2011 Ekim Anneleri

Canım geçmiş olsun yaaa. Hayırdır inşallah herkese neler oluyor? Millet şimdiden böyleyse Ramazanda nasıl olacak Allah bilir.:18: Millet oruç kafayla daha bi sinirli ve salak olur.
Aman dikkat edelim, duamızı okumadan kontağı bilem çalıştırmayalım en iyisi

Maşallahhh Foto isterizzz. Özellikle süs eşyalarını merak ettim.

Koprinaaa valla senin kocanı yolmak geldi içimden. Bizim evde öyle emrivaki yapılmaz. Başta bizimki de yapmaya çalıştı burnundan getirdim. Şimdi bana sormadan kimseye tamam veya hayır diyemez. Ama bende ona aynı şekildeyim. Önce onun onayını alır ondan sonra millete tamam veya olmaz derim.
Kaynananı da fazla takma derim. Sonuçta belli bir yaşın üstünde olan insanlar. Bundan sonra onları eğitemezsin, olduğu gibi kabullenceksin. Ama kocana senin yerini öğretmen lazım kanımca. Bir yerde de "bensiz plan yaparsan, bensiz gidersin " deyip evde otursan? Yani ben olsam önce durumu anlatırım, olmadı inat yaparım yine mi olmuyo onun yaptığının daha beterini yapıp az çok yontmuş olurum. Bizim meşelik kişilik biraz olsun yontuldu bu şekilde Ama durmak yok yola devam, hala eksiğimiz var

bende daha yok öyle bişeyler ama varmış böyle olan mesela en son canom demişti var diye.

kopişcim Allah sabır versin canım sana ,ben olsam hayatta gitmezdim ,gitsem bile hiiiç bişeyi ellemezdim ,sevmiyorum yapamam falan derdim ,yada yapta bide senin salatanı yiyelim derdim ,hiç tanımam kimseyi sinirliysem ,hatta kocama bile yaptırabilirdim ,ama kesinlikle kendim yapmazdım heralde ,gene iyi idare etmişin ,ama sana bişi söyliyim ,senin eşin yapıyo bunu bence ,seni bukadar sürüklemesin heryere ,azcık saydırsın seni ,rahatsız falan desin ,istirahat etmesi gerekiyo hamile olduğu için falan diye vurgular yapsın ,gerçi korkuyom şimdi bide sana geçmiş olsuna gelip hizmet beklerler diyee:44::44:

bende hala ev işine başlamadım ,yaa keşke şuracıkta bi anam yada bacım yada kuzenim biri olaydı ,yol göstereydi yada yanımda oturaydı hiç bişey yapasım gelmiyo ,ama biyerdende başmama gerek ,ama nereden ,herşey heryerde:83::83::83::83:

geçmiş olsun sizede canım yaa bu nedir topik üzerinde dolanan kara bulutu dağıtalımm

bu insanlardan korusun allah ım bizi nereye yetişcekler maem acemısın sağdan yavaş yavaş git canavarlar yaaa allah korusun hepimizi canım
ohh darısı almyanlara inşallah mesela bana bende gidip talan etmem lazım oraları
çok çok geçmiş olsun.allah korumuş..hep korusun inşallah. :26::93:
amın canım hepimizi korusun

irem sen siteye girmek için esınımı ıkna ettın ben senı gırmıyor sanıyordum artık acaba napıyodur dıyede düşündüm

korkma illa erken doğum olcak diye değildir o bence holrmonlarla alakalıdır ben hamıle kalmadan öncede gelmıstı bır kez göğsümden sıvı

yarınn kızımı görücem ve şeker tahlili yapılcakk çok heyecanlıyım bennnnnnnnnnn

güzel dilekleriniz için saolun kızlar...inşaallah hepimiz vaktinde kucağımıza alırız yavrularımzı.
allahım korusun hepimizi ve bebeklerimizii...........

merhaba annişler ya şu park yatak olayına çözüm getirdiniz mi?hangisini aldınız yada alacaksınız.çok marka var.yakından bakınca hepsi iyi gibi.insan en iyisi olsun istiyor tabi.yardımlarınızı bekliyorum

