2011 Ekim Anneleri

nihayet karnımdaki ağrılar geçti ve sanırım kızım da yerleşti :) ama yine döndü galiba acaba bu sefer nasıl bir artistik pozisyona geçti oynak kızım. hareketler hep göbek çevremde olmaya başladı, bakalım yarın nasıl olucak çok merak ediyoırum ama dönüşü çok acı verdi epey zorladı saat 22:00 a kadar durmadan ağrım oldu hareket ettikçe canım yanıyor. annemi arayıp sordum annem dönmüştür ama yerleşemmeiştir rahat edice bir pozisyon arıyordur bulunca sancılar kesilir dedi, dediği gibi 22:00 den sonra rahatladım. :))) o iyi olsunda ister yan dursun ister ters nasıl rahat ediyorsa öyle dursun meleğim.

selam kızlaaar :80: sabah 9'da evden çıktık kocişle saat 22.30'da eve girdik. ayaklarım sanki benim ayaklarım değil gibi.

sabah önce maslak acıbadem'e gittik. bayıldım hastaneye ve odalarına. normal doğumu odada da yaptırabiliyoruz, daha az stresli oluyor dediler. yeni doğan hemşileri çok sıcak. herşey buraya kadar süper amaaaa yeni doğan sünnetini sorunca ağzım açık kaldı, eşimde "yanlış anladınız sadece bebeği sünnet ettiricez, tüm sülalenin erkeklerini yeniden sünnet ettirmiycez" diyiverdi zira yeni doğan sünneti için 2.300 TL istediler kızlar yeni doğan sünnetini istanbulda yaptıracakalr fiyat söyleryebililer mi?????? lütfeeeeeennnnnnn

sonra havuzlu hana gittik. bebek arabası, araç koltuğu, bebek seyahat çantası falan aldık. ordan forum istanbul'a gittik. e-bebek'de bi sürü şey aldık. çok yorgun olmasam resimlerini çekip koyacaktım ama ölüyorum yorgunlukan. pazartesi görücüye çıkarıcam ama :87:

tatlım ben bilgisayar çıktısını alıp buzbolabına astım bile

biz 2 gibi ordaydııııık :96:

selam kızlaarr:)) bende bi saattir geçmişi oku oku bitiremedim ,bugün çok bilmiş eltim kaynanama yağçekmek için evi temizlemeye geldi ,10 yıl önce yapmadığını şimdi 2. kez evlenince yapmaya çalışıyo naapsın ,neyse o evdeyken ben yakınlarda olmak istemedim ,kaynanamla bitişik olduğumuz için ,eşim ben ve arkadaşlarıyla ar navutköyde kahvaltı ,ardından rumeli hisarı ,gülhane parkı ,topkapı sarayı ,istiklal yaptık ,resmen panaromik istanbul turuydu ,çok yorucuydu ama gerçekte çokkeyifliydi ,gülhane ve topkapı sarayı bahçelerinde bi kaçkez uazanıp yattım bileeaqyaklarım kocaman oldu resmen dönüş yolunda ayaklarımı dayadım öncama ve klimaya öyle geldik ,duş aldım ,şimdide eşim film indirdi onu izliyoruz ,yarında eşimin köyünün pikniği var ailecek oraya gitcez hafta içi boş bış okadar sıkılıyorumki çook iyi geldi ,yaa keşke şu alışverişe hala çıkmayan 1-2 kişyle beraber bi havuzlu han yapsak ,1-2 diyorum çünkü çok kalabalık olunca ben bişi alamıyorum ,gerçi alışverişin çoğunu ramazandan sonra yapcam ,ama enazından fikir sahibi olurdum ,1-2 bii alırdım ne dersiniz??
bu arada elifcim sude ismi Kuran da geçiyo ama çokta iyi bi anlamı yok bence diğeri daha güzel ,kusura bakma az önce okudum beğendim ama şimdi unuttum:26:
elif duruda çok güzel onuda çok beğendim ,
bide filizdi sanırım (inşallah unutmamışımdır) bence hasan safa kötü bi isim değil ,belki kayınpeder ismi olduğu için önyargılı bakıyosundur ,hanzadenin dediği gibi başka kişilerde özdeştir ,ben safa ismini çok severi ,safa tepesinden alıyo ismini yanlış hatırlamıyosam .
şimdilik benden bukadar yarınde gene akşama yazabilirim sanırım ..hepinizi öpüyorum kızlarrve tabiki kızımın kardeşlerinii

çok güzeller canım bizde ylül koyacak gibiyiz :) tabi daha güzelini bulmazsak...

wuuuuuuuuu o ne yaaa??2.300 ??bence orda yatırmayın sünneti derim ben,onun içinde başka yer bakın dicem ama içinize sinen güzel bi yer olsa heralde doğum içinde orayı seçerdiniz dimi??? ama binlerde insan yaptırıyo hergün ,herkes acıbadememi gidiyo canım ,bence az daha araştırım canım.
bu arada e- bebekte fiyatlar nasıl ,bende viaporttakine giderim belki??

artık öyle olacak napim :) sevmeye çalışıyorm. başta hiç ısınmamıştım da şimdi yavaştan kulağım aşinalaştı

Canım hasan safa güzelde safa nın anlamı ne sefa değil dımee

hasan ismi bencede çok güzel

canım Safa: saflık, berraklık, gönül rahatlığı demek. bi de mekkede iki dağdan birinin adı . diğeri de merve

evet canım bendim o :)

