sağolun kızlar iltifatlarınızla moralim yerine geldi valla....
sanki benim göbeğim hiç çıkmayacak hiç kilo almayacağım gibi bişey dedim ben millete yok bundan sonra çabuk büyürmüş karnım çok kilo alırmısım kız annesi çirkinleşirmiş yüzümde lekeler de çıkacakmış çatlayıp patlarmışım vs vs. içimi karartmaya başlamışlardı
ediiiiiiiiiiiinn ediiiiiiiiiiiiiiiinn
ama önce kocamı ikna edinnn
:118::118::118::118::118::118::118:eğer ikna olmassa bütün hamişler toplanı onun tükkana gideriz
bunu söyle bence göze alamıycak
e orda işte cnm ya :)))
eğer ikna olmassa bütün hamişler toplanı onun tükkana gideriz
bunu söyle bence göze alamıycak
hahahahaa.....
süper olur bence mükemmel bi tehdit olur bu kampanya var onların orda sınırsız pizza.....
en az 20 küsür hamiş ellerinde tabaklar talan ederiz valla orayı yeminle zarar ederler o gün mahvederiz onları pizza yetiştirecekler diye ölürler
yesinler bebişini... 41 bin kerrre maşşallahhhh
ne diyelim kıskananlar çatlasınnnn
özellikle de komşuların ...
evet ben buluşmayı soracaktım kaçta toplanacaksınız kızlar babamın yanına gitmezsem bende gelicem
ediiiiiiiiiiiinn ediiiiiiiiiiiiiiiinn
ama önce kocamı ikna edinnn
hu huuuuuu biz geldiiiiikkk
ultrasona girdik bugün ordan yemeğe gittik ordan da oğluşuma ciciler aldık.
Her şey yolunda çok şükür oğluşum 440 gr olmuş teyzoşlar. boyunu söylemedi. standart sapması yüksek olur dedi net verilemezmiş. oğlumun önce eli başındaydı resmen yan gelmiş yatıyodu paşamsonra bizi gördü el salladı bize.Doktor diyoki kerataya bak ne pozlar veriyo sonrada parmağını emdi. ay çok şirindi. eşimin gözleri doldu. bana el salladı diyo.
Ben son bi umutla cinsiyetimiz kesin mi dedi. evet dedi yüzde yüz irkekkkk. Artıkın kız başka bahara kaldı.
zaten geçen gece oğluma sordum dedim ki yavrum sen kız mısın hiiiiç oralı olmadı erkek misin dedim valla sağ yanımı bi tepikledi eşim gülme krizine girdi. bence diyo pipisiyle vurdu hem de
işte böyle her şey yolunda çok şükür. aklıma geldikçe anlatırım. ahestee geldi mi? ben bi geçmişe bakayım
Pazar günü saat 13:00 diye düşünüyoruz aramızda konuşup saati esnetebiliriz
ok cnm kadıköy olduktan sonra saat pek sorun olmaz benim için babamın yanına gitmezsem mutlaka gelicem
Canom sen kocanın altından girer üstünden çıkarsınben güveniyorum sana.
slm yine okuyamadım geçmşi söz döndğkten sonra istikrarlı bişekilde okuyup alıntılarımla gelicem...moralsizim çook
bugün yolculuğa çıkmadan bikez bebeğimi göreyim doktorla görüşeyim diye hastaneye gittim bebeğimin 480 gr olduğunu söyledi doktor haftasıyla uyumlu ve biraz zayıf doğabilir panik yapma dedi anlamadım nasıl oluyor hem uyumlu olup hem zayıf olması ayrıca sağ böbrekteki ciddiye alma dediği kum taşa çevirmiş katater takılabilir dedi müdahele istemiyorum memleketimde ve antalyada muayene olmak istiyorum dedim duruma göre gereken neyse yapılıcak artık çok ağladım bugün gözlweirm ağrıyor bebeğimin cd sine baktıkça içim kaynadı gerçekten zayıfmı ne bacakları çöp gibi yavrumun korkuyorum çok ya bu taş bebeğime zarar verirse hayretler içindeyim kullandığım onca antibiyotiğe rağmen geçmeyip ilerlemesi beni şaşkın etti....
son olarak dün duş almıştım biliyosunuz duştan sonra yağlanmıştım bi güzel herşey normaldi bu sabah pijamalarımı değişirken sol bacağımda bi kızarıklık gördüm heralde çarşaf iz yapmış dedim sonra sağda aynısının az daha büyüğünü görünce aboooooo deidm oda nesiiiii çatlamamışım kızlar bildiğiniz yırtılmışım bi gecede kıpkırmızı ve cırık cırık yani tırmalanmış gibi doğum yapmak üzere olan bi arkadaşım ben 8 ay yağ kullandım buna rağmen yırtıldım dedi böle olursa ben artık bikini filan giyemem galiba ama yavvvvrumun canı sağ olsun allah onu sağ salim bize bağışlasın bütün bedenim harap olsun feda olsun ne yapayım..kusura bakmayın arkadaşlar kalmaıcam daha valiz yapamadım moral bozukluğundan kuaföre gitmedim ağlamaktan bari yatayımda yarın halletmeye çalışayım işlerimi öpüyorum herkesi yarın uğramaya çalışırım yola çıkmadan hoşçakalın
pazar gunu düğün varrr bizimm
Amaaaan evlenecek başka günü bulamamışlar mı?
ok cnm kadıköy olduktan sonra saat pek sorun olmaz benim için babamın yanına gitmezsem mutlaka gelicem
Oleeeey beş kişi olduk
Haydii bizimle sütlü kahve eşliğinde sohbet edicek başka kimsecikler yokmu
Benim kayınvalidemde seninkinin kopyasıydı annemler aman ne iyi pamuk gibi kaynanası var derlerdi çünkü yaptıklarını görmezlerdi. :) Herkeisn yanında melek olurdu ama alttan alttan yapardı yapıcağını artık yapamıyo elhamdülillah..... :))
Merhabalar arkadaşlar, ben üç gündür kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum... Sıcaklardan galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?