cinsellıkte yasak galıba dıme ben herkesten duyuyorum ama bızım dr yasaklamadı ama koca kararlı 7. aydan sonra olmaz dıye duymuss yanaşmıyo yanıma bu ara :))
cinsellıkte yasak galıba dıme ben herkesten duyuyorum ama bızım dr yasaklamadı ama koca kararlı 7. aydan sonra olmaz dıye duymuss yanaşmıyo yanıma bu ara :))
evet yasakallahtan kocam sabırlı insan hiç bu konuda beni üzmedi bebişimize bişi olmasın yeterki der
bize doguma kadar yasak valla en son milattan önce yanasmıştı galiba :44:hatırlamıyorum:90::90::90::90::90::90:
selam kızlaaaar :80:
bu güzel çiçekler ege'mden güzel teyselerine
yok canım üşümez bebeiş. amniyo sıvısı sabit 37 derecede. sadece ateşin 40'ı görürse ve donma tahlikesi geçirirsen amniyo sıvısının ısısı oynar
tşk ederiz egecıkkk dimi üşümemiştir kızım ALLAH NE GÜZEL YARATMIŞ KORUMUŞ HERŞEYİ :)bizimki hala serbest. 7. aydan sonra ayda 2 defa, sadece son ay yasak
evet yasakallahtan kocam sabırlı insan hiç bu konuda beni üzmedi bebişimize bişi olmasın yeterki der
bize doguma kadar yasak valla en son milattan önce yanasmıştı galiba :44:hatırlamıyorum:90::90::90::90::90::90:
günaydın herkese,
ben hala kullanıyorum araba. aslında sormayada çekiniyorum, artık kullanma diyecek die..
kullanırken rahatsızda olmuyorum yani kemer vs.de sıkmıyor. Allah'a emanetiz.. :)
neden yasakladı ki doktorun? biz her gittiğimizde soruyoruz. yasak falan yok. sadece belli pozisyonlarda yapabiliyoruz :26:
herkese gunaydın kızlar tunaydın daha dogrusu
dun alısverıse gıttım heryerde ındırım var bılgınıze .lcw dan bı kısa kollu uzun elbıse aldım ıncecık cok seker gogus altından lastıklı 14 tl hamıs elbısesı gıbı oldu bı bluz aldım 12 tl uzun kollu bebegıme onumuzdekı yaz gıymesı ıcın sort aldım 5.90 tl bıde tunık tarzı bısey aldım 19 tl yanı toplam nasıl oldugunu alamadım ama pesın alınca hepsı 45 tl ıdı :) annem kot etek almıstı parantez dıye bı magzadan 100 tl ye begenmıstım ama almamıstım gıttım 2 tane kalmıs benım bedenım hemde 65 e aldım cok mutlu oldumdun annemde kaldık esım nobetcıydı sımdı uyuyo evımızdeyız pompa ve donence baktım pompa benım kullandıgımdan bulamadım chıcconun manuel pompasıydı loshıns mı ne onun kı ındırımdeydı 35 e ınmıs 2 bıberonlu ama emzıgı yoktu bıberonların bıde ben o chıcconun pompasıyla cıkan bıberondan cok memnun kalmıs emzık ucundanda komsum halletı onları saolsun baktım bıberon chıcconun 25 omem ucuda yok onda onuda alsam 12 pompayı ben 25 e almıstım ozaman baktım netten 35 sımdıde ama yenılerı cıkmıs cok bulunmuyomus bıberon almaktansa bulursanız ondan alın ben eczane ve medıkallerde gormustm 45 e pahalı galmıstı ama sımdı buluyum alıcam
donenceye gelınce onuda komsum hallettı kararsızım sımdı normal pıllı donencemı alıyım yoksa duvara yansıyanlardanmı tavana aynı nerdeyse fıyatları ama duvara yansıyanı bebk gorurmu yada gunduz gozukurmu bılmıyorum bılenınız varmı donenceler pıllı olanlar 55 den baslıyo bu arada
ilk 3 ay düşük korkusu vardı ben istemedim sonra doktorum yasakladı agrılarım çoktu acillere kaldırıyolardı beni 16. haftada doktorum plasenta aşagıda düşük tehliken var dedi öyle derken bekledim 24.haftalarda yukarı çıkıyomuş diye bizim plasentamız 26.haftada yukarı çıkmış ama kanama tehlikesi
ardından dogumu getirecegi için doktor yasakladı kısacası ennnn başından riskli bir gebelikti benim ki 2 düşüğün ardından hamile kaldım
eşime o konuda güvenim tam ama söylemem onatşk ederiz egecıkkk dimi üşümemiştir kızım ALLAH NE GÜZEL YARATMIŞ KORUMUŞ HERŞEYİ :)
