2011 Ekim Anneleri

aaa geçmiş olsun canım. İnşallah ciddi bişey yoktur şehrinizde:18:

Merhaba kızlar........Ciciler, odalar alınmış. Hepside birbirinden güzel. Güle güle kullansın kuzucuklar. Ben daha bir kırık iğne almadım kuzucuğuma. 7.ay dolduktan sonra almayı düşünüyorum. Dr.a gidenler olmuş, güzel haberler var çok şükür. Kayınvalide muhabbetti olmuş, daha iki gün önce bu tarz bir kriz yaşandı bizde de. Ama anlatmak bile sinirlerimi bozacağından bahsetmeyeyim hiç. Ayrıca Pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum. Havalar serinleyecekmiş inşallahhhhhhhh... Çünkü ben yanıyorum.

selam güzel annecikler.. ve bebişimin abi ve ablaları :)
kızlar ben akşam dükkanımı zor kapattım.. gözlerim karardı bayıldım bayılıcam.. allahtan ev 1 bina arayla..
yüzüme su serptim falan.. dükkanın dışarda malı toplayana kadar öldüm öldüm dirildim.. oturdum biraz toparlanayım diye.. tamam iyiyim dedim.. artık gideyim.. binaya girdim.. asansörün düğmesine nasıl bastım.. evin kapısını nasıl açtım hatırlamıyorum ayakkabılarla atmışım kendimi yatağa yaklaşık yarım saat falan kendimden geçmişim..
13 haftalık olduk ama.. bu dönemlerde baş dönmesi falan şikayetiniz oldu mu kuzular ya.. ben akşam çok korktum.. 2 hafta önce 1-2 kez de sabah öyle oldum.
bugün de dükkanı açtım yine acaip hisseymeye başladım.. yanda bakkal var.. gittim 2 ayran aldım peşpeşe içtim.. rahatladım biraz.. sanırım tansiyonum düşüyor bu aralar...

Geçmiş olsun cnm. Nerede, hangi ilde yaşıyorsunuz...

Benimde çok başım dönerdi ama progestan kullanıyordum. Nedeni ilaçtı yani. Ama hamileliğin ilk aylarında düşük tansiyon normalmiş. Dr.umun yalancısıyım Benim 9/3 oluyordu düşün halimi...

Benimde çok başım dönerdi ama progestan kullanıyordum. Nedeni ilaçtı yani. Ama hamileliğin ilk aylarında düşük tansiyon normalmiş. Dr.umun yalancısıyım Benim 9/3 oluyordu düşün halimi...

ilaç falan hiç bişiy kullanmıyorum.. aç kalmamaya da çalışıyorum ki bişey olmasın diye.. benim de cüsseme göre tansiyonum düşüktür normalde... 10/6.. 9/6 falan.. ama böyle kötü olmamıştım.. ve çok korktum..

CANIM cok gecmis olsun

nasıl başlarsa öyle gider,canımmmm

canım dr buldunmu?
bende aramalardayım,
hümadada erşad beyi istedim sezeryanda 1 numara:))ama 10 gün sonraya randevu verdi
aynı hastanede A kif bey varmış bilğin varmı

canım kesinlikle şikayet et vede hem doktoru hemde hasatneyi değiştir bence...benim kızdığım yapılan muamele yoksa az bilgi vermeleri çok mühim değil,bebeğim iyiyse, mesela ben ayda 1 enfazla 2 kere gidiyorum çok nadir olarak bana hiç boyunu kilosunu söylemiyo 5 dk. dan fazlada sürmüyo zaten ,ama doktorumun tatlı dili güler yüzü yeter bana ,rahatlatıyo sakinleştiriyo ,bazen kahkakalar atarak çıkıyorum hatta ,aradığım zaman sekreteriyle konuşuyorum ,beni doktora yönlendiriyo hemen ,yada akşam 5 ten önce cep. tel. ulaşabiliyorum,ayrıntılıya ve renkliyede gitmedim zaten 5. hastalıktan dolayı cerrahpaşada perinatoloji prof. a gitmiştim ,oda en fazl5-6 dk .baktı ,ekranda karşımdaydı gördüm biraz ,ama cd ,foto falan vermedi ,ama genede bozulmadım,çünkü oda hoş sohbet bi adamdı ,ve bebeğimin iyi olduğunu görmem duymam yettii... bence bunlara değil bebeğine odaklan ve gerçekten senle ilgili samimi bi doktor bul kendine... bu arad muayenelere 30 tl veriyorum ben .sen ne kadar veriyosun??

