günaydınlarrrrr biz gece çok korktuk :18::!8:yaaa elektrikler gitti yanlız olmasam korkmazdım tam eşimle telde
konuşurken heryer karanlıga büründü hemen salonun kapısını kapattımsanki biri gelecek
aklım çıktı mum mutfakta teli kapattım şarkı söyleye söyleye mutfaga gittim aldım mumu yaktım
bu arada dua ediyorum allahım çabuk gelsin diyegelmedi uyuz elektrikler yangın çıkar diye maalesef mumu
söndürüp uykuya daldım saat başı uyandım ama korkudan sonra saat 3 te uyandım ki tv açık vantilatör dönüyo
nası sevindimmmmmmmmyarım saat bakındım gerisin geri vurdum kafayı yattım elektrikler gitti diye mutfaga gidip
yemek yiyemedim aç yattımama 3 te tıkındım bişiler sabah uyanamadım yawww yeni uyandım kahvaltı yaptım
bizden bu kadarcıhhhh:92:::92::92:
canom ben eşim varken bile karanlıktan korkmaya başladım hamilelikten midir nedir bilemem önceden böyle değildim çünkü...
4 yıl tek başıma bir kasabada öğretmenlik yaptım, elektirikler kışın bir giderdi 2-3 gün gelmez hiç korkmazdım, mumla kömürlüğe indiğim çok olmuştur, şimdi öldürseler evde yalnız kalamıyorum kalp atışlarım hızlanıyor... Doğumdan sonra geçer inş
canım evet şımarık olduklarına hemfikirim ,benim öğrencim olmadı hasan diye ama kaynım küçükken düz duvara tırmanırmış ,zaten bi sürü yaraberesi var ,ama şimdi end. müh. kendisi ,yani zeki oluyolar ,keza dayımda çok zeki bi adamdı rahmetli ,onun bebeliğini bilmiyorum ama
bu arada sende öğretmensin anladım ,izin olayını nasıl yapcan ,ben bayram sonu doğum iznine başlarım ,daha sonrada ücretsizle yılı kapatırım diyorum ,zaten norm fazlasıyım okula başlarsam büyük ihtimal ya görevlendirme yada kadro taşıycaklar evimin arkasındaki okul odan ayrılmak istemediğim için ortalarda görünmüyüm diyorum ,belki seneye tayin isteyen olurr:26:
Herkese günaydın iyi pazarlar :)
Fatoşçum kızının çabalamasını yerim ben, çok azmediyor dönücek inşallah tam olarak güzelde bir yer bulucak annesi :) Bu arada ağrılar sızılar korkutuyır ama iyiyse hissediyorsan dayanıcaz artık napalım :)
Herkesler alışveriş yapmış bizde ramazan bayramıdnan sonra çıkmaya karar verdik, tabi doğum çantasında olucak şeyler ve bir kaç parça bebek kıyafeti alıcaz ne olur ne olmaz... geri kalanları Eylülde inşallah.. Büyük parçalarda doğumdan sonra Allah izin verirse :)
Filizcim safalarda çok akılllı olgun oluyorlar :) Eh ortaya karışık olcak oğluşun biraz :)
yukarda da yazdım canım benim de niyetim eylül sonuna kadr çalışmak.Herkese günaydın, 1 haftadır annemlerdeyim eşim memleketine gitti yarın sabah döncek ben de evime geçcem..
Alışverişi tamamlamayanlardan biri de benim.. Biz bayram sonu eylül ün ilk haftası alcaz herşeyi..
Havuzluhana 2 kez gittik ama bişey almadık sadece park yatağı puseti çantası hastane çıkışı vs. bazı alacaklarımızı kesinleştrdik...
Düzgün bir liste yapıp öyle gitcem annem de olcak yanımda ama unuturum yine..
Öğretmen olan arkadaşlar ben bir aksilik olmadığı sürece eylül sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum, evimin yakınına tayin isticem gerçi ona da bağlı...
Eğer eş durumu tayinim çıkarsa eylül sonuna kadar çalışırım çıkmazsa sadece seminer döneminde gitcem...
5 ağustosta sağlık ocağından çağırdılar, izlemem varmış 2 doz tetanozumu da olmuştum... 15 ağustos gibi de kendi dr.uma gitcem..
Kızımla herkese iyi pazarlar diliyoruz
günaydınlarrrrr biz gece çok korktuk :18::!8:yaaa elektrikler gitti yanlız olmasam korkmazdım tam eşimle telde
konuşurken heryer karanlıga büründü hemen salonun kapısını kapattımsanki biri gelecek
aklım çıktı mum mutfakta teli kapattım şarkı söyleye söyleye mutfaga gittim aldım mumu yaktım
bu arada dua ediyorum allahım çabuk gelsin diyegelmedi uyuz elektrikler yangın çıkar diye maalesef mumu
söndürüp uykuya daldım saat başı uyandım ama korkudan sonra saat 3 te uyandım ki tv açık vantilatör dönüyo
nası sevindimmmmmmmmyarım saat bakındım gerisin geri vurdum kafayı yattım elektrikler gitti diye mutfaga gidip
yemek yiyemedim aç yattımama 3 te tıkındım bişiler sabah uyanamadım yawww yeni uyandım kahvaltı yaptım
bizden bu kadarcıhhhh:92:::92::92:
canım ben de çalışabildiğim kadar çalışmak istiyorum. 5 eylülde başlıyor. ben lisedeyim diyorum ki not yükseltme sınavlarına falan gideyim okul ayın 19da başlıyor. zaten hemen ders de olmaz. eylül sonuna kadar idare edebilsem...benim doğum 26 ekim görünüyo yani nerden baksan bir ayımı doğum sonrasına atmış olurum çok da iyi olur. ama tabi o zaman sıcaklarda koca göbüşümle okula gidebilir miyim bilmem...
