Selam fıstıklar, biz geldik
Nasıl yorgunum, nasıl uykum var anlatamam. Cumartesi büyük temizlik vardı evde. Ben çok bi şey yapmadım ama yine de ayakta çok kalmak belimi mahvetti. Dün akşam da yemekli misafirim vardı, gece 1 de gittiler. sabah yatağa yapışmıştım, kazıyarak kaldırdım kendimi. uykusuzluktan gözlerimden yaş geliyor. boş bi oda bulup geçip yatıcam şimdi bir saat bir saattir.
Mini etek geçmiş olsun canım Allah korumuş. biz de cumartesi en sağdan, önümüzden geçmek suretiyle en sola dönmeye çalışan bir öküz yüzünden çarptık o geri zekalıya. Tamponu plastikti, dağıldı, ohh canıma değsin. bize ve arabamıza bi şey olmadı ama adam çok korktu. eşim kızdı, en sağdan, önümüzden dolaşarak sola böyle mi dönülür diye, adam şoktaydı bi şey diyemeden arabasını inceledi inceledi bi şey demeden gitti. çünkü hatalıydı. Çok korktum ama neyse ki iki tarafa da bi şey olmadı. korkmamın etkisiyle kızım içimde büzüştü, toparlandı, korkup kendini savunmaya aldı sankipislik herif, onun yüzünden bir sürü korku hormonu salgıladık yaa offff
Çok güzel eşyalar, kıyafetler, ciciler almışsınız. hepsini güle güle iyi günlerinde kullanın hanımlar. temizlik ve misafir sebebiyle bi şey alamadık biz bu haftasonu ama dün akşam gelen teyzelerimiz çok güzel ciciler getirmiş kızımıza. Gitmiş kadar olduk :)
Herkese iyi haftalar. kendinize ve minnoşlarınıza iyi bakın. görüşürüz öptüm
Geçmişi okumaktan günü kaçırıyordum az kalsın. Tünaydınlar olsun herkese.
Cumartesi olan doktor randevum annem ve komşumuz yüzünden malesef iptal oldu. Havuzlu han için sabah 7,30 da yola çıkmamız lazım dediler. Çok kalabalık ve sıcak olur sen sıkıntı yaşarsın dediler hak verdim. Çok sıcaklarda ve kalabalıkta tansiyonum düşüp bayılan cinslerdenim deSabah güzel bir vapur yolculuğunun ardından havuzlu handaydık. Neredeyse tüm eksiğini tamamladık annemle beraber. Mama sandalyesi, bebek arabası, hastane çıkışı,mevlüt takımı, bakım ürünleri, nevresim yastık yorgan,tulumlar, alt alçması, battaniyesi derken dönüşte 3 kişi okadar yükle komik görünüyorduk. Eğer girişte beyaz gömlekli eşya başında dikilen bir gördüyseniz o benim. Annemler iç çamaşırı bakmaya gidip beni orda bıraktılar :90: Yoruldum ama değdi mevlütte dağıtılacak süs eşyasından, kapı süsüne varana kadar herşeyini aldık. Akşam döndüğümüzde komşumuzun yorumu " Hatun herşeyi internetten araştırmış, şunu alıcam bu marka istiyorum deyip tek tek saydı halletti bizi taşıtmak için çağırmış meğersem" Bu siteden ve sizlerden bahsettim selamları var hepinize dualarını sundular. Şimdi babası alınanlara akşam bi bakıyor sabah bir. Sabah gelmiş kuşaklı elbise mi aldın bayram içinmi diyor. :)))) Dedim o mevlüt takımı Tek eksiğimiz dönence ve küvet alıcaz. Onuda e-bebek mağazasına hediyemi almaya gittiğimde halledicem. Odasınıda 2 hafta sonra sipariş edeceğiz. Ramazandada babişkosu odasını boyayacak. Tamamdır. Bizden havadisler bukadar.
