir arkadaşa hediye almak için bir magazaya gittik
bişey gösteriyorum aaaaaaa ben ondan istemem ben onu almam dedim sen mi giycen bebek giycek
elbise gösterdim köy yerinde giyilmez osinir etti beni magazaya gitmeden
önce pazara gittiğim için kasıklarımda bir sancııı başladımıııölüyorum resmen dedim annee
çabuk ol ölüyorum sancıdan canım yanıyooo kadın umursamadıııneyse ben zar zor
seçtirdim 2 parça bişi orada olan sandalyeye çöktü bende yere çöktüm ama nasılım varya geberiyorum sancıdan
kadın hiiiç beni görmedi bilee kasaya geldik ben iki büklüm adam beni görünce tabure uzattı oturayım diye
rengim gitmiş kadın kalkıp demezmi oturma gidicezdedim ne diyosun bebek gidiyoooo hala umrunda değil
hee senin şeyden agrıyodurrneyden lannnnnnnnnnn salak karıııı bebegime bişi oluyo dedimmmmmm
benden sıcacık bişiler aktıgını hissettim dahada kötü oldum taksi cevirecem baktım erik alıyoodedim senin allah b... versin
tabi içimdennnn taksiyle eve geldik eşimin suratına bile bakmadan yatagıma attım kendimi
aglıyorum ama nasıllll eşimde korktu camasırıma baktım akıntıymış rahatladım ama sancıdan geberdimmmmmm
yarım saat yatak odasından çıkmadım kadın gelipte iyimisin diye sormadı bide girmiş mutfaga eşim pizza getirmişti
oturmuş onu yemişşşya ben senin torununu taşıyorum ayıp be kadın yazık vallaaa yazık bana ki öyle bir kadına anne diyorum
Yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yani bu kadarına da pes vallaBenim bile gebertesim geldi şimdi İçimden geçirdiğim şeyleri buraya yazamıycam canım Ne zaman gidiyo bu karı
slm yine okuyamadım geçmşi söz döndğkten sonra istikrarlı bişekilde okuyup alıntılarımla gelicem...moralsizim çook
bugün yolculuğa çıkmadan bikez bebeğimi göreyim doktorla görüşeyim diye hastaneye gittim bebeğimin 480 gr olduğunu söyledi doktor haftasıyla uyumlu ve biraz zayıf doğabilir panik yapma dedi anlamadım nasıl oluyor hem uyumlu olup hem zayıf olması ayrıca sağ böbrekteki ciddiye alma dediği kum taşa çevirmiş katater takılabilir dedi müdahele istemiyorum memleketimde ve antalyada muayene olmak istiyorum dedim duruma göre gereken neyse yapılıcak artık çok ağladım bugün gözlweirm ağrıyor bebeğimin cd sine baktıkça içim kaynadı gerçekten zayıfmı ne bacakları çöp gibi yavrumun korkuyorum çok ya bu taş bebeğime zarar verirse hayretler içindeyim kullandığım onca antibiyotiğe rağmen geçmeyip ilerlemesi beni şaşkın etti....
son olarak dün duş almıştım biliyosunuz duştan sonra yağlanmıştım bi güzel herşey normaldi bu sabah pijamalarımı değişirken sol bacağımda bi kızarıklık gördüm heralde çarşaf iz yapmış dedim sonra sağda aynısının az daha büyüğünü görünce aboooooo deidm oda nesiiiii çatlamamışım kızlar bildiğiniz yırtılmışım bi gecede kıpkırmızı ve cırık cırık yani tırmalanmış gibi doğum yapmak üzere olan bi arkadaşım ben 8 ay yağ kullandım buna rağmen yırtıldım dedi böle olursa ben artık bikini filan giyemem galiba ama yavvvvrumun canı sağ olsun allah onu sağ salim bize bağışlasın bütün bedenim harap olsun feda olsun ne yapayım..kusura bakmayın arkadaşlar kalmaıcam daha valiz yapamadım moral bozukluğundan kuaföre gitmedim ağlamaktan bari yatayımda yarın halletmeye çalışayım işlerimi öpüyorum herkesi yarın uğramaya çalışırım yola çıkmadan hoşçakalın
slm yine okuyamadım geçmşi söz döndğkten sonra istikrarlı bişekilde okuyup alıntılarımla gelicem...moralsizim çook
bugün yolculuğa çıkmadan bikez bebeğimi göreyim doktorla görüşeyim diye hastaneye gittim bebeğimin 480 gr olduğunu söyledi doktor haftasıyla uyumlu ve biraz zayıf doğabilir panik yapma dedi anlamadım nasıl oluyor hem uyumlu olup hem zayıf olması ayrıca sağ böbrekteki ciddiye alma dediği kum taşa çevirmiş katater takılabilir dedi müdahele istemiyorum memleketimde ve antalyada muayene olmak istiyorum dedim duruma göre gereken neyse yapılıcak artık çok ağladım bugün gözlweirm ağrıyor bebeğimin cd sine baktıkça içim kaynadı gerçekten zayıfmı ne bacakları çöp gibi yavrumun korkuyorum çok ya bu taş bebeğime zarar verirse hayretler içindeyim kullandığım onca antibiyotiğe rağmen geçmeyip ilerlemesi beni şaşkın etti....
