2011 Ekim Anneleri

aminn canımmm herkesi korusunnn

ben yazdım sanıyodum ama yazmamışım yaa
kaza geçiren minietek ve deniz çok geçmiş olsun allahım korumuş sizleri öyle öküzlere ehliyet verenlerde kabahatt

aynen canım saldım çayıra mevlam kayıra hem başkalarının hem kendı canlarını yakıyorlar

kızlarrrr yaaaaaaaaaa benim kilo 9 olduu napcam bennnnnnnnn şimdidennn yarın 26 haftalık oluyoruz tammm ve cidden dün den beri iştahım açık acaba kapanırmı kiiii

kızım kesın inşaat mühendısı olcak sankı bırseylerle uğrasıyo ıcerde inşaat varr ortalığımı temızleyıp topluyo napioo bu kız

çamaşır attım makineye. serdim sonra eğilip kalktıkça karnım ağrıdı. gün geçtikçe hiçbişey yapamaz mı olcam nedir.eskiler olsa şimdi biz tarlaya gidiyoduk derler :)

canım benim annem e-bebekten aldı.. öyle marka falan değil.. le bebe diye bişi.. 100 -110 civarıydı sanırım, 35 e de yatağını aldı.. 60x120 sevimli görünüyo..

Park Yataklar | XRPM001 BROWN / Park Yatak - Oyun Parkı
canım ben bunu çok beğendim ,havuzlu handada varmış bi yerlerde ,ama tabi hanzadenin fikrinide alcam benalan başka arkadaşlar varmı bundan ,fiyatı falan neki acaba ,bide bunlara yatakta alınıyo dimiii?? amaaan öf gene sabahki duamı etcem keşke şurada benimde anacığım olaydı ,azcık yardım edeydi

çamaşır attım makineye. serdim sonra eğilip kalktıkça karnım ağrıdı. gün geçtikçe hiçbişey yapamaz mı olcam nedir.eskiler olsa şimdi biz tarlaya gidiyoduk derler :)
ayy onu hiç deme bana ,benim kaynanam 9. ayında tarlaya yürümüş ,bilmam kaç km . ve yaz sıcağı ,sancısı gelince dağlarda koştura koştura eve gelmiş ,kaynanası kapıyı kitmemişmiş ,onu aramış ,bulmuş ,kaynanası anahtarı vermi bi o ,bu gidip kendi kendine doğurmuş ,zaten 5 doğumunuda kendi kendine yapmış ,sürekli anlatıp durur şuram buram ağrıyo diyince de öyle şunu yapalım ,bunu yapalım falan koşturmaz biliyo tabi hatun ,geçer geçer diyo
bu arad dün piknikte birazcık halay çektim ,erzincan havaları pek bi sakin oluyo ,, millet ay çocuğun düşer, ay ölü doğar hiç hayır konuşan yok ,bende tüm ciddiyetimle öyle söyleyeceğine maaşallah desene dedim hepsine ,sonra suratlarını eğip maşşalah dediler çok şükür ,sonra bi akraba okuyum sana nazar değimiştir dedi ,kız esne esne gözlerinden yaşlar aktı resmen ,ne hain milletimiz var yaa,insan ne güzel hamile haliyle bukadar hareketli maşşallah falan der yaaa

Kızlar bana bişeler oluyo yardım edin..

Öğlen yemekten geldim masama oturdum. Bi 15dk sonra kalkmam gerekti, kalkınca garip bişi oldu.Böle sanki otururken o bölgenin altını kapatıyomuşum da kalkınca açılıyo aşağıya doğru baskı var gibi oldu. Ondan sonra da hep aynı şey oluyo. Kalkmaya teşebbüs edip totomu kaldırınca , aşağıya çekiliyo gibi..İlk başta tuvaletim var herhalde dedim ama gittim azcık bişi geldi.

Noluyo bana yaaa(

kızlar ben exor baby nın park yatağını aldım çok beğendim tavsiye ederim bebeğimin beşiğide geldi buda 28 haftalık oğlum

onu bana kayınvalidem demiyo da babaannem pek anlatır hele bi beni görsün. tarlada doğurmuş o da. diğerlerini de evde.ama o anlattıkça ben biz çürüğüz o zaman diyorum.neler neler. kayınvalidem de ben şöle böle diye hamilelik şikayetlerimi anlatınca aa bende öle benim de ağrıyo kramp giriyo benim de midem bulanıyo diye anlatmaya başlar hemen.sinir olurum yahu ben hamileyim sana noluyo.bigün dayanamadım dedim ben hamileyim ama dedim 19: hala da aynı ama değişmezzz

bende sendeki şeysi bende yok ,çuval mübarek diyorum espriye vuraraktan ,gülüyorum sorada...

