2011 Ekim Anneleri

Merhaba kızlaaar :)
Yazdıklarınızı okudum göbiş meselesini:) Ben hep üstüm açık uyuyorum inşallah birşey olmuyordur vallahi.
Dün eltimşe görümcemleri çağırdım yemeğe çok yorulmuşum sabah bacağıma kramp girdi
Galiba kendimi çok yormuşum ben

cinsellıkte yasak galıba dıme ben herkesten duyuyorum ama bızım dr yasaklamadı ama koca kararlı 7. aydan sonra olmaz dıye duymuss yanaşmıyo yanıma bu ara :))

evet yasak allahtan kocam sabırlı insan hiç bu konuda beni üzmedi bebişimize bişi olmasın yeterki der
bize doguma kadar yasak valla en son milattan önce yanasmıştı galiba :44:hatırlamıyorum:90::90::90::90::90::90:

neden yasakladı ki doktorun? biz her gittiğimizde soruyoruz. yasak falan yok. sadece belli pozisyonlarda yapabiliyoruz :26:

herkese gunaydın kızlar tunaydın daha dogrusu
dun alısverıse gıttım heryerde ındırım var bılgınıze .lcw dan bı kısa kollu uzun elbıse aldım ıncecık cok seker gogus altından lastıklı 14 tl hamıs elbısesı gıbı oldu bı bluz aldım 12 tl uzun kollu bebegıme onumuzdekı yaz gıymesı ıcın sort aldım 5.90 tl bıde tunık tarzı bısey aldım 19 tl yanı toplam nasıl oldugunu alamadım ama pesın alınca hepsı 45 tl ıdı :) annem kot etek almıstı parantez dıye bı magzadan 100 tl ye begenmıstım ama almamıstım gıttım 2 tane kalmıs benım bedenım hemde 65 e aldım cok mutlu oldum dun annemde kaldık esım nobetcıydı sımdı uyuyo evımızdeyız pompa ve donence baktım pompa benım kullandıgımdan bulamadım chıcconun manuel pompasıydı loshıns mı ne onun kı ındırımdeydı 35 e ınmıs 2 bıberonlu ama emzıgı yoktu bıberonların bıde ben o chıcconun pompasıyla cıkan bıberondan cok memnun kalmıs emzık ucundanda komsum halletı onları saolsun baktım bıberon chıcconun 25 omem ucuda yok onda onuda alsam 12 pompayı ben 25 e almıstım ozaman baktım netten 35 sımdıde ama yenılerı cıkmıs cok bulunmuyomus bıberon almaktansa bulursanız ondan alın ben eczane ve medıkallerde gormustm 45 e pahalı galmıstı ama sımdı buluyum alıcam
donenceye gelınce onuda komsum hallettı kararsızım sımdı normal pıllı donencemı alıyım yoksa duvara yansıyanlardanmı tavana aynı nerdeyse fıyatları ama duvara yansıyanı bebk gorurmu yada gunduz gozukurmu bılmıyorum bılenınız varmı donenceler pıllı olanlar 55 den baslıyo bu arada

bizimki hala serbest. 7. aydan sonra ayda 2 defa, sadece son ay yasak
tşk ederiz egecıkkk dimi üşümemiştir kızım ALLAH NE GÜZEL YARATMIŞ KORUMUŞ HERŞEYİ :)

HADİ İSTEMESİN DE AMA ALDATIRSA DÜNYAYI DAR EDERİM ONA GEBERTIRIM ONUU :))

Bİ DE BUNU TAKIYOM KAFAMA YAAA AY ADAMA CİP TAKASIM VAR NEREYE GIDIYO NAPIYO SAAT KAÇTA NEREDE DIYE BILESIM VAR BİRAN ÖNCE DOĞUMDAN 3 AY FALAN GECMIS OLSA SÜPER OLURDU BEBEĞİM KENDINI TOPARLARDI MINCIKLAYABILIRDIM ONU KOCİŞ LE DE ILGILENEBILIRDIM :)

Bebekliklerinde evde yapılan mamaları yiyenlerin ileriki yaşlarda da sebze ve meyve tüketmeye daha yatkın oldukları görüldü.

