2011 Ekim Anneleri

Canım bübchen alman malı. Burada bir çok arkadaş biliyor, güvenilirmiş. ancak ben almadım. Sebebi ise bebek ilk başta ne ile başlarsa onunla devam etmek gerekiyormuş, çünkü değiştirdiğin zaman bebeğin teni kaldırmayabiliyormuş. E üründe ithal olduğundan her zaman şimdiki kampanya fiyatını bulamıcam, ablamda ilk bebeğinde nivea kullanmış ve memnun kamıştı. Tüm bunları göz önünde bulunduruuuup çantaya kanmadım

hafta sonu alışverişler yapılmış , hem kendinize hem bebişlerinize çok güzel şeyler almışsınız kızlar.

hepsini iyi ve güzel günlerde güle güle kullanın inşallah.

mini etek geçmiş olsun. çok korkmuşsun. Allah bir daha göstermesin inşallah.

günaydınnnn tüm annelere mutlu bir hafta olsun inşaallahhhhh........

cumartesi doktorrdaydım.kızıma maşallah 1370 kilo olmuşş....
erken doğum olabilir dedi doktorum rahimde açılm varmışş biraz

maşallah canım, ne güzel kilolanmış, bu haftadan başlıyolar mı açılma kontrollerine, alttan muayeneye falan.. ben daha 2 hftA sonra gitce ve 31. haftam falan olcak:18::18:

Hımm ya evde olsa uyarım bu listeye ama iş yerinde çok zor. SOnuçta aşçı ne yaparsa onu yiyoruz. Akşama ne yapabilirsem akşam da onu yiyoz. Hele ara öğünler tam felaket. Neyse ağustosta şirkette yemek çıkmayacak. Belki ozaman kendime bi düzen kurarım. Eve geçince daha da dikkatli olurum.

Geçmiş olsun canım. Allahtan bişeyin yok. Aman dikkat. Allahım korusun hepimizi

rumuz ben de nivea aldım, o da gayet iyiymiş.. bi de bu attas paketi 29.90 kampayalı buldum aldım

canım öncelikle çok geçmiş olsun.allahtan önemli bişey yok .bu çok sevindirici.
ayrıca bebişin e kendin için aldığın cicilerinizi iyi günlerde kullanın.

aminn kızlarrr valla çok kötü oldumm maşallahh kızımdada bende birşey yok görümceminde dizini nereye çarptığını hala anlamadık herhalde sert çarpınca direksiyonun alt tarafına o yaptı

ALLAH KİMSEYE EVLADIYLA İLGİLİ KORKU YAŞATMASIN BİLEE ÖMRÜMDEN ÖMÜR GİTTİ AMA ŞÜKÜR 5 DAK BİŞEYDİ GEÇTİ:))

günaydınnnn tüm annelere mutlu bir hafta olsun inşaallahhhhh........

cumartesi doktorrdaydım.kızıma maşallah 1370 kilo olmuşş....
erken doğum olabilir dedi doktorum rahimde açılm varmışş biraz
Bol bol dinlenmeye çalış canım inşallah zamanında gelir bebeğin hakkında hayırlısı olsun
Canım geçmiş olsun şükür iyisiniz sevindim buna

kızlar yıkanabilir bez kullanan kullanmayı düsünen varmıdır? baby neo diye bisey gördüm nette. mantıklı geldi ama kullananları görmek lazım onlar ne diyor?

kızlar günaydın ben 1 haftadır yoktum eşim izine çıktı baya gezdik bugün evdeyim bizim yatağımızda geldi yataka odasına benim yatağımın kenarına kurduk babasıyla bakıp duruyoruz..

geçmişi okudum geldim.bebişlere alınanlar çokk güzell.rabbim sağlıkla kullanmayı nasip eylesin..
benim rahimde ki açılmayı ultrasondan söyledi doktor.üstten aşağıya dogru bıraz açılma var dedi rahim yolunda.alttan bakmadı.evde dinlen dedi.yürüyüş,ev işleri felan yasak.daga önce de kanamam felan olmuştu.rabbim inşaallah 9 ayı doldurmayı nasip eder.sağlıkla doğar evlatlarımızz...

