2011 Ekim Anneleri

biliyorum. yine de doktorumun tam teşekküllü bir hastanede, sürekli olarak görev yapmasını tercih ettim.

ankaralılar yarın akşam iş çıkışı ikea da buluşuyormuyuz bir buluşma ayarlayamadık nasıl olsa
bu arada eda yok bu gün haberi olan var mı?

leyna kardeşi olursa oda kullansın istiyorum.çünkü herşey çok pahallı

canım.. çok güzel bir model.. ama 200 liraya da gayet şık kullanışlı park yataklar var.. marka olarak.. kraft ve exorbaby biliyorum.. kahverengi desenli olması çok güzel.. hem örn çocuk odasına alacağım mobilya ile çok uyumlu oluyor... ileride kuzuna belki baza ya da kayola alırsınız.. kardeşi de park yatağı kullanır :)
ama şahsen ben büyüyen beşik alırım diye düşünüyorum..

ya kızlar bişi soracam ayağınıza sabahları kramp giriyor mu?
çok berbet bi durum bu yaa.sanki felçli gibi oluyorum ben bazı sabahlar

leynam burdayım canım okuyorum ziyaretçi olarak canım sıkkın çokça katılıp ağzınızın tadını bozmim dedim bugünlük böle idare edin beni

leynam burdayım canım okuyorum ziyaretçi olarak canım sıkkın çokça katılıp ağzınızın tadını bozmim dedim bugünlük böle idare edin beni

hayır olsun inşallah canını sıkan çok önemli birşey değildir merak ettim ben de seni acaba var da görmedi mi diye dönüp dönüp kontrol ettim özelse anlatma ama içinede atıp kendini üzme olurmu unutma içinde rüzgar var

leyna kardeşi olursa oda kullansın istiyorum.çünkü herşey çok pahallı

ebatları cok kucuk zaten 36 aya kadar dıye belırtmıs..bende bakıyorum bır cogu 4 yasa kadar kullanılabılıyor onların ebatları 120:60 yada 110:70 bunlardan tercıh et bence..bu kadar para verıyosun uzun zaman kullanılabılecek bıser olmalı..eabt onemlı yegenım 1 bucuk yasında bundan daha buyuk olan ahsab besıgınden bıle defalrca kere dustu..herseyı dusunmelısın bence derınlıgı boyu enı..

saol leynam yazdığını görünce hemen geldim zaten kimseyi meraklandırmıyayım diye,ama dediğim gibi çok tatsızım, ablamla tartıştık telefonda birbirimizi çok kırdık ilk defa bu kadar ağladım üzüldüm ...
hatta yarım sigara bile içtim çok kızgın ve kırgınım
ama şimdi daha iyim sakinleştim oğlum saolsun hiç tekmelemediği kadar tekmeleyip beni kendime getirdi...

Selam kızlar nasılsınız
bugün evlilik yıldönümüzdü dün söylemiştimya kocam beni yemeğe götürecek
,

çok tatlısınız elifcim.
nice mutlu senelere tatlım :)))
çok teşekkür ederim canım....
ayyy çok güzesiniz çok tatlısınız maşallah size
yalnız bir şey merak ettim fotoğrafı kim çekti :44:
mersi cnm kardeşim gelmişti ona çektirdim manyakmısın neleri kovalıyosun sen diyo :)))
ne hoş çıkmışsın ayolllneredeyse hiç kilo almamışsın.tam doktorların gözdesi bi hamişsin canım kutlarım
sağol cnm zaten benim dr kiloyla ilgili hiç bişi demiyo bana biliyo dikkat ettiğimi ben söylüyorum şu kadar aldım falan diye
canım maaşallah kilo almamışsın hiç çok fit gözüküyosun
kaç kilo aldın tatlım?

sağol cnm toplamda 2.5 kilo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…