2011 Ekim Anneleri

şimdi akşama kocan sana tazecik balıklar getirir sizde bi güzel pişirip yersiniz bol bol omega 3 alır bebişin büyür kocaman olur

aman getirmesin.. zaten gitmesini istemiyordum, bişicikler de tutamamışlar 10 kişi
ben domates peynire razıyım.. :87::87::87:

saol canım. dün havuzlu handan aldık. 540 tl kredi kartına dediler. 450 tl'ye nakit aldık

Eki Görüntüle 229477 Eki Görüntüle 229478

kızlar geceliğim böyle benim.fikir isteyenler için. bebeğim için de dün aldıklarımız bunlar.diğer alınanlar anneannesinde.

odamızı da gelince yollarım artık

kızlar bübchenin setini kaça aldınız? neler var içinde ? ben sebamedle ikisi arasında gidip geliyorum.

canım bi de dönencenin fiyatı nedir acaba?

domatesli_pilav bebişin sağlıkla kullansın cicilerini hepsi çok şeker bayıldım valla, bu arada dönenceyi ve göğüs pompasını kaça aldın ben de araştırıyorum havuzluhana gitcez alışveriş için fikir olsun...

nddp , makarnaa takımlarınız çok güzel güle güle giyinin..

kızlar bübchenin setini kaça aldınız? neler var içinde ? ben sebamedle ikisi arasında gidip geliyorum.

canım bi de dönencenin fiyatı nedir acaba?

canım ben bübchenin setini habvuzlu handan yanılmıyosam 60tlye aldım
bugünde mifgrosa gittik, niveanın atta çanta seti 33 liraya düşmüş money club karta, almak isteyen varsa kaçırmasın
dalinin 3lü ıslak mendil seti 10 liraydı galiba gene migrosda

HTML:

canım set olarak alınca ayrıca çanta almayı düşünüyor musunuz? Biz havuzluhan da beğenmiştik bir tane 80-90 arası bir şeydi kırmızı lacivert bej rengi, oldukça kullanışlı ama set alınca onun çantası yeterli olur mu diye düşünüyorum.. boşa almayım ben de

bübchenin çantası yeterli gelir gibi geliyo bana, baya güzel kırmızılı siyahlı , içide yeterli gibi geldi bana,
bakalım deneyip görücez artık.

canım ya sayflarda arayıp buldum yüklemesi yüksek çıkanları, benimde 50 lik 171 çıktı dün 100 lük ypıldı bakalım ne olacak. senin durumlar nasıl düştü daha sonra şekerin.

geçmiş olsun.bana 2000 kalorilik diyet verdi e hergün tokluk ölçtüm.diyet işe yarıyor benim şuanda kontrol altına alınmış durumda. bir aydan beri diyet yaptım ve sadece 1 kilo aldım onuda bebek almış.yani ben hiç kilo almadan bebeği beslemişim. korkmana gerek yok diyet gerçekten işe yarıyo.bu ay doktorum diyetimi biraz esnetti.sütlü tatlı yiyebiliyorum.seninde diyet ile sorun çözlür.

maaşallahh ne güzel demekki çok yemeye gerek yok, teşekkürler... ben ekmek hamurişini kestim zaten hemen, tatlı ile aram hiç yoktur, meyve verdimi dr unuz? kabatslak yazabilirseniz sevinirim..

günaydınnnn tüm annelere mutlu bir hafta olsun inşaallahhhhh........

cumartesi doktorrdaydım.kızıma maşallah 1370 kilo olmuşş....
erken doğum olabilir dedi doktorum rahimde açılm varmışş biraz