Hayırlı haberlerle dönmüşsünüz ya kızlar gerisi boşverin Görseniz tabi ki daha güzel olurdu keşke gitmeden önce araştırsaydınız biraz Cd felan vermezlerse uzun sürmüyo pek önce incelemeleri yapıyolar 10dk felan o sürüyo sonrasında cd ye kayıt için uygun pozisyonları yakalamaya çalışıyolar buda en az yarım saat sürmesini sağlıyo
DOĞru dıosun cnm, ama ümnraniye lcw ye genelde gidiıorum hiç o pantolandan yokktu sevinmiştim 1 den ama

Sırf hangi beden üstüne oluyo diye herhangi bi tanesini dene hiç hamile pantolonu yokmu ümraniyede

geçmiş olsun canım

ayy hanzadee ne iyi yapmışın kız pskoloğa gitmekle ,bazen çıldırdığım zamanlarda eşimde diyo seni psik. a görütcem diye bende sen kendini götür azcık beni anlamaya çalış diyorum
ama sen şimdi anlattınya çok güzel oldu ,bende zaman zaman acımıyo değilim zavallıcığıma düşünsene zıpır bi hatun ,bide onun kopyası bi kızı olcak ,yanii şimdiden hazırlayalım onu dimi,azcık ilgi alaka
zaten az önce aradım akşama sebze yemeği yapmak istiyorum ,canın ne ,st,yo söyle çabuk dedim ,oda söyledi ,onu yapcam akşama ,yeter bu bi ara ona dimii

Şimdi gördüm haberlerde, ayy filiz ne yaptı acaba dedim. Geçmiş olsun canım.. Beterinden korusun Rabbim..

Benim doktorumda güler yüzlü ve ultrasonda bebeğimi görünce doktorumun yüz ifadesini görseniz sanki ilk defa görüyo dersiniz benim gibi heyecan yapıyo doktorla değilde bi akrabamla birlikte bakıyoruz gibi geliyo bana Her defasındada mutlu çıkıyorum odasından Sen kartalda hangi hastaneye gidiyorum demiştin

duygucum birinci sayfadaki listende benim bilgileride yazarmisin canim ??? 52 kilo--- kiz bebek--- 19+2 307 gram-

Bilgilerini aldım da geçmişi okuyum buraya laf yetiştirmekten bi türlü elim varmadı listeyi düzünlemeye 9-10 kişinin bilgileri var duruyo hala Güncellemesi olmayan kızlar kızmayın bana nolur

Lütfen rumuzzzz boğ onuuu boğ onuuu Tam görememkten ziyade ben hiç göremedim ayol.. Rüyamda doğum yaptığımı ve beeğimiz pembe tulum ve bataniye içinde olduğunu gördüm, eşim şok halinde biz kaç aydır erkek bekliyorduk diyor bende evet hazırlığımızı yaptık oğlumuz olucaktı diyorum büyük bi üzgünlükle.. Hayr olsun inş, çok şükür sağlığımıza demek gerekiyor diye düşündüm. Öyle tabi canımcım haklısın, ekranın içine giremiyorsun ama kucağında olunca bambaşka olcak allahın izniyle. Bizim en çok canımızı yakan, yapılan muamele oldu. Yani ben öyle nezaketsiz bi insan değilim, kibarlığımı hiç bozmadım. Dr türlü türlü insan geliyor, güzelce derdimi açtım benim psikolojimden anlaması gerekirken işini nasılda maddiyata döktüğünü yani yüzünü göstermiş oldu. Şerdeki hayır bu olsa gerek, bu kadında doğum yapsam halim nice olur acep

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…