2011 Ekim Anneleri

huhhuuuuuu aldık aldık en sonunda bunu aldıkkk prensesime.kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun:)))))))
Eki Görüntüle 213865

[AbTTACH=CONFIG]213906[/ATTACH]Eki Görüntüle 213905 Eki Görüntüle 213906 Eki Görüntüle 213905
bunlarda oğluşum diğer cicileri teyzeleri

allah hayırlısıyla güzel günlerde kullandırmayı nasip etsin kızlar hepside birbirinden güzeller

[AbTTACH=CONFIG]213906[/ATTACH]Eki Görüntüle 213905 Eki Görüntüle 213906 Eki Görüntüle 213905
canım arabayı şimdi almamız gerekiyo mu? ya da mama sandalyesini. ben almam diyodum şimdilik erken gibi ama bi çok kişi almış galiba. puset alacam inş.

filizim maşallah oğluna okurken gözümde canlandı yakışıklın

ay çok tatlılar eda'ya biz eşimle tam bi film canavarıyız ama 11 dalda oskar alan filmler bile oğlumu izlemenin yanında solda sıfır kalıyo artık :)

hayırdır canım neden kan gitmiyomuş ki sorun ne??

adı üstünde ciciler daha ne denirki Onların içini dolu düşünüyorum yumak yumak eller, yumuşacık boğum boğum etli bacaklar minicik ayaklar
böyle düşününcede bi an önce ekim gelsin istiyorum
kızlar hafta sonu hava sıcaklığı 12 derece birden düşüyormuş....
pazar günü de yağmur ve dolu varmış!!!!

adı üstünde ciciler daha ne denirki Onların içini dolu düşünüyorum yumak yumak eller, yumuşacık boğum boğum etli bacaklar minicik ayaklar
böyle düşününcede bi an önce ekim gelsin istiyorum:

hiç sorrma duygucum ben de öyleyim inan. serdim elbiselerini yatağa gidip gelip bakıyorum o kadar minik olacağını tasavvur edemiyorum. kıyafetler çok minikler ya
ay korkarım ben kucağıma alınca bi şey olur diye. nasıl tutacaz, nasıl emzirecez aman Allahım panik yaptım

evet canım çok güzel sallanıyor.kraft dan bir model beğenmiştim iyi sallanmıyor diye vazgeçtik

Kucağıma almaktan tutmaktan korkmuyorum herşeyini tek başıma yaparım o konuda rahatım ben
allaaaaaaaaaahh yoksa adaşımmı geliyorrr

Galiba ismini ben koyucaktım öyle anlaşmıştık dün durup dururken eda koysana adını dedi bende bakarız dedim sırf ipleri eline vermemek için Ya nisa ya eda olucak belkide ikisi birden

ay duygucum bana noluyosa göysüm kabardı heee aslan eniştem benim
benim kızım olsa bende eda koyardım çok seviyorum ismimi
haydi hayırlısı

erken olabilir aslında erkn tabiki hatta bizim gibi batmanda yaşamak zorunda fazla dışarı çıkamayan birilerine bayağı bi erken olsa gerek ama bize bunlar eşimin arkadaşından hediye biz beğendik o aldı

bizde henüz isme karar veremedik şurda kaldı 3 ayımız
bide odasına karar veremedim aslında oda yapmak çok istiyorum ama ilk aylar yanımda da yatsın istiyorum bilemiyorum çok kararsızım çoook....

erken olabilir aslında erkn tabiki hatta bizim gibi batmanda yaşamak zorunda fazla dışarı çıkamayan birilerine bayağı bi erken olsa gerek ama bize bunlar eşimin arkadaşından hediye biz beğendik o aldı

e hediyeyse ne ala :)) canım benim bildiğim Batman bi çok imkana sahip bi yer. en azından d.bakır'a yakın. alışveriş sıkıntısı olmasa gerek.
bi arkadaşım oralıydı üniv.de inan giydiği kıyafetleri biz bulamıyoduk. çok seçenek var diyodu.
belki sen yabancı olduğun için şehre alışveriş mekanlarını tam bilemiyosundur.

pazar günü hava sıcaklığı düşüyomuş yağmur fırtına geliyomuş buluşma nolucak

ben her oğluşumu görmeye gittiğimde yağmur yağıyor demek bu hafta sonuda yağcak ne kısmetli yavrum var maşallah :)
pazar günü için herkes fikrini söylesin gelemem diyen çoğunlukta olursa erteleriz öteki haftaya hem o zaman özlem(miranda)ve ayben(gökkuşağı)de katılabilir belki onlar bu hafta tatile çıkıyolar çünkü ama yok sıkı giyiniriz şekermiyiz eriycez buluşalım ayol derseniz bana fark etmez kar yağmur çamur kış lastiği gibiyim mübarek

ay duygucum bana noluyosa göysüm kabardı heee aslan eniştem benim
benim kızım olsa bende eda koyardım çok seviyorum ismimi
haydi hayırlısı
Aşk olsun teyzesi ne demek bana noluyosa Öyle şeymi olurmuş duymıyım bi daha
Bugün öz teyzemizin bulduğu isimlere ağzımı gözümü yamultarak o olmaz o ne öyle amannnnn öyle isim mi olur diyerek cevap verdim ama burdaki teyzeleri başka Sizin yeriniz ayrı
bizde henüz isme karar veremedik şurda kaldı 3 ayımız
bide odasına karar veremedim aslında oda yapmak çok istiyorum ama ilk aylar yanımda da yatsın istiyorum bilemiyorum çok kararsızım çoook....
Anacım sen hiç bişeye karar verememişsin Bebek kazaylamı oldu yoksa karar vererekmi yaptınız

huhhuuuuuu aldık aldık en sonunda bunu aldıkkk prensesime.kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun:)))))))
Eki Görüntüle 213865

kızlarr maşallahh güle güle kullansın bebiklerinizzzz

affeeriim unutmamışın duygucumm:)) DENNİSS duygunun dediğini ben yaptım ,aşıdan gelir gelmez hemen buz sar koluna ,sonrada 1 tencere sarma sar, gelebiliyosan pazar günü pişir balon kafeye getir lezzet testi yaparız belkim
duygucum yani aslında gitmeyi çok istiyorum ama ,acaba beraber trenle gitskmi ,gerçi otobüs daha iyi olur,ama dediğim gibi şu hazırlıkları bi an önce bitirmeme bağlı cumartesi konuşalım genee...

kızlaaarr bende kızıma isim buldum büyük ihtimal bu olcak " ELVİN" tabi 2. isimde istiyorum ben onada eşim karar vercek ,anlamı cennet çiçeği demekmiş ,oyyy benim çiçeğim ,gerçi daha kendisine iç bişey alamadım kendime çalışıyorum habire:82: hele o sağ salim 7. ayı bitirsin ,herşeyler alcam ona sözzz
duygucum bence nisa yerine nida koy bak nida eda pek kafiyeli olduuu :)) yok yok olmadı ama sen genede nisa tyerine başka isim koy ,bak bikaç öğretmen arkadaşımdanda nisa ismindeki öğrenciler hakkında araştırma yaptım ,tabi istisnalar olabilir ama yani ben söyleyimde

rüzgaaarrr nereyeee beeeenn orayaaa ...ayy bende takıldım bu şarkıya Eda her defasında sen aklıma geliyosun yaaa...
:86:

yok cnm zorda olsa onu karar verip yaptım bunun için 4 sene bekledim ama kaza değil çocuğum büyük bi aşkla yaptım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…