günaydın kızlaarr:))
öncelikle minietekcim çok çok geçmiş olsun ,allaha şükürki bişeycikler yok ama tahmin ediyorum ,büyük panik yaşamışsındır ,kazasız belasız şu 9 ayı atlatıp hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inş.
Kardelen53 inşallah 9 ayı tamamlarsın,bebeğini sağlıkla alırsın kucağına canım .
Kızlar bende artık bu hafta derin ev temizliğina başlıcam ,yavaş yavaş planlama yapcam ,mutfak dolaplarından başlayıp yatak odasından çıkıcam ,minicik bi evim var ama böyle bi evi yerleştirmek çok daha zor ve sıkıcı ,hiç bi yere geniş geniş yerleşemiyorum ,rabbim banada bebeğimin gelişiyle beraber geniiiiş cene bi ev nasip etsin inşallahçook çalışmam gerek çoookkk:84::84:
rumuz ben de nivea aldım, o da gayet iyiymiş.. bi de bu attas paketi 29.90 kampayalı buldum aldım
geçmişi okudum geldim.bebişlere alınanlar çokk güzell.rabbim sağlıkla kullanmayı nasip eylesin..
benim rahimde ki açılmayı ultrasondan söyledi doktor.üstten aşağıya dogru bıraz açılma var dedi rahim yolunda.alttan bakmadı.evde dinlen dedi.yürüyüş,ev işleri felan yasak.daga önce de kanamam felan olmuştu.rabbim inşaallah 9 ayı doldurmayı nasip eder.sağlıkla doğar evlatlarımızz...
maşallah size dikkatli ol cnm bişey yapma artık uzun yürüyüşlerdende kaçın mümkün olduğuncagünaydınnnn tüm annelere mutlu bir hafta olsun inşaallahhhhh........
cumartesi doktorrdaydım.kızıma maşallah 1370 kilo olmuşş....
erken doğum olabilir dedi doktorum rahimde açılm varmışş biraz
HERKESE GÜNAYDDINNN GÜZEL ANNELERR VE BEBİŞLERİİİİİ
CANIM HEPSİNE BAYILDIM ÇOK GÜZEL SEÇİMLER YAPMIŞSINIZ
1 KULAKTAN ATES ÖLÇERİ VE DÖNENCEYI KAÇA ALDINN BİR DE O 3 LÜ UNI YENIDOĞAN KAÇ ALDIN
HEPSİNİ GÜLE GÜLE KULLANSIN BEBİŞİNNN
benimkide dün eşim demişti karıma kapri alcaz nerden alalım diye falan konu açmıştı kayınvalidem 50 tl verdi 50 tl de kayınpederime söyledi ver diye o da verdi gittim kendime lcw krem rengi şort aldımm o kadar rahatki şuanda giydim bilekarnı falan süper rahat üzerimde yok gibi sanki 2 tan e de tshort aldımm onlarda çok güzel kızımada seneye yaza gıyebılmesı ıcın 2 tane elbise aldım seneye malum yaz başı pahalı olur dedim aldım 2 tanecik onlarda çok güzeller kocişede ıkı tane tsort aldım
kipa nın bebek reyonuna da gittim ama mother care de aklımda kalan modeller değildi ama poşetleri falan aynıydı ordanda 6-9 aylık 3lü bady aldık görümcemle birde fular görünümlü önlük aldık çokk tatlı duruyoo
KAZA !!
