2011 Ekim Anneleri

[QUOTE/]Canım korkma, kabız isen bir kaç gündür wc ye çıkmadıysan gazın varsada olur böyle... Doktorunu arayıp sor bi yinede o daha iyi bilir..[/QUOTE]

Evet sanırım dediğin gibi oldu..Çok gazım oluyo benim ya. Akşama doğru şişmeye başlıyorum.
Ama bugün tuvalete çıkamadığımdan öğlen başladı sanırsam. Bi garip oldum korktum.
Teşekkürler hepinizeee

öyle canım yayıla yayıla evimde oturucam inş.

canım izmitte çarşıya giderken kutay bebeden aldım oraya bir bak istersen

tam anlamadım canım ne tarafta kalıyor.izmitin çarşısını çok iyi bilirim ama bu bebe mağazasını bilmiyorum etrafında veya yakınlarında bildik bir yer varmı.

canım Allahın izniyle inşallah bi şey olmaz benim arkadaşımda da aynı durum vardı ve sürekli istirahat etti erken doğum falan da olmadı sen de biraz dikkat edersin tatlım inşallah yavrucuğunu tam zamanında kucağına alırsın..

ayyy ne güzel olmuş keşke bizede düzenleyen olsa
canım olur belki size de düzenleyen..hem daha çok erken bu arkadaşım da süpriz yapacakmış ama dayanamadı söyledi sadece nerde yapıcağımız süpriz şimdilik..
Baby Shower ne tam olarak hep duyuyorum ama ne olduğunu bilmiyorum
canım anne adayının yakın arkadaşlarından biri veya birkaçı doğuma kısa bir süre kala bi organizasyon planlıyo anne adayının bütün kız arkadaşlarını davet ediyo henüz alınmamış bebeğin ihtiyaçlarını liste yapıyo a dan z ye patikten bebek arabasına kadar listedeki herhangi bi şeyi herkes maddiyatına göre alıyo...o gün yenilip içiliyo keyifli bi gün geçiri yosun hem doğum öncesi stresi de atıyosun..yurtdışında çok yaygın ama türkiyede henüz oturmadı baby shower..bence çok faydalı çünkü herkes mutlaka bi hediye getiriyo en azından gereksiz hediyeler yerine işimize yarayan şeyler gelmiş oluyo..

güzel anneler çok mutluyum 100 lük yüklemem düşük çıktı çok şükür diabet değilmiş.. onun şerefine cicilerimizi paylaşayım dedim:)

Eklentiler

• $DSC00559.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $DSC00558.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $DSC00557.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $DSC00556.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 52
  • $DSC00555.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $DSC00554.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $DSC00553.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $DSC00552.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $DSC00551.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 42
slm kızlar ben hazıran annelerınden esraa hepınıze hayırlı dogumlar nasıp etsın allahım bır avazda kurtulun ınsallah :80:

Son düzenleme:
kızlar sağlık ocağına gidicem demiştim ya gittim bebişimin kalp atışlarını dinledim çok güzeldi.tansiyonumda normaldi.eşimin ilaçlarını aldım.
oradanda hazır dışarı çıkmışken kuaföre gittim kaşlarımı aldırdım ve sonra eve geldim.

hoşbulduk canımbende düşünüyodum kendi kendime ama türkiye de böyle şeyler yanlış düşünülür diye vazgeçmiştim..arkadaşım başkası planlamıyosa ben yapmayı çok istiyorum ve planladım bile diyince sevindim tabi..evde yapılmayacakmış galiba açık havada bi organizasyon olucak sanırım..

“Baby Shower Partisi” de ne? | Blogcu Anne

arkadaşlar burada açıklanıyor yabancı işi yani şimdi Türkiyede de yeni yeni moda oldu
doğru diyosun canım yeni yeni moda oldu çok da iyi olduaileyi doğum öncesi masraftan bayağı kurtarıyo...
ha ıyı cok cahıl dgılmısım o zaman..ama sevdım ben bıu ısı bırıde bana yapsa ne sevındırık olurdum hee..
valla canım inşallah birisi de senin için yapar..
evde yapıyorsan hem yorgunluk hem masraf ama yine de gelicek hediyelerden daha fazla masraf yapmadığın kesin canım bence..

slm kızlar ben hazıran annelerınden esraa hepınıze hayırlı dogumlar nasıp etsın allahım bır avazda kurtulun ınsallah :80:

Merhaba Herkese,
Forumda daha once kayinvalidemin bebegime ikinci el oyuncak ve giyisi satan dukkanlardan hediye almayi dusundugunu yazmistim. Bu konuda "siz olsaniz ne tepki verirdiniz" diye sormustum. Kayinvalidem ilk hediyelerini getirdi. İkinici el bir oyuncak kopek almis. Baska oyuncaklar da almis indirimden(cok cok ucuza aldigini soyledi). Ben de tesekkur ettim kabul ettim. Birsey diyemedim, cunku arami bozmak istemiyorum. Esim de birsey diyemedi (kimin kullandigi belli olmayan esya istemedigimi biliyor o da). İnsallah baska hediye gelmez bu sekilde ben de "ne desem? ne yapsam? " diye dusunmekten kurtulurum. of ooofff ne yapacagim ben

erzincanlımısın canım sen??