son olarak dün duş almıştım biliyosunuz duştan sonra yağlanmıştım bi güzel herşey normaldi bu sabah pijamalarımı değişirken sol bacağımda bi kızarıklık gördüm heralde çarşaf iz yapmış dedim sonra sağda aynısının az daha büyüğünü görünce aboooooo deidm oda nesiiiii çatlamamışım kızlar bildiğiniz yırtılmışım bi gecede kıpkırmızı ve cırık cırık yani tırmalanmış gibi doğum yapmak üzere olan bi arkadaşım ben 8 ay yağ kullandım buna rağmen yırtıldım dedi böle olursa ben artık bikini filan giyemem galiba ama yavvvvrumun canı sağ olsun allah onu sağ salim bize bağışlasın bütün bedenim harap olsun feda olsun ne yapayım..kusura bakmayın arkadaşlar kalmaıcam daha valiz yapamadım moral bozukluğundan kuaföre gitmedim ağlamaktan bari yatayımda yarın halletmeye çalışayım işlerimi öpüyorum herkesi yarın uğramaya çalışırım yola çıkmadan hoşçakalın
yarın sabah 7 de gidiyor yüzünü bile görmicem uyanmıcamda
ama aptalım bennnn kin tutamıyorum gene evde iyi davrandım
sorularına cevap verdim 3 ay ugramayacakmış az gelirim artık dedi içimden defol bir daha gelme demek geldi
neymişşş ben sabahtan beri tuvalete çıkamadıgım için karın agrısı çekiyordum onun agrısı diye ilgilenmemiş
çok üzüldüm çokkkkk agladım eşimede bişey anlatmadım zaten anasına laf söyletmez ben el kızıyım nede olsaa
evet canım buydu,teşekkürler. çok hoşuma gitti nerden aldın.birde fiyatı nekadar dı.
Ne ağrısı olursa olsun ağrı çekiyosun sonuçda
Ağlama be o kadından sebep değermi ondan sebep bebeğini üzmeye Eşinede anlat bence yaptıklarını ister laf söyletsin ister söyletmesin Onun anası kıymetliyse bizimde yiğenimiz kıymetli
Sabah 7de kaynananın yolunu kesicez bize gidiceği güzergahı bildir hemen
ona ne aglıcam yaaa bebegime agladım tek hatam çok yüz verdim
ben orada acı çekerken kadın umursamadı birde yolda erik almaya kalktı yetmedi bi gel nasılsın de ama yokkkk
tıkınması daha önemliiiiii zıkkım yeeee ben bu kadar kötü oldugunu bilmiyordummm
ama zamanında komşularına beni ayak işlerimi yaptırmak için aldım diye tanıtırken ipleri elime alacaktım yazıklar olsun banaaaaaa
Bizde öylesine kara babanın pekini ye derler Boğazında düğümlensin o erikler
konfeksiyona ortacımı alıyo o ne öyle yaa İyilikten maraz doğar diye boşa dememişler
neyse duygucum ben yatayım biraz bugun çok yorulduk tabiii uyuyabilirsemmmm sana ve bebişine tatlı rüyalarrr
iyi geceler canım ,geçmiş olsun babana şimdiden ,daha önce yazdıysan unutmuş olabilirim kusura bakma canım ,nesi vardı babanın???
