2011 Ekim Anneleri

aminn inşallahh geçmiyor günler yanıyorum sıcaktan nefes de alamıyorum rahat allah ım yardım et...

Esfa canım çok sağol

rumuz ben de nivea aldım, o da gayet iyiymiş.. bi de bu attas paketi 29.90 kampayalı buldum aldım

Hadi yaa. Ben 38,90 a aldım.Olamaz kazıklandım Bir Kayserili olarak kendime hiiç yakıştıramadım.

Amin canım inşallah. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Esfaaa, canım bence de Bera kız ismi gibiii.
Ali'ye de altan ismi nasıl sence? Altan Ali.. Ben iki ismi birbirnine oldukça olumlu buluyorum. Ama Altan ne demek onu bilmiyorum.

Bu arada millet nerdesiniz yaaa? Alttan okuyup okuyup kaçıyosunuzzz.

slm kızlar herkese mutlu huzurlu keyifli haftalar diliyorum...

günaydınnnn tüm annelere mutlu bir hafta olsun inşaallahhhhh........

cumartesi doktorrdaydım.kızıma maşallah 1370 kilo olmuşş....
erken doğum olabilir dedi doktorum rahimde açılm varmışş biraz
maşallah size dikkatli ol cnm bişey yapma artık uzun yürüyüşlerdende kaçın mümkün olduğunca

geçmiş olsun cnm allah korumuş cidden arabanın arka camına falan dikkat hamile var yazmak gerekiyo

:)))

aslında dıkkat bebek var yazıyo görümcemin oğlu var bir tane onun için arabada görümcemlerın zaten

dün onların arabayla kaza yaptık bizim arabaya da hem çivi hemde vıda batmıştı başımıza bir gelecek vardı zaten demekki ciden sadaka falan vermek gerek

Selam fıstıklar, biz geldik

Nasıl yorgunum, nasıl uykum var anlatamam. Cumartesi büyük temizlik vardı evde. Ben çok bi şey yapmadım ama yine de ayakta çok kalmak belimi mahvetti. Dün akşam da yemekli misafirim vardı, gece 1 de gittiler. sabah yatağa yapışmıştım, kazıyarak kaldırdım kendimi. uykusuzluktan gözlerimden yaş geliyor. boş bi oda bulup geçip yatıcam şimdi bir saat bir saattir.

Mini etek geçmiş olsun canım Allah korumuş. biz de cumartesi en sağdan, önümüzden geçmek suretiyle en sola dönmeye çalışan bir öküz yüzünden çarptık o geri zekalıya. Tamponu plastikti, dağıldı, ohh canıma değsin. bize ve arabamıza bi şey olmadı ama adam çok korktu. eşim kızdı, en sağdan, önümüzden dolaşarak sola böyle mi dönülür diye, adam şoktaydı bi şey diyemeden arabasını inceledi inceledi bi şey demeden gitti. çünkü hatalıydı. Çok korktum ama neyse ki iki tarafa da bi şey olmadı. korkmamın etkisiyle kızım içimde büzüştü, toparlandı, korkup kendini savunmaya aldı sanki pislik herif, onun yüzünden bir sürü korku hormonu salgıladık yaa offff

Çok güzel eşyalar, kıyafetler, ciciler almışsınız. hepsini güle güle iyi günlerinde kullanın hanımlar. temizlik ve misafir sebebiyle bi şey alamadık biz bu haftasonu ama dün akşam gelen teyzelerimiz çok güzel ciciler getirmiş kızımıza. Gitmiş kadar olduk :)

Herkese iyi haftalar. kendinize ve minnoşlarınıza iyi bakın. görüşürüz öptüm

günaydınnnnnn herkese güzel bir hafta diliyorummmm
ay biz gene uyanamadık sabah danalar gibi yattık özgürümle tabi uçan tekmeleri yiyince mecbur kalktım
şimdi gayfaltı yapıyoruzzzzzzz

günaydınnnn tüm annelere mutlu bir hafta olsun inşaallahhhhh........