ama kipa ya giderken kaza yaptık arabayı görümcem kullanıyordu önümüzdeki arabanın önundekı aniden durdu bizim önümüzdekide durdu bizde durduk ama arkamızdaki farkında değildi galiba geldi çarptı sarsıldık bşir öne bir arkadaya bende kemer de takılıydı ufak çaplı bir şok yaşadım sonra arkadan çarpan geldi hemen iyimisiniz hanımlar falan görümcem dedı hamile var adam beni indirdi arabadan ama ayakta durduğumunda farkında değilim tam sarhoş gibi oldum görümcemde indi araban bende birşey yok hissetmiyorum bir şey neyse herkes ısrar ediyo gölgeye ge
çin oturun benim koltuğa bir baktım kan hii birşeyler oluyo ve ben hissetmiyorum falan görümceme söyledim hemen ben başladım ağlamayakan var burdan benden kan geldi napcam ben bebeğim falan görümcem heryerime bakıyo yok kan yok hiçbiryerımde eğildım arabanın içine millet umrumda değil artık bebeğime birşey oldu kan geliyo ama hiçbiryerimde kan yok görümcem oramı buramı inceliyo yok onu inceledik yok çıldırcam bana sölemıyo diyorum herhalde sonrada bi baktık görümcemin dizi kanıyo oysaki kaputu açmak için benim koltuğa dizini koymuş farkında değiliz dizi kanıyormuş minicik bir yer nasıl kanamışş neyseki bütün korkularım geçti bu kez kocalara ulaşamıyoruz balığa gittiler tlf ları açmıyolar kayınpederim geldi hemen tutanak falan tutuldu biz sonra avmlere tabi:))
kocalarada kızdık ölsek haberiniz olmucak diye şükür birşey yok iyiyizz hala anne ve kızı :))
biz de evlenmeden önce ve ilk evlendiğimizde problemler yaşadık ama şükür sonradan düzeldi herşeyy
slm kızlar herkese mutlu huzurlu keyifli haftalar diliyorum...
maşallah size dikkatli ol cnm bişey yapma artık uzun yürüyüşlerdende kaçın mümkün olduğunca
geçmiş olsun cnm allah korumuş cidden arabanın arka camına falan dikkat hamile var yazmak gerekiyo
oyy maşallahhh prensesineeeegünaydınnnn tüm annelere mutlu bir hafta olsun inşaallahhhhh........
cumartesi doktorrdaydım.kızıma maşallah 1370 kilo olmuşş....
erken doğum olabilir dedi doktorum rahimde açılm varmışş biraz
demezmiyim bacımmmm didim ki anne ben kullanıcam ben bunu begendim hem sen alışverişe bile gelmedinki niye alayım istediğini tabi böyle kalmıştıGünaydın kızlaar. Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Yine zor uyandım. Amaan ağustosta bıraksammı ki işi diyorum. Her hafta başı bırakmaya niyetleniyorum bende
Hatta sabah yataktan kalkarken kesin bırakıcam diyorum, işe gelince olabilir diyorum, öğleden sonra 1 ay daha çalış evde napcan diyorum.... Dengesiz bir ruh hali içindeyim vesselam.
Ahahaaah o ne yaa. Sen ne dedin? Altta kalmasaydın. Anne ben giyinicem,sen değil demedin mi??
?
kızlar günaydın ben 1 haftadır yoktum eşim izine çıktı baya gezdik bugün evdeyim bizim yatağımızda geldi yataka odasına benim yatağımın kenarına kurduk babasıyla bakıp duruyoruz..
HERKESE GÜNAYDDINNN GÜZEL ANNELERR VE BEBİŞLERİİİİİ
CANIM HEPSİNE BAYILDIM ÇOK GÜZEL SEÇİMLER YAPMIŞSINIZ
1 KULAKTAN ATES ÖLÇERİ VE DÖNENCEYI KAÇA ALDINN BİR DE O 3 LÜ UNI YENIDOĞAN KAÇ ALDIN
HEPSİNİ GÜLE GÜLE KULLANSIN BEBİŞİNNN
benimkide dün eşim demişti karıma kapri alcaz nerden alalım diye falan konu açmıştı kayınvalidem 50 tl verdi 50 tl de kayınpederime söyledi ver diye o da verdi gittim kendime lcw krem rengi şort aldımm o kadar rahatki şuanda giydim bilekarnı falan süper rahat üzerimde yok gibi sanki 2 tan e de tshort aldımm onlarda çok güzel kızımada seneye yaza gıyebılmesı ıcın 2 tane elbise aldım seneye malum yaz başı pahalı olur dedim aldım 2 tanecik onlarda çok güzeller kocişede ıkı tane tsort aldım
kipa nın bebek reyonuna da gittim ama mother care de aklımda kalan modeller değildi ama poşetleri falan aynıydı ordanda 6-9 aylık 3lü bady aldık görümcemle birde fular görünümlü önlük aldık çokk tatlı duruyoo
KAZA !!
