günaydın arkadaşlar. biz bugün çok kötü başladık güne. deprem oldu burda. merkeze yakın bi yer 5.4. baya salladı ya. ben uzanmıştım eşim de baş ucumda diyoki müjdemi ver ikea nın online satışı başlamış falan konuşuyoruz. birden bi salladı ben kaldım öyle. sonra eşim sürükleri beni resmen. birden doğruldum galiba kolum çok kötü ağrıdı.((
Rabbim kimseye yaşatmasın depremi.
aaa geçmiş olsun canım. İnşallah ciddi bişey yoktur şehrinizde:18:
günaydın arkadaşlar. biz bugün çok kötü başladık güne. deprem oldu burda. merkeze yakın bi yer 5.4. baya salladı ya. ben uzanmıştım eşim de baş ucumda diyoki müjdemi ver ikea nın online satışı başlamış falan konuşuyoruz. birden bi salladı ben kaldım öyle. sonra eşim sürükleri beni resmen. birden doğruldum galiba kolum çok kötü ağrıdı.((
selam güzel annecikler.. ve bebişimin abi ve ablaları :)
kızlar ben akşam dükkanımı zor kapattım.. gözlerim karardı bayıldım bayılıcam.. allahtan ev 1 bina arayla..
yüzüme su serptim falan.. dükkanın dışarda malı toplayana kadar öldüm öldüm dirildim.. oturdum biraz toparlanayım diye.. tamam iyiyim dedim.. artık gideyim.. binaya girdim.. asansörün düğmesine nasıl bastım.. evin kapısını nasıl açtım hatırlamıyorum ayakkabılarla atmışım kendimi yatağa yaklaşık yarım saat falan kendimden geçmişim..
13 haftalık olduk ama.. bu dönemlerde baş dönmesi falan şikayetiniz oldu mu kuzular ya.. ben akşam çok korktum.. 2 hafta önce 1-2 kez de sabah öyle oldum.
bugün de dükkanı açtım yine acaip hisseymeye başladım.. yanda bakkal var.. gittim 2 ayran aldım peşpeşe içtim.. rahatladım biraz.. sanırım tansiyonum düşüyor bu aralar...
Benimde çok başım dönerdi ama progestan kullanıyordum. Nedeni ilaçtı yani. Ama hamileliğin ilk aylarında düşük tansiyon normalmiş. Dr.umun yalancısıyımBenim 9/3 oluyordu düşün halimi...
Aynen arkadaşım... Yani hiç anlamam ne isterler evlatlarının evliliklerinden, oğlunun yuvasındaki huzur kaçınca ellerine ne geçer ki???!!! Neyseki ben şanslı azınlıktanım... Geçen haftasonu abimin düğünü vardı kayınvalidemler de geldiler, iki gün öncesinden başladı "sakın yemekle uğraşmasın, yormasın kendini ben yapıp getireceğim" diye eşime tembihe; sağolsun bir tepsi elde açma kıymalı börek yapmış, 3 çeşit reçel yapmış, kayınpederim de evlerinini bahçesindeki ağaçtaki erikleri toplamış benim için onları getirdi... Hamile kalmadan önce de böyleydi zaten, hatta ben yemek falan yaparken gelir sorar yapılacak bir şey var mı diye, eşime sürekli "o da çalışıyor yardım et, hayat müşterek" der... Bana da gittiğimizde iş yaptırmaya falan kalkmaz... Karşılıklı saygı & sevgi içinde devam ediyoruz, inşallah hep böyle sürer...
Hanzadeee canım sağol bilgilendirmen için. En çok da dünyanın kendi etrafımızda dönmesini istediğimize katıldım. Hakkaten yaaa. İş yerinde, yolda, evde, otobüste hep bir ilgi bir ayrıcalık bekliyoruz. Hamile olduğumuza odaklanmamamız lazım sanırım. Haklı söze ne denir.