ayy canım o yorgunluk olayını hiiç sorma ,2 haftadır benim evide b.k götürüyo afedersin ,zaten 37 metre kare ama hiiç temizleyesim yok ,eşimde taaa karşıda fatihten geliyo vve çok yoruluyo oda süpüremedi ,bende makineyle alcak helde değilim ,bulursam yarım gün bi temizlikçi alcam yaa...
sorma valla olmadı hiç olmadıı yanlış görmüş olmayasın dediğimde beynime kazındı o görüntü ne yanlış görmesi dedi adam utanıyorum halaa yaa asıl işin espirisine bak sen eşim diyoki içim rahatladı neyseki dönme falan değilmişsin ben en çok ondan şüpheleniyordum dediiii:84:
canım geçmiş olsun inşallah hayorlı sonuçlar alırsınız babanın rahatsızlığı ney bilmiyorum geçmişide okuyamadım inşallah ciddi öenmli bişey değildir...evet ağırlaşma konusunda sana tamamen katılıyorum bende iki gündür temizlikle uğraşıyorum yarım saat iş yapıp bir saat dinlenerek hemde..biz böyle değildik yaşarken olduuukşükürler olsunki bu duyguyu yaşıyoruz
hayde öpüyorum herkesi iyi geceler
canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir babacıgın inşallahhhh
aldıklarımın fotoğrafını çekecektim ama annem hiç birini bana vermedi kendi evine götürdü yıkayacakmış bebek deterjanı almış bana hediye gelenleri yani kullanacaklarımıda götürecekmişim hatta benim annem yıkama meraklısı eve ne gelse hooop makineyeinşallah bir gün onlara gittiğimde getiririm fotoğraflarını size...
canım üç aylar için arkadaşım birer tane tesbih kağıdı dağıttı çekmemiz gereken tesbihler;ALLAH,TEVHİD,SALAVAT,İHLAS,TÖVBE,YASİN bunlardan günde kaç tane çekersen sütununa yazıyorsun 3 ayların sonunda toplanıp kuran hatmiyle dualanacak istersen sen de dahil olabilirsin manevi olarak çok rahatlıyorum...
canım inşallah iyi sonuçlarla tertemiz çıkar baban allah bütün hastaların şifa bekleyenlerin yardımcısı olsun...
:93:
günaydın herkese iyi bir gün diliyorum
süpersin
Istanbul'un neresindesin?
dün olsa evde kavga et derdim telefonda hıncını alamıyorsun çünkü:)))şu an sonucu çok merak ediyorum...off kızlar offf .hamileliğimin başından buyana benle hiç ilgilenmeyen öküz kocamla teldemi kaga edeyim akşam gelince mi kavga edeyim bilemedim.bana bi şey deyiverin.biraz daha böyle giderse evi terkedicem.çok bunaldım.
aaa bir ankaralı daha hemde benim oturduğum yerler bizde belediye zabıta bloklarında oturuyorduk sen bilirsin...canım ben mamak mutlu mahallesindeyim :) öyle belirteyim.. akdere abidinpaşa falan diye tarif ederim bazen burayı bilmezler diye.. ama mutlu mm ikea'ya daha yakın akdere ve paşadan.. 3-4dk farkla :)
hım bu arada kocacım geldi de.. bir konfeksiyon atolyesi var yakında oraya gitti alarm sistemi için..
görümcemin dediklerini söyledim.. ii dedi servisçilik yapıcaz.. atlasın gitsin taksiyle.. :)
içime su serpildi.. ikna edebilirsem gençlik parkına gitmek istiyorum..
olmadı 50.yl parkı daha yakın.. oraya gideriz.. maksat dolaşmak :)
Herkese merhaba, dün ayrıntılıya girdim şükür kızımın her şeyi çok iyi... 4lü testte az riskimiz vardı ama 2 kez girdiğim ayrıntılı da hiç bir anormallik çıkmadı şükürler olsun doktorumuz da artık endişeli değil, 22+5 iken MaşAllah kızım 604 gr. Rabbim herkesin bebeğine sağlık versin, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?