HADİ İSTEMESİN DE AMA ALDATIRSA DÜNYAYI DAR EDERİM ONA GEBERTIRIM ONUU :))
Bİ DE BUNU TAKIYOM KAFAMA YAAA AY ADAMA CİP TAKASIM VAR NEREYE GIDIYO NAPIYO SAAT KAÇTA NEREDE DIYE BILESIM VAR BİRAN ÖNCE DOĞUMDAN 3 AY FALAN GECMIS OLSA SÜPER OLURDU BEBEĞİM KENDINI TOPARLARDI MINCIKLAYABILIRDIM ONU KOCİŞ LE DE ILGILENEBILIRDIM :)
maşşalah canım ne tatli bi göbüş öyşe yaaa,benimde dün dikkatimi çekti baya sivrilmiş bizimkide ,bende eklemek istiyorum bi ara bakalımkızlar bende ekledim gündüz çektiğim fotoları.30+4 oğlum ve ben
ben okadar sık sürmüyorum ,öyle aklıma gelince belki gün aşırı ,bazende 2 gün geçiyo ,saf zeytin yağı bazı bazıda avent in çatlak kremi var bende ondan sürüyorum ,şuan çatlama farketmedim ,üstelik göbek deliğimde çıkmadı ,bide bi çizgi oluyomuş göbekten aşağı oda yok :44: bitane kadın çatlaklar doğumdan sonra belli olur demişti ,bu gidişimde ablamın diz kapağının iç kısımlarında bile çatlaklar gördüm kızlar ,tam vücutmu yağlanmak gerek acabaa?????ben bılerek atlatı gögüs hizasında katlayıp yattım bol bol lıerac sürmüştüm tam emmemişti cıldım ondan öle yaptım bu arda bırer tane yandan bırde ortadan çatlaklar başladı 1,5 -2 cm uzunlugundalarrr
inşallah çok çatlamam sıcaktan hergun de süremıyorum kremıı gün içerisinde göbüş sırılsıklam oluyo kremlerden terden
Anladım teşekür ederimBana 16 haftalık yasal iznim bittikten sonra şirkete gelmemi (16 haftanın sonunda), kullanmak istediğim ücretsiz izin süresini belirten bir talep yazısını dilekçe olarak onlara vermemi söylediler. Yazılı olarak talep etmen, onaylanması gerekiyor bizim burda. onu sgk ya verecekler sanırım.
kız sen unutmuşundur baya bişeyleriiiilk 3 ay düşük korkusu vardı ben istemedim sonra doktorum yasakladı agrılarım çoktu acillere kaldırıyolardı beni 16. haftada doktorum plasenta aşagıda düşük tehliken var dedi öyle derken bekledim 24.haftalarda yukarı çıkıyomuş diye bizim plasentamız 26.haftada yukarı çıkmış ama kanama tehlikesi
ardından dogumu getirecegi için doktor yasakladı kısacası ennnn başından riskli bir gebelikti benim ki 2 düşüğün ardından hamile kaldım
kız sen unutmuşundur baya bişeyleriii:90::90::90::90:
benim çizelgede 90 mı yazıyo neee:83::83::83::83::83::83:
ben calısmadıgım ıcın elektırıklı almadım oglumda bundada almayı dusunmuyorum sadece bı yere gıtmem gerekırse anneme bırakırken yada carsıya cıkarken fılan sagmak ıcın lazım oluyo yada sut dolup canım acıdıgı zaman calıssam ebnde madela tercıh ederdım ısabetlı bı karar vermıssıncanım ben pompa olarak madela elektirikli pompa aldım tavsiye üzerine. ilk bebeğim olacak o yüzden en çok tavsiye edileni aldım. daha önce hiç denemişliğim yok yani
Fisher Price Türkçe Ninni Söyleyen Mutlu Düşler Dönence'sini alıcam yarın. biraz pahalı diğerlerine göre ama çok hoşuma gitti. hem türkçe nini söylüyor hem başka müzikleri var. aynı zamanda tavana bulutlar yansıtıyor. daha sonra altındaki dönence kısmını çıkarıp gece lambası oluyor.
%50 ye varan ındırım yazıo kırmızı etıketlerde heryerde ındırım var bebegınıze onumuzdekı yaz ıcın sort tsort alabılırsınız sezonunda almaktan mantıklı yalnız sunu unutmayın 6 ay yazanlar anca 3 aylık bebıslere oluyo 9 _12 ay olanlara bakınArtık bizde ilişkiye ara vericez çünkü 2 gün önce ilişkiden sonra çok yanmalarım olmuştu. Lavaboya gidince ağrıyordu. İdrar testi yaptığımda intihaplanmanın olmadığı anlaşıldı yani ilişkiden dolayı yanmalar olmuş. Ve şimdi iyiyim çok şükür.
LCW ye gidim ben ozaman bugün indirim varsaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?