Ahestee doktorunu boğmak geldi içimden.Ve evet bende ayrıntılı ultrasonda bebeğimi tam görememiştim. Tam göremeyecek miyim diye sorduğumda "bizim öyle bi amacımız yok" demişti. Ama bu muameleyi yapan radyoloji uzmanıydı. Benim doktorum öyle terslemez Allaha şükür.Amaaan bebikim sağlıklıya gerisi booooş. Sen de boşver. Doğunca görücezz inşallah doya doya, öpücez, koklucaaz, o cokkudu cokkudu emerken bi yandan gözlerini bize dikecek inş. . ekranda ha görmüşüüün ha görmemişin be ahestem. Dimi amaa
canım kesinlikle şikayet et vede hem doktoru hemde hasatneyi değiştir bence...benim kızdığım yapılan muamele yoksa az bilgi vermeleri çok mühim değil,bebeğim iyiyse, mesela ben ayda 1 enfazla 2 kere gidiyorum çok nadir olarak bana hiç boyunu kilosunu söylemiyo 5 dk. dan fazlada sürmüyo zaten ,ama doktorumun tatlı dili güler yüzü yeter bana ,rahatlatıyo sakinleştiriyo ,bazen kahkakalar atarak çıkıyorum hatta ,aradığım zaman sekreteriyle konuşuyorum ,beni doktora yönlendiriyo hemen ,yada akşam 5 ten önce cep. tel. ulaşabiliyorum,ayrıntılıya ve renkliyede gitmedim zaten 5. hastalıktan dolayı cerrahpaşada perinatoloji prof. a gitmiştim ,oda en fazl5-6 dk .baktı ,ekranda karşımdaydı gördüm biraz ,ama cd ,foto falan vermedi ,ama genede bozulmadım,çünkü oda hoş sohbet bi adamdı ,ve bebeğimin iyi olduğunu görmem duymam yettii... bence bunlara değil bebeğine odaklan ve gerçekten senle ilgili samimi bi doktor bul kendine... bu arad muayenelere 30 tl veriyorum ben .sen ne kadar veriyosun??ben bu henüz insan olamamış ama doçent olan druda, kendi göründüğüm druda ve onun kendini proföser sanan sekreterinide şikayet edecem.. hayır yapıcam bunu bana dün yaşattıkları eziyet adına yapıcam, bi zarar gelmesin ama tadları kaçsın!...
Hayırlı haberlerle dönmüşsünüz ya kızlar gerisi boşverin Görseniz tabi ki daha güzel olurdu keşke gitmeden önce araştırsaydınız biraz Cd felan vermezlerse uzun sürmüyo pek önce incelemeleri yapıyolar 10dk felan o sürüyo sonrasında cd ye kayıt için uygun pozisyonları yakalamaya çalışıyolar buda en az yarım saat sürmesini sağlıyocanım yaa. benim de çok kısa sürdü dün. 10 dk falan anca. baya da beklettiler. kendi doktorumu bekledim. hanım efendiye dedim detaylı olacaktı diye. sonra radyolojiye gönderdi bi o kadar da orda bekledim. renkli de değildi zaten(( hayır madem radyolojiye gönderecen ne diye kapıda seni bekliyoruz ki.
sonra aman dedim bebeğim iyi ya canları cehenneme. takmadım ama ben de dün bozuldum baya
ultrason kağıdında yazmıyo mu canım kilosu falan??
DOĞru dıosun cnm, ama ümnraniye lcw ye genelde gidiıorum hiç o pantolandan yokktu sevinmiştim 1 den ama
canım kesinlikle şikayet et vede hem doktoru hemde hasatneyi değiştir bence...benim kızdığım yapılan muamele yoksa az bilgi vermeleri çok mühim değil,bebeğim iyiyse, mesela ben ayda 1 enfazla 2 kere gidiyorum çok nadir olarak bana hiç boyunu kilosunu söylemiyo 5 dk. dan fazlada sürmüyo zaten ,ama doktorumun tatlı dili güler yüzü yeter bana ,rahatlatıyo sakinleştiriyo ,bazen kahkakalar atarak çıkıyorum hatta ,aradığım zaman sekreteriyle konuşuyorum ,beni doktora yönlendiriyo hemen ,yada akşam 5 ten önce cep. tel. ulaşabiliyorum,ayrıntılıya ve renkliyede gitmedim zaten 5. hastalıktan dolayı cerrahpaşada perinatoloji prof. a gitmiştim ,oda en fazl5-6 dk .baktı ,ekranda karşımdaydı gördüm biraz ,ama cd ,foto falan vermedi ,ama genede bozulmadım,çünkü oda hoş sohbet bi adamdı ,ve bebeğimin iyi olduğunu görmem duymam yettii... bence bunlara değil bebeğine odaklan ve gerçekten senle ilgili samimi bi doktor bul kendine... bu arad muayenelere 30 tl veriyorum ben .sen ne kadar veriyosun??
duygucum birinci sayfadaki listende benim bilgileride yazarmisin canim ??? 52 kilo--- kiz bebek--- 19+2 307 gram-
Hanzadeee canım sağol bilgilendirmen için. En çok da dünyanın kendi etrafımızda dönmesini istediğimize katıldım. Hakkaten yaaa. İş yerinde, yolda, evde, otobüste hep bir ilgi bir ayrıcalık bekliyoruz. Hamile olduğumuza odaklanmamamız lazım sanırım. Haklı söze ne denir.
Ahestee doktorunu boğmak geldi içimden.Ve evet bende ayrıntılı ultrasonda bebeğimi tam görememiştim. Tam göremeyecek miyim diye sorduğumda "bizim öyle bi amacımız yok" demişti. Ama bu muameleyi yapan radyoloji uzmanıydı. Benim doktorum öyle terslemez Allaha şükür.Amaaan bebikim sağlıklıya gerisi booooş. Sen de boşver. Doğunca görücezz inşallah doya doya, öpücez, koklucaaz, o cokkudu cokkudu emerken bi yandan gözlerini bize dikecek inş. . ekranda ha görmüşüüün ha görmemişin be ahestem. Dimi amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?