doğumdan sonra ben de ikinci dönem ücretsiz ilin alıp hazirana kadar oğlumla kalayım istiyorum zaten sonra yaz tatili sonra da zaten Allahın izniyle bir yaşını doldurmuş olur.
inş. sen de kendi okulunda kalabilirsin. ortam da iyiyse okul değiştirmek zor olur şimdi senin için. hakkında hayırlısı olsun.
sen malatyalısın değil mi sansecim. ben de elazığ :)) gerçi malatyalılar ve elazığlılar birbirlerini pek sevmezler ama :)))) kofik olayı falan
ay eylül çok geç geliyo bana kız. baksana herkes tamamladı her şeyini. ben her okudugumda strese gidiyorum bebeğimin bi şeyi yok diye.
Safa benim de tanıdığım var iki kişi cidden olgunlar. dediğin gibi ortaya karışık oalcak benim oğlan :) senin yok mu aklında kızın için bir isim?
Yok canım henüz kesinleşmedi araştırma aşamasındayız, eşimin zevkine güvenirim oda bana güvenir :) Bakalım değişik kimsede olmayan anlamlı bir isim arıyoruz :)
Eylül geç değil cnm alıcaklarım belli bir kaç bişey kaldı yazacağım onlarada bakayım hepsini almak 1 gnlük iş yeterki ne alacağımızı bilelim :)
Kızlar memişlerimin arası pişik oldu her hangi bir şey kullanan varmı?
Kızlar memişlerimin arası pişik oldu her hangi bir şey kullanan varmı?
tek çözüm bıcı bıcı.. ve evdeyken sütyen takma.. sütyen olunca birbirine yapışıyorlar.. bu da rahatsız ediyor mamoşları... bepanten falan kullanabilirsin çok kötü ise.. ama kremini.. merhemi çok yağlı
bebek pudrası iyi gelebilir diye biliyorum hanzade :) geçmiş olsun pişik zor olur.
HANZADEE pişik engelleyici tek şey biliyorum talk pudra ben kullanıyordum malum memişler buyuk sürekli terler benek benek olurdu arası banyodan sonra acuk sür
eşime aldırayım bari, sağolun kızlar :)
HANZADEE pişik engelleyici tek şey biliyorum talk pudra ben kullanıyordum malum memişler buyuk sürekli terler benek benek olurdu arası banyodan sonra acuk sür
kopişş kız iyi yapmışın bu havada yaşlı ve hamileler gerekmedikçe dışarı çıkmasınlar uyarısı yapıldı gecen akşam tv de
ay var ya hava okadar da umrumda değilaptal yerine konmak hoşuma gitmiyor.. onlar oturup öküz gibi yiyecek.. biz de onlara hizmet edicez.. yemek yemeye de bize fırsat kalırsa anca..
Kopiş bu arada çok sabırlısın belli ki eşin ailesine çok düşkün zamanla toparlansa bari...
ay cnm maşallah oğluşuna
yazdıklarını okuyunca çok heyecanlandım seninle satımız aynı bakalım benim cadım ne zaman gelecek sen sezeryanmı olacaksın ki drun kesin tarih verdi ???
OĞLUŞUNADA MAAŞAALAH
CANIM SENİN TİCKER LA BEBİŞİN GELİŞİMİ FARKLI SANIRIM BENİMKİDE GEÇEN KONTROLDE ÖYLEYDİ EĞER ÖNÜMÜZDEKİ HAFTADA ÖYLE ÇIKARSA BENDE Mİ ERKEN DOĞUM YAPACAĞIM.SEN SEZERYANMI OLUCAKSIN?
Sabah akşam sudayım canım nemlendirici sürüyorum ama ııh nafile, çamaşırsız hayatta duramam ben :)) bepanten kullanan oldumu ki zararı olurmu? Yoksa haklısın evet iyi bi krem :)
Aaa bak o aklıma gelmedi deneyeyim bi tşk ederim :)
kızım aslında varyaa ne yapacaksın bunlar sizemi geldiler yemek hazırlanacak herkes oturuyorken
çıkıp yanlarına gideceksin ayy yok kokuyo midem fena yapamicam diyeceksin kendileri hizmet etsinler kendilerine
boşver bu gunlerini rahat geçir sen herşey yolundaymış gibi onlara hizmet edeceksin yiyip içip gidecekler
yarın karnın burnundayken daha zor olur bişey yapılacagı zaman midem bulanıyo kokuyo de geç otur köşene
ben kaç kere yaptım kaynanaya banane canım gerçi benim ilk 4 ayım fena geçmişti onlarda biliyolardı yaa neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?