2011 Ekim Anneleri

çok güzell bence ben begendimm güle güle giyinn off yaa ben gidemiyorum nasıl alıcam

teşekkürler kızlar , yok saolsun iyidir kayınvalidem mükemmelliyetçi ve iyiyi sever, buda 4 yıllık tanışıklığımızda hep işime yaradı doğrusu çok severim kendisini annemi 7 yıl önce kaybettim anne oldu bana, ayırmaz kızından, bana 300 tl verdi ben alıcam diye bende gidip 90 a alınca şok oldu tabii:) ehehe kalanlarla bir takım daha alırım

anaaa bu kızcagızın kaynanasıda melek çıktı bi bizimki kelek galiba birde paramı verdi sana al diye
şok oldum yaa kıskandım işteeeeeeee:84::84::84:aman allah agzınızın tadını bozmasın maşallahhh

bende kıskandım ne diim.. bizimki kırk yılda birşey yaptı bize 70 liralık uyduruk bir perde aldı salona parça parça.. gelene gidene onu söylüyor.. atıp yakasım geliyor perdeyi..

canımm ya :)))) hakikaten ya 3 yıllık evliyim herkes değişir dedi maaşallah hiç bozulmadı aramız, kabullenmiş oğullarınıpaylaşıyor kıskanç değil kendisi çok çekmiş kayınvalidsnden bize karşı çok iyi:)

allah ağzınızın tadını bozmasın cnm....
canom kıskanma benimkide bişey yapmaz bana bizde takım bakmaya beraber çıkmıştık insan bi yarım ağız ben alayım beğendiysen falan der dimi nerde anacım

anaaa bugün 24ü..
yarın 25.. tetanoz aşısı için çağırdıydılar... :18::18::18::18:

ayol siz gene birlikte gitmişiniz alışverişe ben kendi annemle çıkmıştım ben ölürüm yollarda dedi gelmedi
taaaaaaaa umrelere gitti bişi olmadı yani buraya gelecegi zaman parasını ayarlar eve gelir çıkarır parayı
bu bunun için şu şunun için diye istemem zaten ondan bişey aman sonra bütün köye yayar ben aldım diye
yeni evlendik bulaşıgını yıkadım gelene gidene anlattı yani agzında durmaz bordo bereli kaynana

yarın 25 temmuz bizim evlilik yıl dönümümüz akşam atıştık biraz kocişle küs yattım ona sabahta soğuk yolcu ettim çıkıp hediye bakacaktım bugün şekil a'da görüldüğü gibi evde yayılıyorum almayacağım bişey

benim kaynanam da iyidir ama lafta.yani hiçbir hediyesini görmedim daha.bebeğe de göreceğimi sanmam.bana öle para verse havalara uçardım heralde.ne güzel bence de çok güzel gecelik takımın nddp :)bi takm daha alırsın artık işte değişik değişik giyersin.senin adına sevindim. benim kaynanam hala bana aa 2 ayın mı kaldı ben daha bişey hazırlamadım diyo.hep aynı laflar hazırlayacağı da yok.hala kendi kızının kızına hırka örmeye çalışıyo sanki acelesi var o 1 yaşında ve yaz ayındayız.ben zararı olmasın da yararı da olmayabilir die düşünüyorum mecburen artık.varsa yoksa annemle kocam Allah onlardan razı olsun.sağlık olsun bide.

barışın kızzzz böyle bir günde küs olmayınnnn

benimde çarşambaaa:92::92::92::92::94::94::94:
tarkanın dediği gibi gel gel gel güzelim gel hiç acımıcak

sanırım sağlık ocağından çıkınca buzluktaki bezelye paketleri işime yarayacak.. yoksa buzlukları mı doldurayım.. hım doldurayım nolur nolmaz.. :)

hediye almasan da olur.. ama barışın bak.. evdeysen güzel bir sofrra hazırlarsın.. light yiyeceklerle tabi.. ya da biryere çıkın.. hava alırsınız iyi gelir..
ben dışarı çıkmak için can atıyorum akşamları.. eşim de uyumak için can atıyor.. ama şu anda balıkta.. nargile keyfi yapıyor beyfendi..

boşver üzülme sakın bide iyi tarafından bak en azından bişeyler yapıp başına kakamaz yada karışamaz bizimkide biz daha evlenmeden önce bişeyler örmüş evlenince onları verdi bana bende onlardan başkada bişey görmedim

şimdi akşama kocan sana tazecik balıklar getirir sizde bi güzel pişirip yersiniz bol bol omega 3 alır bebişin büyür kocaman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…