2011 Ekim Anneleri

kız Duygu ilk sayfaya baktım bebişlerin kilolarına boylarına benim oğluşumun kilosunu da yaz teyzesi 199 u görünce üzüldüm yine. neyseki şimdi hemen hemen herkesinki kadar olmuş oğluşum.
22+0da 440 gram boyu da ultrason kağıdından kendim hesapladım :)) 25 cm galiba :))

bu arada senin kızın maş. var neyle besliyon anacım. iyi bakmışsın yavruşuna

hay ağzın bal yesin yaa göğsümden sonra totomda kalktı akşam akşam tavan yaptırdın bana duygu
sizde rüzgarımın öz teyzesinden daha yakınsınız randevu günümde hastanede başlıyor msjlar telefonlar nasılsınız diye benimle aynı heyecanla bekliyorsunuz randevu günümü saatimi öz teyzemiz burdaki teyzeleri kadar alakalı değil
çok seviyorum hepinizi

kızlarr eşime annesinin yaptıklarını anlattım sadece suratıma bakıp 70 yaşındaki kadına şimdi arayıp ne diyeyim dedi
oda yetmezmiş gibi 4 aydır arayıp hal hatır sormayan teyzesinin kızı arayıp müsayitsen cuma akşamı sizde kalıp c.tesi oglumun sınavı var sizden yakın oraya gitcez dedi kendimi taşlara vurarak öldürmek istiyordum kiiiiiiii oglum butun gucuyle tepiklemeye başladı

canım benim ya nasıl mutlu ediyosunuz beni inan bende izlediğimde oğlumdan çok siz geliyosunuz aklıma diyorumki kaç arkadaşım bunu izliyip bizi düşünüp tebessüm ediyodur acaba

Son düzenleme:
canım benim ya nasıl mutlu ediyosunuz beni inan bende izlediğimde oğlumdan çok siz geliyosunuz aklıma diyorumki kaç arkadaşım bunu izliyip bizi düşünüp tebessüm ediyodur acaba
hatta reklemı dinlerken düşünüyorum bende kızıma şöyle güzell bi jenerik müzikli isim bulayım kalıcı olsun diyee:44:

Yazlık kışlık her duruma uyuyosun valla maşallah sana diğerlerin problem çıkmazsa banada uyar
Gidersek arabayla gideriz tren otobüs benim kocaya uymaz o kadar araba varken uymasında zaten nida isminide düşündüm ama yanına eda olmadı olduda fazla oldu Nisa ismindeki araştırmalarında aklıma gelmiyo değil

Aldım canım bilgilerinide listeyi güncellemedim daha
Pekde dikkat etmiyorum valla yediklerime sadece canım ne isterse onu yiyorum tek dikkat ettiğim her akşam bi bardak ballı süt
Bi onlar eksikti zaten sırf menfaati için ziyarete gelenlerden nefret ediyorum Anneciğimin hiç misafiri bitmezdi çünkü hastaneye çok yakında oturuyoduk haseki çapa cerrahpaşa hastanelerinin ortasındaydık

çok olmasada azda olsa var alışveriş yapılacak yerler.kısıtlı yani .yakında büyük bir avm açılacak dört gözle onu bekliyoruz dediğin gibi belkide bilmiyorda olabilirz oğluşumun bazı ihtiyaçlarını diyarbakırdan bazılarını netten az bir kısmınıda batmandan aldık.böyle böyle tamamlamaya çalışıyoruz

kızlarr bu gece uzanmıştım oglumun resmen içimde döndüğünü hissettim dikenlerim tüy tüy oldu

cnm ben artık takla tekme ve hıçkırık bunların hepsini ayırt etmeye başladım tekmesini karıştırıyorum ayağıylamı yapıyo yoksa kafamı atıyo onu karıştırıyorum ama eliyle yaparsa onuda anlıyorum

hıçkırıgınıda hissettim bugun içerde tadilat yapıyo sanırım hep hareketlii ne ara uyuyor acabaaa:26::26:
aman hareket etsin tekmelesin hıçkırsın kafa göz dalsın bana razıyımmm

oooo okadar çok yaniiii..tamam canım ozaman ağanın eli tutulmaz ,benim koca o sıralarda uyuyo olur ,hemde kadıköye kadar getirmez beni ,malum gece boyu araba sürcek zaten

bu arada bellona ne yaa..bella neyin olsaydı ,Alacakaranlık film müziği varmı kii... bu arada elvini araştırıyorum rengarenk demekmiş ,bide gökkuşağının her bir rengi demekmiş ,2. adıdaKur an da geçen bi isim olsun istiyorum ...

6. aydan sonra bıdıklarımız zamanlarının %90 ını uyuyarak geçiriyolarmış büyüyebilmek için bakın ben buraya yazıyorum sonra yok efendim benimki oynamadı ben dün 5 kere hissettim bugün 3 kere hissettim bişeymi oldu diye evham yapmayın sakın

ben kızımda 2 isim istemiyorum evlenince kızlık soyadınıda kullansın istiyorum o zaman 4 ismi olur zor olur diye düşünüyorum hem zaten bitane bile isim bulamadım 2. ismi hak getire :))))

Kız bizim rent a car var ondan çoklar pazar gününe bi tane ayarlatmam lazım yoksa eşime kendi arabası için yalvarmam lazım onun arabasınıda hiç sevmiyorum

ben kızımda 2 isim istemiyorum evlenince kızlık soyadınıda kullansın istiyorum o zaman 4 ismi olur zor olur diye düşünüyorum hem zaten bitane bile isim bulamadım 2. ismi hak getire :))))
ayy var beim öyle 4 isimli bi arkadaşım gerçekten hoş olmuyo ,ama ben zaten şimdiki soyadımı pek beğenmiyorum ,kızımda beğenmez kanımca
bu arada hıçkırık hissetmek ne yaaa...nasıl oluyoki ooo???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…