2011 Ekim Anneleri

00028-Kolsuz Uğur Böcekli Zıbın - Krem
[La Fontaine] 0-3 Ay

00028-Kolsuz Uğur Böcekli Zıbın - Pembe
[La Fontaine] 0-3 Ay
5.90 TL
Kampanya bitimi bekleniyor
00031-Uzun Kollu İnek Desenli Kruvaze Zıbın - Beyaz
[La Fontaine] 0-3 Ay
9.75 TL
00030-Uzun Kollu Sincap Desenli Tulum - Krem
[La Fontaine] 0-3 Ay
13.90 TL
00030-Uzun Kollu Sincap Desenli Tulum - Pembe
[La Fontaine] 0-3 Ay
13.90 TL

bunları aldım canım özellıkle kendınden eldıvenlı olmalarına bayıldım uzun kolluların

bence sana 38k tam olur çünkü 38u bana da çok uzun geliyor sende topuklu ayakkabı giymiyorsun bildiğim kadarıyla alırsan güle güle giy canım sana çuval giysen yakışır güzel hatunsun vesselam :))

oohhh afiyet olsun daha önce de kutlamıştım ama bir daha kutlayım mutlu mutlu yıllarınız olsun boy boy çocuklarınız olsun inşallahhhh

sağol canım benim.gel birlikte olsun.hepimizin böyle mutlu günleri olsun.
boy boy çocuk kısmına gelince onda şüpheliyim şimdilik bunu doğurayımda gerisine Allah kerim.:90:

sağol canım benim.gel birlikte olsun.hepimizin böyle mutlu günleri olsun.
boy boy çocuk kısmına gelince onda şüpheliyim şimdilik bunu doğurayımda gerisine Allah kerim.:90:

evet şimdilik lafın gelişi ama ben 3 tane düşünüyorum aralarında fazla yaş farkı da olsun istemiyorum bakalım ilkinden sonra fikrim değişecekmi

c&a magazalarina da bak denizcim.orda da guzel hamile kiyafetleri var.fiyatlarida uygun.lcw dedigin gibi her zaman cok kalabalik ve tum hamileler ordan giyiniyor.bi yerlerde biriyle illaki denk geliyosun.

c&a magazalarina da bak denizcim.orda da guzel hamile kiyafetleri var.fiyatlarida uygun.lcw dedigin gibi her zaman cok kalabalik ve tum hamileler ordan giyiniyor.bi yerlerde biriyle illaki denk geliyosun.

çok haklısın yalug geçenlerde belediye binasında 3 hamile aynı tshirti giymiştik hani şu önünde comming soon yazan yumurtalı var ya aynı günün akşamı aynı tshirtin kırmızısını evlendirme programı yapan esra erol giymişti bööög geldi bir an ama yine de geçemiyorum lcw den

evet şimdilik lafın gelişi ama ben 3 tane düşünüyorum aralarında fazla yaş farkı da olsun istemiyorum bakalım ilkinden sonra fikrim değişecekmi

bende 2 tane düşünüyorum ama bakalım Allah ne verirse hayırlısını versin,yaş farkı olmaması iyi bişey ama çok zor oluyor büyütmesi.
eşim şimdiden kız istediği için 2. yi düşünüyo.

slm hepinizi hergün takip ediyorum ama yazamıyorum ben öle sohbetın basını kaçırdım şimdi araya gırmıyım dıyorum :))) ben sadce davet istıyorum unnado dan banada gönderrmisnz

Lina da canım :)

ben de lina ya gidecektim başta, şükran hanımın çok iyi olduğunu duydum ama doğum ve yeni doğan yoğun bakım ünitesi aynı yerde olsun diye düşündüğüm için oraya gitmedim.

