- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
hayırlı olsun cicilerinizzzzzzzzzzzzziyi akşamlar kızlar.bgn biz de kızımıza bşeyler daha aldık.zaten başlangıcı anneannesi yapmıştı.biz de bgn şampuan, ıslak mendil,biberon,suluk gibi şeylerle kendime sabahlıkla gecelik takımı pijama takımı bide tek bi gecelik daha,emzirme sütyeni,çamaşır vs. aldık.daha küveti,bebek telsizi fln var.ama azaldı.Allah hepimize iyi günlerde sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah.
çok sıkıldım yaaa
hayırlı olsun cicilerinizzzzzzzzzzzzzgüzel günlerde kullanın
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne yapsakki anam sende bana çok uzaksın gel dışarı çıkalım da diyemem :))
hayırlı olsun cicilerinizzzzzzzzzzzzzgüzel günlerde kullanın
teşekkürler :) herkesin hayırlı olsun inşallah :))
of yaa kocada yokki dışarı çıkalım çok sıcakk kırolar gibi kocamın sortuyla atletini giydim
aynaya denk gelince gülüyorum kendime
ahahahaha
birden gözümde canlandın yarıldım gülmekten :)
birde canlısını görsen ne olur acabaaaanam herüfünkiler çok rahat ben dar giymeyi severim
hepsi dar kalıyoo bunlar çok rahatt bir elimde tesbih olsa bir elimde burnumda ıyyyy iğrençççç
erotik cano fik fik cano oldu sana kıro cano
yaaa bak nerden nereye geldik canom :)
bugday çorbası yaptım yoğurtlu souk souk yiyim die
zannumca azcık abartmışım :)
19 aylık hamile gibiyim ay patlıciim
diğer topikte utangaç oldugum için kalıverdierotik cano fik fik cano
allah senin iyiliğini versin cano
diğer topikte utangaç oldugum için kalıverdi
hangi topik o ben seninde yazdığın bi topik buldum ne zaman cnm sıkılsa giriyorum oraya okuyorum karnıma ağrılar giriyo gülmekten
valla yaa tv dede bişi yok konuşanda yok
selam kızlarr
biz geldikkk
yorgunlukdan öldükkk ama bi sürü güzel cicişimiz oldu, eksik bişeyimiz kalmadı gibi
son karar verdiğimiz gibi puset almadık sadece ana kucağı aldık pierre cardinin, bide kraftın kangurusunu.
park yatak kraftın aldık, bizim odaya 60cmlik gerekiyordu o yüzden 604 modelini aldık kırmızı
sonra kendime sabahlıklı bi pijama takımı ve bi tanede gecelik aldım.
göğüs pedi, göğüs kremi aldık.
bebişe nevresim takımı yorgan yastık alt açma minderi bi tane peluş battaniye, bide değişik bi battaniye böyle kundak gibi oluyo çıtçıtları var oda peluş.
sonra 2 set hastane çıkışı aldık .
tek tek tulumlar pijama altları çıtçıtlı badiler .
yan yatırma yastığı
dr brown biberon
bübchen bakım seti .
burun aspiratörü , tırnak makası
aklıma gelenler bunlar
bi sürü cicişi oldu kızımızın.. adımızda son kararımıza göre İnci Melek olacak Allahın izniyle, bakalım daha güzelini bulamazsak .. :)
iyi akşamlar kızlar.bgn biz de kızımıza bşeyler daha aldık.zaten başlangıcı anneannesi yapmıştı.biz de bgn şampuan, ıslak mendil,biberon,suluk gibi şeylerle kendime sabahlıkla gecelik takımı pijama takımı bide tek bi gecelik daha,emzirme sütyeni,çamaşır vs. aldık.daha küveti,bebek telsizi fln var.ama azaldı.Allah hepimize iyi günlerde sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah.
Ya maşallah. Ben de bugün eksik listesi çıkardım. Aslında fazla bi eksiğim kalmamış. ama ctesi dahil çalıştığımdan ancak doktora muayaneye gittiğimizde alabiliyoduk. Önümüzdeki randevuda baba oruç olcak, eminim çarşıda gezmek istemeyecektir.:44:
Amin canım. Ya şu aldığınız geceliklerin fotolarını istiyozzzz.
Ben henüz almadım ve çok kararsızım. Sizden fikir edinirim en azındaaaan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?