sonra görüşürüz güzel anneler.. biraz iş var.. allah yardım etsin hepimize bu sıcaklarda.. :80:
eneee dünyanın en tatlı şişkolarından biriiii çok tatlısınnnnben seni gördümmü yawww :44::44:
yüzün tanıdık geldi bana cumartesi günü yenibosnaya gettinmi kızzz yada üzerindeki tşörtün aynısını giyen bir kadın gördüydüm
onunla karıştırmış olabilürümm
merhaba kızlar resimlere baktım çok tatlı çıkmışsınız maşalllah allah nazardan saklasın.doğum yaklaştıkça benim korkularım artıyor
ayyy kızzz ben yakınmalıyım asılll haftanın 3 günü annelere gidiyonuz bizde o da yokadam işyerinde yemekten bayılacak artık ben desen yemiyor gibiyim özel yemek yapmıyorum aperatif yiyorum ama artık canım istiyor olsada yesem diye annem diyor yap ye kolay sankim yapınca karşımda yiyeni izliyorum yediğim 2 çatal kendimi bu kadar aci hissettiğimi hatırlamıyorum eskiden canım ne çekse yapar tıkınırdım ama şimdi yok nerdeeeeeeeee son 3 ay aşırı yeme istegi kilo alımı çok olurmuş ama biz vericez galiba canımın çektiklerini yapamıyorum avucumu yalamaktan dilim aşındı
selam kızlar hepinize ilk son sayfaya baktım ve kaza haberlerini gördüm çok üzüldüm geçmiş olsun denizcim ve mini etekcim yaa şükür ki bi şeyiniz yok..
inşallah onun haricinde hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir kızlar..
ben tatilden geçen hafta geldim ama 1 haftadır öyle yoğunum ve sıcaklar o kadar rahatsız ediyo ki yine tatile ihtiyaç duydumAllahtan bugün iyiyim..biraz önce arkadaşım geldi benim için baby shower organize ediyomuş çok duygulandım böyle bi şeyi planlamasına..tabi aynı zamanda mutlu da oldum en azından ihtiyaç duyulan ve eksik olan bazı şeyler tamamlanmış olur böylece..
ben izmitten aldım mağazadan ama istanbulda nerde var bilmiyorum markası exor baby belki bulursun...
merhaba kızlar resimlere baktım çok tatlı çıkmışsınız maşalllah allah nazardan saklasın.doğum yaklaştıkça benim korkularım artıyor
selam kızlar hepinize ilk son sayfaya baktım ve kaza haberlerini gördüm çok üzüldüm geçmiş olsun denizcim ve mini etekcim yaa şükür ki bi şeyiniz yok..
inşallah onun haricinde hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir kızlar..
ben tatilden geçen hafta geldim ama 1 haftadır öyle yoğunum ve sıcaklar o kadar rahatsız ediyo ki yine tatile ihtiyaç duydumAllahtan bugün iyiyim..biraz önce arkadaşım geldi benim için baby shower organize ediyomuş çok duygulandım böyle bi şeyi planlamasına..tabi aynı zamanda mutlu da oldum en azından ihtiyaç duyulan ve eksik olan bazı şeyler tamamlanmış olur böylece..
canım bende izmitteyim ondan sordum sana hangi mağaza diye.
baby shower cahıllıgımı bagıslayında bu ne demek???
Baby Shower Partisi de ne? | Blogcu Anne
arkadaşlar burada açıklanıyor yabancı işi yanişimdi Türkiyede de yeni yeni moda oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?