bende daha yok öyle bişeyler ama varmış böyle olan mesela en son canom demişti var diye.kızlar tünaydın..nasılsınız bugun???bız iyiyiz...halen izmirde cehennem gıbı sıcaklarla cebellesıyoruz....hayatım boyunca ankarada esıntı ıcınde yasamıs bırı olarak evlendıkten sonra once mardinın sıcagı sonra ızmırın sıcagı benı dusunmeye sevkettı..sımdı ALLAHA daha cok yalvarır oldum ya rabbım bu dunyada yakıyon otekı dunyada cehenneme koyma dıye..o derece sıcak yanı...
bu arada kızlar sızdede oldumu bılmıyorum ama benım goguslerımden su gıbı bır sıvı gelmeye basladı..nette baktım sagılmaması gerekıyormus aksı halde erken doguma sebebp olabılıyormus..işin garıp tarafıda gogsumden o sıvının geldıgını esımın farketmesı..
Selam fıstıklar, biz geldik
Nasıl yorgunum, nasıl uykum var anlatamam. Cumartesi büyük temizlik vardı evde. Ben çok bi şey yapmadım ama yine de ayakta çok kalmak belimi mahvetti. Dün akşam da yemekli misafirim vardı, gece 1 de gittiler. sabah yatağa yapışmıştım, kazıyarak kaldırdım kendimi. uykusuzluktan gözlerimden yaş geliyor. boş bi oda bulup geçip yatıcam şimdi bir saat bir saattir.
Mini etek geçmiş olsun canım Allah korumuş. biz de cumartesi en sağdan, önümüzden geçmek suretiyle en sola dönmeye çalışan bir öküz yüzünden çarptık o geri zekalıya. Tamponu plastikti, dağıldı, ohh canıma değsin. bize ve arabamıza bi şey olmadı ama adam çok korktu. eşim kızdı, en sağdan, önümüzden dolaşarak sola böyle mi dönülür diye, adam şoktaydı bi şey diyemeden arabasını inceledi inceledi bi şey demeden gitti. çünkü hatalıydı. Çok korktum ama neyse ki iki tarafa da bi şey olmadı. korkmamın etkisiyle kızım içimde büzüştü, toparlandı, korkup kendini savunmaya aldı sankipislik herif, onun yüzünden bir sürü korku hormonu salgıladık yaa offff
Çok güzel eşyalar, kıyafetler, ciciler almışsınız. hepsini güle güle iyi günlerinde kullanın hanımlar. temizlik ve misafir sebebiyle bi şey alamadık biz bu haftasonu ama dün akşam gelen teyzelerimiz çok güzel ciciler getirmiş kızımıza. Gitmiş kadar olduk :)
Herkese iyi haftalar. kendinize ve minnoşlarınıza iyi bakın. görüşürüz öptüm
bu insanlardan korusun allah ım bizi nereye yetişcekler maem acemısın sağdan yavaş yavaş git canavarlar yaaa allah korusun hepimizi canımselam fıstıklar, biz geldik
Nasıl yorgunum, nasıl uykum var anlatamam. Cumartesi büyük temizlik vardı evde. Ben çok bi şey yapmadım ama yine de ayakta çok kalmak belimi mahvetti. Dün akşam da yemekli misafirim vardı, gece 1 de gittiler. Sabah yatağa yapışmıştım, kazıyarak kaldırdım kendimi. Uykusuzluktan gözlerimden yaş geliyor. Boş bi oda bulup geçip yatıcam şimdi bir saat bir saattir.
Mini etek geçmiş olsun canım allah korumuş. Biz de cumartesi en sağdan, önümüzden geçmek suretiyle en sola dönmeye çalışan bir öküz yüzünden çarptık o geri zekalıya. Tamponu plastikti, dağıldı, ohh canıma değsin. Bize ve arabamıza bi şey olmadı ama adam çok korktu. Eşim kızdı, en sağdan, önümüzden dolaşarak sola böyle mi dönülür diye, adam şoktaydı bi şey diyemeden arabasını inceledi inceledi bi şey demeden gitti. çünkü hatalıydı. çok korktum ama neyse ki iki tarafa da bi şey olmadı. Korkmamın etkisiyle kızım içimde büzüştü, toparlandı, korkup kendini savunmaya aldı sankipislik herif, onun yüzünden bir sürü korku hormonu salgıladık yaa offff
çok güzel eşyalar, kıyafetler, ciciler almışsınız. Hepsini güle güle iyi günlerinde kullanın hanımlar. Temizlik ve misafir sebebiyle bi şey alamadık biz bu haftasonu ama dün akşam gelen teyzelerimiz çok güzel ciciler getirmiş kızımıza. Gitmiş kadar olduk :)
herkese iyi haftalar. Kendinize ve minnoşlarınıza iyi bakın. Görüşürüz öptüm
ohh darısı almyanlara inşallah mesela bana bende gidip talan etmem lazım oralarıgeçmişi okumaktan günü kaçırıyordum az kalsın. Tünaydınlar olsun herkese.
