2011 Ekim Anneleri

Günaydın arkadaşlar... Bugün çok sevdiğim bir arkadaşım doğum yaptı, saat 12 de onu ve oğlunu görmeye hastaneye gideceğiz...

selam millet... keyifler göbişler bebişler nasılll...
biraz önce sağlık ocağından aradılar bilgilerim gelmiş sağlık bakanlığından şaşırdım... iyi çalışıyolar
tetanoz aşısı için gelmeniz lazım dediler de... yaptıran var mı bunu... iyi bişi miii. 2 doz şeklinde oluyomuş. ilk dozdan 1 ay sonra 2. doz veriliomuş..
eğer 1. geç kalırsa erkekn doğuma sebep oolmasın die 2. yi yapmıolarmış... 1. anneyi 2. bebeği korumaya yönelikmiş...
şimdi doktorumu da arayıp sorcam ..
sizden bilen yaptıran varmı... gerekli bişey mi?

Hemen hemen hepimiz yaptırdık ilk dozları. hatta ikincileri yaptıranda var :)

şeker yüklemeside çoğu kişi yaptırdı sanırım

bacılar daha öncede sordum cevap vermedinizz
karnınız sertleşiyormuuuuuuu taş gibi oluyomuuuu merak ediyommmmmmmmm

Ben yürüyüş yparken acayip sertleşiyor. Cart diye yırtılcak sanıyorum

kızlar test edip onayladım bebişiniz kıpraşmıyorsa ceviz yiyin ben dün cevizli kek yapmıştım
1 dilim yidim oglum içerde horon tepiyooo ha uşagum haaa

Hiç dikkatimi çekmedi. Her gün ceviz yemeye çalışıyorum oysa. ama sen deyince canım kek istedi yapsammı acaba

slm canım evet ben ikisinide yaptırdım bence gereklı doğum anında mıkrop kapmamak için yaptırmanızı tavsıye ederım ama yınede doktoruna sor o sana bir dozmu yoksa iki dozmu yaptıman gereklı soylıcek ama bı sakıncası yok yanı

ciddi misin yaaaa .. nie beni bu kadar geç aradılar acababaa.. ee ben şimdi 1. yi yaptırırsam 2. için geç mi kalıcam . offfffff yaaaaa

Yok canım ne geci 1. doz 6. ayda 2. doz 7. ayda geç felan değil panik yapma. Beni aramadılar. aylık Dr randevum gibi sağlık ocağı randevumda var. Hemşirem geçen ay gittiğimde bi dahaki ay tetanoz yapıcam 1. dozunu dedi. Dr sordum yaptır dedi.

geç değil merak etme :)

Günaydin citirlar

Dün okadar cok yoruldum ki dünyanin ev isini yaptim. Öncelikle evin pencerelerini sildim, sonra evi süpürüp sildim ve toz aldim.
Ama aksam esimle disariya yemek yemeye cikinca bütün yorgunlugum gitti :)

Hamile hamile pencere siliyorum yaa
Napim silecek kimse yok, kaynanam görümcem bir ise yaramiyorlar. Sanki yardimci olsalar ölürler. Ama napalim Kaynana iste, anne degil ki kiyamasin bana ...

Bugünde pazara gidicem ev ihtiyaclarini almaya. Bu aralar bebisime cok sey aldim yine ipin ucunu kacirdim :) Bugün kendimi frenlemeliyim artik :)

Ayrica Duygu ekim 2011 gurubunda benimde ismim gecsin istiyorum. Benide ekler misin lütfeennn

NİCK NurcanNurcan
YAŞ 26
TAHMİNİ D.TARIHI 22.10.2011
HAMİŞ KALDIĞI KİLO 58
BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ erkek
ADI Eymen
YAŞADIĞI ŞEHİR Izmir

Cok tesekkür ediyorum
Öptm bye byee

Siz böyle anlatınca kendimden utanıyorum yaa. Ben daha bi kere bile ev süpürmedim. cam silmedim. çok tırsıyorum en ufak fazladan bi iş yapsam bile. maş. size valla.

evet kaynana görümce senin canın değilki yardım etsin. Eminim öyle insanlarda vardır ama bizi bulmaz hehehe

Kizlar saglik ocagina randevu alip mi gidiyorsunuz ? Cok ilginc ama ben hic almadan gidiyorum. Neden öyle kiiii ?

ben her iki dozunuda oldum...doktoruma sordum ol dedi....sonuçta tetenoza karşı koruyucu...birde 3. dozu 6 ay sonra 4-5 inci dozu 1 er senen arayla yaptırısam bir daha ömür boyunca tetenoz sorununuz olmuyor dedi hemşire

Kizlar saglik ocagina randevu alip mi gidiyorsunuz ? Cok ilginc ama ben hic almadan gidiyorum. Neden öyle kiiii ?

ben en son gittiğimde hemşirem bir dahaki ayın 11. de mesela gel diyor. Bende o tarihte gidiyorum. Gidemessem o gün işim olursa arayıp gelemeyeceğimi söylüyorum. Valla çok sıkı takipteler beni görünce sanki bi ben hastasıymışım gibi tanıyorlar. şaşırıyorum :86:

Napalim kader utansin Mihrimah
Vallahi bizim aileye gelen gelinimiz okadar cok sansli ki, biz yorulmasin diye haftasonlari evine gidip evini temizlerdik hatta dolabini bile düzenlerdik. Ama nerde bizde o sans
Canim kendini yorma tabikide ama fazlada kasma, yani ev islerinden birsey olmaz :)
Hatta spor gibi olurmus vücuduna ve dogumda rahatlik sagliyormus, öyle diyorlar.
Diyenlerin yalancisiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…