2011 Ekim Anneleri

şeyma park yatağını nereden aldın canım bende gidip bir yakından incelemek istiyorum.hayırlı olsun bebişin içinde mışıl mışılm uyusun inş.

kızlar ben sağlık ocağına gidiyorum hem bugün çağırmışlardı hemde eşime ilaç yazdırıcam.gelirim yine

ben de bidaha hamile kalırsam kışı beklicem yani özellikle son aylar kışa gelsin diye uğraşcam yanıyorum eriyorum hiçbişey yapmak gelmiyo içimden ama yapcak şeyler de bitmiyo daha yemek yapılcak mesela :26:

ben izmitten aldım mağazadan ama istanbulda nerde var bilmiyorum markası exor baby belki bulursun...

Çifte bayram gerçekten rahat rahat yayıl 1 ay boyunca keyfine bak :)

Sanse bende exor bebe alıcam inşallah yatağını şimdilik aklıma yatan tek o oldu :)

Canım korkma, kabız isen bir kaç gündür wc ye çıkmadıysan gazın varsada olur böyle... Doktorunu arayıp sor bi yinede o daha iyi bilir..

off off aynen yemek yapmak istemiyorum hatta eşimi arayıp tok gel dedim
çokta acıkırsak dışardan söyleriz ama hergün hergün olmaz buna bi çare gerek

biz geldik güzel anneler ve tatlı bebişler, herkese teşekkür ederiz ciclerimizi beğendikleri için. bu çiçekler sizlereeeee

kızlar bübchenin setini kaça aldınız? neler var içinde ? ben sebamedle ikisi arasında gidip geliyorum.

canım bi de dönencenin fiyatı nedir acaba?

filizcim bübchen seti 60 tl'ye aldım havuzlu han'dan. e- bebek ve joker'de 75'e satılıyor. içinde şampuan, pişik önleyici krem, sütü, banyo köpüğü, yağı ve misfirlikta falan altını değiştirirken kullanmak için alt açma bezi var. çantasız alsan da aynı fiyata geliyor. tamamen bitkisel olduğu için bübchen tercih ettik. dün çantanın içine bşeyler koydum kapasitesini anlamak için. baya eşya alıyor. döneceyi e- bebek'ten 139 tl'ye aldım.

saol canım. göğüs pompasını kayınvalidem hediye aldı, izmir'den yolladı o yüzden fiyatını bilmiyorum. dönenceyi e- bebek'ten 139 tl'ye aldım. dün dayanamık eşimle açtık, kurduk. bayıldım valla...

minietek'cim çok geçmiş olsun...

dönece 139 tl, 12'li yeni doğan ıslak mendilleri e- bebek'te kampanyalıydı 42 tl'ye aldım. kulaktan ateş ölçer de kayınpederin hediyesi. doktor ya onlara ucuz gidiyo böyle şeyler. o yüzden fiyatını bilmiyorum.

Eki Görüntüle 229838 kızlar ben exor baby nın park yatağını aldım çok beğendim tavsiye ederim bebeğimin beşiğide geldiEki Görüntüle 229839 buda 28 haftalık oğlum

maşallah şeyma bebişine çok tatlııııııııı

Son düzenleme:
off off aynen yemek yapmak istemiyorum hatta eşimi arayıp tok gel dedim
çokta acıkırsak dışardan söyleriz ama hergün hergün olmaz buna bi çare gerek

aynen bi çare gerek ama çare yok gibi çünki hergün olan bişey zaten haftada 2-3 gün dışarda yada annelerde yiyoruz ee geri kalan günlerrde bana kalıyo.sıcakta hiç çekilmiyoo:18:

bu arada arkadaşlar öğlen metrocity e gittim mothercare de birçok ürün %50 indirimli hala. ben banyo süngeri ve alt açma aldım. alt açma minderleri çok uygun 15 tlye geldi.

ayrıca orada idexe diye bir bebek mağazası var yazlık ürünler %50 , baharlık ürünler de ise %70 indirim var. 32 tl lik kot pantolonlar,bahcıvanlar 9,75 ben aldım valla. çok şık. başka yerde mağazası varmı bilmiyorum. yakınsanız metrocity e bir bakın derim.

Mini etek ve deniz çok geçmiş olsun kızlar, bende tırsıyorum artık iyice neyse ki ramazan itibariyle eşimle gidip gelicem artık...

Kopiş sen hayır diyorsun, sanki eşin evet demişsin gibi emrivaki yapıyor. Çok sinir bozucu gaz vermek istemem ama sanada yazık birazda o seni düşünsün... Ne bu böyle vıcık vıcık sürekli her dakika görüşmek... İnsanın özel kendine ait alanı kalmaz.. inşallah toparlar..

