huhhuuuuuu aldık aldık en sonunda bunu aldıkkk prensesime.kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun:)))))))
Eki Görüntüle 213865
Eki Görüntüle 213873
güle güle kullanırsınız inşallah cnm bşzde bugün aldık aynı marka sanırım çok az farkı var siparişi verdik 1-2 güne kadar gelir inşallah
inşallah ekleyebilmişimdir
[AbTTACH=CONFIG]213906[/ATTACH]Eki Görüntüle 213905 Eki Görüntüle 213906 Eki Görüntüle 213905
bunlarda oğluşum diğer cicileri teyzeleri
Kızlar bakın oğluşuma aldığımız ciciler.
Eki Görüntüle 213923 Eki Görüntüle 213924 Eki Görüntüle 213925 Eki Görüntüle 213926 Eki Görüntüle 213927
canım arabayı şimdi almamız gerekiyo mu? ya da mama sandalyesini. ben almam diyodum şimdilik erken gibi ama bi çok kişi almış galiba. puset alacam inş.[AbTTACH=CONFIG]213906[/ATTACH]Eki Görüntüle 213905 Eki Görüntüle 213906 Eki Görüntüle 213905
filizim maşallah oğluna okurken gözümde canlandı yakışıklın
bilmiyorum kizi allah izin verirse oda geliyo .. ama oglan cocugum oldugu icin o bir bambaska benim icin ..,, doktor bide bana 5 hafta verdi hic gecmiyor son 2 haftam kaldi bir dahai ayda hastaneye yolluyorlar 4 boyutluya tekrar bebege kan bir taraftan iyi gitmiyormus ona bakacaklar((
Eki Görüntüle 213923 Eki Görüntüle 213924 Eki Görüntüle 213925 Eki Görüntüle 213926 Eki Görüntüle 213927
kızlar hafta sonu hava sıcaklığı 12 derece birden düşüyormuş....
pazar günü de yağmur ve dolu varmış!!!!
FILIZ HEPSI COK GUZEL YAKISIKLI OGLUNA HEPSIDE YAKISICAKK cok tatli yaaaaaa
adı üstünde ciciler daha ne denirki Onların içini dolu düşünüyorum yumak yumak eller, yumuşacık boğum boğum etli bacaklar minicik ayaklar
böyle düşününcede bi an önce ekim gelsin istiyorum:
Sağ ol canım. kızlar daha tatlı oluyo sankim ya nazlılar sevdiriyolar kendilerini. doktor zamanı hiç gelmiyo zaten şimdiden 1 ay nasıl geçecek onun hesabını yapıyorum
hayırlı olsun canım. sallanabiliyo mu?
Edacım kocam dün kızıma isim bulmuş bil bakalım ne?????
Kucağıma almaktan tutmaktan korkmuyorum herşeyini tek başıma yaparım o konuda rahatım benhiç sorrma duygucum ben de öyleyim inan. serdim elbiselerini yatağa gidip gelip bakıyorum o kadar minik olacağını tasavvur edemiyorum. kıyafetler çok minikler ya
ay korkarım ben kucağıma alınca bi şey olur diye. nasıl tutacaz, nasıl emzirecez aman Allahım panik yaptım
allaaaaaaaaaahh yoksa adaşımmı geliyorrr
Kucağıma almaktan tutmaktan korkmuyorum herşeyini tek başıma yaparım o konuda rahatım ben
Galiba ismini ben koyucaktım öyle anlaşmıştık dün durup dururken eda koysana adını dedi bende bakarız dedim sırf ipleri eline vermemek için Ya nisa ya eda olucak belkide ikisi birden
canım arabayı şimdi almamız gerekiyo mu? ya da mama sandalyesini. ben almam diyodum şimdilik erken gibi ama bi çok kişi almış galiba. puset alacam inş.
ay çok tatlılar eda'ya biz eşimle tam bi film canavarıyız ama 11 dalda oskar alan filmler bile oğlumu izlemenin yanında solda sıfır kalıyo artık :)
hayırdır canım neden kan gitmiyomuş ki sorun ne??
allaaaaaaaaaahh yoksa adaşımmı geliyorrr
erken olabilir aslında erkn tabiki hatta bizim gibi batmanda yaşamak zorunda fazla dışarı çıkamayan birilerine bayağı bi erken olsa gerekama bize bunlar eşimin arkadaşından hediye biz beğendik o aldı
pazar günü hava sıcaklığı düşüyomuş yağmur fırtına geliyomuş buluşma nolucak
Aşk olsun teyzesi ne demek bana noluyosa Öyle şeymi olurmuş duymıyım bi dahaay duygucum bana noluyosa göysüm kabardı heee aslan eniştem benim
benim kızım olsa bende eda koyardım çok seviyorum ismimi
haydi hayırlısı
Anacım sen hiç bişeye karar verememişsin Bebek kazaylamı oldu yoksa karar vererekmi yaptınızbizde henüz isme karar veremedik şurda kaldı 3 ayımız
bide odasına karar veremedim aslında oda yapmak çok istiyorum ama ilk aylar yanımda da yatsın istiyorum bilemiyorum çok kararsızım çoook....
huhhuuuuuu aldık aldık en sonunda bunu aldıkkk prensesime.kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun:)))))))
Eki Görüntüle 213865
Eki Görüntüle 213873
güle güle kullanırsınız inşallah cnm bşzde bugün aldık aynı marka sanırım çok az farkı var siparişi verdik 1-2 güne kadar gelir inşallah
inşallah ekleyebilmişimdir
[AbTTACH=CONFIG]213906[/ATTACH]Eki Görüntüle 213905 Eki Görüntüle 213906 Eki Görüntüle 213905
Boşver canım üzme kendini boş yere Biri kucağında biri göbişinde onlarla kutla herşeyini Günler öncesinden hevesleniyoruz acaba ne süpriz yapar diye sonrada dumur oluyoruz
Topikteki kocaların hepsi bi odunluk yapmak zorundamı anlaşmışlar sanki mutlaka bi gün biri yada bi kaçı yapıyo odunluğunu
Aşıdan geldikten sonra sarma sarmayı unutmaağrımaması için bi tencere sarman lazım Test edilip onaylandı
en son balon kafe diye bi yerden bahsediyodunuz değişmedi dimi Sansee(nida) de gelebilir ama kesin değil pazar akşamı yola çıkıcakmış yetişebilirmiyim diyodu
Aşk olsun teyzesi ne demek bana noluyosa Öyle şeymi olurmuş duymıyım bi daha
Bugün öz teyzemizin bulduğu isimlere ağzımı gözümü yamultarak o olmaz o ne öyle amannnnn öyle isim mi olur diyerek cevap verdimama burdaki teyzeleri başka Sizin yeriniz ayrı
Anacım sen hiç bişeye karar verememişsin Bebek kazaylamı oldu yoksa karar vererekmi yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?