KORKMA CANIM BEN EŞİMİN YANINA GİTTİĞİM ZAMAN SANDALYEDE OTURUYODUM AYAGA KALKINCA SANKİ BEBİKİM RAHMİME DOGRU GELDİ DEDİM DOGURUCAM GALİBA O AYAKLARIN ÇOK AŞAGIDA KALINCA OLUYOR BOŞ VAKİT BULDUNMU AYAKLARINI YUKARI DOGRU DİK
Eki Görüntüle 229838 kızlar ben exor baby nın park yatağını aldım çok beğendim tavsiye ederim bebeğimin beşiğide geldiEki Görüntüle 229839 buda 28 haftalık oğlum

güzel günlerde kullansın bebikin canım maşallah ogluşunaaaa

ahandabende az önce tam bunu istediğimi yazmıştım ,güle güle kullan canım ,böyle müziği titreşimi falan iyimi,içi dışı malzemesi falan ,bide tabi nekadara aldın ???
maşşallah bebikineee
yatağın kumaşın kalitesi çok iyi üç kademeli sonra cibinlği var müzikli ışıklı titreşimli bide sallanabiliyor..kumaşı özellikle çok iyi fiyatı 200 tlye aldım rengide hoş basit durmuyor yani..park yatak alıcaklar kesinlikle bunu tavsiye ederim

Teşekkür ederim rumuzcum. Başına güneş geçti herhalde milletin beyni sulandı canım yaa sorma. Yaşadığımız yer (keçiören) öyle kalabalık ki, her gün o trafikte ve o kadar cahil ve saygısız insanın arasında yaşamda ölüm kalım mücadelesi veriyoruz, yemin ederim öyle. En sağdan, hızla, kavşakta iki şeridi de aşıp en sola geçiyor adam yaa olacak şey mi!! nefret ediyorum bu insanlardan nefffret. hayır geberip gidecek, umurumda değil, ne hali varsa görsün. zaten bu kafayla çok yaşamaz, ama bize, bizim canımıza-malımıza kast etmeye ne hakkı var.
Bi de bu bizim duasız evden adım atmayan halimiz, düşün yani. bi an önce taşınmak istiyorum ben bu semtten. nefret ettim ordan da, insanlarından da.

geçmiş olsun sizede canım yaa bu nedir topik üzerinde dolanan kara bulutu dağıtalımm

Teşekkür ederim Miranda'cım evet sorma. kapkara hem de, işin kötü tarafı hatalı olsam, olsak, bizden kaynaklansa neyse. hatanı bilirsin, başına gelene razı olursun. ama göz göre göre kazayı çağıran biri tarafından zarar görmek kabul edemeyeceğim bir şey. off yine çok kızdım.

bu insanlardan korusun allah ım bizi nereye yetişcekler maem acemısın sağdan yavaş yavaş git canavarlar yaaa allah korusun hepimizi canım

Amin canım. yok acemiliğinden değil, sorsan her şeyi bal gibi biliyor ordan öyle dönülmeyeceğini. aynısını başkası yapsa indirip dövecek bir tip. bildiğin öküzlükten, başka bi açıklaması yok yani.

ben yazdım sanıyodum ama yazmamışım yaa
kaza geçiren minietek ve deniz çok geçmiş olsun allahım korumuş sizleri öyle öküzlere ehliyet verenlerde kabahatt

Teşekkürler canomcum. kasaplık için ehliyet vermişler canım bunlara. Allah korusun hepimizi.

canım aynı soru işareti bendede var hala karar veremedim.:44:

nejlacım, filiz_fidan, zeytinlimon...

Kraft 504 almaya karar verdik biz.
Kraft Kraft 504 Fonksiyonlu Oyun Parkı 70*110 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

..../....

Zehracımmm tebrik ederim canım mutlu yıllar.

sağlıkla kullanın inşallah.biz de park yatak alcaz ve sizinki çook güzel.ben de haftaya ptesi gitcem ramazanın ilk günü doktora.çok merak ediyorum.nasıl oldu diye.bebeğine de maşallah 40bin kere

evet bende park yatağımı çok beğendim..bebeğime bakıp millet şurası sana benziyor şurası babasına diyorlar

Kaza geçirenler olmuş şok oldum geçmiş olsun herkese trafikte dikkat edelim hepimiz aman Allah korusun

Herkese çok teşekkür ediyorum sevgili odun kocam şu an için unutmuş numarası yapıyor gıcık etti beni

Bu arada Exor un park yatağı harika kardeşimin beşiğini kullanmayacak olsam ben de ciddi ciddi düşünürdüm kahverengisi çoook güzel güle güle kullanın inşallah.

bir daha hamile neyin kalırsam anamın yanına gitcem 9 ay sonra doguma evime gelcem heeee
bu ne yaaa ramazan ayına geldik diye tv de yemek reklamları veriyolar hele o sütaşın reklamı öldüm öldüm bittim
ben yapınca yiyesim gelmiyo yaptıracak kimsemde yokkkk tıkınmak tıkınmak yine tıkınmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…