cumartesi doktorrdaydım.kızıma maşallah 1370 kilo olmuşş....
erken doğum olabilir dedi doktorum rahimde açılm varmışş biraz
oyy maşallahhh prensesineeee canım bol bol yat dinlen iş güç hiç bişi yapma allahın izniyle hiç bişiycik olmaz merak etme
demezmiyim bacımmmm didim ki anne ben kullanıcam ben bunu begendim hem sen alışverişe bile gelmedinki niye alayım istediğini tabi böyle kalmıştı

kızlar günaydın ben 1 haftadır yoktum eşim izine çıktı baya gezdik bugün evdeyim bizim yatağımızda geldi yataka odasına benim yatağımın kenarına kurduk babasıyla bakıp duruyoruz..

ooo hayırlı olsun hani resimmmmmmmm

Geçmişi okumaktan günü kaçırıyordum az kalsın. Tünaydınlar olsun herkese.

Cumartesi olan doktor randevum annem ve komşumuz yüzünden malesef iptal oldu. Havuzlu han için sabah 7,30 da yola çıkmamız lazım dediler. Çok kalabalık ve sıcak olur sen sıkıntı yaşarsın dediler hak verdim. Çok sıcaklarda ve kalabalıkta tansiyonum düşüp bayılan cinslerdenim de Sabah güzel bir vapur yolculuğunun ardından havuzlu handaydık. Neredeyse tüm eksiğini tamamladık annemle beraber. Mama sandalyesi, bebek arabası, hastane çıkışı,mevlüt takımı, bakım ürünleri, nevresim yastık yorgan,tulumlar, alt alçması, battaniyesi derken dönüşte 3 kişi okadar yükle komik görünüyorduk. Eğer girişte beyaz gömlekli eşya başında dikilen bir gördüyseniz o benim. Annemler iç çamaşırı bakmaya gidip beni orda bıraktılar :90: Yoruldum ama değdi mevlütte dağıtılacak süs eşyasından, kapı süsüne varana kadar herşeyini aldık. Akşam döndüğümüzde komşumuzun yorumu " Hatun herşeyi internetten araştırmış, şunu alıcam bu marka istiyorum deyip tek tek saydı halletti bizi taşıtmak için çağırmış meğersem" Bu siteden ve sizlerden bahsettim selamları var hepinize dualarını sundular. Şimdi babası alınanlara akşam bi bakıyor sabah bir. Sabah gelmiş kuşaklı elbise mi aldın bayram içinmi diyor. :)))) Dedim o mevlüt takımı Tek eksiğimiz dönence ve küvet alıcaz. Onuda e-bebek mağazasına hediyemi almaya gittiğimde halledicem. Odasınıda 2 hafta sonra sipariş edeceğiz. Ramazandada babişkosu odasını boyayacak. Tamamdır. Bizden havadisler bukadar.

çok çok geçmiş olsun.Allah korumuş..hep korusun inşallah. :26::93:

inşallah bebeğin zamanında sağlıklı olarak doğar.hiç iş falan yapma dikkat et çok kardelen.sağlıklı hayırlı bebişlerimize kavuşmak dileğiyle.:)