Selam kızlar nasılsınız
bugün evlilik yıldönümüzdü dün söylemiştimya kocam beni yemeğe götürecek

hoşgeldin canım ben iyiyim. öğlen ayranı fazla kaçırdım galiba, gözlerimi açamıyorum çok uykum var. sıcak bir yandan, uyku bir yandan düşün artık ne kadar iyi olabildiğimi :)
tebrik ederim tatlım maşallah size. mutlu yıllar diliyor çok öpüyorum seni.

bence sana 38k tam olur çünkü 38u bana da çok uzun geliyor sende topuklu ayakkabı giymiyorsun bildiğim kadarıyla alırsan güle güle giy canım sana çuval giysen yakışır güzel hatunsun vesselam :))

yok yok topuklu ayakkabının t sini görmek duymak istemiyorum. rahat edemem ki, göbek de aldı başını gidiyor, öne yığılır kalırım :) ayy tişikkür ederim çok utandım heheh birden moralim düzeldi 38u var, 38k yok. kısaltsam olur belki ama sana uzun olduysa bana cidden çuval olur :) ben vazgeçtim ondan, almıyorum.

ben hamileliği çokk sevdiimm. kısmet olursa, gücümüz elverirse (eşime göre elverir) kardeş-ler mutlaka istiyoruz.

ben lcw dan aldım 2 bebişli tshirt.. 1 kapri (kapriyi büyük aldım nedense.. anca 2 ay sonra giyerim) ama fiyatları güzeldi.. normal rayondan da geniş paça kot, gömlek mi desem tunik mi neyse ondan işte :)
gittiğim lcw da fazla renk seçeneği yoktu tshirtlerde.. dedim kesin tüm hamişler almış burdan hepsini :) nette gördüklerimi bulacağımı umarak gitmiştim oysaki

slm hepinizi hergün takip ediyorum ama yazamıyorum ben öle sohbetın basını kaçırdım şimdi araya gırmıyım dıyorum :))) ben sadce davet istıyorum unnado dan banada gönderrmisnz

aa niye bizim sohbetimizin başı ortası sonu yok ki her yerinden girebilirsin buradaki paylaşımlar çok güzel seni de bekleriz sohbete...
mailini mesaj olarak gönderirsen davet edebilirim seni

Son düzenleme:
ben de lina ya gidecektim başta, şükran hanımın çok iyi olduğunu duydum ama doğum ve yeni doğan yoğun bakım ünitesi aynı yerde olsun diye düşündüğüm için oraya gitmedim.

Cnm zaten Şükran Hnm doğumu Lina'da yaptırmıyo. Yani orda hiç doğum yapılmıyo. Anlaşmalı hastaneleri var ve hepsininin de yenidoğan ünitesi var. Şükran Hnm yenidoğanı olmayan hastanede doğum yaptırmıyorum diyo.

aaaaaaa verme sende kaldıysa parasııı haber vermesi gerekiyordu
sakın iş yapıcam diye yorulma bakkk havalarda sıcak bayılır kalırsın allah korusunnnn

ben sabah 9 dan beri iş yapıyorum yeni bitti oturup ağlıcam nerdeyse yorgunluktan başkalarının yaptığı içime sinmiyo napim

yaa öyle miii. bilmiyordum. ben lcw den hiçbir şey almadım daha önce. çünkü s bedeni bile bana çok büyük olurdu. şimdi alayım diyorum ama kesimleri çok büyük olduğu için s mi m mi l mi ne alıcam bilmiyorum ki. şaştım kaldım. bir de oraya bakim şimdi, internet satışı varsa iyi olur. hatta biraz büyük aliim, seneye de giyerim :)
eşimin çalıştığı şirkette de herkes lcw tshirtleri giyiniyormuş, bende henüz hiç yok ama o bütün modellerini biliyor

ben tum hamile kiyafetlerimi ordan aldim.cok guzeller.pantalonlarinin modelleride cok guzel.elbiseler cok cici.hamile bedenleri farkli oluyor.hamile kalmadan once hangi bedeni giyiyosan ona gore alman gerekiyor.small sa small alman lazim.ama oldugumuz yerde durmuyoruz ki.gunden gune sisiyoruz.bence m beden alman daha mantikli.bende m beden aldim.

hoşbuldum canım.haklısın canım ayran çok uyku yapıyor bundan sonra öğlenleri daha az iç.
teşekkür edrim canım.bende seni ve minik prensesini öpüyorum.

taze taze çekildik teyzoşlar 24+4

Eki Görüntüle 213724
,

çok tatlısınız elifcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…