2011 Ekim Anneleri

canom ben eşim varken bile karanlıktan korkmaya başladım hamilelikten midir nedir bilemem önceden böyle değildim çünkü...

4 yıl tek başıma bir kasabada öğretmenlik yaptım, elektirikler kışın bir giderdi 2-3 gün gelmez hiç korkmazdım, mumla kömürlüğe indiğim çok olmuştur, şimdi öldürseler evde yalnız kalamıyorum kalp atışlarım hızlanıyor... Doğumdan sonra geçer inş

ay yok anacım bende hep varrdı çok korktum eşim telde ben bagırınıyorum imdatt karanlıkk oldu napcam biri gelirse diye adam
sakin ol bişi olmicak falan beni oyalıyo sandıki o ara gelir ama gelmedi bende ebediyete kadar devam eder bu korku

herkese iyi pazarlar :) 12 de kalktım ama sorsanız gece hemen hemen hiç uyuyamadım gene.nasıl geçcek son aylar hiç bilmiyorum. en son sabah 7 de uyanıktım.yani böyle bölük pörçük.şimdi kahvaltı yapcaz daha.çok açız.görüşürüz.

canım ben de çalışabildiğim kadar çalışmak istiyorum. 5 eylülde başlıyor. ben lisedeyim diyorum ki not yükseltme sınavlarına falan gideyim okul ayın 19da başlıyor. zaten hemen ders de olmaz. eylül sonuna kadar idare edebilsem...benim doğum 26 ekim görünüyo yani nerden baksan bir ayımı doğum sonrasına atmış olurum çok da iyi olur. ama tabi o zaman sıcaklarda koca göbüşümle okula gidebilir miyim bilmem...
doğumdan sonra ben de ikinci dönem ücretsiz ilin alıp hazirana kadar oğlumla kalayım istiyorum zaten sonra yaz tatili sonra da zaten Allahın izniyle bir yaşını doldurmuş olur.
inş. sen de kendi okulunda kalabilirsin. ortam da iyiyse okul değiştirmek zor olur şimdi senin için. hakkında hayırlısı olsun.
sen malatyalısın değil mi sansecim. ben de elazığ :)) gerçi malatyalılar ve elazığlılar birbirlerini pek sevmezler ama :)))) kofik olayı falan

ay eylül çok geç geliyo bana kız. baksana herkes tamamladı her şeyini. ben her okudugumda strese gidiyorum bebeğimin bi şeyi yok diye.
Safa benim de tanıdığım var iki kişi cidden olgunlar. dediğin gibi ortaya karışık oalcak benim oğlan :) senin yok mu aklında kızın için bir isim?

yukarda da yazdım canım benim de niyetim eylül sonuna kadr çalışmak.
gerçi hard-disc arkadaşımız çalışmak için ağustosta doktor raporu almamız gerktiğini söylüyodu. aklınızda bulunsun bayanlar.

Canoom keşke nete girseymişim çünkü 3 te kalkıp saat 7 ye kadar tv izledim :)) Hatta burayada bakındım kimse yok diye girmedim, her halde herkes uyuyordur dedim :)) Birdah akalkarsam gireyim bari :)) Vakit geçer korkmayız.. Bende yanlızdım 3 ten sonra :)

Son düzenleme:
Selam güzel annişler..

pazar günü 12de kalkmayı özlemişim (sanki hafta arası farklı saatte mi kalkıyorum)
bugün benim de kociş yok.. balık tutmaya gittiler şirketle (balığa gidenlerden nefret ederim küçüklüğümden berii, komşu arkadaşım vardı bazen haftasonları ailece giderlerdi balığa bende yalnız kalırdım oynayacak kimsem olmuyordu.. ondan işte nefret ederim)
hafta başı gideceğini söylemişti de.. düğün var diye kesinleşmemişti sonra iptal ettiler..
akşam süslendim püslendim.. eşim beni almaya geldi .. bi de demez mi gece çıkıcaz yola diye.. ağladım ağlıycam..
dedim ben bu pazar günlerini iple çekerim sen herzaman bir meşguliyet yaratırsın kendine.. git dedim ne halin varsa gör.. ben kendi başıma yaparım evin temizliğini.. demez mi bişey elleme akşama gelince ben yaparım. yok yaw dedim.. ev öyle pis dursun.. sen sülaleni çağır anan da gelsin.. sonra incelesin nerde toz var tüy var.. kavgalı çıktık evden yaniiii...