ama kipa ya giderken kaza yaptık arabayı görümcem kullanıyordu önümüzdeki arabanın önundekı aniden durdu bizim önümüzdekide durdu bizde durduk ama arkamızdaki farkında değildi galiba geldi çarptı sarsıldık bşir öne bir arkadaya bende kemer de takılıydı ufak çaplı bir şok yaşadım sonra arkadan çarpan geldi hemen iyimisiniz hanımlar falan görümcem dedı hamile var adam beni indirdi arabadan ama ayakta durduğumunda farkında değilim tam sarhoş gibi oldum görümcemde indi araban bende birşey yok hissetmiyorum bir şey neyse herkes ısrar ediyo gölgeye ge
çin oturun benim koltuğa bir baktım kan hii birşeyler oluyo ve ben hissetmiyorum falan görümceme söyledim hemen ben başladım ağlamayakan var burdan benden kan geldi napcam ben bebeğim falan görümcem heryerime bakıyo yok kan yok hiçbiryerımde eğildım arabanın içine millet umrumda değil artık bebeğime birşey oldu kan geliyo ama hiçbiryerimde kan yok görümcem oramı buramı inceliyo yok onu inceledik yok çıldırcam bana sölemıyo diyorum herhalde sonrada bi baktık görümcemin dizi kanıyo oysaki kaputu açmak için benim koltuğa dizini koymuş farkında değiliz dizi kanıyormuş minicik bir yer nasıl kanamışş neyseki bütün korkularım geçti bu kez kocalara ulaşamıyoruz balığa gittiler tlf ları açmıyolar kayınpederim geldi hemen tutanak falan tutuldu biz sonra avmlere tabi:))
kocalarada kızdık ölsek haberiniz olmucak diye şükür birşey yok iyiyizz hala anne ve kızı :))
biz de evlenmeden önce ve ilk evlendiğimizde problemler yaşadık ama şükür sonradan düzeldi herşeyy
kızlar midem bulanıyor benim acaba hamilemiyim bennnn
başında dönüyo mu kıss kesin hamilesincidden ya dün gece yatakta mide bulantısı tuttu benide..
geçmişi okudum geldim.bebişlere alınanlar çokk güzell.rabbim sağlıkla kullanmayı nasip eylesin..
benim rahimde ki açılmayı ultrasondan söyledi doktor.üstten aşağıya dogru bıraz açılma var dedi rahim yolunda.alttan bakmadı.evde dinlen dedi.yürüyüş,ev işleri felan yasak.daga önce de kanamam felan olmuştu.rabbim inşaallah 9 ayı doldurmayı nasip eder.sağlıkla doğar evlatlarımızz...
valla ya sabah çok fena oldum lavaboya zor yetiştim ama sadece bulandı kabus gerimi dönüyo neeee
kopiş bebişini hissetmeye başladınmı hiç şöyle bi karıncalanma baloncuk patlaması gibi şeylerin başladımı karnında???
Tünaydııınnn... Güzel ve serin bir hafta diliyorum :) Ankaradakiler .. gece sadece bizim burda mı yağdı , yoksa tüm Ankara üstündemiydi bulut... sabahın köründe dolu yağdı yaw.. gök gürültüsüne uyandım..
