şeyma park yatağını nereden aldın canım bende gidip bir yakından incelemek istiyorum.hayırlı olsun bebişin içinde mışıl mışılm uyusun inş.
kızlar ben sağlık ocağına gidiyorum hem bugün çağırmışlardı hemde eşime ilaç yazdırıcam.gelirim yine
bu hafta çokgüzel bir hafta olcak sanırım benim için.
1=oğlumu göreceğim çarşamba günü
2=perşembe günüde kaynanamlar umreye gidiyolar 1 aydan fazla yoklar yuppiiiiii rahatım yani.
başka güzelliklerde olur inş.....
Park Yataklar.|.XRPM001 BROWN / Park Yatak - Oyun Parkı
canım ben bunu çok beğendim ,havuzlu handada varmış bi yerlerde ,ama tabi hanzadenin fikrinide alcam benalan başka arkadaşlar varmı bundan ,fiyatı falan neki acaba ,bide bunlara yatakta alınıyo dimiii?? amaaan öf gene sabahki duamı etcem keşke şurada benimde anacığım olaydı ,azcık yardım edeydi
Kızlar bana bişeler oluyo yardım edin..
Öğlen yemekten geldim masama oturdum. Bi 15dk sonra kalkmam gerekti, kalkınca garip bişi oldu.Böle sanki otururken o bölgenin altını kapatıyomuşum da kalkınca açılıyo aşağıya doğru baskı var gibi oldu. Ondan sonra da hep aynı şey oluyo. Kalkmaya teşebbüs edip totomu kaldırınca , aşağıya çekiliyo gibi..İlk başta tuvaletim var herhalde dedim ama gittim azcık bişi geldi.
Noluyo bana yaaa(
ben de bidaha hamile kalırsam kışı beklicem yani özellikle son aylar kışa gelsin diye uğraşcam yanıyorum eriyorum hiçbişey yapmak gelmiyo içimden ama yapcak şeyler de bitmiyo daha yemek yapılcak mesela:26:
kızlar bübchenin setini kaça aldınız? neler var içinde ? ben sebamedle ikisi arasında gidip geliyorum.
canım bi de dönencenin fiyatı nedir acaba?
domatesli_pilav bebişin sağlıkla kullansın cicilerini hepsi çok şeker bayıldım valla, bu arada dönenceyi ve göğüs pompasını kaça aldın ben de araştırıyorum havuzluhana gitcez alışveriş için fikir olsun...
HERKESE GÜNAYDDINNN GÜZEL ANNELERR VE BEBİŞLERİİİ
CANIM HEPSİNE BAYILDIM ÇOK GÜZEL SEÇİMLER YAPMIŞSINIZ
1 KULAKTAN ATES ÖLÇERİ VE DÖNENCEYI KAÇA ALDINN BİR DE O 3 LÜ UNI YENIDOĞAN KAÇ ALDIN
HEPSİNİ GÜLE GÜLE KULLANSIN BEBİŞİNNN
benimkide dün eşim demişti karıma kapri alcaz nerden alalım diye falan konu açmıştı kayınvalidem 50 tl verdi 50 tl de kayınpederime söyledi ver diye o da verdi gittim kendime lcw krem rengi şort aldımm o kadar rahatki şuanda giydim bilekarnı falan süper rahat üzerimde yok gibi sanki 2 tan e de tshort aldımm onlarda çok güzel kızımada seneye yaza gıyebılmesı ıcın 2 tane elbise aldım seneye malum yaz başı pahalı olur dedim aldım 2 tanecik onlarda çok güzeller kocişede ıkı tane tsort aldım
kipa nın bebek reyonuna da gittim ama mother care de aklımda kalan modeller değildi ama poşetleri falan aynıydı ordanda 6-9 aylık 3lü bady aldık görümcemle birde fular görünümlü önlük aldık çokk tatlı duruyoo
KAZA !!