neysecime yoldA toparladık durumu.. gittik Altınparka (düğün ordaydı)
anasını aramaya kalktı.. saçmalama dedim.. geziyosalar gezsinler.. onlarla bağlantısı yok düğünün dedim.. gidicez oturucaz orda dedim.. ananlardan bana ne dedim.. hergün görüşüyorz nerdeyse dedim.. aradı da öylesine aradım dedi nekadar kötüyüm dimi ama düğün beklentilerim dışındaydı okadar da evhamlanıyordum düğün için giysim yok diye.. sonunda klasik pantolonla tunik giydim.. saçlar şekilli.. makyaj hoş.. etrafıma baktım.. ben ve 2-3 kişi daha böyle süslüydük gelin haricinde millet kot pantolon tişörtle gelmişti
düğünü de atlattık eve geliyoruz.. iş arkadaşı da vardı eşimin yanımızda onu bıraktık.. tutturdum yiyip gidelim eve uykusuz bırakıcam ya kocayı bize yakın bir lokantaya gittik akşam yemeği yememiştik evde de bişe yapmadım düğüne gidiyoruz diye (orda da fanta, kuru pasta ve kuruyemiş vardı)
yemeğimizi yedik geldik saat 12,30 gece.. herifim 3te kalkacak.. :)
balkonda yatıyoruz 2 gecedir.. kocişi gönderdikten sonra bi uyumuşum.. deliksiz.. taah öğlen 12 de uyandım ... hava serin olunca güzel uyumuşum.. telefonum içeride kalmış.. sabah görümcem aramış.. eşimde..
bende kimseyi geri aramadım..
eşim aradı az önce .. niye açmıyosun diye o da korkmuş bişe mi oldu bana diye..
dedim yanımda değildi tlf ne bağırıyorsn dedim.. hıı iiyi dedi.. annemler pikniğe gidiyomuş ta sabah sana ulaşamamışlar (beni de alcaklarmış)
aman dedim ii ki ulaşamamışlar.. gidipte piknikte hizmetçilikten başka bişey yaptığım yok.. onlar da bunu istiyor zaten dedim.. bişe demiyosan kapatıyorum dedim ii görüşürüz dedi kapattı..
yanicime 24 saatim böyle geçti.. amma da yazdım ha.. kusura bakmayın

Kızlar memişlerimin arası pişik oldu her hangi bir şey kullanan varmı?

tek çözüm bıcı bıcı.. ve evdeyken sütyen takma.. sütyen olunca birbirine yapışıyorlar.. bu da rahatsız ediyor mamoşları... bepanten falan kullanabilirsin çok kötü ise.. ama kremini.. merhemi çok yağlı

HANZADEE pişik engelleyici tek şey biliyorum talk pudra ben kullanıyordum malum memişler buyuk sürekli terler benek benek olurdu arası banyodan sonra acuk sür

kopişş kız iyi yapmışın bu havada yaşlı ve hamileler gerekmedikçe dışarı çıkmasınlar uyarısı yapıldı gecen akşam tv de

Sabah akşam sudayım canım nemlendirici sürüyorum ama ııh nafile, çamaşırsız hayatta duramam ben :)) bepanten kullanan oldumu ki zararı olurmu? Yoksa haklısın evet iyi bi krem :)

bebek pudrası iyi gelebilir diye biliyorum hanzade :) geçmiş olsun pişik zor olur.