İrem ya valla ne diyeceğimi bilemedim içim kalktı eşinin nasıl anladığını düşündümde bi an... Allah yardımcın olsun. Artık anlasa bari hamile olduğunu

Kardelen canım vaktinde ve sağlıkla gelir inşallahi doktorunun dediği gibi dinlen kendini zorlama yorma bolca istirahat et emi.. Maşallah bu arada kilosuna :)

Son düzenleme:
aynen bi çare gerek ama çare yok gibi çünki hergün olan bişey zaten haftada 2-3 gün dışarda yada annelerde yiyoruz ee geri kalan günlerrde bana kalıyo.sıcakta hiç çekilmiyoo:18:

ayyy kızzz ben yakınmalıyım asılll haftanın 3 günü annelere gidiyonuz bizde o da yokadam işyerinde yemekten bayılacak artık ben desen yemiyor gibiyim özel yemek yapmıyorum aperatif yiyorum ama artık canım istiyor olsada yesem diye annem diyor yap ye kolay sankim yapınca karşımda yiyeni izliyorum yediğim 2 çatal kendimi bu kadar aci hissettiğimi hatırlamıyorum eskiden canım ne çekse yapar tıkınırdım ama şimdi yok nerdeeeeeeeee son 3 ay aşırı yeme istegi kilo alımı çok olurmuş ama biz vericez galiba canımın çektiklerini yapamıyorum avucumu yalamaktan dilim aşındı

wuuuuu Deniiiiiz? Sinirlenme canımcım. valla burda tırstım ben yahu:18: Şimdi senin gibi pamuk şekeri kıvamında bi arkadaştan böyle sinir görünce insan böyle kalıyoo. Adamı naptın merak ettim bu arada..

Ben tebrik etmişmiydim seni canım? Mutlu seneler.. Nice senelereee.

yaparken iştahınım kapanıyor,niye yiyemiyorsun canom. o zaman akşamları eşine yaptırsan,elinden gelirmi eşinin yemek yapmak. ona tarif et en iyisi o yapsın. sende rahatlıkla ye canım

yaparken iştahınım kapanıyor,niye yiyemiyorsun canom. o zaman akşamları eşine yaptırsan,elinden gelirmi eşinin yemek yapmak. ona tarif et en iyisi o yapsın. sende rahatlıkla ye canım

eşim ben yaparım diyor ama ben pek göze alamıyorum iki tencere yemek yapmaya kalksa 5 gün o mutfak temizlenmezbir kere çorba yapmıştı dayaparken kokusuylamı doyuyorum anlamıyorum arada yapıyorum ama eşim silip süpürüyo bende sanki banayemek vermemiş gibi onu izliyorum tabagım ilgimi çekmiyor

temizliğe biraz ara verdim ,canım böyle soğuk soğuk bişeyler yemek içmek istiyo ,akşama ne yapsam bilmiyorum kafam çok karışık ,temizlik nezaman biterki acabaaa?? neyse en iyisi bi kaç resim ekliyim ben

eneee dünyanın en tatlı şişkolarından biriiii çok tatlısınnnn ben seni gördümmü yawww :44::44:
yüzün tanıdık geldi bana cumartesi günü yenibosnaya gettinmi kızzz yada üzerindeki tşörtün aynısını giyen bir kadın gördüydüm
onunla karıştırmış olabilürümm

denizcim çok geçmiş olsun yeni farkettim.

Teşekkür ederim eyt'cim, şükür ucuz atlattık.

Kaza geçirenler olmuş şok oldum geçmiş olsun herkese trafikte dikkat edelim hepimiz aman Allah korusun

Teşekkürler zehracım. Neyse ki minietek de ben de iyiyiz, şükür. biz had safhada dikkat ediyoruz, buna rağmen adamlar tepemizde sürekli. Amin canım hepimizi Allah korusun.

Mini etek ve deniz çok geçmiş olsun kızlar, bende tırsıyorum artık iyice neyse ki ramazan itibariyle eşimle gidip gelicem artık...

Teşekkürler hanzade. Tırsmakta haklısın, en güzelini yaparsın vallahi yerinde bir karar.

Ahh rumuzum sorma. düşündükçe cinnet geçiriyorum ama gel gör ki orda nutkum tutuldu bi şey yapamadım. Haksız mıyım ama canım yaa, ne hakkı var buna. üç şeritli bir yol düşün, en sağdan hoooppp herkesin önüne kırıyor ve kavşaktan ennn soldaki şeride kayıyor uyanık. O arada çarptık işte ohh olsun tekrar. Düşünsene bana bile bunları dedirtiyorsa, gerçekten kızdırdı beni. çünkü onun bu yaptığı bilerek ve isteyerek adam öldürmeye tam teşebbüsten başka bi şey değil bana göre cinayet sebebi. hamile olmasam ve eşim yanımda olmasa onu orda paralardım ya neyse, dua etsin arabadan çıkamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…