kızlar günaydın ben 1 haftadır yoktum eşim izine çıktı baya gezdik bugün evdeyim bizim yatağımızda geldi yataka odasına benim yatağımın kenarına kurduk babasıyla bakıp duruyoruz..

güle güle kullan canım, iyi günlerde. bebişin içinde mışıl mışıl uyusun ve büyüsün inşallah.

geçmiş olsun canım aman dinlen bak kalkmaa sakın ayaklarını yukarı kaldır

şeyma sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah başucundaa

bişey olmaz canım inş dikkat et..ALLAHIN izniyle 9 ayı tamamlarsın..

kendine dikkat et ve iyi bak. çok fazla yorma kendini, hayırlısı ile sağlıkla doldur 9 ayını inşallah.

günaydın kızlaarr:))
Öncelikle Minietekcim çok çok geçmiş olsun ,Allaha şükürki bişeycikler yok ama tahmin ediyorum ,büyük panik yaşamışsındır ,kazasız belasız şu 9 ayı atlatıp hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inş.
Kardelen53 inşallah 9 ayı tamamlarsın,bebeğini sağlıkla alırsın kucağına canım .

kızlar bende artık bu hafta derin ev temizliğina başlıcam ,yavaş yavaş planlama yapcam ,mutfak dolaplarından başlayıp yatak odasından çıkıcam ,minicik bi evim var ama böyle bi evi yerleştirmek çok daha zor ve sıkıcı ,hiç bi yere geniş geniş yerleşemiyorum ,Rabbim banada bebeğimin gelişiyle beraber geniiiiş cene bi ev nasip etsin inşallahçook çalışmam gerek çoookkk:84::84:

tünaydın arkadaşlar...

dün ü okudum azıcık.

minietek geçmiş olsun canım. rabbim korumuş yavrunu ve seni ...

domatesli pilav cicileriniz çoook güselllll maşallah...

bide şu git gecelik al diye kaynanası 300 tl veren arkadaşı çok kıskandım yav...

(benimkide zamanında hep hediye götürürüm birilerine die almış almış biriktirmiş... örgü yelekler falan var. içinde güzelleri de var da güzel olanlarını alıp çirkin olanlarını nasıl kibarca bıraksam acaba :44::44::44: pikeler falan var kermesten alma acayip dandik... 15 tl etiketi vardı üstünde ben kendim orjinal elde dikiyorum şimdi oğluşuma malzemesine bile 50 - 60 tl verdim ... onları almamam lazım ama nasıl. çünkü alırda kullanmazsam da küsüyo o zaman.ama hayatta kullanamam onları )

koprina senin eşcazının akrabalarına da allah akıl fikir düşünce nasibetsin ... sana da sabır versin canım...

arkadaşlar ben yeni bi isim buldum burda söyledimmi size hatırlamıyorum ama..
MUHAMMED BERA nasıl kızlarr????????

kayınpederimin adını (mehmet ali - 2 sinden birini )koymak istiyorum ama eğer taha olsaydı uyumluydu '' mehmet taha '' ama tahadan vazgeçtik uygun olmaz die..kayınpederimde ali olsun istiyo hem kendi adı hemde babasının adı ali ve 1 sene önce vefat etti dedem...
ama ali ye de hiç bi isim uymuyoki yaaaaaaaaaaaa... isimsiz kalcak çocuğummmm

muhammed ali koyalım diyorum eşime ne alaka dio boksör gibi... tövbe tövbeeee... hem muhammed hem ali işte daha nolsun..

ali nin başına yada sonuna yakışacak bi isim öneriniz var mı????????

bera ya da dioki alanyada bera otel var.... istersen caprice koyalım die dalga geçiyo gıcık kocacım....

bera isminin anlamı :
1. Fazilet. 2. Seçkin olma vasfı. 3. Olgunluk. el-Bera' b. Azib: Ashabdandır. (Küfe-691). Bedir gazası dışında bütün savaşlara katıldı. Rey ve Kazvin'i fethetti. Kufe'de vefat etti
ayrıca bera b. malik diye de bir sahabi varmış...

haaaa bide eşim kız ismi gibi dio.. berra var kız ismi. ama bence çok farklı....

offffffffffffffffffffffffff

hmm.. demek ultrasondan görebiliyolar.. endişe etme canım, bol dinlen, az kaldı artık, hayırlısıyla bitirelim de:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…