2011 Ekim Anneleri

çok saol canııım:)) eminim şuan sende enaz benim kada şişko ve tatlısındır cumartesi biçok yer gezdik ama sanırım oralara gelmedik ,üstümdeki t-shirtten bi çok kişide vardır kesin biraz rahatsız olmuyorda değilim ama ,Allah tan şimdiye kadar kimseyle pişti olmadım amaann napıyım çok rahat buu

merhaba kızlar resimlere baktım çok tatlı çıkmışsınız maşalllah allah nazardan saklasın.doğum yaklaştıkça benim korkularım artıyor

sıcaktan bayılmak uzereyım..sinirlerim yıprandı..herkese yerlı yersız çatasım var.şu nişan bır an evvel olsaydıda evıme gıtseydım..kaynanamın bana bır yükü yok saolsun iş bıle yaptırmıyor ayaklarım cok şiş dıye ama ınsanın kendı evıne de cennet olsa benzemıyor baska yerler..sonucta totoşunu serip cıbıl cıbıl kendı evın gıbı seleserpe yatamıyosun :97:..yarın baska mısafırler gelıyormuş..offfffffff ve sonrakı gunler daha cok kısı sehır dısından kalmaya geleceklermıs..evım evım nasıl ozledım senı anlatamam..

bıde ustune ustük idrar yolu enfeksıyonum tekrarladı 4. kezzbıktım bu illetyusdan artık yaaa...ne zaman baska bır yerde tuvalete gırsem burnumdan gelıyor..gırmesem dayanamıyorum hamıle hamıle azcık olsa bıle sankı ınanılmaz ıdrara sıkısmıs gıbı hıssedıyor ınsan kendını..evımnde olsam hemen gıderdım ozele 5 dk da bı ılacla hallederdım..hastane buraya uzak yarın sabah erken vakıtte gıdıcez doktora..bekarken hıc boyle bır sorunum olmazdı..evlendım evlenelı burnumdan getırdı şu sistist..

neyse amannnn benım derdım de bbıtmez..bazen kızıyorum da kendıme nankorluk mu edıyorum acaba dıuye..cunku ben kaynanamdan ve aılemden cokkkkk ama cokkk uzaklarda yasıyorum..sonucta topu topu senede 1 defa evlerıne gelıp 10 15 gun kalıcam..nıye katlanamayım kı..ama olmuyor ıste rahat edemıyorum..goguslerımın arasından terler şıpır şıpır akarkn ben tam tesettur gezmek zorundayım evde kaynım ve kayınbabam oldugundan ..yok yemektı yok bulasıktı ne kadar oturabılırım kı benden ıs ıstemeselerde goze battıgımı hıssedıyorum bu seferde..her tarafı sıkıntı kısacaı..ayın 2 sıne esım ucak bıletı aldı..normalde otobus le gıdecektık ıstanbula ama ankaradan ızmıre geldıkten sonra 1 hafta ayaklarımın şişi ınmeyınce kıyamadı esım bıda 9 saatlık yol cekmemı..2 agustos ıstanbul 7 agustos dıyarbakır ve ordan da mardın...allahım evıme kavustur benı tezden ya rabbım ..:26:

merhaba kızlar resimlere baktım çok tatlı çıkmışsınız maşalllah allah nazardan saklasın.doğum yaklaştıkça benim korkularım artıyor

aynı korkuları bende yasar oldum ..elhamdulıllah hamılelıgımın bana bır ezıyetı olmadı bazı dönemler harıcınde kı o kadarı da normaldı..bazen esımle konusurken dıyorum kı kendımı hıc anne gıbı hıssetmıyorum yada karnımda gercekten bır bebek yok ta sankı bagırsak harekletlerı onlar dıyorum..bunu soyledıgımde bır cok ınsan kendılerının de hamılelıkte aynı seylerı hıssettıklerını soyluyor..dogdugundan kendını buna hazır bulacaksın dıyor..bılmıyorum korkuyorum da bır yandan sancım gelmeyecekte szeryan olmaya mecbur kalacakmısım gıbı gelıyor..oyl cok kı etrafımda bu sekılde dogum yapan ..100 hamısten nerdeyse 80 ı sezeryanla dogum yapınca artık normal dogum yapmak cok zormus gıbıme gelıyor..rabbaım hakkımızda en hayırlı olanı nasıp etsın ınsallah..kolaycacık dogumlar yapalşım dılerım allahtan ..

