2011 Ekim Anneleri

Burcucum sağlıklı huzur dolu güzel günlerde kullanın inşallah hepsi çok güzeller
MAkarna sende öyle canım sağlıklı bebişler nasip etsin allahım

Burcucum sağlıklı huzur dolu güzel günlerde kullanın inşallah hepsi çok güzeller
MAkarna sende öyle canım sağlıklı bebişler nasip etsin allahım

amin canım hep birlikte inşallah. sağlıkla gelsin hepimizin herkesin bebişi :))

canım ya sayflarda arayıp buldum yüklemesi yüksek çıkanları, benimde 50 lik 171 çıktı dün 100 lük ypıldı bakalım ne olacak. senin durumlar nasıl düştü daha sonra şekerin.

güle güle kullan cnm lohusa takımını ne kadara aldın ???

saol canım. sabahlıkla gecelik takım 110 tek gecelik aldım o da 45 di sanırım bide pijama aldm o da lohusa pijaması 70.zor seçtim renk yoktu fln dolaştım baya.ama nihayet alabildim.:))

saol canım. sabahlıkla gecelik takım 110 tek gecelik aldım o da 45 di sanırım bide pijama aldm o da lohusa pijaması 70.zor seçtim renk yoktu fln dolaştım baya.ama nihayet alabildim.:))

bende baya bi bakındım ama pek hoşuma giden bişey olmadı mağazalarda hep birbirinin aynıları var istediğim gibi bişey bulamazsam bende tek tek alıp takım yapıcam göğüs altından bollaşan kapri takımlar gecelikler var ben onlardan almayı düşünüyorum

ben en çok beden seçerken zorlandım.şuanki bedeni mi alsam bi küçüğünü mü derken hemen göbek inmiyomuş die rahat olsun dedim.evet takım da yapılabilir.sadece üstten düğmeli olmasına dikkat edilmeliymiş emzirme kolay olsun die.bilenler öle dedi :)

ben de dün havuzluhan dan uğur böcekli aldım kırmızı gri- sabahlık+gecelik+pijama hepsi 90 tl şok oldum baya ucuz geldi ama sonuç kayınvalidem pek beğenmedi günlük buldu:))) bende pamuklu olsun hastanede rahat giyeyim istedim

sen rahat ettikten sonra bence boşver. daha iyisini de kayınvaliden alsın :)) güle güle kullan.

hani resimmmm çok merak ettim bennn kaynanalar gelinlerin aldıklarını begenmezler kiiii ben düğün alışverişinde beyaz gecelik almıştım niye bordo almadın ben bordo severim dediydi

hani resimmmm çok merak ettim bennn kaynanalar gelinlerin aldıklarını begenmezler kiiii ben düğün alışverişinde beyaz gecelik almıştım niye bordo almadın ben bordo severim dediydi

hahaha gerdeğe kaynanan mı girecekti senle .. töbe töbe töbeeeeee

hahaha gerdeğe kaynanan mı girecekti senle .. töbe töbe töbeeeeee

galiba ne bilim yanımızda duracaktı heralde o öyle olmaz böyle olur diye töbe töbeeeeeeeee
bordoyu çok seviyomuş bende hiç sevmem
dış cepheyi bordoya boyamışlardıı bana sey dedi aaaaa bak bak istediğim gibi yapmışlar aferin sinir olmuştum
2 gün sonra degiştirdi adamlar rengini

Son düzenleme:

senin dediğin takımı anladım cnm spor şirin bişey bende ümraniye çarşıda bakmıştım o takımlara ordada fiyatı 90 civarıydı boşver kaynananı rahat edecek olan sensin

ben de dün havuzluhan dan uğur böcekli aldım kırmızı gri- sabahlık+gecelik+pijama hepsi 90 tl şok oldum baya ucuz geldi ama sonuç kayınvalidem pek beğenmedi günlük buldu:))) bende pamuklu olsun hastanede rahat giyeyim istedim

Eklentiler

• $DSC00548.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 24
  • $DSC00549.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $DSC00550.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…