2011 Ekim Anneleri

ayyy enişteye bak seennnn benim eşim eve arkadaşları geldiği zaman ben arka odaya geçerim çay biterse kesinlikle
gel doldur dediğini hiiiç duymadım kalkar doldurur bu aralar zaten misafir almıyoruz eşim yorulmamı istemiyor bir tek işte sınav için gelenler
var o kadar gelmek isteyen olursada burcu rahatsız iş yapacak durumu yok der geçiştirirr...
ama sen yapacaksın arada bir yoksa hep hizmetçi gibi çalışırsın tamam misafir baş tacıdır ama hergün hergün size gelipte seni yormaları çok saçma
düşüncesiz insanlar insan der ki bu kız hamile havalar zaten sıcak bugunde gitmeyelim dinlensin am sizinkilerde yok böyle bişi
gelin dediğin heleki son gelin ise hizmet edecek yemek yapacak çay koyacak kıçı koltuk görmeyecek düşüncesindeler hamile kalmadan önce kaynanam
da böyleydi misafir gelir daha kadınlar kıçlarını koltuga koymadan hurma getir şeker getir çay koy bir gün rezil ettim misafirlerin içinde baktım hemen onu getir bunu getir demeye başladı dedim anne bi dur kadınlar soluklansın hemen yollıcanmı
milleti kadın şok tabii misafirlerde bana hak verdi rezil oldu uyuzzvalla köye gitmeyecegimi bilsem her yıl dogururum

Son düzenleme:

kız bana eniştem seslendi.. eşim asla bişey demez.. hatta kendi de yardımcı olur sağolsun.. ama bazen gına geliyor misafirden..
daha yeni taşındığımız günün bir sonraki akşamı bize yemeğe geldiler düşün artık.. güya hayırlı olsuna.. ayol ben ev almadım ki.. kira sonuçta.. hem zaten zırt pırt geliyorlar..
diyorum ya, haftada 7 gün varsa 3-4 günü birileri gelir mutlaka..
hiç misafirperver değilim hiçç bir akşam artık üst üste okadar millet gelince eşime dedim ki.. Allahtan benim sülalemden kimse yok Ankarada.. ama keşke de olsa bende her akşam çağırırdım onları dedim.. sesi çıkmadı herifimin çok bunalıyorum ya çok.. bende mi bir anormallik var anlayamadım

tamam kızz anladım eniştenin demek istediğini ama eşin kalkıp doldursaydı diyom
sende bir anormallik yok her akşam çekilmezkii insanında dayanma sınırı var sen gene iyi dayandın ben eşime derdim valla
gelsin akrabaların bende akrabalarıma gidiyorum diye ne bu yaa her akşam her akşam sen diyosun ya biz bu ara yaptık diye bende merak ettim
valla : allah yardımcın olsun

8. aya parmak bastıkkkk:84:

canim 30 hafta tam yedi ay oluyormus.34 hafta 8 ay ordaki doktorlar biraz erken soyluyorlar.tam seviniyorum dokuz ayami girecem diye koprina arkadasin dedigi mantikli geldi.ama bir yandanda hesaplayinca 36 hafta dokuz ay oluyor neyse biraz karisik bu isler.36, 37den sonra dogsunlar bence 40 hafta cok uzun geliyor bana

selam kızlaaarrr....

hastaneyi doğum için çok beğendim ama sünnetini orda yaptırmıycam. başka bi yer ve doktor arıyorum sünneti için. aman kızlar aklınızda olsun sünneti fiyatı öğrenirseniz haberleri bekliyorum hepinizden.

e- bebek'de bazı ürünlerde kampanya var. 12'li unibaby ıslak mendilllerini 42 kiraya aldım mesela. dönence'de joker vediğer bi kaç yere göre daha uygundu. süt saklama poşetleinde de indirim vardı. ben fiyat karşılaştırması yapıp ona göre alıyorum alacaklarımı. daha vaktimiz var bence sen de öyle yap.

Kızlar memişlerimin arası pişik oldu her hangi bir şey kullanan varmı?

geçmiş olsun hanzade. benim de bacak aram pişik oldu dün sıcakta elbiseyle gezerken terledim onadan heralde :44: jhonson bebe yağı (kuru kullanım için olanından) sıktım dün akşamdan beri. şu an geçti gibi. akşama düğün var geçse iyi olur zaten

duygular karıştı desene
84 gün kalmış diyor 8.ayda isen 8.ay ve 9.ay.. 2 ayın var...
ama 84 gün.. 2 ay 24gün eder yavrum

uzman tv de izledim şincik gebelik 9 ay sürmüyormuş 10 ay sürüyormuş
28-ile 32. haftalar 8. ay oluyormuş yok anacım yok ben bunu doktora sorcam
ben kaan kocatepenin yalançısıyımmmm
33-36 9. ay

37-40 10. ay MIŞŞŞ

oğluşumun cicleri teyzeleriiiii

Eklentiler

• $2011-07-24 14.27.02.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $2011-07-24 14.28.26.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $2011-07-24 14.29.40.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $2011-07-24 14.30.32.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $2011-07-24 14.31.02.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 45
maşallah güzel günlerde kullansın arabayı kaça ve nerden aldın acepppp

Son düzenleme:
maşallah minnoşun cicilerine,
bende ekleyecektim ama çok üşendim
bugün büyük temizlik yaptık kocişle ölüyoruz yorgunlukdan.

odamızı da gelince yollarım artık

Eklentiler

• $2011-07-24 14.22.14_2.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $2011-07-24 14.26.26_3.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $2011-07-24 14.29.10_4.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $2011-07-24 14.29.40_5.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 49
maşallah minnoşun cicilerine,
bende ekleyecektim ama çok üşendim
bugün büyük temizlik yaptık kocişle ölüyoruz yorgunlukdan.

ben de kocisimle temizlik yapacaktım ama kıyamadım valla kocişe. o kadar yorgun ki hala.. akşam da düğün var.. temizliğe gelen kadın da çocuğu hasta diye bıraktı temizliği.. hafta içi belime kuvvet artık...

bende kaç zamandır temizlikçi kadın arayışındaydım aslnda
kimi sıcak diye gelmiyo, kimi gelicem diyip gelmio, kimi deli para istiyo
napcamızı şaşırdık
kocişde dedi o karıların kaprisleriyle uğraşcamıza biz temizleriz boşver dedi giriştik ama yok kadın şart, doğru düzgün bişi yapmadığım halde belim koptu

kızlar geceliğim böyle benim.fikir isteyenler için. bebeğim için de dün aldıklarımız bunlar.diğer alınanlar anneannesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…