Eki Görüntüle 229477 Eki Görüntüle 229478
kızlar geceliğim böyle benim.fikir isteyenler için. bebeğim için de dün aldıklarımız bunlar.diğer alınanlar anneannesinde.
hepimiz inşallah sağlıkla kullanırız :)güzel günlerde kullanın inşallah
kızlar geceliğim böyle benim.fikir isteyenler için. bebeğim için de dün aldıklarımız bunlar.diğer alınanlar anneannesinde.
güle güle kullanın canım bebişinde sende
Burcucum sağlıklı huzur dolu güzel günlerde kullanın inşallah hepsi çok güzeller
MAkarna sende öyle canım sağlıklı bebişler nasip etsin allahım
herkeze günaydın.
canım bebeşinin sağlıklı olmasına çok sevindim allah nazarlardan korusun.senle satımız aynı 7 ekim . banada doktorum eylülün ilk haftası olabilir demişti.ekim annesiyiz ama büyük bi ihtimalle eylül de doğum yapcaz.hakkımızda hayırlısı.
50 gramlık yükleme benimde sınırda çıkınca 100 gramlık yaptık onun sonucuda 4 ölçümden bir tanesi sınırın üstünde çıkınca diyete başladım. şimdi gün aşırı tokluk şekerimi ölçüyorum günde 9 kez parmaklarım acıdı.diyet yapınca herşey kontrol altına alınıyor.göbekten kansulandırıcı .parmaktan şeker ölçüm iğnesi.aşıları da sayarsak hamilelik sonunda süzgeçe döncem.
güle güle kullan cnm lohusa takımını ne kadara aldın ???
saol canım. sabahlıkla gecelik takım 110 tek gecelik aldım o da 45 di sanırım bide pijama aldm o da lohusa pijaması 70.zor seçtim renk yoktu fln dolaştım baya.ama nihayet alabildim.:))
bende baya bi bakındım ama pek hoşuma giden bişey olmadı mağazalarda hep birbirinin aynıları var istediğim gibi bişey bulamazsam bende tek tek alıp takım yapıcam göğüs altından bollaşan kapri takımlar gecelikler var ben onlardan almayı düşünüyorum
ben de dün havuzluhan dan uğur böcekli aldım kırmızı gri- sabahlık+gecelik+pijama hepsi 90 tl şok oldum baya ucuz geldi ama sonuç kayınvalidem pek beğenmedi günlük buldu:))) bende pamuklu olsun hastanede rahat giyeyim istedim
ben de dün havuzluhan dan uğur böcekli aldım kırmızı gri- sabahlık+gecelik+pijama hepsi 90 tl şok oldum baya ucuz geldi ama sonuç kayınvalidem pek beğenmedi günlük buldu:))) bende pamuklu olsun hastanede rahat giyeyim istedim
hani resimmmm çok merak ettim bennnkaynanalar gelinlerin aldıklarını begenmezler kiiii ben düğün alışverişinde beyaz gecelik almıştım niye bordo almadın ben bordo severim dediydi
hahahagerdeğe kaynanan mı girecekti senle .. töbe töbe töbeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?