tabii ki sana bir şey demedim bu enin için çok önemli söylemişler alacaksın elbet ama kullanacakları sadece 1 cd herşeyi 1 cd ye yüklüyorlar ona şaşırdım 1 cd için neden 1 kutu istemişler ona şaşırdım ilginçmiş yani
ne aldın? ben uzun kollu zıbın birde kolsuz zıbın alıyorum kısa kollu da alsammı ki
anladım. burda güzel duruyor ama, almasam mı ben de. kesimi güzel geldi bana,rahat gözüküyor. haftasonu gittik ama tıklım tıklımdı, kabin bulmak bile çok zordu, burdan almak çok kolay gözüktü ama bedeni nasıl tutturucam bilmiyorum. iyi edersin, güle güle giy.
oohhh afiyet olsun daha önce de kutlamıştım ama bir daha kutlayım mutlu mutlu yıllarınız olsun boy boy çocuklarınız olsun inşallahhhh
sağol canım benim.gel birlikte olsun.hepimizin böyle mutlu günleri olsun.
boy boy çocuk kısmına gelince onda şüpheliyim şimdilik bunu doğurayımda gerisine Allah kerim.:90:
anladım. burda güzel duruyor ama, almasam mı ben de. kesimi güzel geldi bana,rahat gözüküyor. haftasonu gittik ama tıklım tıklımdı, kabin bulmak bile çok zordu, burdan almak çok kolay gözüktü ama bedeni nasıl tutturucam bilmiyorum. iyi edersin, güle güle giy.
c&a magazalarina da bak denizcim.orda da guzel hamile kiyafetleri var.fiyatlarida uygun.lcw dedigin gibi her zaman cok kalabalik ve tum hamileler ordan giyiniyor.bi yerlerde biriyle illaki denk geliyosun.
evet şimdilik lafın gelişi ama ben 3 tane düşünüyorum aralarında fazla yaş farkı da olsun istemiyorum bakalım ilkinden sonra fikrim değişecekmi
Lina da canım :)
Selam kızlar nasılsınız
bugün evlilik yıldönümüzdü dün söylemiştimya kocam beni yemeğe götürecek
bence sana 38k tam olur çünkü 38u bana da çok uzun geliyor sende topuklu ayakkabı giymiyorsun bildiğim kadarıyla alırsan güle güle giy canım sana çuval giysen yakışır güzel hatunsun vesselam :))
evet şimdilik lafın gelişi ama ben 3 tane düşünüyorum aralarında fazla yaş farkı da olsun istemiyorum bakalım ilkinden sonra fikrim değişecekmi
c&a magazalarina da bak denizcim.orda da guzel hamile kiyafetleri var.fiyatlarida uygun.lcw dedigin gibi her zaman cok kalabalik ve tum hamileler ordan giyiniyor.bi yerlerde biriyle illaki denk geliyosun.
slm hepinizi hergün takip ediyorum ama yazamıyorum ben öle sohbetın basını kaçırdım şimdi araya gırmıyım dıyorum :))) ben sadce davet istıyorum unnado dan banada gönderrmisnz
ben de lina ya gidecektim başta, şükran hanımın çok iyi olduğunu duydum ama doğum ve yeni doğan yoğun bakım ünitesi aynı yerde olsun diye düşündüğüm için oraya gitmedim.
aaaaaaa verme sende kaldıysa parasııı haber vermesi gerekiyordu
sakın iş yapıcam diye yorulma bakkk havalarda sıcak bayılır kalırsın allah korusunnnn
kızlar unnado da kargo ücreti ne kadar bilen var mı?
ben sabah 9 dan beri iş yapıyorum yeni bitti oturup ağlıcam nerdeyse yorgunluktanbaşkalarının yaptığı içime sinmiyo napim
yaa öyle miii. bilmiyordum. ben lcw den hiçbir şey almadım daha önce. çünkü s bedeni bile bana çok büyük olurdu. şimdi alayım diyorum ama kesimleri çok büyük olduğu için s mi m mi l mi ne alıcam bilmiyorum ki. şaştım kaldım. bir de oraya bakim şimdi, internet satışı varsa iyi olur. hatta biraz büyük aliim, seneye de giyerim :)
eşimin çalıştığı şirkette de herkes lcw tshirtleri giyiniyormuş, bende henüz hiç yok ama o bütün modellerini biliyor
ben de lina ya gidecektim başta, şükran hanımın çok iyi olduğunu duydum ama doğum ve yeni doğan yoğun bakım ünitesi aynı yerde olsun diye düşündüğüm için oraya gitmedim.
hoşgeldin canım ben iyiyim. öğlen ayranı fazla kaçırdım galiba, gözlerimi açamıyorum çok uykum var. sıcak bir yandan, uyku bir yandan düşün artık ne kadar iyi olabildiğimi :)
tebrik ederim tatlım maşallah size. mutlu yıllar diliyor çok öpüyorum seni.
ben hamileliği çokk sevdiimm. kısmet olursa, gücümüz elverirse (eşime göre elverir) kardeş-ler mutlaka istiyoruz.
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?