De Montfort Üniversitesi'nden araştırmacılar, 1991 ve 1992 doğumlu 7886 çocuğu inceledi. Araştırma sonuçlarına göre ek gıdaların verilmeye başlandığı 6. aydan itibaren, ev yapımı mama yedirilen bebeklerin 7 yaşına gelince diğer yaşıtlarına göre de daha çok sebze meyve yedikleri görüldü.
Ayrıca aynı dönemlerde marketlerden alınan mamalarla beslenen çocukların sonraki hayatlarında ise böyle beslenmelerinin, yeme alışkanlıklarında herhangi bir olumlu etkisinin olmadığı görüldü.
De Montfort Üniversitesi'nden Dr. Helen Coulthard obezitenin dünya çapında korkutucu bir boyuta ulaştığı bu günlerde annelerin bebeklikten itibaren, sebze meyve alışkanlığını ve ev yemeği alışkanlığını çocuklarına kazandırmaları gerektiğini ve her gün sebze yedirilmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: Hürriyet

günaydın herkese,

ben hala kullanıyorum araba. aslında sormayada çekiniyorum, artık kullanma diyecek die..

kullanırken rahatsızda olmuyorum yani kemer vs.de sıkmıyor. Allah'a emanetiz.. :)

benim doktorum ben daha 15 haftalıkken yasakladı araba kullanmamı. aaa delimisin dedim (tabii içimden) :) ben arabasız bakkala gidemeyen tiplerdenim. Doktora işimin eve sadece 10 dk. (yürüyerek) mesafede olduğunu, tarafikte olmadığını söyleyince tamam dedi. izin verdi. onun dışında kullanmam yasak. bende kullanmıyorum zaten. haftaya perşembe günü son günüm olcak okulda. doğum iznine ayrılıyorum inşallah. normalde 32. haftada izne cıkılabılıyor ancak benim ikiz olduğu için 30. haftada cıkabılıyormusum. sonrada hiç araba kullanmayacagım zaten. bu arada bu sabah üniversitenin önünde bir taksiciyle fena kapıştım. park etmek için durdugumda acı bir fren sesi duydum . dikiz aynasından baktığımda bir taksi kayarak bana dogru geliyor. nerdeyse arkadan bana çarpacaktı. bebişlerim direksiyona yapısacak diye cok korktum. o korkuyla "adama camdan el kol hareketi yapıp gerizekalı "dedim. adam inim yanıma geldi terbiyesiz sen kime gerizekalı diyosun falan. nerden duydu anlamadım yaaa. trafikte cok küfürbazımdır. dua etsin en hafif seyi söyledim. nasıl olduysa allahtan yoksa adam beni döverdi. güya farketmemiş beni .son anda görmüş. ama ben gerizekalı diyemezmısım. hem suçlu hem güçlü. sabah sabah gerildim anlıyacagınız. simdi daha iyi anlıyorum dr. umun neden yasakladığını. trafikte her an risk altındayız kızlarrrr

neden yasakladı ki doktorun? biz her gittiğimizde soruyoruz. yasak falan yok. sadece belli pozisyonlarda yapabiliyoruz :26:

ilk 3 ay düşük korkusu vardı ben istemedim sonra doktorum yasakladı agrılarım çoktu acillere kaldırıyolardı beni 16. haftada doktorum plasenta aşagıda düşük tehliken var dedi öyle derken bekledim 24.haftalarda yukarı çıkıyomuş diye bizim plasentamız 26.haftada yukarı çıkmış ama kanama tehlikesi
ardından dogumu getirecegi için doktor yasakladı kısacası ennnn başından riskli bir gebelikti benim ki 2 düşüğün ardından hamile kaldım

canım ben pompa olarak madela elektirikli pompa aldım tavsiye üzerine. ilk bebeğim olacak o yüzden en çok tavsiye edileni aldım. daha önce hiç denemişliğim yok yani

Fisher Price Türkçe Ninni Söyleyen Mutlu Düşler Dönence'sini alıcam yarın. biraz pahalı diğerlerine göre ama çok hoşuma gitti. hem türkçe nini söylüyor hem başka müzikleri var. aynı zamanda tavana bulutlar yansıtıyor. daha sonra altındaki dönence kısmını çıkarıp gece lambası oluyor.

