aminn canımmm herkesi korusunnnselam kızlar biz geldik.herkese iyi haftalar olsun inş.
bugün topiğimiz pek sakin gibi.pazartesi sendromu çökmüş sanırım.
minietek,deniz çok çok geçmiş olsun RABBİM kazadan beladan hepimizi korusun.
bizde dün piknikteydik annemlerle sapanca gölünün kenarında pazar gününü geçirdik.
ben yazdım sanıyodum ama yazmamışım yaa
kaza geçiren minietek ve deniz çok geçmiş olsun allahım korumuş sizleri öyle öküzlere ehliyet verenlerde kabahatt
merhaba annişler ya şu park yatak olayına çözüm getirdiniz mi?hangisini aldınız yada alacaksınız.çok marka var.yakından bakınca hepsi iyi gibi.insan en iyisi olsun istiyor tabi.yardımlarınızı bekliyorum
Park Yataklar | XRPM001 BROWN / Park Yatak - Oyun Parkımerhaba annişler ya şu park yatak olayına çözüm getirdiniz mi?hangisini aldınız yada alacaksınız.çok marka var.yakından bakınca hepsi iyi gibi.insan en iyisi olsun istiyor tabi.yardımlarınızı bekliyorum
ayy onu hiç deme bana ,benim kaynanam 9. ayında tarlaya yürümüş ,bilmam kaç km . ve yaz sıcağı ,sancısı gelince dağlarda koştura koştura eve gelmiş ,kaynanası kapıyı kitmemişmiş ,onu aramış ,bulmuş ,kaynanası anahtarı vermi bi o ,bu gidip kendi kendine doğurmuş ,zaten 5 doğumunuda kendi kendine yapmış ,sürekli anlatıp durur şuram buram ağrıyo diyince de öyle şunu yapalım ,bunu yapalım falan koşturmaz biliyo tabi hatun ,geçer geçer diyoçamaşır attım makineye. serdim sonra eğilip kalktıkça karnım ağrıdı. gün geçtikçe hiçbişey yapamaz mı olcam nedir.eskiler olsa şimdi biz tarlaya gidiyoduk derler :)
Kızlar bana bişeler oluyo yardım edin..
Öğlen yemekten geldim masama oturdum. Bi 15dk sonra kalkmam gerekti, kalkınca garip bişi oldu.Böle sanki otururken o bölgenin altını kapatıyomuşum da kalkınca açılıyo aşağıya doğru baskı var gibi oldu. Ondan sonra da hep aynı şey oluyo. Kalkmaya teşebbüs edip totomu kaldırınca , aşağıya çekiliyo gibi..İlk başta tuvaletim var herhalde dedim ama gittim azcık bişi geldi.
Noluyo bana yaaa([/QUO
belki bebek hareketleridir.ama devam ederse bence doktorunu ara.Allah korusun nolur nolmaz.umarım doğaldır.
Eki Görüntüle 229838 kızlar ben exor baby nın park yatağını aldım çok beğendim tavsiye ederim bebeğimin beşiğide geldiEki Görüntüle 229839 buda 28 haftalık oğlum
ayy onu hiç deme bana ,benim kaynanam 9. ayında tarlaya yürümüş ,bilmam kaç km . ve yaz sıcağı ,sancısı gelince dağlarda koştura koştura eve gelmiş ,kaynanası kapıyı kitmemişmiş ,onu aramış ,bulmuş ,kaynanası anahtarı vermi bi o ,bu gidip kendi kendine doğurmuş ,zaten 5 doğumunuda kendi kendine yapmış ,sürekli anlatıp durur şuram buram ağrıyo diyince de öyle şunu yapalım ,bunu yapalım falan koşturmaz biliyo tabi hatun ,geçer geçer diyo
bu arad dün piknikte birazcık halay çektim ,erzincan havaları pek bi sakin oluyo ,, millet ay çocuğun düşer, ay ölü doğar hiç hayır konuşan yok ,bende tüm ciddiyetimle öyle söyleyeceğine maaşallah desene dedim hepsine ,sonra suratlarını eğip maşşalah dediler çok şükür ,sonra bi akraba okuyum sana nazar değimiştir dedi ,kız esne esne gözlerinden yaşlar aktı resmen ,ne hain milletimiz var yaa,insan ne güzel hamile haliyle bukadar hareketli maşşallah falan der yaaa
