2011 Ekim Anneleri

gitti gidiyorda da baktık aynı fiyat.size çok demişler kızz.neyse beğendiysen sende al bidene cülüğüne.70*110 boyutlarında bu.eşim şimdi kurdu evde.çok şirin olduuu

demekki tutturabildiğinee satıyolar uyanıklarr ay kıss ben alırsam hemen kurmam çünkü gider gelir bakarımmmmmmmm başından ayrılmam

bence o sıcaklardan değil cnm farkında olmadan 2 haftadır yordun kendini koştururken bişey anlamadın şimdi çıkıyo acısı dikkat et kendine bol bol dinlenmeye çalış....

Haklısın canım, hiç halim yok valla, uyumak istiyorum hep... Düğün koşturması yormuş bayağı, pazartesi öğleden sonra çıkmaya başladı yorgunluğum...
Okuldan gelince yemek yedik biraz eşimle, sonra uyudum ben 4 buçuk falandı uyandım... Akşam yemeği iki posta çamaşır derken gene pilim bitti...

herkze merhaba nasılsınız kızlar benmı canım cok sıkkın.. cok bunaldım artık..2. evlılık yıl donumum 2. kez berbat evlılık yıldonumu gecırdım..
Boşver canım üzme kendini boş yere Biri kucağında biri göbişinde onlarla kutla herşeyini Günler öncesinden hevesleniyoruz acaba ne süpriz yapar diye sonrada dumur oluyoruz
kkoskoca bı hıc.. ınsan bı yemege goturu razıydım yanı ama hıcbısey yapmadık evde oturduk kutlamadık bıle oyle bı odun kocam var yanı
Topikteki kocaların hepsi bi odunluk yapmak zorundamı anlaşmışlar sanki mutlaka bi gün biri yada bi kaçı yapıyo odunluğunu
Aşıdan geldikten sonra sarma sarmayı unutma ağrımaması için bi tencere sarman lazım Test edilip onaylandı
Pazar günü saat 13:00 diye düşünüyoruz aramızda konuşup saati esnetebiliriz
en son balon kafe diye bi yerden bahsediyodunuz değişmedi dimi Sansee(nida) de gelebilir ama kesin değil pazar akşamı yola çıkıcakmış yetişebilirmiyim diyodu

Son düzenleme:
bebeklerinizin esyalari cooooooooooookk guzel güle güle kullansinlarrr insallahhhhh.....benim kizimin daha kirik ignesi bile yok :))SIZMI ERKEN ALIYORSUNUZ BENMI GEC KALIYORUM ACABA

filizim maşallah oğluna okurken gözümde canlandı yakışıklın

cok tatliya masallah filizzz erkek cocuklarida cooookkk tatli oluyoo benim daha doktora gitmeme 2 hafta var ((
Sağ ol canım. kızlar daha tatlı oluyo sankim ya nazlılar sevdiriyolar kendilerini. doktor zamanı hiç gelmiyo zaten şimdiden 1 ay nasıl geçecek onun hesabını yapıyorum

huhhuuuuuu aldık aldık en sonunda bunu aldıkkk prensesime.kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun:)))))))
Eki Görüntüle 213865

hayırlı olsun canım. sallanabiliyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…