Aaa bak o aklıma gelmedi deneyeyim bi tşk ederim :)

of ya sabah üşendim hemen pratik omlet yaptım bir bardakta süt içtim midem çok bulanıyoo
ve yumurta kokusu geliyo burnuma bu aralar ne yemek yapasım varr nede yiyesim ogluşum
sabahtan beri anne kallk bişiler ye dercesine tekmelemeseydi hiç bişi yemicektim

ay var ya hava okadar da umrumda değil aptal yerine konmak hoşuma gitmiyor.. onlar oturup öküz gibi yiyecek.. biz de onlara hizmet edicez.. yemek yemeye de bize fırsat kalırsa anca..

ay var ya hava okadar da umrumda değil aptal yerine konmak hoşuma gitmiyor.. onlar oturup öküz gibi yiyecek.. biz de onlara hizmet edicez.. yemek yemeye de bize fırsat kalırsa anca..

kızım aslında varyaa ne yapacaksın bunlar sizemi geldiler yemek hazırlanacak herkes oturuyorken
çıkıp yanlarına gideceksin ayy yok kokuyo midem fena yapamicam diyeceksin kendileri hizmet etsinler kendilerine
boşver bu gunlerini rahat geçir sen herşey yolundaymış gibi onlara hizmet edeceksin yiyip içip gidecekler
yarın karnın burnundayken daha zor olur bişey yapılacagı zaman midem bulanıyo kokuyo de geç otur köşene
ben kaç kere yaptım kaynanaya banane canım gerçi benim ilk 4 ayım fena geçmişti onlarda biliyolardı yaa neyse

Kopiş bu arada çok sabırlısın belli ki eşin ailesine çok düşkün zamanla toparlansa bari...

aşırı sabırlıyım.. 4 yıl oldu evleneli.. adam değişmiyor.. çocuktan sonra bakalım nasıl olacak.. biryere ikimiz plan yaparız gitmek için, çıkacağımız zaman ablalarından birini mutlaka arar sizde gelin diye.. 1 kez sesimi çıkarmazsam ikinciye cıngar koparıyorum.. biraz da başbaşa kalalım diye.. adam da diyo ki evde hep başbaşayız hayatım cinleniyorum ozaman resmen..
1 gün karar verdik hayvanat bahçesine gidicez diye.. çıktık ikimiz arabayla.. sırayla gezdi ablalarını.. hangisi gelirse.. 2 ablası 2şer çocuğuyla geldi.. arabada tıklım tıkışık gittik.. benim de kuçağıma verdiler öne bitane..
sinirden geberdiydim resmen.. daha yeni yeni alışıyor sanırım kocacığım ailesi varolduğunun fikrine.. millet biryere giderken nezaketen bile arayıp sormaz sizde gelirmisiniz diye.. çünkü ailece dinlenmeye gidiyorlar.. zaten hafta boyunca görüşüyoruz aynı mahallede olduğumuz için..
çocuktan sonra inş daha da bağlı olur benle bebişimize.. sabır ve zaman :)

ay cnm maşallah oğluşuna
yazdıklarını okuyunca çok heyecanlandım seninle satımız aynı bakalım benim cadım ne zaman gelecek sen sezeryanmı olacaksın ki drun kesin tarih verdi ???

Saolun teyzeleri dr eğer böyle kilo almaya devam ederse malesef normal doğum yapamazsın çok dikişin olur dedi ama ben ısrarla normal istiyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah oğlum 2 hafta önden gidiyor hemen hemen

bişey değil :) umarım hemencik geçer.

yok yavrum ya ben o işleri beceremiyorum.. benim ne midem bulandı ne kusmam oldu.. yalancıktan eşime öyle yapayım dedim.. koştum lavaboya.. peşime geldi.. orda kahkaha kopardım..
beceremiyorum işte.. ama zaten artık soğuk davranıyorum gidene.. geçen akşam eltimler geldi.. peşine de görümcem.. o saatte anca çay demleyebildim.. ne edim akşam saat 22,30da..
çay servisi yaptım.. enişteminki bitmiş(adam sanki su içiyo) biz de yatak odasındayız bebeği oraya koyduk sesten etkilenmesin diye orda oturuyoruz.. eniştem bana sesleniyor içerden.. ev sahibi çayları tazele diye..
bende geldim salona.. eşime baktım.. sonra da dedim ki enişte ev sahibi yanında yakınında ya bizim içerde işimiz vardı.. eşime de dedim.. hayatım nekadar misafirperversin.. ikiye bölünüüp iş yapamıyacağımı düşünemedin herhalde dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…