2011 Ekim Anneleri

çok hoşsun yaaahele şu pipi olayı beni çok güldürdüüüü

bende farkındayım o açıdan saygıda asla kusur etmem eşimin yanında bişi demem laf felanda sokmam ama yalanını yakalrsam çaktırmadan yüzüne vuruyorum

geçen görümceme birileri görümcü gelmiş. adam öğretmen. komşu diyoki kadrolu mu sözleşmeli mi ? kayınvalidem diyo ben sormam öyle şeyler ben dinine diyanetine bakarım diyo.

E dedim anne sen bana sordun ama kadrolu musun sözleşmeli mi diye. ben de din önemli değildi zaar dedim. kal geldi kadına :))

ıkısındende aldım ben

oyyy maşallahhh bizde pazar günü gidicez kızımla doktor amcasınaa ikinci kez detaylıya gitmiş olucamm kendı dr da yapacak inşallah bebeğimin eşi yukarı çıkmıştır

kız çok akıllı olcak bu çocukk maşallahh

sende çok fenasın heee iyi demişsinn ama

EVET oglum sag ol FILIZ allah razi olsun :)) YAKMASIN CAN YAA :)) SIMDI O RESMI ORAYA KOYDUM AMA NASIL CIKARICAM ONU BILMIOM SIMDIDE:))

kontrol panelinde solda en altta Eklentiler'e tıkla.. sonra orda silmek istediği fotoyu seçip silebiliyorsun (sistemden çıkış yapıp tekrar girdiysen kalıyor silemiyorsun)

kübracım dün tam sana yazdım sayfa gitti ve açılmadı bi türlü sonra kaldı öyle. halimi sormuşsun. teşekkür ederim daha iyiyim. doktora söyledim başım dündü iki gündür kusuyorum diye kan tahlili istedi yaptık. kan değerim biraz düşük çıktı kan ilacı yazdı.

oğluşum da iyi işte az zayıf ama sağlıklı olsun varsın zayıf olsun. babasına çekerse ilerde tosuncuk olur zaten :)))

sağ ol canım inş. akıllı bi çocuk olur çok yaramaz olmasın da.

ya inan ben de öyle pek karşı çıkamam bi şey demem ama o gün demesem çatlardım :))

cok tatliya masallah filizzz erkek cocuklarida cooookkk tatli oluyoo benim daha doktora gitmeme 2 hafta var ((

selam kızlarr
okuduklarıma üzüldüm,keşke gelin -kaynana ilişkisinden
ana-kız olunabilse
burda en büyük görev eşlere düşüyor

Aynen arkadaşım... Yani hiç anlamam ne isterler evlatlarının evliliklerinden, oğlunun yuvasındaki huzur kaçınca ellerine ne geçer ki???!!! Neyseki ben şanslı azınlıktanım... Geçen haftasonu abimin düğünü vardı kayınvalidemler de geldiler, iki gün öncesinden başladı "sakın yemekle uğraşmasın, yormasın kendini ben yapıp getireceğim" diye eşime tembihe; sağolsun bir tepsi elde açma kıymalı börek yapmış, 3 çeşit reçel yapmış, kayınpederim de evlerinini bahçesindeki ağaçtaki erikleri toplamış benim için onları getirdi... Hamile kalmadan önce de böyleydi zaten, hatta ben yemek falan yaparken gelir sorar yapılacak bir şey var mı diye, eşime sürekli "o da çalışıyor yardım et, hayat müşterek" der... Bana da gittiğimizde iş yaptırmaya falan kalkmaz... Karşılıklı saygı & sevgi içinde devam ediyoruz, inşallah hep böyle sürer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…