slmlaar biz geldiiik geçmişi okumadan selam verip işleirmi halledikten sonra geçmişe dalmayı düşünüyorum 60 sayfa e gelene kadar bi 10 sayfada atarsa alsana 70 sayfa bizde haberler iyi şükürler olsun memlekette ilk iş doktora gittim üroloji böbrek incelemesi ve ölçümünğü yaptı böbrekler geçen ayki gibi fazla büyüme olmamış hafif bi enfeksiyon var onuda bol suyla halledicez inşallah taşımızda 7mm den 3 mm düşmüş nasıl olduğunu pek anlamadım ama şükür bebeğimse 26hafa 1 günlükken 896 gr 35cm di bana kilosu az gibi geliyo siz ne dersiniz kızlar bu arada LÜTFEN CEVAAAP usg de bebeğin ggözlerini, açıp kapaması ve büyük insan gözü gibi olması normalmi acaba çok korktum gözleri büyük gibi geldi bana müsait olunca resmini atarım bide sizlerdne yorum hatta fiki,r istiyorum aranızda bu ve benzeri bi durum yaşayan varmı doktor normal dedi ama ben hala paniklerdeyim... son olaraaak anneannemiz uyku seti alt açma battaniyeler yelekler yorgan yastıklar çok cici şeyler aldı kızıma bizimde bitti sayılır ihtiyaç listesi dayımız ve amcamızda eksiklerimizi hedaye ediyo eee bize yeni evimize taşınıp odalarımızı hazırlsmak kaldıı...

dün geldim evime geldğim gibi evi toplamaya başladım halı koltuk aklınıza ne gelirse herşey ayaklanmış taşınmayı bekliyor ortada ev yoookkkk
:84: batıdan gelenler önümüze geçmiş vardır bi hayır deyip sıramızı beklicez en geç 15 gün içinde taşınma gerçekleşirmiş hmmmm düşünüyorum başka havadis varmı diye hayır yok şişliklerim hep vardı zaten buna alınan 11 kiloda eklenince beni hayal etmek zor değildir demi ama
biraz abarttım galiba o kadar büyümedim ama sonunda böle bi hatun bekliyor gözlerim şimdilik herkesi çok öper kaçarım az sonra geçmişi okumaya gelicem inşallah bitirebilirim

bu arad bilmeyenler için söliyim o resimdeki HANIM BEN DEĞİLİİİİM BEN ONUNKADAR GÜZEL DEĞİLİİİM

tünaydın kızlar. dün akşam fazla gezmişiz.zor kalktım yataktan.geç te yattım.benim de az az midem bulanıyo.sıcaklardan mıııki??
buarada cicilerimizi beğenen ve iyi dileklerini sunan herkese çook teşekkürler.:))