HERKESE GÜNAYDDINNN GÜZEL ANNELERR VE BEBİŞLERİİİİİ

oğluşumun cicleri teyzeleriiiii

odamızı da gelince yollarım artık

CANIM HEPSİNE BAYILDIM ÇOK GÜZEL SEÇİMLER YAPMIŞSINIZ

1 KULAKTAN ATES ÖLÇERİ VE DÖNENCEYI KAÇA ALDINN BİR DE O 3 LÜ UNI YENIDOĞAN KAÇ ALDIN

HEPSİNİ GÜLE GÜLE KULLANSIN BEBİŞİNNN

benimkide dün eşim demişti karıma kapri alcaz nerden alalım diye falan konu açmıştı kayınvalidem 50 tl verdi 50 tl de kayınpederime söyledi ver diye o da verdi gittim kendime lcw krem rengi şort aldımm o kadar rahatki şuanda giydim bilekarnı falan süper rahat üzerimde yok gibi sanki 2 tan e de tshort aldımm onlarda çok güzel kızımada seneye yaza gıyebılmesı ıcın 2 tane elbise aldım seneye malum yaz başı pahalı olur dedim aldım 2 tanecik onlarda çok güzeller kocişede ıkı tane tsort aldım
kipa nın bebek reyonuna da gittim ama mother care de aklımda kalan modeller değildi ama poşetleri falan aynıydı ordanda 6-9 aylık 3lü bady aldık görümcemle birde fular görünümlü önlük aldık çokk tatlı duruyoo
KAZA !!
ama kipa ya giderken kaza yaptık arabayı görümcem kullanıyordu önümüzdeki arabanın önundekı aniden durdu bizim önümüzdekide durdu bizde durduk ama arkamızdaki farkında değildi galiba geldi çarptı sarsıldık bşir öne bir arkadaya bende kemer de takılıydı ufak çaplı bir şok yaşadım sonra arkadan çarpan geldi hemen iyimisiniz hanımlar falan görümcem dedı hamile var adam beni indirdi arabadan ama ayakta durduğumunda farkında değilim tam sarhoş gibi oldum görümcemde indi araban bende birşey yok hissetmiyorum bir şey neyse herkes ısrar ediyo gölgeye ge
çin oturun benim koltuğa bir baktım kan hii birşeyler oluyo ve ben hissetmiyorum falan görümceme söyledim hemen ben başladım ağlamayakan var burdan benden kan geldi napcam ben bebeğim falan görümcem heryerime bakıyo yok kan yok hiçbiryerımde eğildım arabanın içine millet umrumda değil artık bebeğime birşey oldu kan geliyo ama hiçbiryerimde kan yok görümcem oramı buramı inceliyo yok onu inceledik yok çıldırcam bana sölemıyo diyorum herhalde sonrada bi baktık görümcemin dizi kanıyo oysaki kaputu açmak için benim koltuğa dizini koymuş farkında değiliz dizi kanıyormuş minicik bir yer nasıl kanamışş neyseki bütün korkularım geçti bu kez kocalara ulaşamıyoruz balığa gittiler tlf ları açmıyolar kayınpederim geldi hemen tutanak falan tutuldu biz sonra avmlere tabi:))

kocalarada kızdık ölsek haberiniz olmucak diye şükür birşey yok iyiyizz hala anne ve kızı :))

biz de evlenmeden önce ve ilk evlendiğimizde problemler yaşadık ama şükür sonradan düzeldi herşeyy

kızlar dlainin seti falan tam organik midir ya? ben tam organik seritfikalı ıslak bezler gördüm airportta cuma gunleri organik pazar kuruluyor orda. 5 tl ydi. bebe yagı 19 tl sampuanı da 23 mü neydi? siz o bübchen e felan guveniyormusunuz? ben onu yeni duydum

maaşallahh ne güzel demekki çok yemeye gerek yok, teşekkürler... ben ekmek hamurişini kestim zaten hemen, tatlı ile aram hiç yoktur, meyve verdimi dr unuz? kabatslak yazabilirseniz sevinirim..

herkeze günaydın.
benim liste ile eskisinden daha çok yedim aslında.

sabah; 3 dilim kepekli ekmek ,peynir ,domates ,salatalık çay

ara elma yada muz bir barak süt

öğlen; bir kase çorba,2 köfte,sebze yemeği,yoğurt,2 dilim kepekli ekmekme

ara;iki dilim ekmek peynir şeftali

akşam;bir kase çorba sebze yemeğ-i,bir parça tavuk ızgara, salata,yoğurt, iki dilim kepekli ekmek.

gece;bir barak süt,üzüm (15 adet) 3-4 adet kayısı

çok teşekkürler, aldım hemen bakalım dr um arayacak 100 lük sonucu için inş düşük çıkar ama ben yine de dikkat edeceğim çok..

Günaydın kızlaar. Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Yine zor uyandım. Amaan ağustosta bıraksammı ki işi diyorum. Her hafta başı bırakmaya niyetleniyorum bende
Hatta sabah yataktan kalkarken kesin bırakıcam diyorum, işe gelince olabilir diyorum, öğleden sonra 1 ay daha çalış evde napcan diyorum.... Dengesiz bir ruh hali içindeyim vesselam.

hani resimmmm çok merak ettim bennn kaynanalar gelinlerin aldıklarını begenmezler kiiii ben düğün alışverişinde beyaz gecelik almıştım niye bordo almadın ben bordo severim dediydi

Ahahaaah o ne yaa. Sen ne dedin? Altta kalmasaydın. Anne ben giyinicem,sen değil demedin mi??

Aaa bence çok uygun ve çoook güzel. Bulursam bende alırım. Geçen ctesi iş çıkış bi kaç yere baktım. Anacım dantelli, yırtmaçlı şeyler. Tam kokoş tarzı... Bi arkasına sırt dekoltesi koymadıkları kalmış. az da değil 120 tl den başlıyor en kalitesizi. Ben ağustosu bitirmeyi bekliyorum. Bu arada hem fiyatı hem kendisi hoşuma giden bişey olmazsa almam.

bübchenin çantası yeterli gelir gibi geliyo bana, baya güzel kırmızılı siyahlı , içide yeterli gibi geldi bana,
bakalım deneyip görücez artık.

Evet bübchenin çantası çok güzeldi. Ben de nivea almıştım, çantası küçük gibi geldi. Kociş bi çanta daha alalım dedi ama ben önce bunu kullanıp, yetersiz kaldığını görürsem almayı daha uygun buluyorum.

Ya diyetin nasıl? Buraya yazsanaaa.

neee:18: Kaç santimmiş? Erken derken ne kadar erken?

ooo kocaman olmuş kızın nasıl anladı açılma olduğunu bi şikayetin mi vardı yada alttan mı baktı canım?

canım öncelikle çok geçmiş olsun.allahtan önemli bişey yok .bu çok sevindirici.
ayrıca bebişin e kendin için aldığın cicilerinizi iyi günlerde kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…