selam annişler...
oo maş. ben de 9 gibi uyamdım ilacımı içtim yattım bi daha 10.30 kalktım. eşimle güzel bi kahvaltı yaptık. evde miskin miskin geziniyorum. kontrölümü sormuşsun canım ben de çarşamba gitmeyi düşünüyodum. bakalım Satdaşlarımızın gelişimi nasıl :)))
ha bu arada biz isim bulduk ama kimse beğenmeyecek diye söylemek istemiyorum burda. çünkü ilk ismini mecburiyetten koyanlardanım. b
( biliyorum sen ve bir çok arkadaş buna karşısınız ama insan kıramıyo işte. evet. eşimin babasının adını koyacaz biz de . eşim tek erkek. dayatmıyo ama çok istiyo biliyorum. kıramıyorm. onu ben istesem eminim o da kırmazdı. ..öf çok dertliyim bu konuda çooook.
Filizcim söyleseydin canım ismini merak ettim, kayınvalide ve kayınpederin dayatmasına karşıyım daha çok :) ... İki isim verir istediğinle çağırısın sende :) Bende çarşamba gitmeyi düşünüyorum izinli olucam hemde iyi olur :) Bakalım nasıllar bizimkiler bende merak ediyorum kilo aldımı nasıl diye :)
Kız ben daha otururken dönüşünü hissedemedim hahaha:)) Maşallah oğluşuna :)
Misafirmi çağırmış, kayınvalidenemi gidiyosunuz
Bende sinir olurum :)
Daha bana 12 hafta var amaaanııın. Geçmiyor gibi geliyor bana da yahuu.
Banada geçmiyor hele şu günler hiç geçmiyor sanki.. Ramazan çıksa eylül olsa bir an evvel artık :) Doğumlar başlasa uak ufak :)
sabah kahvaltı yaptık. kızartma yapmıştım mutfak kokunca içeri sofra yaptık. neyse yedik içtik. sofra yerde uzandık öyle ( keyifçiyiz genelde durum böyle olur sonra da gelsin kilolar tabi) baktım film açtı ben de takıldım biraz onla. sarmayınca gelip size baktım. sonra dedim kalkıp biraz toz alayım.
paşam da duşa giriyo 3 te annemlere gidelim diyo saat 2.!!!!!!!!!!!!!
kızkardeşi gelmiş kilis'ten. dün akşam gördük zaten. hayır gitmeyelim demiyorum ama son dakkikada söylenmez yaa. sinir küpü oldum.
çamaşırlar katlanacak. beyefendinin ütüsü var. ben duş alacam ter içindeyim. namaz kılınacak. dedim 5 te gidelim. yokkkkk. eniştesiyle formula1 izlemek istiyomuş. iii dedim sen tek git ben gelmiyorum. nolur, canım kırma beni falan girdi duşa. daha kahvaltı sofram duruyo tezgahta ya el insaf............
neyse topladım falan çıktı duştan tamam canım diyo sen gerilme 5 te gidelim diyo. başta anlasa kıyamet kopar zati. n
niye bu erkekler böyle yaaa. hayır. önceden söyle kaçta çıkacağımızı ben ona göre hazırlanayım değil mi yoooook yumurta kapıya dayanacak öylee