Cumartesi olan doktor randevum annem ve komşumuz yüzünden malesef iptal oldu. Havuzlu han için sabah 7,30 da yola çıkmamız lazım dediler. çok kalabalık ve sıcak olur sen sıkıntı yaşarsın dediler hak verdim. çok sıcaklarda ve kalabalıkta tansiyonum düşüp bayılan cinslerdenim deSabah güzel bir vapur yolculuğunun ardından havuzlu handaydık. Neredeyse tüm eksiğini tamamladık annemle beraber. Mama sandalyesi, bebek arabası, hastane çıkışı,mevlüt takımı, bakım ürünleri, nevresim yastık yorgan,tulumlar, alt alçması, battaniyesi derken dönüşte 3 kişi okadar yükle komik görünüyorduk. Eğer girişte beyaz gömlekli eşya başında dikilen bir gördüyseniz o benim. Annemler iç çamaşırı bakmaya gidip beni orda bıraktılar :90: Yoruldum ama değdi mevlütte dağıtılacak süs eşyasından, kapı süsüne varana kadar herşeyini aldık. Akşam döndüğümüzde komşumuzun yorumu " hatun herşeyi internetten araştırmış, şunu alıcam bu marka istiyorum deyip tek tek saydı halletti bizi taşıtmak için çağırmış meğersem" bu siteden ve sizlerden bahsettim selamları var hepinize dualarını sundular. şimdi babası alınanlara akşam bi bakıyor sabah bir. Sabah gelmiş kuşaklı elbise mi aldın bayram içinmi diyor. :)))) dedim o mevlüt takımı Tek eksiğimiz dönence ve küvet alıcaz. Onuda e-bebek mağazasına hediyemi almaya gittiğimde halledicem. Odasınıda 2 hafta sonra sipariş edeceğiz. Ramazandada babişkosu odasını boyayacak. Tamamdır. Bizden havadisler bukadar.
amın canım hepimizi korusunçok çok geçmiş olsun.allah korumuş..hep korusun inşallah. :26::93:
kızlar tünaydın..nasılsınız bugun???bız iyiyiz...halen izmirde cehennem gıbı sıcaklarla cebellesıyoruz....hayatım boyunca ankarada esıntı ıcınde yasamıs bırı olarak evlendıkten sonra once mardinın sıcagı sonra ızmırın sıcagı benı dusunmeye sevkettı..sımdı allaha daha cok yalvarır oldum ya rabbım bu dunyada yakıyon otekı dunyada cehenneme koyma dıye..o derece sıcak yanı...
Bu arada kızlar sızdede oldumu bılmıyorum ama benım goguslerımden su gıbı bır sıvı gelmeye basladı..nette baktım sagılmaması gerekıyormus aksı halde erken doguma sebebp olabılıyormus..işin garıp tarafıda gogsumden o sıvının geldıgını esımın farketmesı..