oooffffff oooooooooooffff nerelere vursam bu başı beeen:84: okuyamıyoruuummmmmmm 67 sayfa gitmiyoo gözlerimden yaşlar akıyo sızlamaya başladı mazeretim kabul edilmiştir artık demi bu kadar mızmızlıktan sonra
KAZA YAPAN ARKADAŞLAR BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH BİDAHASINI GÖSTERMESİN ALLAH KORUSUN HEPİMİZİ KAZA VE BELALARDAN TABİ BABACIKLARIMIZIDA ALLAH ONLARIN EKSİKLİĞİNİ GÖSTERMESİN OOOO TUBİYE BAKIN TAM DUYGUSALA BAĞLAMIŞIM NERDEN NERELERE GELEBİLDİM BÜYÜK Bİ BAŞARI DEMİ

ZUELEYHA ARKADAŞIM EŞİNLE,YAVRUNLA NİCE MUTLU SENLERE MERHABA DEMEN DİLEĞİYLE HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN
,

DEDİĞİM GİBİ GEÇ.MİŞİ TAM OKUYYAMADIM OKUDUKLARUIMDA SİLİNDİ HAFIZAMDAN ZATEN inşallah yaşanan bikaç talihsizlik dıoşında herşey yolundaduır herkesler çok iyidir

toruna ikinci el oyuncakmııı hayrola o oyuncak milyar değerindemiymişki ikinci el alıyooo aa ne ayıp sende yüz göz olmak istemiyosun hoş bende olsam anne istemiyorum diyemem ama kullanmamm hatta validenin ardından hemen çöpe yollarım sonuçta bu oyuncak çocuk ağzına sürücek çocuğumun sağlığındanda önemli değilya kaynanamın hatırı bu durumu alışkanlık haline getirirse sen bilirsin tabi ama uslupluca uyarabilirsin kırılmayacağı şekilde mesela az olsun temiz olsun ayağımı yorganıma göre uzatıp kendi zevkime göre alayım vs. gibisindne yada bigün valideye söle anne alış verişe çıkalım bütçemize uygun olan oyuncak elbise vs bişeyler alalım ikimiz beğenelim ne derisn filan de belki mesajı alabilir ne dersin
aaaaaaayyyyyy baaa bişi oliyyyyy ikinci elll miiii abe kayganaaaa oldumu şçimdi yaauuu

yani forumun kayınvalidesi hatta yılın seçebiliriz. bravo ya.neyse canım takma kafana, zihniyet meselesi oynatmazsın çocuğunu olur biter,,

çok sağolc anımmm

bende gidim bakım yolumun üstü :)9

çpk sağolc anımmm
çok tatlısın bana da tanıdık geldın sankı

şükür canımmm ya birşeyimiz yokk

süperr canım yaa benım içinde bırılerı ayarlsa keskeee

kızlar unnnado da ateş ölçer var braun indirmde 69 tl sizce nasıl? var mı aranızda braun alan?

bende almak istiyorummm karar veremedım

baska biri olsaydi neyse normaldir denirde yani kendi torunu yani eli bos gelse hic bir sey almazsa en iyisini yapardi vallah canim iki arada kalmissin isin cok zor ALLAH yardimcin olsun

kizlar bana yapildi o surpriz gorunce sok olmustum.yemege kadar eltilerim hazirlamisti sagolsunlar.ben isten geldim evde yabanci olarak bir terlik vardi diyorum bu kimin diye esime.oda bilmiyom belki biri gelmistir dedi.iceri bir girdim,odayi suslemisler mavi renkle hediyeler almislar,bir bagirdilar surpriz diye sok olmustum iki hafta oluyor yapali.cok sevimdim.guzelde seyler almislar.alt acma cantasi hosuma gitti mesela kizlar sizde alabilirsiniz ondan ikeadan almislar.cok pratik yolculuk yaparken carsiya giderken heryerde yani.canta seklinde icinde yastigina kadar var.atlet,hastane cikisi bir takim,onluk,odasina paspas,agiz silme bezi,sampuan,vucut yagi falan.ama surpriz herseye degerdi.hic birseyede dokundurmadilar sagolsunlar herseyi yedikten sonra toplayip gittiler.

merhaba nejla sen bayaga ondesin bizden maasallah.bende carsamba 30 haftalik olacagim ins.bebegin ne kadar geldi kilosu canim merak ettim.seninkide oglandi degilmi?bende korkuyorum gelisimi iyimi acaba diye bazi nedenlerden dolayi.ins iyidir benimkide 32.haftada kontrolum var bakalim ne olacak.

süpermişşşşş hepsini öp benim için.bende hep derdim en iyi eltiler benimkiler diye seninkiler de harikaymıss :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…