2011 Ekim Anneleri

:) çene çok canım cazgır karıda o yüzden zaten kaynanamla geçinemediler ya aynılar çünkü :)
3 saat sunni sancı 15 dk doğum :) + 5gün boşuna hastanede yatış.. kendi salaklığından..

Süper çözüm:) Bak aklında bulunsun akropol'de de muayene 35tl ama tahlilller için %70 ini alıyolarmış.Sen nasılsa tahlil yaptırmıcaksın.Orası da bi alternatif olabilir. Bülent Beyi çok övüyolar.

Bi kutu boş cd götürüyosun cnm. Ücret filan yok:)

ben de yakının gibi düşünüyorum ama üzgünüm hastanemi değiştiremiycem allah korusun bebek giderse bir yere ben de giderim napayım zaten özel hastanelerin çoğunda tam takım yoğun bakım ünitesi yok benimde devlet hastanesinde doğurmaya cesaretim yok

bi kutu boş cd mi
napıcaklarmış bir kutuyu 1 adet mi demek istedin acaba çok ilginç boş cd nin tanesi 50 kuruş bile değildir hastanenin onu almaya gücü yetmemişmi şok oldum vallahi

kızlar okadar evhamlanmayın.. analarımızın zamanında bukadar özel yer varmıydı sankii.. kimi evde doğum yapmış.. kimi devlet hastanesinde.. bir bakın kendinize.. allaha şükür sağlıklı evlatlarız bizler de..

bi kutu boş cd mi
napıcaklarmış bir kutuyu 1 adet mi demek istedin acaba çok ilginç boş cd nin tanesi 50 kuruş bile değildir hastanenin onu almaya gücü yetmemişmi şok oldum vallahi

CD ücreti değil de.. görüntüyü cd ye yüklemek için ücret almamak için yapıyorlar sanırım.. 1 kutuda 50cd... toptancı fiyatım 10,50 TL :) neden götürmeyim ki :) belki benim için o kutudan taş çatlasın en fazla 10cd kullanacak.. feda olsun :) bu hatıralar çok güzel kalıyor :)

bi kutu boş cd mi

Her gittiğinde cd vermek için...Bence bi gariplik yok. Çıktı değil cd istiyorum ben bundan sonra...

tabii ki sana bir şey demedim bu enin için çok önemli söylemişler alacaksın elbet ama kullanacakları sadece 1 cd herşeyi 1 cd ye yüklüyorlar ona şaşırdım 1 cd için neden 1 kutu istemişler ona şaşırdım ilginçmiş yani
benım bugun aldıklarıma 5 tl kargo fıyatı biçtiler

ne aldın? ben uzun kollu zıbın birde kolsuz zıbın alıyorum kısa kollu da alsammı ki

Son düzenleme:
süreppppmiş çok hoşuma gitti valla beyaz çok güzel duruyo
Sallanan sandalyenin beyazı yoksada boyattırırsın olur biter Bende dolabımı boyattırsam acaba beyaz çok hoş duruyo
çok sağol duygucum beğenmene sevindim canım daha iyileri sizin olsun inşallah..

teşekkürler duygucum evet ancak gezerek olur böyle şeyler ve bence de piyasa da pazarlıkla piyasada daha uyguna bulabilirsin bi de modeller birbirine çok benziyo çoğu yerde..

çok kibar çok güzel sade asil bi takımmış emelcim çok beyendim güle güle sağlıkla büyüsün prensesin

(bu arada sandalyenin beyazı yok canım sadece ahşap vardı)
edacım teşekkür ederiz canım amin cümlesi güle güle sağlıla büyüsün inşallah..

Göbüşlerinizde pek güzelmiş, kızların odaları da endleeslove, emelcim mutlulukla kulanmak nasib olsun inş.
çok teşekkürler canım amin inşallah :)
Bayıldım odanıza maşallah çok güzel emelcim güzel günlerde kullanın... :)...
hanzadecim sağol bi tanem inşallahdaha iyileri senin güzel prensesinin olsun...

çok güzeller maşallahhhhh
teşekkürler canomm:)

Advocate odana bayıldıııım. Rabbim bebikinle çok güzel günler geçirmeni nasip etsin odanızdaaaa
rumuzum sağol canım benimmm inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla mutlulukla huzurla büyütürüz :)

denizcim çok teşekkürler bi tanemm.. mağaza adı dufido gibi bi şeydi sitelerde bebek mobilyaları satan bi sokak var orda çocukça mağazasının hemen yanındaki mağaza...amin inşallah canım benim dört gözle bekliyorum yavrumu gülücükler kahkahalar atarak büyüttüğüm günleri Allah hepimize nasip etsin inşallah o günleri görmeyi....

meryemcim hepsi birbirinden güzel Allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin inşallah..tatlım özellikle bu üzerinde pati resmi olanı çok beğendim nerden aldın canım??

Selam kızlar nasılsınız
bugün evlilik yıldönümüzdü dün söylemiştimya kocam beni yemeğe götürecek

oohhh afiyet olsun daha önce de kutlamıştım ama bir daha kutlayım mutlu mutlu yıllarınız olsun boy boy çocuklarınız olsun inşallahhhh

Son düzenleme:

anladım. burda güzel duruyor ama, almasam mı ben de. kesimi güzel geldi bana,rahat gözüküyor. haftasonu gittik ama tıklım tıklımdı, kabin bulmak bile çok zordu, burdan almak çok kolay gözüktü ama bedeni nasıl tutturucam bilmiyorum. iyi edersin, güle güle giy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…