Kızlar sağolun fikirleriniz için..
eşim de işte bazen bana sormadan bişey yapmaz bazen kafasına göre takılır.. benim ankarada kimseciğim yok.. aynısını ben ona yapamıyorum yani anlayabilmesi için ... ama artık bebeğimiz olacak.. inşallah o doğunca da böyle olmaz.. gerçi belli bir zamana kadar onların faliyetlerine katılamıyacağımız için mutluyum..
ve ben kaçar.. tetanoz aşısı bekler.. dizler titrer.. tarkan çağırıyomuşgel gel gel güzelim.. gel hiç acımıcak diyo
merhaba annişler ya şu park yatak olayına çözüm getirdiniz mi?hangisini aldınız yada alacaksınız.çok marka var.yakından bakınca hepsi iyi gibi.insan en iyisi olsun istiyor tabi.yardımlarınızı bekliyorum
Günaydın;
Geçmişi okuyamadım çook yorgunum. O kadar yorgunum ki ayakta uyuyabilirim sanırım. Cumartesi Havuzlu Han turundan sonra cumartesi gecesini kayınvalidemin horultusu ve misafir bebeğin ağlaması yüzünden tamamen uykusuz geçirdim, Pazar'da misafirlere hizmet ve sıkıntıdan patlamayla geçince haftasonunu hiç yapmamış kadar yorgunum. Bunlar iyi hallerimizmiş bebek doğunca sanırım iyice uykulara hasret kalıcaz
Havuzlu Han'a gidenler ne kadar harcadınız siz orada ben 650 TL harcamışım ama daha da bazı şeyleri duruyor (Bebek arabası, mevlüt takımı, süsler bir kaç ıvır zıvır). Nasıl gitti o kadar onu da anlamadımNeyse sağ salim gelsin bebeğim ona feda olsun annesinin her şeyiiii
Bugün evlilik yıl dönümümüz işten çıkınca doğru Meydan'dan eşimin beğendiği saati almam lazım sonra da kuaföre uğramam lazım ve bu arada eve geç kalıp eşimi sinirlendirmemem lazım ne plan yaptı bugün için çook merak ediyoruuum
Öpüyoruzz herkesiii
kolay gelsin sana şimdiden canım aman fazla yorma kendini.ayyy nie kimsecikler konuşmuyo yaaaaaaaaaaaa......
bende temizlik yapmaya gidiyim bariii.mutfak dolaplarıma şöööyle komple bi iç dış el atsam acep kaç saate çıkarım işin içinden???:44::44::44:
önce bişiler atıştıriim hemen başlıycam inş...
bu arada kk dan öğrendiğim bim den güldal ın yağ çözücüsü fısfıs lı . onu kullanıyorum süperrrr pırıl pırıl oluyo dolaplarım yağdan iz kalmıyo. duyurulur..
gerçi pek uzunca bi süredir pırıl pırıl olmaya hasret dolaplarım ama hadi bakalım belki bugün belki bugündende yakındır
bu hafta çokgüzel bir hafta olcak sanırım benim için.
1=oğlumu göreceğim çarşamba günü
2=perşembe günüde kaynanamlar umreye gidiyolar 1 aydan fazla yoklar yuppiiiiii rahatım yani.
başka güzelliklerde olur inş.....
Günaydın;
Geçmişi okuyamadım çook yorgunum. O kadar yorgunum ki ayakta uyuyabilirim sanırım. Cumartesi Havuzlu Han turundan sonra cumartesi gecesini kayınvalidemin horultusu ve misafir bebeğin ağlaması yüzünden tamamen uykusuz geçirdim, Pazar'da misafirlere hizmet ve sıkıntıdan patlamayla geçince haftasonunu hiç yapmamış kadar yorgunum. Bunlar iyi hallerimizmiş bebek doğunca sanırım iyice uykulara hasret kalıcaz
Havuzlu Han'a gidenler ne kadar harcadınız siz orada ben 650 TL harcamışım ama daha da bazı şeyleri duruyor (Bebek arabası, mevlüt takımı, süsler bir kaç ıvır zıvır). Nasıl gitti o kadar onu da anlamadımNeyse sağ salim gelsin bebeğim ona feda olsun annesinin her şeyiiii
Bugün evlilik yıl dönümümüz işten çıkınca doğru Meydan'dan eşimin beğendiği saati almam lazım sonra da kuaföre uğramam lazım ve bu arada eve geç kalıp eşimi sinirlendirmemem lazım ne plan yaptı bugün için çook merak ediyoruuum
Öpüyoruzz herkesiii
aman allahımm çifte bayram gibii
Günaydın;
Öpüyoruzz herkesiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?