uğraşırsan çocukla yersin işte öyle tepiğiii :)))
maşallah cnm oğluşuna
hu huuuuuu biz geldiiiiikkk
ultrasona girdik bugün ordan yemeğe gittik ordan da oğluşuma ciciler aldık.
Her şey yolunda çok şükür oğluşum 440 gr olmuş teyzoşlar. boyunu söylemedi. standart sapması yüksek olur dedi net verilemezmiş. oğlumun önce eli başındaydı resmen yan gelmiş yatıyodu paşamsonra bizi gördü el salladı bize.Doktor diyoki kerataya bak ne pozlar veriyo sonrada parmağını emdi. ay çok şirindi. eşimin gözleri doldu. bana el salladı diyo.
Ben son bi umutla cinsiyetimiz kesin mi dedi. evet dedi yüzde yüz irkekkkk. Artıkın kız başka bahara kaldı.
zaten geçen gece oğluma sordum dedim ki yavrum sen kız mısın hiiiiç oralı olmadı erkek misin dedim valla sağ yanımı bi tepikledi eşim gülme krizine girdi. bence diyo pipisiyle vurdu hem de
işte böyle her şey yolunda çok şükür. aklıma geldikçe anlatırım. ahestee geldi mi? ben bi geçmişe bakayım
bende farkındayım o açıdan saygıda asla kusur etmem eşimin yanında bişi demem laf felanda sokmam ama yalanını yakalrsam çaktırmadan yüzüne vuruyorum
Oleeeey beş kişi olduk
Haydii bizimle sütlü kahve eşliğinde sohbet edicek başka kimsecikler yokmu
ben kesin gelirdim hazır okullar da kapanmışken çok süper olurdu ama ben iskenderundayım yaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:
tabii ki sana bir şey demedim bu enin için çok önemli söylemişler alacaksın elbet ama kullanacakları sadece 1 cd herşeyi 1 cd ye yüklüyorlar ona şaşırdım 1 cd için neden 1 kutu istemişler ona şaşırdım ilginçmiş yani
ne aldın? ben uzun kollu zıbın birde kolsuz zıbın alıyorum kısa kollu da alsammı ki
oyyy maşallahhh bizde pazar günü gidicez kızımla doktor amcasınaa ikinci kez detaylıya gitmiş olucamm kendı dr da yapacak inşallah bebeğimin eşi yukarı çıkmıştırhu huuuuuu biz geldiiiiikkk
Her şey yolunda çok şükür oğluşum 440 gr olmuş teyzoşlar. boyunu söylemedi. standart sapması yüksek olur dedi net verilemezmiş. oğlumun önce eli başındaydı resmen yan gelmiş yatıyodu paşamsonra bizi gördü el salladı bize.Doktor diyoki kerataya bak ne pozlar veriyo sonrada parmağını emdi. ay çok şirindi. eşimin gözleri doldu. bana el salladı diyo.
Ben son bi umutla cinsiyetimiz kesin mi dedi. evet dedi yüzde yüz irkekkkk. Artıkın kız başka bahara kaldı.
zaten geçen gece oğluma sordum dedim ki yavrum sen kız mısın hiiiiç oralı olmadı erkek misin dedim valla sağ yanımı bi tepikledi eşim gülme krizine girdi. bence diyo pipisiyle vurdu hem de
işte böyle her şey yolunda çok şükür. aklıma geldikçe anlatırım. ahestee geldi mi? ben bi geçmişe bakayım
geçen görümceme birileri görümcü gelmiş. adam öğretmen. komşu diyoki kadrolu mu sözleşmeli mi ? kayınvalidem diyo ben sormam öyle şeyler ben dinine diyanetine bakarım diyo.
E dedim anne sen bana sordun ama kadrolu musun sözleşmeli mi diye. ben de din önemli değildi zaar dedim. kal geldi kadına :))
EVET oglum sag ol FILIZ allah razi olsun :)) YAKMASIN CAN YAA :)) SIMDI O RESMI ORAYA KOYDUM AMA NASIL CIKARICAM ONU BILMIOM SIMDIDE:))
bende doktorsuz kaldığım zamanlarda gidicektim ama doğumu dışarıda yaptırmaları kafamı karıştırmıştı iyiki de öyle olmuş şu an gittiğim yerden çok memnunum ama şükran hanımın methini de çok duydum dene içinde kalmasın...
leyna kardeşi olursa oda kullansın istiyorum.çünkü herşey çok pahallı
oyyy maşallahhh bizde pazar günü gidicez kızımla doktor amcasınaa ikinci kez detaylıya gitmiş olucamm kendı dr da yapacak inşallah bebeğimin eşi yukarı çıkmıştır
kız çok akıllı olcak bu çocukk maşallahh
sende çok fenasın heee iyi demişsinn ama
Merhabalar arkadaşlar, ben üç gündür kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum... Sıcaklardan galiba...
hu huuuuuu biz geldiiiiikkk
selam kızlarr
okuduklarıma üzüldüm,keşke gelin -kaynana ilişkisinden
ana-kız olunabilse
burda en büyük görev eşlere düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?