- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
ben de dün havuzluhan dan uğur böcekli aldım kırmızı gri- sabahlık+gecelik+pijama hepsi 90 tl şok oldum baya ucuz geldi ama sonuç kayınvalidem pek beğenmedi günlük buldu:))) bende pamuklu olsun hastanede rahat giyeyim istedim
teşekkürler kızlar , yok saolsun iyidir kayınvalidem mükemmelliyetçi ve iyiyi sever, buda 4 yıllık tanışıklığımızda hep işime yaradı doğrusu çok severim kendisini annemi 7 yıl önce kaybettim anne oldu bana, ayırmaz kızından, bana 300 tl verdi ben alıcam diye bende gidip 90 a alınca şok oldu tabii:) ehehe kalanlarla bir takım daha alırım
anaaa bu kızcagızın kaynanasıda melek çıktı bi bizimki kelek galibabirde paramı verdi sana al diye
şok oldum yaa kıskandım işteeeeeeee:84::84::84:aman allah agzınızın tadını bozmasın maşallahhh
anaaa bu kızcagızın kaynanasıda melek çıktı bi bizimki kelek galibabirde paramı verdi sana al diye
şok oldum yaa kıskandım işteeeeeeee:84::84::84:aman allah agzınızın tadını bozmasın maşallahhh
teşekkürler kızlar , yok saolsun iyidir kayınvalidem mükemmelliyetçi ve iyiyi sever, buda 4 yıllık tanışıklığımızda hep işime yaradı doğrusu çok severim kendisini annemi 7 yıl önce kaybettim anne oldu bana, ayırmaz kızından, bana 300 tl verdi ben alıcam diye bende gidip 90 a alınca şok oldu tabii:) ehehe kalanlarla bir takım daha alırım
allah ağzınızın tadını bozmasın cnm....
canom kıskanma benimkide bişey yapmaz bana bizde takım bakmaya beraber çıkmıştık insan bi yarım ağız ben alayım beğendiysen falan der dimi nerde anacım
anaaa bugün 24ü..
yarın 25.. tetanoz aşısı için çağırdıydılar... :18::18::18::18:
yarın 25 temmuz bizim evlilik yıl dönümümüz akşam atıştık biraz kocişle küs yattım ona sabahta soğuk yolcu ettim çıkıp hediye bakacaktım bugün şekil a'da görüldüğü gibi evde yayılıyorum almayacağım bişey
benimde çarşambaaa:92::92::92::92::94::94::94:
tarkanın dediği gibi gel gel gel güzelim gel hiç acımıcak
barışın kızzzz böyle bir günde küs olmayınnnn
yarın 25 temmuz bizim evlilik yıl dönümümüz akşam atıştık biraz kocişle küs yattım ona sabahta soğuk yolcu ettim çıkıp hediye bakacaktım bugün şekil a'da görüldüğü gibi evde yayılıyorum almayacağım bişey
benim kaynanam da iyidir ama lafta.yani hiçbir hediyesini görmedim daha.bebeğe de göreceğimi sanmam.bana öle para verse havalara uçardım heralde.ne güzel bence de çok güzel gecelik takımın nddp :)bi takm daha alırsın artık işte değişik değişik giyersin.senin adına sevindim. benim kaynanam hala bana aa 2 ayın mı kaldı ben daha bişey hazırlamadım diyo.hep aynı laflar hazırlayacağı da yok.hala kendi kızının kızına hırka örmeye çalışıyo sanki acelesi var o 1 yaşında ve yaz ayındayız.ben zararı olmasın da yararı da olmayabilir die düşünüyorum mecburen artık.varsa yoksa annemle kocam Allah onlardan razı olsun.sağlık olsun bide.
hediye almasan da olur.. ama barışın bak.. evdeysen güzel bir sofrra hazırlarsın.. light yiyeceklerle tabi.. ya da biryere çıkın.. hava alırsınız iyi gelir..
ben dışarı çıkmak için can atıyorum akşamları.. eşim de uyumak için can atıyor.. ama şu anda balıkta.. nargile keyfi yapıyor beyfendi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?