huhhuuuuuu aldık aldık en sonunda bunu aldıkkk prensesime.kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun:)))))))
Eki Görüntüle 213865
Eki Görüntüle 213873
güle güle kullanırsınız inşallah cnm bşzde bugün aldık aynı marka sanırım çok az farkı var siparişi verdik 1-2 güne kadar gelir inşallah
inşallah ekleyebilmişimdir
huhhuuuuuu aldık aldık en sonunda bunu aldıkkk prensesime.kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun:)))))))
Eki Görüntüle 213865
turkuaazzzzzzz bunu kaça aldınız ben bunu gördüm eminönünde havuzlu handa fiyat baktım ama almadımm
189tl canım sen kaça sordun.
aa uyguna almışsınn 240 dedi bizee pazarlık etsek aanca 200 e düşerdii güle güle kullanın canm
gitti gidiyorda da baktık aynı fiyat.size çok demişler kızz.neyse beğendiysen sende al bidene cülüğüne.70*110 boyutlarında bu.eşim şimdi kurdu evde.çok şirin olduuu
bence o sıcaklardan değil cnm farkında olmadan 2 haftadır yordun kendini koştururken bişey anlamadın şimdi çıkıyo acısı dikkat et kendine bol bol dinlenmeye çalış....
Boşver canım üzme kendini boş yere Biri kucağında biri göbişinde onlarla kutla herşeyini Günler öncesinden hevesleniyoruz acaba ne süpriz yapar diye sonrada dumur oluyoruzherkze merhaba nasılsınız kızlar benmı canım cok sıkkın.. cok bunaldım artık..2. evlılık yıl donumum 2. kez berbat evlılık yıldonumu gecırdım..
Topikteki kocaların hepsi bi odunluk yapmak zorundamı anlaşmışlar sanki mutlaka bi gün biri yada bi kaçı yapıyo odunluğunukkoskoca bı hıc.. ınsan bı yemege goturu razıydım yanı ama hıcbısey yapmadık evde oturduk kutlamadık bıleoyle bı odun kocam var yanı
Aşıdan geldikten sonra sarma sarmayı unutmaohh bee sonunda benimle de ilgilenen oldusağlık ocağından sizi arayıp duruyorlardı aşı için, sonunda beni de aradılar :) kontrole çağırdılar, aşı yapacaklarmış bi de. cuma günü gidicem. ağrırsa ağrısını haftasonu çekiim diye. biz de aşıcılar kervanına katılıyoruz kızımla.
en son balon kafe diye bi yerden bahsediyodunuz değişmedi dimi Sansee(nida) de gelebilir ama kesin değil pazar akşamı yola çıkıcakmış yetişebilirmiyim diyoduPazar günü saat 13:00 diye düşünüyoruz aramızda konuşup saati esnetebiliriz
[AbTTACH=CONFIG]213906[/ATTACH]Eki Görüntüle 213905 Eki Görüntüle 213906 Eki Görüntüle 213905
bunlarda oğluşum diğer cicileri teyzeleri
Çok güzeller güle güle kullanın Arabasında bol bol gezsin sandalyesindede bol bol mamalar yesin inşallah
hu huuuuuu biz geldiiiiikkk
ultrasona girdik bugün ordan yemeğe gittik ordan da oğluşuma ciciler aldık.
Her şey yolunda çok şükür oğluşum 440 gr olmuş teyzoşlar. boyunu söylemedi. standart sapması yüksek olur dedi net verilemezmiş. oğlumun önce eli başındaydı resmen yan gelmiş yatıyodu paşamsonra bizi gördü el salladı bize.Doktor diyoki kerataya bak ne pozlar veriyo sonrada parmağını emdi. ay çok şirindi. eşimin gözleri doldu. bana el salladı diyo.
Ben son bi umutla cinsiyetimiz kesin mi dedi. evet dedi yüzde yüz irkekkkk. Artıkın kız başka bahara kaldı.
zaten geçen gece oğluma sordum dedim ki yavrum sen kız mısın hiiiiç oralı olmadı erkek misin dedim valla sağ yanımı bi tepikledi eşim gülme krizine girdi. bence diyo pipisiyle vurdu hem de
işte böyle her şey yolunda çok şükür. aklıma geldikçe anlatırım. ahestee geldi mi? ben bi geçmişe bakayım
Sağ ol canım. kızlar daha tatlı oluyo sankim ya nazlılar sevdiriyolar kendilerini. doktor zamanı hiç gelmiyo zaten şimdiden 1 ay nasıl geçecek onun hesabını yapıyorumcok tatliya masallah filizzz erkek cocuklarida cooookkk tatli oluyoo benim daha doktora gitmeme 2 hafta var ((
Eki Görüntüle 213865
Sağ ol canım. kızlar daha tatlı oluyo sankim ya nazlılar sevdiriyolar kendilerini. doktor zamanı hiç gelmiyo zaten şimdiden 1 ay nasıl geçecek onun hesabını yapıyorum
bilmiyorum kizi allah izin verirse oda geliyo .. ama oglan cocugum oldugu icin o bir bambaska benim icin ..,, doktor bide bana 5 hafta verdi hic gecmiyor son 2 haftam kaldi bir dahai ayda hastaneye yolluyorlar 4 boyutluya tekrar bebege kan bir taraftan iyi gitmiyormus ona bakacaklar((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?