- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
İlahi canomm evde olunca önemsenmiyor sanırım ama çalışan için büyük gün. Dün akşam patronum yine cuma geldi ne çabuk geçiyor bir hafta sinir oluyorum dedi. Bana dedi banaBenden cevap size göre öyle olabilir ama benim işyerinde en mutlu olduğum anlar cumanın gelişin birde maaşın gelişi.
Eda'yla görüştüm. Babası çok ağır grip olmuş. hastaneye yatırmışlardaha önce iki kez gırtlak ameliyatı olduğu için tükürüğünü bile yutamıyormuş, gözlem altındaymış.
öğlen işten çıkıp annesinden hastane nöbetini devralıyormuş. kendisi ve rüzgar iyiymiş, çok selam söyledi hepinize.
MiniEtek, senin patronun halan değil mi? O dönemde senin işe daha çok ihtiyacın varken başkasını almasın ama yaaa. izinlerinin sonunda yani. yine de hakkında hayırlısı olsun.
ay ben galiba kesin sezeryan olucam kızlarr şimdi diğer detaylı ultrason kagıtlarımı incelerken okudum aynen şöyle yazıyo
uterin kavite içinde 21-22 haftaya uyan canlı gebelik mevcut.uterus arka duvarda düşük konumda kısmi plasenta previa ile uyumlu
collum normal boyutlarda kapalıdır
ulan o kadar para döküyoruz bize detaylı bilgi vermiyorlar pes valla bende yeni oldu sanmıştım
Eda'yla görüştüm. Babası çok ağır grip olmuş. hastaneye yatırmışlardaha önce iki kez gırtlak ameliyatı olduğu için tükürüğünü bile yutamıyormuş, gözlem altındaymış.
öğlen işten çıkıp annesinden hastane nöbetini devralıyormuş. kendisi ve rüzgar iyiymiş, çok selam söyledi hepinize.
kızlar bu arada ücretsız izne çıkacağımız zaman bir belge falan gereklımı ücretsız ızın kullanacağımıza daır
bendede bu durum var ama yukarı çıkabılıyormus plasenta
hoş çıksada ben normal doğum yapabıleceğime inanmıyorum inansamda oranın genişlemesi ihtimali evlilikte bence büyük problem olur
kızlar sabah uyandıgımda göbüş açık uyudum karnım buz gibiydi bebeğim üşümüşmüdür acaba gaz da oldu bu arada bütün camları kapıları açıp önlerınede kapanmamaları için engel koydum
ama benim 21. haftada öyleydi 26. haftadada aynı değişmedi plasenta yukarı çıkmış dedi doktorum ama rahim agzı yarısına kadar kapalıymış 21. haftada değişmeyen 26.haftadada değişmedi 30.haftadada değişmez ay son umudumda güme gitti valla
4 ay ücretliden sonra ücretsiz izin nasıl alınıyor?öyle bişey varsa bende alsam
kızlar bu arada ücretsız izne çıkacağımız zaman bir belge falan gereklımı ücretsız ızın kullanacağımıza daır
kızlar sabah uyandıgımda göbüş açık uyudum karnım buz gibiydi bebeğim üşümüşmüdür acaba gaz da oldu bu arada bütün camları kapıları açıp önlerınede kapanmamaları için engel koydum
bende göbüşü kapatıp uyuyorum ama sabahına acık buluyorum üşümüyodur heralde
yok canım bende 24. haftada yukarı çıkar bılıyordum ama burda bır arkadaşın dr 30. haftaya kadar çıkabılır demış ondan salı gunu gıtmemde yukarı çıkmamıssa üzülmücem
bu ara da ağır taşımamalısın uzun süre ayakta durmamalısın ve senı zorlayacak eğilme uzanma gıbı ısler yapmıcaksın
Bana 16 haftalık yasal iznim bittikten sonra şirkete gelmemi (16 haftanın sonunda), kullanmak istediğim ücretsiz izin süresini belirten bir talep yazısını dilekçe olarak onlara vermemi söylediler. Yazılı olarak talep etmen, onaylanması gerekiyor bizim burda. onu sgk ya verecekler sanırım.
Bende aynen öyle uyudum, sanmıyorum üşümez canım zaten yanıyoruz kan dolaşımımız normalin üzerinde, üşümez annesi :) Bende dün gece öyle yattım her yer açıktı ben iyiyim çok şükür ama eşim çok fena tutulmuş
evet doktor herşeyi yasakladı 16.haftadan beri herşey yasak bir ara yasaklar kalkar gibi oldu ama bebişim için herşeye katlanıırım bennnnnnnn:86:
28 den sonra kullanma dedi benim doktorum canım bilgine, eşimle gidip gelicem 1 ayda sonra çıkıcam zaten inşallah yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?