Tünaydııınnn... Güzel ve serin bir hafta diliyorum :) Ankaradakiler .. gece sadece bizim burda mı yağdı , yoksa tüm Ankara üstündemiydi bulut... sabahın köründe dolu yağdı yaw.. gök gürültüsüne uyandım..
Dün bahsetmiştim eşim şirket arkadaşlarıyla balığa gitti diye.. aradı beni saat 18:00 de, annemler pikniğe şimdi gideceklermiş bizde gidelim mi, dedim ki gidesim yok bu saatten sonra...
tamam hayatım ozaman kapıyı aç aşağıdayım dedi..
neyse geldi eşim.. kapıdan girer girmez hazırlan dedi gelirler birazdan.. yaw dedim sen manyakmısın kafana göre plan yapıyosun.. ben hamileyim dedim senin keyfine estikçe heryere sürükleyemezsin beni..
gittik ama benim yüz asıktı başta.. sonra metroya girdik alışverişi için.. kaynanam heryerde rezilliğini gösterecek ya, bir ürün görüyor hepimize gösteriyor, eşi de diyor ki fuzuli ve ihtiyacın olmayan bişeyse alma..
kadın tutturmuş öğütmeli tuz alacak diye o daha sağlıklıymış.. eşim de dedi siz önce boğazınızı kısıtlayın ozaman yediğiniz her lokma sağlıklı olur merak etme dedi.. neyse kasaya geldik bizden önceki müşteri çocuğuna oyuncak almış ama barkodu yokmuş üstünde.. onun için toplasan 3dk beklemişizdir.. kaynanam gösteriş yapacak ya.. başladı ürünleri kasaya dizmeye daha milletinki orda onları itekleye itekleye.. eşim yapma etme desede kadın bildiğini okuyor.. sonra niye bekledik diye de sesli sesli tavır yapmaya başlayınca.. dedim anne bizim de başımıza geldiği var barkodsuz ürün alıpta arkamızdakini bizde beklettik, insanlık hali acelemiz yokya dedim.. ben bişey demedim ki evladım diyo bir de.. eşim de öndekileri dövmediğin kaldı sus dedi kaynanama..kadın alınganlık moduna girdi.. daha pikniğe başlamadan sinirle başladık..
neyse gittik biz Mavi göle.. tıklım tıklım.. zor 1 masa bulduk.. zaten 6 kişiyiz yeter artar kadın tutturdu 1 masa daha getirin eşyamızı koyalım.. ser gazete yere koy dedim bende.. yok illa dediğini yaptırdı..
tabi onlar hazıra alışmışlar ya.. eşim o yorgun haliyle geçti mangalın başına.. eti falan ben hazırladım kadın önüme yığdı bildiğin gibi hazırla dedi.. salatayı da ben yaptım.. ama sinirden köpürüyorum
ilk pişen partiyi bir nefeste yediler.. hiç demiyolar bu kız hamile istediğini alsın.. inat ettim bende yemedim.. eşimin ısrarıyla 1 parça bişiy yedim, kadın karnını doyurdu bir de demezmi ah kızlarım olsaydı şimdi daha büyük sofra kurarlardı.. ben iyice dellendim hiç büyük müş kaynanaymış demedim.. açtım ağzımı..
anne dedim madem onlarla gelmek istiyordun bizi niye aldınız.. laf mı ettin sen şimdi dedim.. benden bukadar dedim.. oturdum bir kenara.. herkes şaşkın.. yok işte sen beni yanlış anladın ben kalabalık olsak daha iyi olurdu demek istedim.. falan filan... olan oldu.. adamın kızları su arabalarına binmek istiyorlar adam para yok 150 lira harcadım markette kalmadı demez mi.. insan ister istemez üstüne de alınıyor.. ben 1 parça yediysem eşim 2-3 yemiştir en fazla..
eve geri geldik eşimle kavga ettim bir daha ananın bulunduğu ortama ben gelmem dedim.. sen ne yaparsan yap dedim.. o sinirle ne banyo yaptım ne bişey isli isli yattık ikimiz de.. sabah ta kapıdan uğurlamadım eşimi

kopiş bebişini hissetmeye başladınmı hiç şöyle bi karıncalanma baloncuk patlaması gibi şeylerin başladımı karnında???

1 bucuk haftadır hissediyorum hafiften hareketlerini.. sanki içimde pır pır eden kuş varmış gibi oluyor :) yada senin dediğin gibi baloncuk patlaması gibi

ne güzel ilk hareketlerini hissetmek.Allah kucağına da almayı nasip etsin sağlıkla.ama sinir olma dicem bebek için zararlı dicem ama biliyorum ki elinde olmayan bişey ister istemez sinirleri bozulur insanın.en iyisi fazla görüşmemek sinir bozucu insanlarla.

kızlar tünaydın..nasılsınız bugun???bız iyiyiz...halen izmirde cehennem gıbı sıcaklarla cebellesıyoruz....hayatım boyunca ankarada esıntı ıcınde yasamıs bırı olarak evlendıkten sonra once mardinın sıcagı sonra ızmırın sıcagı benı dusunmeye sevkettı..sımdı ALLAHA daha cok yalvarır oldum ya rabbım bu dunyada yakıyon otekı dunyada cehenneme koyma dıye..o derece sıcak yanı...

bu arada kızlar sızdede oldumu bılmıyorum ama benım goguslerımden su gıbı bır sıvı gelmeye basladı..nette baktım sagılmaması gerekıyormus aksı halde erken doguma sebebp olabılıyormus..işin garıp tarafıda gogsumden o sıvının geldıgını esımın farketmesı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…