Artık bizde ilişkiye ara vericez çünkü 2 gün önce ilişkiden sonra çok yanmalarım olmuştu. Lavaboya gidince ağrıyordu. İdrar testi yaptığımda intihaplanmanın olmadığı anlaşıldı yani ilişkiden dolayı yanmalar olmuş. Ve şimdi iyiyim çok şükür.

LCW ye gidim ben ozaman bugün indirim varsaaaa.

anladım.. çok geçmiş olsun. birazcık sabrediversin o zaman kocacın

eşime o konuda güvenim tam ama söylemem ona
ama eşim yapmaz sanmıyorum tabi ummadıgın taş bas yarabiliro yüzden temkinli olmak lazım

ayy çok şiker kızz buuuu

selam kızlaarrr...bide hayırlı cumalar ,inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız,kalp ve şeker gibi ve daha farklı şikayetleri olan arkadaşlarımızda en kısa sürede şifaya kavuşsunlar inşallah .

kızlar bende ekledim gündüz çektiğim fotoları.30+4 oğlum ve ben
maşşalah canım ne tatli bi göbüş öyşe yaaa,benimde dün dikkatimi çekti baya sivrilmiş bizimkide ,bende eklemek istiyorum bi ara bakalım

ben okadar sık sürmüyorum ,öyle aklıma gelince belki gün aşırı ,bazende 2 gün geçiyo ,saf zeytin yağı bazı bazıda avent in çatlak kremi var bende ondan sürüyorum ,şuan çatlama farketmedim ,üstelik göbek deliğimde çıkmadı ,bide bi çizgi oluyomuş göbekten aşağı oda yok :44: bitane kadın çatlaklar doğumdan sonra belli olur demişti ,bu gidişimde ablamın diz kapağının iç kısımlarında bile çatlaklar gördüm kızlar ,tam vücutmu yağlanmak gerek acabaa?????

bu arada kızlar bende ev temizliğinde arap sabunu kullanıyorum ,normalde kokusu kötü gelir ya herkesee ,ayy bi hoşuma gidiyo o koku,hem kimyasal içermiyo ,fiyatıda uygun ,eğer koku olsun isterseniz bi kaç damla yumuşatıcı yeter. bide beyaz sabun kokusuna bayılıyorum ,zaten bebeğimede beyaz sabun kokulu ıslak mendiller var onlardan alcam nasipse

Anladım teşekür ederim

kız sen unutmuşundur baya bişeyleriii:90::90::90::90:

ben calısmadıgım ıcın elektırıklı almadım oglumda bundada almayı dusunmuyorum sadece bı yere gıtmem gerekırse anneme bırakırken yada carsıya cıkarken fılan sagmak ıcın lazım oluyo yada sut dolup canım acıdıgı zaman calıssam ebnde madela tercıh ederdım ısabetlı bı karar vermıssın
donencenın fıyatı nedır bıde duvaramı yansıyo goruntu bende dusunebılırım cocukları cok oyalıyo donende benımkı kurmalıydı hıc kllanıslı deıldı 2 dk bı gel kur
bu arada chıcco pompanın lınkını koyayım benım gıbı ev hanımları ıcın ıyı fıyatı uygun bıberon almaktansa bunu almak mantıklı bıberon ucu super anne maması gıbı emzıge alısmaması ıcın
http://www.mertbebe.com/productDetail.aspx?lngProductID=103 lınk bu ben pıyasada 45 e gordum 3 sene once 25 e almıstım asa yukarı 35 e bulunur dıye dusunuyorum ıyı bı bıberon fıyatına yanı
%50 ye varan ındırım yazıo kırmızı etıketlerde heryerde ındırım var bebegınıze onumuzdekı yaz ıcın sort tsort alabılırsınız sezonunda almaktan mantıklı yalnız sunu unutmayın 6 ay yazanlar anca 3 aylık bebıslere oluyo 9 _12 ay olanlara bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…