ahandabende az önce tam bunu istediğimi yazmıştım ,güle güle kullan canım ,böyle müziği titreşimi falan iyimi,içi dışı malzemesi falan ,bide tabi nekadara aldın ???Eki Görüntüle 229838 kızlar ben exor baby nın park yatağını aldım çok beğendim tavsiye ederim bebeğimin beşiğide geldiEki Görüntüle 229839 buda 28 haftalık oğlum
onu bana kayınvalidem demiyo da babaannem pek anlatır hele bi beni görsün. tarlada doğurmuş o da. diğerlerini de evde.ama o anlattıkça ben biz çürüğüz o zaman diyorum.neler neler. kayınvalidem de ben şöle böle diye hamilelik şikayetlerimi anlatınca aa bende öle benim de ağrıyo kramp giriyo benim de midem bulanıyo diye anlatmaya başlar hemen.sinir olurum yahu ben hamileyim sana noluyo.bigün dayanamadım dedim ben hamileyim ama dedim 19: hala da aynı ama değişmezzz
Eki Görüntüle 229838 kızlar ben exor baby nın park yatağını aldım çok beğendim tavsiye ederim bebeğimin beşiğide geldiEki Görüntüle 229839 buda 28 haftalık oğlum
KORKMA CANIM BEN EŞİMİN YANINA GİTTİĞİM ZAMAN SANDALYEDE OTURUYODUM AYAGA KALKINCA SANKİ BEBİKİM RAHMİME DOGRU GELDİ DEDİM DOGURUCAM GALİBA O AYAKLARIN ÇOK AŞAGIDA KALINCA OLUYOR BOŞ VAKİT BULDUNMU AYAKLARINI YUKARI DOGRU DİKKızlar bana bişeler oluyo yardım edin..
Öğlen yemekten geldim masama oturdum. Bi 15dk sonra kalkmam gerekti, kalkınca garip bişi oldu.Böle sanki otururken o bölgenin altını kapatıyomuşum da kalkınca açılıyo aşağıya doğru baskı var gibi oldu. Ondan sonra da hep aynı şey oluyo. Kalkmaya teşebbüs edip totomu kaldırınca , aşağıya çekiliyo gibi..İlk başta tuvaletim var herhalde dedim ama gittim azcık bişi geldi.
Noluyo bana yaaa(
yatağın kumaşın kalitesi çok iyi üç kademeli sonra cibinlği var müzikli ışıklı titreşimli bide sallanabiliyor..kumaşı özellikle çok iyi fiyatı 200 tlye aldım rengide hoş basit durmuyor yani..park yatak alıcaklar kesinlikle bunu tavsiye ederimahandabende az önce tam bunu istediğimi yazmıştım ,güle güle kullan canım ,böyle müziği titreşimi falan iyimi,içi dışı malzemesi falan ,bide tabi nekadara aldın ???
maşşallah bebikineee
Canım geçmiş olsun yaaa. Hayırdır inşallah herkese neler oluyor? Millet şimdiden böyleyse Ramazanda nasıl olacak Allah bilir.:18: Millet oruç kafayla daha bi sinirli ve salak olur.
Aman dikkat edelim, duamızı okumadan kontağı bilem çalıştırmayalım en iyisi
geçmiş olsun sizede canım yaa bu nedir topik üzerinde dolanan kara bulutu dağıtalımm
bu insanlardan korusun allah ım bizi nereye yetişcekler maem acemısın sağdan yavaş yavaş git canavarlar yaaa allah korusun hepimizi canım
selam kızlar biz geldik.herkese iyi haftalar olsun inş.
bugün topiğimiz pek sakin gibi.pazartesi sendromu çökmüş sanırım.
minietek,deniz çok çok geçmiş olsun RABBİM kazadan beladan hepimizi korusun.
bizde dün piknikteydik annemlerle sapanca gölünün kenarında pazar gününü geçirdik.
ben yazdım sanıyodum ama yazmamışım yaa
kaza geçiren minietek ve deniz çok geçmiş olsun allahım korumuş sizleri öyle öküzlere ehliyet verenlerde kabahatt
canım aynı soru işareti bendede var hala karar veremedim.:44:
sağlıkla kullanın inşallah.biz de park yatak alcaz ve sizinki çook güzel.ben de haftaya ptesi gitcem ramazanın ilk günü doktora.çok merak ediyorum.nasıl oldu diye.bebeğine de maşallah 40bin kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?