Dün bahsetmiştim eşim şirket arkadaşlarıyla balığa gitti diye.. aradı beni saat 18:00 de, annemler pikniğe şimdi gideceklermiş bizde gidelim mi, dedim ki gidesim yok bu saatten sonra...
tamam hayatım ozaman kapıyı aç aşağıdayım dedi..
neyse geldi eşim.. kapıdan girer girmez hazırlan dedi gelirler birazdan.. yaw dedim sen manyakmısın kafana göre plan yapıyosun.. ben hamileyim dedim senin keyfine estikçe heryere sürükleyemezsin beni..
gittik ama benim yüz asıktı başta.. sonra metroya girdik alışverişi için.. kaynanam heryerde rezilliğini gösterecek ya, bir ürün görüyor hepimize gösteriyor, eşi de diyor ki fuzuli ve ihtiyacın olmayan bişeyse alma..
kadın tutturmuş öğütmeli tuz alacak diye o daha sağlıklıymış.. eşim de dedi siz önce boğazınızı kısıtlayın ozaman yediğiniz her lokma sağlıklı olur merak etme dedi.. neyse kasaya geldik bizden önceki müşteri çocuğuna oyuncak almış ama barkodu yokmuş üstünde.. onun için toplasan 3dk beklemişizdir.. kaynanam gösteriş yapacak ya.. başladı ürünleri kasaya dizmeye daha milletinki orda onları itekleye itekleye.. eşim yapma etme desede kadın bildiğini okuyor.. sonra niye bekledik diye de sesli sesli tavır yapmaya başlayınca.. dedim anne bizim de başımıza geldiği var barkodsuz ürün alıpta arkamızdakini bizde beklettik, insanlık hali acelemiz yokya dedim.. ben bişey demedim ki evladım diyo bir de.. eşim de öndekileri dövmediğin kaldı sus dedi kaynanama..kadın alınganlık moduna girdi.. daha pikniğe başlamadan sinirle başladık..
neyse gittik biz Mavi göle.. tıklım tıklım.. zor 1 masa bulduk.. zaten 6 kişiyiz yeter artar kadın tutturdu 1 masa daha getirin eşyamızı koyalım.. ser gazete yere koy dedim bende.. yok illa dediğini yaptırdı..
tabi onlar hazıra alışmışlar ya.. eşim o yorgun haliyle geçti mangalın başına.. eti falan ben hazırladım kadın önüme yığdı bildiğin gibi hazırla dedi.. salatayı da ben yaptım.. ama sinirden köpürüyorum
ilk pişen partiyi bir nefeste yediler.. hiç demiyolar bu kız hamile istediğini alsın.. inat ettim bende yemedim.. eşimin ısrarıyla 1 parça bişiy yedim, kadın karnını doyurdu bir de demezmi ah kızlarım olsaydı şimdi daha büyük sofra kurarlardı.. ben iyice dellendim hiç büyük müş kaynanaymış demedim.. açtım ağzımı..
anne dedim madem onlarla gelmek istiyordun bizi niye aldınız.. laf mı ettin sen şimdi dedim.. benden bukadar dedim.. oturdum bir kenara.. herkes şaşkın.. yok işte sen beni yanlış anladın ben kalabalık olsak daha iyi olurdu demek istedim.. falan filan... olan oldu.. adamın kızları su arabalarına binmek istiyorlar adam para yok 150 lira harcadım markette kalmadı demez mi.. insan ister istemez üstüne de alınıyor.. ben 1 parça yediysem eşim 2-3 yemiştir en fazla..
eve geri geldik eşimle kavga ettim bir daha ananın bulunduğu ortama ben gelmem dedim.. sen ne yaparsan yap dedim.. o sinirle ne banyo yaptım ne bişey isli isli yattık ikimiz de.. sabah ta kapıdan uğurlamadım eşimi
1 bucuk haftadır hissediyorum hafiften hareketlerini.. sanki içimde pır pır eden kuş varmış gibi oluyor :) yada senin dediğin gibi baloncuk patlaması gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?