ama kipa ya giderken kaza yaptık arabayı görümcem kullanıyordu önümüzdeki arabanın önundekı aniden durdu bizim önümüzdekide durdu bizde durduk ama arkamızdaki farkında değildi galiba geldi çarptı sarsıldık bşir öne bir arkadaya bende kemer de takılıydı ufak çaplı bir şok yaşadım sonra arkadan çarpan geldi hemen iyimisiniz hanımlar falan görümcem dedı hamile var adam beni indirdi arabadan ama ayakta durduğumunda farkında değilim tam sarhoş gibi oldum görümcemde indi araban bende birşey yok hissetmiyorum bir şey neyse herkes ısrar ediyo gölgeye ge
çin oturun benim koltuğa bir baktım kan hii birşeyler oluyo ve ben hissetmiyorum falan görümceme söyledim hemen ben başladım ağlamayakan var burdan benden kan geldi napcam ben bebeğim falan görümcem heryerime bakıyo yok kan yok hiçbiryerımde eğildım arabanın içine millet umrumda değil artık bebeğime birşey oldu kan geliyo ama hiçbiryerimde kan yok görümcem oramı buramı inceliyo yok onu inceledik yok çıldırcam bana sölemıyo diyorum herhalde sonrada bi baktık görümcemin dizi kanıyo oysaki kaputu açmak için benim koltuğa dizini koymuş farkında değiliz dizi kanıyormuş minicik bir yer nasıl kanamışş neyseki bütün korkularım geçti bu kez kocalara ulaşamıyoruz balığa gittiler tlf ları açmıyolar kayınpederim geldi hemen tutanak falan tutuldu biz sonra avmlere tabi:))
kocalarada kızdık ölsek haberiniz olmucak diye şükür birşey yok iyiyizz hala anne ve kızı :))
biz de evlenmeden önce ve ilk evlendiğimizde problemler yaşadık ama şükür sonradan düzeldi herşeyy
Eki Görüntüle 229838 kızlar ben exor baby nın park yatağını aldım çok beğendim tavsiye ederim bebeğimin beşiğide geldiEki Görüntüle 229839 buda 28 haftalık oğlum
off off aynen yemek yapmak istemiyorum hatta eşimi arayıp tok gel dedim
çokta acıkırsak dışardan söylerizama hergün hergün olmaz buna bi çare gerek
aynen bi çare gerek ama çare yok gibi çünki hergün olan bişey zaten haftada 2-3 gün dışarda yada annelerde yiyoruz ee geri kalan günlerrde bana kalıyo.sıcakta hiç çekilmiyoo:18:
Teşekkür ederim rumuzcum. Başına güneş geçti herhalde milletin beyni sulandı canım yaa sorma. Yaşadığımız yer (keçiören) öyle kalabalık ki, her gün o trafikte ve o kadar cahil ve saygısız insanın arasında yaşamda ölüm kalım mücadelesi veriyoruz, yemin ederim öyle. En sağdan, hızla, kavşakta iki şeridi de aşıp en sola geçiyor adam yaa olacak şey mi!! nefret ediyorum bu insanlardan nefffret. hayır geberip gidecek, umurumda değil, ne hali varsa görsün. zaten bu kafayla çok yaşamaz, ama bize, bizim canımıza-malımıza kast etmeye ne hakkı var.
Bi de bu bizim duasız evden adım atmayan halimiz, düşün yani. bi an önce taşınmak istiyorum ben bu semtten. nefret ettim ordan da, insanlarından da.
Teşekkür ederim Miranda'cım evet sorma. kapkara hem de, işin kötü tarafı hatalı olsam, olsak, bizden kaynaklansa neyse. hatanı bilirsin, başına gelene razı olursun. ama göz göre göre kazayı çağıran biri tarafından zarar görmek kabul edemeyeceğim bir şey. off yine çok kızdım.
Amin canım. yok acemiliğinden değil, sorsan her şeyi bal gibi biliyor ordan öyle dönülmeyeceğini. aynısını başkası yapsa indirip dövecek bir tip. bildiğin öküzlükten, başka bi açıklaması yok yani.
Teşekkürler canomcum. kasaplık için ehliyet vermişler canım bunlara. Allah korusun hepimizi.
nejlacım, filiz_fidan, zeytinlimon...
Kraft 504 almaya karar verdik biz.
Kraft Kraft 504 Fonksiyonlu Oyun Parkı 70*110 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
..../....
Zehracımmm tebrik ederim canım mutlu yıllar.
Ben tebrik etmişmiydim seni canım? Mutlu seneler.. Nice senelereee.Kaza geçirenler olmuş şok oldum geçmiş olsun herkese trafikte dikkat edelim hepimiz aman Allah korusun
Herkese çok teşekkür ediyorum sevgili odun kocam şu an için unutmuş numarası yapıyor gıcık etti beni
Bu arada Exor un park yatağı harika kardeşimin beşiğini kullanmayacak olsam ben de ciddi ciddi düşünürdüm kahverengisi çoook güzel güle güle kullanın inşallah.
ayyy kızzz ben yakınmalıyım asılll haftanın 3 günü annelere gidiyonuz bizde o da yokadam işyerinde yemekten bayılacak artık ben desen yemiyor gibiyim özel yemek yapmıyorum aperatif yiyorum ama artık canım istiyor olsada yesem diye annem diyor yap ye kolay sankim yapınca karşımda yiyeni izliyorum yediğim 2 çatal kendimi bu kadar aci hissettiğimi hatırlamıyorum eskiden canım ne çekse yapar tıkınırdım ama şimdi yok nerdeeeeeeeee son 3 ay aşırı yeme istegi kilo alımı çok olurmuş ama biz vericez galiba canımın çektiklerini yapamıyorum avucumu yalamaktan dilim aşındı
yaparken iştahınım kapanıyor,niye yiyemiyorsun canom. o zaman akşamları eşine yaptırsan,elinden gelirmi eşinin yemek yapmak. ona tarif et en iyisi o yapsın. sende rahatlıkla ye canım
temizliğe biraz ara verdim ,canım böyle soğuk soğuk bişeyler yemek içmek istiyo ,akşama ne yapsam bilmiyorum kafam çok karışık ,temizlik nezaman biterki acabaaa?? neyse en iyisi bi kaç resim ekliyim benEki Görüntüle 229913 Eki Görüntüle 229914 Eki Görüntüle 229915 Eki Görüntüle 229916
denizcim çok geçmiş olsun yeni farkettim.
Kaza geçirenler olmuş şok oldum geçmiş olsun herkese trafikte dikkat edelim hepimiz aman Allah korusun
Mini etek ve deniz çok geçmiş olsun kızlar, bende tırsıyorum artık iyice neyse ki ramazan itibariyle eşimle gidip gelicem artık...
wuuuuu Deniiiiiz? Sinirlenme canımcım. valla burda tırstım ben yahu:18: Şimdi senin gibi pamuk şekeri kıvamında bi arkadaştan böyle sinir görünce insanböyle kalıyoo. Adamı naptın merak ettim bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?