selam kızlar hepinize ilk son sayfaya baktım ve kaza haberlerini gördüm çok üzüldüm geçmiş olsun denizcim ve mini etekcim yaa şükür ki bi şeyiniz yok..
inşallah onun haricinde hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir kızlar..
ben tatilden geçen hafta geldim ama 1 haftadır öyle yoğunum ve sıcaklar o kadar rahatsız ediyo ki yine tatile ihtiyaç duydum Allahtan bugün iyiyim..biraz önce arkadaşım geldi benim için baby shower organize ediyomuş çok duygulandım böyle bi şeyi planlamasına..tabi aynı zamanda mutlu da oldum en azından ihtiyaç duyulan ve eksik olan bazı şeyler tamamlanmış olur böylece..

sen annenlerle aynı şehirde değilsin sanırım öle olunca kötü evet.ama genede yemelisin.zorla da olsa.sıcaklardan da insan iştahsızlaşabiliyo.sürekli su içiliyo sıcaktan anca.

ayyy ne güzel olmuş keşke bizede düzenleyen olsa

aynen.geçen gün bi tanıdığımla konuştum hamile o da güya ağustosun ortalarında normal doğum yapcaktı ama doktoru sezeryanla almaya karar vermiş.çocuk sıkılmış demiş içerde.daha 1 ay var derken.ben de panik oldum aramızda 2 ay var die biliyorum çünkü.şimdi hesaplar karıştı gerçi herkes aynı olcak diye bişey yok ama panikledim.ben normal doğumu çok istiyorum ama çok sezeryan var hakkten etrafta.nasip artık :97:

kızlar dun 2 3 bebek magazası gezdık bız.. aslından surdan baslayım gorumcemın ıhtıyacları varmıs onları almak ıcın cıktık gun bana yaradı..kocıs bana 2 elbıse aldı ..hemde ben demeden ıstemeden ..cok yakıstı benımde cok ıcıme sındı dedı.. sonra kızıma ılk kıyafetını halası aldı..hastane cıkısı da ondan geldı..bu arada bebek magazasında hamişin bırı elınde liste ürün bakıyor lısteyı karalıyor falan ..esıme ben burdan sızı anlattıgımda ınanmıyor du..kadını gorunce afalladı..kadın 2 tane buyuk suprmarket arabası gıbı sepet doldurmus gordugunu alıyor..şaştı kaldı..

bu arada da bnde park yatak almayı planladıgım ıcın onların fıyatlarını sorduk..ınanılmaz genıslıkte bır tane vardı..standart ölçülerde degıldı..135 lıraya dusmus kampanyadaymıs..bayıldım resmen ..enı cok genıstı..dıgerlerıde hemen hemen aynı fıyatlardaydı..bılemıyorum esım parasızlık yuzunden sımdılık kalsın doguma yakın (mardınde olmadıgından )dıyarbakır yada urfadanm alırız falan dedı ama kandırabılırsem hazır burdayken alıcam ..yükümüzde var baya ama olmadı kaynanamgıl kargoyla yollarlar bız eve donunce artık..

hoşgeldin canım.

bende yapmak istiyorum baby shower ama insanlar yanlış düşünür hediye için falan diye vazgeçiyorum. belki ramazandan sonra izne çıkmış olacağım o zaman yaparım Eylülde tam doğum öncesi. keşke banada yapan olsada böylece ben yorgunluğunu çekmesem

gerçi bir bakıma bu partiler iyi oluyor.hediyelerini bebek doğmadan alıyorsun, kalan eksikler var ise onlarıda sen tamamlıyorsun. bir bakıma bütçeyede destek . ama hazırlığında bir sürü masraf yapıyorsun oda ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…