- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
yok yavrum ya ben o işleri beceremiyorum.. benim ne midem bulandı ne kusmam oldu.. yalancıktan eşime öyle yapayım dedim.. koştum lavaboya.. peşime geldi.. orda kahkaha kopardım..
beceremiyorum işte.. ama zaten artık soğuk davranıyorum gidene.. geçen akşam eltimler geldi.. peşine de görümcem.. o saatte anca çay demleyebildim.. ne edim akşam saat 22,30da..
çay servisi yaptım.. enişteminki bitmiş(adam sanki su içiyo) biz de yatak odasındayız bebeği oraya koyduk sesten etkilenmesin diye orda oturuyoruz.. eniştem bana sesleniyor içerden.. ev sahibi çayları tazele diye..
bende geldim salona.. eşime baktım.. sonra da dedim ki enişte ev sahibi yanında yakınında yabizim içerde işimiz vardı.. eşime de dedim.. hayatım nekadar misafirperversin.. ikiye bölünüüp iş yapamıyacağımı düşünemedin herhalde dedim
ayyy enişteye bak seennnn benim eşim eve arkadaşları geldiği zaman ben arka odaya geçerim çay biterse kesinlikle
gel doldur dediğini hiiiç duymadım kalkar doldurur bu aralar zaten misafir almıyoruz eşim yorulmamı istemiyor bir tek işte sınav için gelenler
var o kadar gelmek isteyen olursada burcu rahatsız iş yapacak durumu yok der geçiştirirr...
ama sen yapacaksın arada bir yoksa hep hizmetçi gibi çalışırsın tamam misafir baş tacıdır ama hergün hergün size gelipte seni yormaları çok saçma
düşüncesiz insanlar insan der ki bu kız hamile havalar zaten sıcak bugunde gitmeyelim dinlensin am sizinkilerde yok böyle bişi
gelin dediğin heleki son gelin ise hizmet edecek yemek yapacak çay koyacak kıçı koltuk görmeyecek düşüncesindeler hamile kalmadan önce kaynanam
da böyleydi misafir gelir daha kadınlar kıçlarını koltuga koymadan hurma getir şeker getir çay koy bir gün rezil ettim misafirlerin içinde baktım hemen onu getir bunu getir demeye başladı dedim anne bi dur kadınlar soluklansın hemen yollıcanmı
milletikadın şok tabii misafirlerde bana hak verdi rezil oldu uyuzz valla köye gitmeyecegimi bilsem her yıl dogururum
kız bana eniştem seslendi.. eşim asla bişey demez.. hatta kendi de yardımcı olur sağolsun.. ama bazen gına geliyor misafirden..
daha yeni taşındığımız günün bir sonraki akşamı bize yemeğe geldiler düşün artık.. güya hayırlı olsuna.. ayol ben ev almadım ki.. kira sonuçta.. hem zaten zırt pırt geliyorlar..
diyorum ya, haftada 7 gün varsa 3-4 günü birileri gelir mutlaka..
hiç misafirperver değilim hiççbir akşam artık üst üste okadar millet gelince eşime dedim ki.. Allahtan benim sülalemden kimse yok Ankarada.. ama keşke de olsa bende her akşam çağırırdım onları dedim.. sesi çıkmadı herifimin çok bunalıyorum ya çok.. bende mi bir anormallik var anlayamadım
8. aya parmak bastıkkkk:84:
8. aya parmak bastıkkkk:84:
wuuuuuuuuu o ne yaaa??2.300 ??bence orda yatırmayın sünneti derim ben,onun içinde başka yer bakın dicem ama içinize sinen güzel bi yer olsa heralde doğum içinde orayı seçerdiniz dimi??? ama binlerde insan yaptırıyo hergün ,herkes acıbadememi gidiyo canım ,bence az daha araştırım canım.
bu arada e- bebekte fiyatlar nasıl ,bende viaporttakine giderim belki??
Kızlar memişlerimin arası pişik oldu her hangi bir şey kullanan varmı?
canim 30 hafta tam yedi ay oluyormus.34 hafta 8 ay ordaki doktorlar biraz erken soyluyorlar.tam seviniyorum dokuz ayami girecem diye koprina arkadasin dedigi mantikli geldi.ama bir yandanda hesaplayinca 36 hafta dokuz ay oluyor neyse biraz karisik bu isler.36, 37den sonra dogsunlar bence 40 hafta cok uzun geliyor bana
duygular karıştı desene
84 gün kalmış diyor8.ayda isen 8.ay ve 9.ay.. 2 ayın var...
ama 84 gün.. 2 ay 24gün eder yavrum
maşallah güzel günlerde kullansın arabayı kaça ve nerden aldın acepppp
maşallah minnoşun cicilerine,
bende ekleyecektim ama çok üşendim
bugün büyük temizlik yaptık kocişle ölüyoruz yorgunlukdan.
saol canım. dün havuzlu handan aldık. 540 tl kredi kartına dediler. 450 tl'ye nakit aldık
arabayı sevdim ama biz dogumdan sonra almayı düşünüyoruz çünkü arabaya binip uzun yol gitmem yasak
şimdi gidip abzurt bişi almak istemiyorum araba çok hoşuma gittiii
oğlusun güzel günlerde kullansın eşyalarını cnm
ben de kocisimle temizlik yapacaktım ama kıyamadım valla kocişe. o kadar yorgun ki hala.. akşam da düğün var.. temizliğe gelen kadın da çocuğu hasta diye bıraktı temizliği.. hafta içi belime kuvvet artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?