2011 Ekim Anneleri

Merhaba Kızlar
Bugün nihayet kızım dönmeyi başardı :))) ama benim için çok zor bir gün oldu ve olmayada devam ediyor. sabah yatakta göbeğimin 2 parmak üstünde sağ tarafta ani ve çok şiddetli ağrılarım başladı. Ağrılar ara ara sıkıştırdı. biraz düzelince işe geldim, ama işyerindede ara ara karnımın çeşitli yerleri acımaya yada ağrımaya başladı. tam ambulansı falan aramayı düşünüyordumki midemin olduğu kısımların zıpladığını gördüm :)) acaba döndümü buyüzdenmi ağrıyoki derken ağrılarım hafifledi. akşama doğru ofiisn hemen alt katından kağıt almaya gittim ama dönüşte sancolar ve ağrılar sıklaştı sonra yine göbeğimin üstünden göğsümün altından tekmeler gelmeye başladı. Şuandada inanılmaz tekmeliyor ama karnım çok hassas çürükmüş gibi acıyor. Son olarak ayağa kalktığımda karnımın top gibi olduğunu gördüm aşağıda olduğu için mide kısmım incecikti ama şimdi basket topu yemişim gibi görünüyorum :)) ve karnım çooook sert. 3 haftanın sonunda güzel kızım dönmeyi başardı ama canım çok yanıyor. bebeğimin hareketlerini hissettiğim içinde doktorumu arama gereği duymadım..

oyy maşallahh kızınaaa canım inşallahh benimkide dönmüştürrrrr

çok özledimm kızımı yaaaaa salı günü gidicem onu görmeye inşallah herşey yolundadır ve dönmüştür benim duru elif im

ismine karar verınce bıle ağladım doğunca ne yapıcam bılmıyorum ALLAH IM AYRI DÜŞÜRMESİN BENİ ONDAN İNŞALLHH

hadi gözün aydın cnm umarım bundan sonraki günlerini daha iyi ve rahat geçirsin :)))

temelin kaynanası

Temel bir gün kahveye girmiş. Üstü başı yırtıkmış. Ne oldu diye sormuşlar.
-Temel: "Kaynanamı gömdük."diye cevap vermiş.
- Kahvedekiler: "İyi de bu halin ne?"
-Temel: "Biraz direndi de."

selam kızlarr

biz geldikkk
yorgunlukdan öldükkk ama bi sürü güzel cicişimiz oldu, eksik bişeyimiz kalmadı gibi
son karar verdiğimiz gibi puset almadık sadece ana kucağı aldık pierre cardinin, bide kraftın kangurusunu.
park yatak kraftın aldık, bizim odaya 60cmlik gerekiyordu o yüzden 604 modelini aldık kırmızı
sonra kendime sabahlıklı bi pijama takımı ve bi tanede gecelik aldım.
göğüs pedi, göğüs kremi aldık.
bebişe nevresim takımı yorgan yastık alt açma minderi bi tane peluş battaniye, bide değişik bi battaniye böyle kundak gibi oluyo çıtçıtları var oda peluş.
sonra 2 set hastane çıkışı aldık .
tek tek tulumlar pijama altları çıtçıtlı badiler .
yan yatırma yastığı
dr brown biberon
bübchen bakım seti .
burun aspiratörü , tırnak makası
aklıma gelenler bunlar
bi sürü cicişi oldu kızımızın.. adımızda son kararımıza göre İnci Melek olacak Allahın izniyle, bakalım daha güzelini bulamazsak .. :)

kizlar merhabaaa bugun cok yogun gecti ama gelip yazayim dedim bugun havuzlu han maceramizi tamamladik genel olarak fiyatlarin yuzde 30 daha uygun oldugunu soylemeliyim. biz donencemizi, hastane cikisi pelus battaniye bornoz havlu seti kuvet ve ayakligi yan yatirma yastigi bakim urunleri vs gibi bir cok seyimizi tamamladik . eksik olarak mevlut kiyafeti, kapi susu falan kaldi bitmek uzere cok sukur :) su anda gemlik yollarindayim telden yaziyorum umarim keyifler yerindedir herkesi optuk :))

bizde bebek süslerini almadık daha .
kampanyalı olanlar vardı bazı mağazalarda 100 tlye hem kapı süsü hem nbebek şekeri tülü sepeti falan herşeyi var, sanırım onlardan alıcam ama ben bi daha gidemem kociş gitsin alsın gelsin ..

oyy maşallahh kızlar herşeyleri tamamlandı sizin bıdıkların bizim daha çok şeyy varr
öff tek başıma çıkınca karar veremiyorum eşimle çıkınca suratı değişiyor sinir olup alamıyorum bende
şu havuzlu hana bi ben gidemedim vallayok yok ay başında kalan eksiklerini tamamlamalıyım

iyi akşamlar kızlar.bgn biz de kızımıza bşeyler daha aldık.zaten başlangıcı anneannesi yapmıştı.biz de bgn şampuan, ıslak mendil,biberon,suluk gibi şeylerle kendime sabahlıkla gecelik takımı pijama takımı bide tek bi gecelik daha,emzirme sütyeni,çamaşır vs. aldık.daha küveti,bebek telsizi fln var.ama azaldı.Allah hepimize iyi günlerde sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…