2011 Ekim Anneleri

Daha bana 12 hafta var amaaanııın. Geçmiyor gibi geliyor bana da yahuu.
Ne olduuuu?

Eşimin babasının adı Hasan. 5-6 yıl olmuş vefat edeli. ben de Safa ismini düşündüm Hasan Safa....

nasıl sizce:26::26:

sabah kahvaltı yaptık. kızartma yapmıştım mutfak kokunca içeri sofra yaptık. neyse yedik içtik. sofra yerde uzandık öyle ( keyifçiyiz genelde durum böyle olur sonra da gelsin kilolar tabi) baktım film açtı ben de takıldım biraz onla. sarmayınca gelip size baktım. sonra dedim kalkıp biraz toz alayım.
paşam da duşa giriyo 3 te annemlere gidelim diyo saat 2.!!!!!!!!!!!!!
kızkardeşi gelmiş kilis'ten. dün akşam gördük zaten. hayır gitmeyelim demiyorum ama son dakkikada söylenmez yaa. sinir küpü oldum.
çamaşırlar katlanacak. beyefendinin ütüsü var. ben duş alacam ter içindeyim. namaz kılınacak. dedim 5 te gidelim. yokkkkk. eniştesiyle formula1 izlemek istiyomuş. iii dedim sen tek git ben gelmiyorum. nolur, canım kırma beni falan girdi duşa. daha kahvaltı sofram duruyo tezgahta ya el insaf............

neyse topladım falan çıktı duştan tamam canım diyo sen gerilme 5 te gidelim diyo. başta anlasa kıyamet kopar zati. n

niye bu erkekler böyle yaaa. hayır. önceden söyle kaçta çıkacağımızı ben ona göre hazırlanayım değil mi yoooook yumurta kapıya dayanacak öylee[/QUOTE]

Filizcim çünkü evdeki işlerin sorumluluğu kadında hayatım, kendileri hep hazıra kondukları için işlerin zorluğunun farkında olmuyorlar... zaman aldığının yorduğunun v.s sanki herşey kendi kendine oluyor :) Bir hafta başlarına bırakmak lazım her şeyi o zaman anlar :) Neyse kırmamış seni, söyle biraz yardım etsin işin daha çabuk biter erken gidersiniz :)

seninki iyi yine 1 saat kala haber vermiş
benimki mesela akşamları işten gelince kot tişört oturur evde.. ben ise dışarda giydiğimi evde öyle durmayı sevmem.. sonuçta mutfağa girip çıkıyoruz .. kirletmemek için.. herneyse..
kocişimin aklına eser haydi şuraya gidiyoruz 5 dakikan var demez mi.. bir de çıkıyor çelik kapının önünde bekliyor.. kavga ederek çıkıyoruz herzaman..
hadi saçımı başımı tarayıp bağlarım.. ama bi müsade et yüzümü dişimi yıkayım üstümü değişeyim..
yok yok erkeklerin hepsi aynı..bir de çocuk olunca ne yapıcaz bilmem.. herifi hazırla, .çocuğu hazırla, kendini hazırla..

koprinacım Allah yardım etsin valla seninki daha betermiş :)))) bırak beklesin öyle kapıda diyecem ama haklısın insan sinir oluyo o duruma.

ay bi de hadi hadi HADİİİ demiyolar mı Allahıııım hadiden soğudum yemin ederim

neclacım sendin galiba dalan roxy den bahseden. dün migrastan aldım ben daha kullanmadım ama . inş. memnun kalırım

Kız şimdi neysede hakikaten kopişin dediği gibi çocuk olunca siniri zıplar insanın:))

Send epsikolojik olarak koşturuyon dimi adam bekliyo kapıda diye hahaha:) çok uyanık kocan varmış kopiş... İçeride beklesin kapıya niye atıyo kendinisi oda hey allahım yaa herkeste ayrı bir huy var :) Bende eşimi beklerim süslü kokoş ben çıkarım o daha banyoda saç baş uğraşır ama asla kabul etmez bunu hep o bekler ona göre :)))))

bizde o hadi değil.. haydiii
bizim salonda meşhur koltuğumuz var.. anlatmışımdır kesicem biçicem onu diye.. adam orda uyuya kalınca uyandırmak mümkün değil.. oyüzden haftada 3-4 gün ayrı yatarız.. (çocuğu nasıl yaptıysak artık )
bir gece de haydii kalk artık ulan dedim.. almanyadan haydi klum geldi nerdeyse sana haydi diye diye.. (tabi o anda kendi esprime kendim güldüm)
o da bana kapıda aynısını yapar.. haydiiii (bende çizgi filmdeki haydi şarkısını seslenirim )
ay ben gidim birkaç gömlek daha ütüleyim.. taşındıktan sonra öylece asmıştım.. ütülemediydim.. akşama bakalım beyfendi neyi beğenip giyecek..
valla ben kot pantolon üstüne de hamile tuniği giyecem. :) elbise alacaktım da.. dedim sonra giymiyeceksem masraf etmeyim.. duracağımız 1 saat..
altına da yüksek tabanlı beyaz sandaletim var.. gömleğe utumlu.. sacıma da azcık maşa.. tamamdır :)

Eşimin babasının adı Hasan. 5-6 yıl olmuş vefat edeli. ben de Safa ismini düşündüm Hasan Safa....

nasıl sizce:26::26:

Gördüm gördüüm :))

Allah rahmet eylesin, hasan safa güzel bir isim bu isim bir tanıdığımın çocuğundada var canım peygamber efendimizin torunları hasan ve hüseyin i okursan daha çok içine siner :) Adıyla gelir inşallah..

valla hanzadecik benim şopar ayaktayken yürürken falan hızla dönüyo gıdıklıyo beni namıssızzya çok yaramaz olacak yada alanı dar ben o yüzden çok hissediyorum

az önce kaan kocatepede izledim 8. aya girmişiz28.hafta ile 32. hafta arası 8. ay oluyomuş daha dün kocama 7. ayın içindeyiz demiştim adama desem ki 8. aya girmişiz adam şok olcak bismillah daha dün 7 diyordun ne ara 8 oldu

benımkı benım korkuma haber verır valla ben hemde çalışıyorum plan yapmadan hiçbir iş yapamam o zorlarsada elımden geldıgınce ne iş varsa yardım edecek öle çıkıcam emrıvakı yok mesela ctesı akşamından yazlıga gıdelım dıye tutturursa gıdıp yerlerı süpürür bende pazartesı sılerım yoksa pazar sabah kalk kahvaltı sıl süpür hazırlan 12 oluyo çıkmamız ee napalımm çalışıyoz yardım etmek zorunda ama kızlar suanda yetıstıremıyorum hıcbırsey8ımı kızım olunca ben naparım kocaya mı zman ayırcam kendımemı kızımamı sabah erkenden kalkıcam gıyeceklerımızı ayarlıcam kızımı hazırlıcam kalhvaltısını da ettırırrım o saatte uyanık olursa sonra çık önce benı işe sonra kızımızı anneneye sonra kendı ıse akşamda telaşla kızım ben eve gıt yemekle ugras imkansız yetısmem napcamm ben yaaaaa akşam 19,45 de işten çıkıyorum sabah 8,30 da işbaşı ben mahvoldum yandımm

deneyımlı çalışan anne varmı aramızda napcam ben bı akıl verın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…