süpermiş canım ya... unu kocamaaaan yazı çerçeveletip assam odama acaba öyle ağzını açıp gözünü yumacaklarda işe yarar mı ki....:44::44: yoksa anlayana sivrisinek saz mı olur
ama yok yok tuttum ben bunu herkesin okuyabileceği şkilde yazıp asıcam. evet. hemen kaydediyorum.
selam kızlar
sabaha karşı yine krampla uyandım hemde 2 bacağıma birden girdi bu defa, dün magnezyumu içmedim acaba diyorum ondan mı oldu
çok canım yandı yaa, bu 2. oldu, garibim kocişde çok korktu ben öyle acıdan bağırarak uyanınca..(((
kociş şimdi işte 1 gibi çıkıcak gelicek beni alıcak annemi alıcz havuzlu hana gidicez bebeişe ciciler almaya
şu an puset almakdan vazgeçtik gibi, gidip ana kucağı ve kanguru bakıcaz, puseti önümüzdeki yaz başı alırız diyoruz ama bellide olmaz bizim işimiz
bakalım bi gidielimde görelim ne var neyokmuş
kizlar merhabaaa bugun cok yogun gecti ama gelip yazayim dedim bugun havuzlu han maceramizi tamamladik genel olarak fiyatlarin yuzde 30 daha uygun oldugunu soylemeliyim. biz donencemizi, hastane cikisi pelus battaniye bornoz havlu seti kuvet ve ayakligi yan yatirma yastigi bakim urunleri vs gibi bir cok seyimizi tamamladik . eksik olarak mevlut kiyafeti, kapi susu falan kaldi bitmek uzere cok sukur :) su anda gemlik yollarindayim telden yaziyorum umarim keyifler yerindedir herkesi optuk :))
bizde akşam isim konusunu konuştuk biraz ben Derin ismini çok sevmiştim ama kociş onu istemiyo eğer fikir değiştirmezsek bizde ya Eylül yada Sude Naz olsun dedik sizce nasıl ???
teyzoşlarımızında fikri önemli :26::26::26:
selam kızlaaar :80: sabah 9'da evden çıktık kocişle saat 22.30'da eve girdik. ayaklarım sanki benim ayaklarım değil gibi.
sabah önce maslak acıbadem'e gittik. bayıldım hastaneye ve odalarına. normal doğumu odada da yaptırabiliyoruz, daha az stresli oluyor dediler. yeni doğan hemşileri çok sıcak. herşey buraya kadar süper amaaaa yeni doğan sünnetini sorunca ağzım açık kaldı, eşimde "yanlış anladınız sadece bebeği sünnet ettiricez, tüm sülalenin erkeklerini yeniden sünnet ettirmiycez" diyiverdizira yeni doğan sünneti için 2.300 TL istediler kızlar yeni doğan sünnetini istanbulda yaptıracakalr fiyat söyleryebililer mi?????? lütfeeeeeennnnnnn
sonra havuzlu hana gittik. bebek arabası, araç koltuğu, bebek seyahat çantası falan aldık. ordan forum istanbul'a gittik. e-bebek'de bi sürü şey aldık. çok yorgun olmasam resimlerini çekip koyacaktım ama ölüyorum yorgunlukan. pazartesi görücüye çıkarıcam ama :87:
tatlım ben bilgisayar çıktısını alıp buzbolabına astım bile
biz 2 gibi ordaydııııık :96:
çok güzeller canım bizde ylül koyacak gibiyiz :) tabi daha güzelini bulmazsak...
Gördüm gördüüm :))
Allah rahmet eylesin, hasan safa güzel bir isim bu isim bir tanıdığımın çocuğundada var canım peygamber efendimizin torunları hasan ve hüseyin i okursan daha çok içine siner :) Adıyla gelir inşallah..
Canım hasan safa güzelde safa nın anlamı ne sefa değil dımee
hasan ismi bencede çok güzel
selam kızlaarr:)) bende bi saattir geçmişi oku oku bitiremedim ,bugün çok bilmiş eltim kaynanama yağçekmek için evi temizlemeye geldi ,10 yıl önce yapmadığını şimdi 2. kez evlenince yapmaya çalışıyo naapsın ,neyse o evdeyken ben yakınlarda olmak istemedim ,kaynanamla bitişik olduğumuz için ,eşim ben ve arkadaşlarıyla ar navutköyde kahvaltı ,ardından rumeli hisarı ,gülhane parkı ,topkapı sarayı ,istiklal yaptık ,resmen panaromik istanbul turuydu ,çok yorucuydu ama gerçekte çokkeyifliydi ,gülhane ve topkapı sarayı bahçelerinde bi kaçkez uazanıp yattım bileeaqyaklarım kocaman oldu resmen dönüş yolunda ayaklarımı dayadım öncama ve klimaya öyle geldik ,duş aldım ,şimdide eşim film indirdi onu izliyoruz ,yarında eşimin köyünün pikniği var ailecek oraya gitcez hafta içi boş bış okadar sıkılıyorumki çook iyi geldi ,yaa keşke şu alışverişe hala çıkmayan 1-2 kişyle beraber bi havuzlu han yapsak ,1-2 diyorum çünkü çok kalabalık olunca ben bişi alamıyorum ,gerçi alışverişin çoğunu ramazandan sonra yapcam ,ama enazından fikir sahibi olurdum ,1-2 bii alırdım ne dersiniz??
bu arada elifcim sude ismi Kuran da geçiyo ama çokta iyi bi anlamı yok bence diğeri daha güzel ,kusura bakma az önce okudum beğendim ama şimdi unuttum:26:
elif duruda çok güzel onuda çok beğendim ,
bide filizdi sanırım (inşallah unutmamışımdır) bence hasan safa kötü bi isim değil ,belki kayınpeder ismi olduğu için önyargılı bakıyosundur ,hanzadenin dediği gibi başka kişilerde özdeştir ,ben safa ismini çok severi ,safa tepesinden alıyo ismini yanlış hatırlamıyosam .
şimdilik benden bukadar yarınde gene akşama yazabilirim sanırım ..hepinizi öpüyorum kızlarrve tabiki kızımın kardeşlerinii
evet canım bendim o :)
Hasan Safa... bilmiyorum ki . eşimin babası da çok iyi bi insanmış .i nş. ona çeker diyorum artık. ama benim tanıdığım hasanlar hep çok yaramaz. bi iki öğrencim var görmen lazım. evlerden ırak.
eşim de çok sevdi iki ismin birleşmesini doktor ismi gibi prof ismi gibi oldu diyip duruyo :))
Hoşgeldin nasılsın daha iyimisiniz eşinle :)
hosbulduk canım..sımdı bıle laf ettı esım ..baska ısınız gucunuz yok dıye soylendı..esıme sadece lütfen yapma bunu bana dedım..mırıl dana mırıldana gıttı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?