2011 Ekim Anneleri

slm yine okuyamadım geçmşi söz döndğkten sonra istikrarlı bişekilde okuyup alıntılarımla gelicem...moralsizim çook
bugün yolculuğa çıkmadan bikez bebeğimi göreyim doktorla görüşeyim diye hastaneye gittim bebeğimin 480 gr olduğunu söyledi doktor haftasıyla uyumlu ve biraz zayıf doğabilir panik yapma dedi anlamadım nasıl oluyor hem uyumlu olup hem zayıf olması ayrıca sağ böbrekteki ciddiye alma dediği kum taşa çevirmiş katater takılabilir dedi müdahele istemiyorum memleketimde ve antalyada muayene olmak istiyorum dedim duruma göre gereken neyse yapılıcak artık çok ağladım bugün gözlweirm ağrıyor bebeğimin cd sine baktıkça içim kaynadı gerçekten zayıfmı ne bacakları çöp gibi yavrumun korkuyorum çok ya bu taş bebeğime zarar verirse hayretler içindeyim kullandığım onca antibiyotiğe rağmen geçmeyip ilerlemesi beni şaşkın etti....
son olarak dün duş almıştım biliyosunuz duştan sonra yağlanmıştım bi güzel herşey normaldi bu sabah pijamalarımı değişirken sol bacağımda bi kızarıklık gördüm heralde çarşaf iz yapmış dedim sonra sağda aynısının az daha büyüğünü görünce aboooooo deidm oda nesiiiii çatlamamışım kızlar bildiğiniz yırtılmışım bi gecede kıpkırmızı ve cırık cırık yani tırmalanmış gibi doğum yapmak üzere olan bi arkadaşım ben 8 ay yağ kullandım buna rağmen yırtıldım dedi böle olursa ben artık bikini filan giyemem galiba ama yavvvvrumun canı sağ olsun allah onu sağ salim bize bağışlasın bütün bedenim harap olsun feda olsun ne yapayım..kusura bakmayın arkadaşlar kalmaıcam daha valiz yapamadım moral bozukluğundan kuaföre gitmedim ağlamaktan bari yatayımda yarın halletmeye çalışayım işlerimi öpüyorum herkesi yarın uğramaya çalışırım yola çıkmadan hoşçakalın

Yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yani bu kadarına da pes valla Benim bile gebertesim geldi şimdi İçimden geçirdiğim şeyleri buraya yazamıycam canım Ne zaman gidiyo bu karı

Yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yani bu kadarına da pes valla Benim bile gebertesim geldi şimdi İçimden geçirdiğim şeyleri buraya yazamıycam canım Ne zaman gidiyo bu karı

yarın sabah 7 de gidiyor yüzünü bile görmicem uyanmıcamda
ama aptalım bennnn kin tutamıyorum gene evde iyi davrandım
sorularına cevap verdim 3 ay ugramayacakmış az gelirim artık dedi içimden defol bir daha gelme demek geldi
neymişşş ben sabahtan beri tuvalete çıkamadıgım için karın agrısı çekiyordum onun agrısı diye ilgilenmemiş
çok üzüldüm çokkkkk agladım eşimede bişey anlatmadım zaten anasına laf söyletmez ben el kızıyım nede olsaa

Canım üzülüpde bebeğinide üzme
Şimdiden hayırlı yolculuklar Yolun açık olsun

canımmm sakın üzülmee bişicik olmaz alır kilosunu o üzülüpte miniğini strese sokma
hayırlı yolculuklarrr sağ sağlim git gelllltaşında düşer inşallah bol bol su iç canımmm

Ne ağrısı olursa olsun ağrı çekiyosun sonuçda
Ağlama be o kadından sebep değermi ondan sebep bebeğini üzmeye Eşinede anlat bence yaptıklarını ister laf söyletsin ister söyletmesin Onun anası kıymetliyse bizimde yiğenimiz kıymetli
Sabah 7de kaynananın yolunu kesicez bize gidiceği güzergahı bildir hemen

ona ne aglıcam yaaa bebegime agladım tek hatam çok yüz verdim
ben orada acı çekerken kadın umursamadı birde yolda erik almaya kalktı yetmedi bi gel nasılsın de ama yokkkk
tıkınması daha önemliiiiii zıkkım yeeee ben bu kadar kötü oldugunu bilmiyordummm
ama zamanında komşularına beni ayak işlerimi yaptırmak için aldım diye tanıtırken ipleri elime alacaktım yazıklar olsun banaaaaaa

Bizde öylesine kara babanın pekini ye derler Boğazında düğümlensin o erikler
konfeksiyona ortacımı alıyo o ne öyle yaa İyilikten maraz doğar diye boşa dememişler

Bizde öylesine kara babanın pekini ye derler Boğazında düğümlensin o erikler
konfeksiyona ortacımı alıyo o ne öyle yaa İyilikten maraz doğar diye boşa dememişler

o kadar doluyum ki derdimi sıkıntımı kime anlatsam iyiki burası var valla içime ata ata ölürdüm bennn

neyse duygucum ben yatayım biraz bugun çok yorulduk tabiii uyuyabilirsemmmm sana ve bebişine tatlı rüyalarrr

canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir babacıgın inşallahhhh

teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz iç babam kemo+radyoterapi gördü şimdi tedaviye cevap verip vermediğine bakacaklar kötüsünü düşünmek bile istemiyorum
bu arada laptopumla ayrılığımız kısa sürdü parça siparişini daha önce verdiğim için kavuşmamız çabuk oldu bu arada şu saat oldu hala ayaktayım uyku falan hak getire....

günaydınn evimi söyleee bir havalandırayım arka odamda ceset saklamışım gibi kokuyooooo
kaynanam köyde öldürdüğü birini gömdü zaarrr ohh gitti işteee bidaha gelmek nasip olmasınnn gelirsede ugramasın hemen köye gitsinnn
çekemiyorum bennnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84:
TAKMA DİŞLİ CANAVARR

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.geçmişe şöyle baktım da herkes kocişlere ya da birilerine sarmış.sakinliğe evet strese hayır

dün olsa evde kavga et derdim telefonda hıncını alamıyorsun çünkü:)))şu an sonucu çok merak ediyorum...

aaa bir ankaralı daha hemde benim oturduğum yerler bizde belediye zabıta bloklarında oturuyorduk sen bilirsin...
gençlik parkına eğlenenleri izlemeye gidebilirsin ancak dimi? yani sen o kadar adrenaline bu halinle dayanamayabilirsin bebeğin tersi döner vallahi

maşallah senin kızına hep böyle sağlık haberlerini alırsınız inşallah...
nejlacığım evlilik yıldönümünüz kutlu mutlu olsun birlikte nice yıllara inşallah...
ahesteciğim senin de iyi haberlerini bekliyorum..
hanzade nin de randevusu var yanılmıyorsam haydi bakalım gülsün bu gün yüzümüz....

günaydın kızlar
bu gün gözlerim patlayacak gibi şiş kolum sargılı ama gönlüm huzurlu akşam kendimi biraz fazla dağıtmışım sabah toparlandım ah birde kol ağrım olmasa kalorifere çarpmışım da
sonuçta eşimle arayı düzelttim ama benim mutlaka bir doktora görünmem lazım sinirlendiğim zaman kendimi kaybediyorum ne konuştuğumu bilmiyorum ama bir türlü içimi soğutamıyorum böyle zamanlarda.. hamilelikten kaynaklı bir şey de değil benimkisi hep böyleydim ben deli miyim neyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…