Kızlar sağolun fikirleriniz için..
eşim de işte bazen bana sormadan bişey yapmaz bazen kafasına göre takılır.. benim ankarada kimseciğim yok.. aynısını ben ona yapamıyorum yani anlayabilmesi için ... ama artık bebeğimiz olacak.. inşallah o doğunca da böyle olmaz.. gerçi belli bir zamana kadar onların faliyetlerine katılamıyacağımız için mutluyum..

ve ben kaçar.. tetanoz aşısı bekler.. dizler titrer.. tarkan çağırıyomuş gel gel gel güzelim.. gel hiç acımıcak diyo

o tarkan çarşamba günüde beni çagırıyomuşş ikinci doz içinnnn

selam kızlar biz geldik.herkese iyi haftalar olsun inş.
bugün topiğimiz pek sakin gibi.pazartesi sendromu çökmüş sanırım.
minietek,deniz çok çok geçmiş olsun RABBİM kazadan beladan hepimizi korusun.
bizde dün piknikteydik annemlerle sapanca gölünün kenarında pazar gününü geçirdik.

ben yazdım sanıyodum ama yazmamışım yaa
kaza geçiren minietek ve deniz çok geçmiş olsun allahım korumuş sizleri öyle öküzlere ehliyet verenlerde kabahatt

ayyy nie kimsecikler konuşmuyo yaaaaaaaaaaaa......

bende temizlik yapmaya gidiyim bariii.mutfak dolaplarıma şöööyle komple bi iç dış el atsam acep kaç saate çıkarım işin içinden???:44::44::44:

önce bişiler atıştıriim hemen başlıycam inş...

bu arada kk dan öğrendiğim bim den güldal ın yağ çözücüsü fısfıs lı . onu kullanıyorum süperrrr pırıl pırıl oluyo dolaplarım yağdan iz kalmıyo. duyurulur..
gerçi pek uzunca bi süredir pırıl pırıl olmaya hasret dolaplarım ama hadi bakalım belki bugün belki bugündende yakındır

Günaydın;

Geçmişi okuyamadım çook yorgunum. O kadar yorgunum ki ayakta uyuyabilirim sanırım. Cumartesi Havuzlu Han turundan sonra cumartesi gecesini kayınvalidemin horultusu ve misafir bebeğin ağlaması yüzünden tamamen uykusuz geçirdim, Pazar'da misafirlere hizmet ve sıkıntıdan patlamayla geçince haftasonunu hiç yapmamış kadar yorgunum. Bunlar iyi hallerimizmiş bebek doğunca sanırım iyice uykulara hasret kalıcaz

Havuzlu Han'a gidenler ne kadar harcadınız siz orada ben 650 TL harcamışım ama daha da bazı şeyleri duruyor (Bebek arabası, mevlüt takımı, süsler bir kaç ıvır zıvır). Nasıl gitti o kadar onu da anlamadım Neyse sağ salim gelsin bebeğim ona feda olsun annesinin her şeyiiii

Bugün evlilik yıl dönümümüz işten çıkınca doğru Meydan'dan eşimin beğendiği saati almam lazım sonra da kuaföre uğramam lazım ve bu arada eve geç kalıp eşimi sinirlendirmemem lazım ne plan yaptı bugün için çook merak ediyoruuum

Öpüyoruzz herkesiii

bu hafta çokgüzel bir hafta olcak sanırım benim için.
1=oğlumu göreceğim çarşamba günü
2=perşembe günüde kaynanamlar umreye gidiyolar 1 aydan fazla yoklar yuppiiiiii rahatım yani.
başka güzelliklerde olur inş.....

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımmm

kolay gelsin sana şimdiden canım aman fazla yorma kendini.
o yağ sökücüyü bende kullandım evet güzel temizliyor ama kokusuna dikkat et biraz ağır kokuyor

[
canım dünürüm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere eşinle ve beyza(gelinim) ile birlikte
gelinimin cicileride hayırlı olsun güzel günlerde kullansın.

Son düzenleme:

Canım bizde 1.050-TL civarı tuttu. Ama daha öncede yazdığım gibi ufak tefek dışında herşeyi alındı. Annanesi yarısını karşıladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…