Hasan Safa... bilmiyorum ki . eşimin babası da çok iyi bi insanmış .i nş. ona çeker diyorum artık. ama benim tanıdığım hasanlar hep çok yaramaz. bi iki öğrencim var görmen lazım. evlerden ırak.
eşim de çok sevdi iki ismin birleşmesini doktor ismi gibi prof ismi gibi oldu diyip duruyo :))

canım evet şımarık olduklarına hemfikirim ,benim öğrencim olmadı hasan diye ama kaynım küçükken düz duvara tırmanırmış ,zaten bi sürü yaraberesi var ,ama şimdi end. müh. kendisi ,yani zeki oluyolar ,keza dayımda çok zeki bi adamdı rahmetli ,onun bebeliğini bilmiyorum ama
bu arada sende öğretmensin anladım ,izin olayını nasıl yapcan ,ben bayram sonu doğum iznine başlarım ,daha sonrada ücretsizle yılı kapatırım diyorum ,zaten norm fazlasıyım okula başlarsam büyük ihtimal ya görevlendirme yada kadro taşıycaklar evimin arkasındaki okul odan ayrılmak istemediğim için ortalarda görünmüyüm diyorum ,belki seneye tayin isteyen olurr:26:

sımdı cıkıyorum tgorumcemın nısanı ıcın dısarı alısverıs yapıcaz...daha sonra tekrar gorusuruz nasıpse..Allaha emanet olun annısler ve kuzucukları..

Herkese günaydın iyi pazarlar :)

Fatoşçum kızının çabalamasını yerim ben, çok azmediyor dönücek inşallah tam olarak güzelde bir yer bulucak annesi :) Bu arada ağrılar sızılar korkutuyır ama iyiyse hissediyorsan dayanıcaz artık napalım :)

Herkesler alışveriş yapmış bizde ramazan bayramıdnan sonra çıkmaya karar verdik, tabi doğum çantasında olucak şeyler ve bir kaç parça bebek kıyafeti alıcaz ne olur ne olmaz... geri kalanları Eylülde inşallah.. Büyük parçalarda doğumdan sonra Allah izin verirse :)

Filizcim safalarda çok akılllı olgun oluyorlar :) Eh ortaya karışık olcak oğluşun biraz :)

gunaydin kizlar okuya okuya bitti nihayat baya konusmusunuz yani.ama birsey kacirmayim diye okuyorum napiyim.dun bende baya bir alisveris yaptim.eksiklerimide yazdim fazlada kalmamis aslinda gozumde buyutmusum galiba:44:.biberon aliyim dedim oda mavisini bulamadim kizlar butum renkler var mavi yok.bende siparis ettim.gelince bana bir kucuk boy bir buyuk yok ayirin diye.onuda alirsam fazla birsey kalmiyor.bir muzik aletleri kaliyor onemli olarak yatagina takmak icin.puset icin oyuncak.yani ufak tefek seyler kaldi gibi sonradan birsey cikarmazsam tabi.ilk oglumda bu kadar detayli almamistim kizlar yasim kucuktu,birde kaynanamin yanindaydim oyuzden simdi herseyi guzel olsun istiyorum .

Herkese günaydın, 1 haftadır annemlerdeyim eşim memleketine gitti yarın sabah döncek ben de evime geçcem..

Alışverişi tamamlamayanlardan biri de benim.. Biz bayram sonu eylül ün ilk haftası alcaz herşeyi..

Havuzluhana 2 kez gittik ama bişey almadık sadece park yatağı puseti çantası hastane çıkışı vs. bazı alacaklarımızı kesinleştrdik...

Düzgün bir liste yapıp öyle gitcem annem de olcak yanımda ama unuturum yine..

Öğretmen olan arkadaşlar ben bir aksilik olmadığı sürece eylül sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum, evimin yakınına tayin isticem gerçi ona da bağlı...

Eğer eş durumu tayinim çıkarsa eylül sonuna kadar çalışırım çıkmazsa sadece seminer döneminde gitcem...

5 ağustosta sağlık ocağından çağırdılar, izlemem varmış 2 doz tetanozumu da olmuştum... 15 ağustos gibi de kendi dr.uma gitcem..

Kızımla herkese iyi pazarlar diliyoruz

günaydınlarrrrr biz gece çok korktuk :18::!8:yaaa elektrikler gitti yanlız olmasam korkmazdım tam eşimle telde
konuşurken heryer karanlıga büründü hemen salonun kapısını kapattım sanki biri gelecek
aklım çıktı mum mutfakta teli kapattım şarkı söyleye söyleye mutfaga gittim aldım mumu yaktım
bu arada dua ediyorum allahım çabuk gelsin diye gelmedi uyuz elektrikler yangın çıkar diye maalesef mumu
söndürüp uykuya daldım saat başı uyandım ama korkudan sonra saat 3 te uyandım ki tv açık vantilatör dönüyo
nası sevindimmmmmmmm yarım saat bakındım gerisin geri vurdum kafayı yattım elektrikler gitti diye mutfaga gidip
yemek yiyemedim aç yattımama 3 te tıkındım bişilersabah uyanamadım yawww yeni uyandım kahvaltı yaptım
bizden bu kadarcıhhhh:92:::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…