Cnm zaten Şükran Hnm doğumu Lina'da yaptırmıyo. Yani orda hiç doğum yapılmıyo. Anlaşmalı hastaneleri var ve hepsininin de yenidoğan ünitesi var. Şükran Hnm yenidoğanı olmayan hastanede doğum yaptırmıyorum diyo.
çok güzel canım yani öyle mavi falan almayacaksan kahverengi de çok ideal bir renk özelliklerini de okudum alırsan güle güle kullan
leyna kardeşi olursa oda kullansın istiyorum.çünkü herşey çok pahallı
Selam kızlar nasılsınız
bugün evlilik yıldönümüzdü dün söylemiştimya kocam beni yemeğe götürecek
nice yıldönümleri canım.kutlarım.seneye bebişle kıtlarsınız artık
leynam burdayım canım okuyorum ziyaretçi olarak canım sıkkın çokça katılıp ağzınızın tadını bozmim dedim bugünlük böle idare edin beni
hayır olsun inşallah canını sıkan çok önemli birşey değildir merak ettim ben de seni acaba var da görmedi mi diye dönüp dönüp kontrol ettim özelse anlatma ama içinede atıp kendini üzme olurmu unutma içinde rüzgar var
Selam kızlar nasılsınız
bugün evlilik yıldönümüzdü dün söylemiştimya kocam beni yemeğe götürecek
nice mutlu senelere tatlım :))),
çok tatlısınız elifcim.
mersi cnm kardeşim gelmişti ona çektirdim manyakmısın neleri kovalıyosun sen diyo :)))ayyy çok güzesiniz çok tatlısınız maşallah size
yalnız bir şey merak ettim fotoğrafı kim çekti :44:
sağol cnm zaten benim dr kiloyla ilgili hiç bişi demiyo bana biliyo dikkat ettiğimi ben söylüyorum şu kadar aldım falan diyene hoş çıkmışsın ayolllneredeyse hiç kilo almamışsın.tam doktorların gözdesi bi hamişsin canım kutlarım
canım maaşallah kilo almamışsın hiç çok fit gözüküyosun
kaç kilo aldın tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?