- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
uh maşallah.. bende resim aradım da bulamadım :)
bu arada bişi dikkatimi çekti.. özgür mü olacak senin şehzaden :) öyle yazmışsın da :) yani baba da tamam dedi mi isime
kızlar yarın denize gidicem güneş koruyucu olarak ne önerirsiniz eczaneden alıcam da
kızlar yarın denize gidicem güneş koruyucu olarak ne önerirsiniz eczaneden alıcam da
canım sebamedin güneş kremleri güzel diyorlar.. tenine göre işte faktörünü alırsın.. nivea da güzel
aman şemsiyesiz durma kumsalda.. sakıncalı biliyorsun..
benim yerime de cumburlop yap denize
öncelikle güneşte çok durmamanı ve bol bol sıvı tüketmeni öneriyorum
ben nıvea kullanıyorum yani en son onu kullanmıştım
benide çantana koyup götürseneeeeeeeeeeee
Allah kavuştursun tekrar canım.ahhh bu kayıvalideler ne yaptılarkikızlar merhaba herkeze.biraz önce annemleri yolcuettim çok özgünüm.kayınvaidemler sağolsun üç günü burnumdan getirdi neyse geçti artık.ya kızlar ben şu oda işine karar veremedim ayrı oda yapsammı yapmasam mı
Allah kavuştursun tekrar canım.ahhh bu kayıvalideler ne yaptılarki
bence imkanın varsa hem maddi yönden hemde yer bakımından al.benim yerim olsaydı ben alıcaktımm
kızlar merhaba herkeze.biraz önce annemleri yolcuettim çok özgünüm.kayınvaidemler sağolsun üç günü burnumdan getirdi neyse geçti artık.ya kızlar ben şu oda işine karar veremedim ayrı oda yapsammı yapmasam mı
var evim 5 odalı misafir yatak odası var şuan karyola ve dolaptan oluşuyo onlarada kıyamıyorum kafam karışık yaaaa
allah kavuştursun canımm kaynanaların yarısı böyle uyuz oluyolarr boşver sen
eşim beni çok şaşırttı valla şuanda köyde ve beni günde 1 kere arayan adam 4 saat içinde 3 kere aradı
tırsıyo garibim çemkiririm diye
ne gezenti kocan var senin :)
yine yalnız kaldın evde
ne kadar kalacak ki korkmayasın
yarın akşama gelirim dediydi bakalımözledim özledim diyodu
özlediği keske anasıyla babası olsa köydeki arkadaşlarını kahveyi özlemiştir
ehehehe
bence de :)
sizin köy nereydi bacım ? Yakın galiba
+ Kopiş nie gelmemiş kaç gündür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?