Çifte bayram gerçekten rahat rahat yayıl 1 ay boyunca keyfine bak :)
Sanse bende exor bebe alıcam inşallah yatağını şimdilik aklıma yatan tek o oldu :)
Canım korkma, kabız isen bir kaç gündür wc ye çıkmadıysan gazın varsada olur böyle... Doktorunu arayıp sor bi yinede o daha iyi bilir..
canım izmitte çarşıya giderken kutay bebeden aldım oraya bir bak istersen
canım Allahın izniyle inşallah bi şey olmaz benim arkadaşımda da aynı durum vardı ve sürekli istirahat etti erken doğum falan da olmadı sen de biraz dikkat edersin tatlım inşallah yavrucuğunu tam zamanında kucağına alırsın..geçmişi okudum geldim.bebişlere alınanlar çokk güzell.rabbim sağlıkla kullanmayı nasip eylesin..
benim rahimde ki açılmayı ultrasondan söyledi doktor.üstten aşağıya dogru bıraz açılma var dedi rahim yolunda.alttan bakmadı.evde dinlen dedi.yürüyüş,ev işleri felan yasak.daga önce de kanamam felan olmuştu.rabbim inşaallah 9 ayı doldurmayı nasip eder.sağlıkla doğar evlatlarımızz...
canım olur belki size de düzenleyen..hem daha çok erken bu arkadaşım da süpriz yapacakmış ama dayanamadı söyledi sadece nerde yapıcağımız süpriz şimdilik..ayyy ne güzel olmuş keşke bizede düzenleyen olsa
canım anne adayının yakın arkadaşlarından biri veya birkaçı doğuma kısa bir süre kala bi organizasyon planlıyo anne adayının bütün kız arkadaşlarını davet ediyo henüz alınmamış bebeğin ihtiyaçlarını liste yapıyo a dan z ye patikten bebek arabasına kadar listedeki herhangi bi şeyi herkes maddiyatına göre alıyo...o gün yenilip içiliyo keyifli bi gün geçiri yosun hem doğum öncesi stresi de atıyosun..yurtdışında çok yaygın ama türkiyede henüz oturmadı baby shower..bence çok faydalı çünkü herkes mutlaka bi hediye getiriyo en azından gereksiz hediyeler yerine işimize yarayan şeyler gelmiş oluyo..Baby Shower ne tam olarak hep duyuyorum ama ne olduğunu bilmiyorum
slm kızlar ben hazıran annelerınden esraa hepınıze hayırlı dogumlar nasıp etsın allahım bır avazda kurtulun ınsallah :80:
hoşbulduk canımhoşgeldin canım.
bende yapmak istiyorum baby shower ama insanlar yanlış düşünür hediye için falan diye vazgeçiyorum. belki ramazandan sonra izne çıkmış olacağım o zaman yaparım Eylülde tam doğum öncesi. keşke banada yapan olsada böylece ben yorgunluğunu çekmesem
doğru diyosun canım yeni yeni moda oldu çok da iyi oldu“Baby Shower Partisi” de ne? | Blogcu Anne
arkadaşlar burada açıklanıyor yabancı işi yanişimdi Türkiyede de yeni yeni moda oldu
valla canım inşallah birisi de senin için yapar..ha ıyı cok cahıl dgılmısım o zaman..ama sevdım ben bıu ısı bırıde bana yapsa ne sevındırık olurdum hee..
evde yapıyorsan hem yorgunluk hem masraf ama yine de gelicek hediyelerden daha fazla masraf yapmadığın kesin canım bence..gerçi bir bakıma bu partiler iyi oluyor.hediyelerini bebek doğmadan alıyorsun, kalan eksikler var ise onlarıda sen tamamlıyorsun. bir bakıma bütçeyede destek . ama hazırlığında bir sürü masraf yapıyorsun oda ayrı.
slm kızlar ben hazıran annelerınden esraa hepınıze hayırlı dogumlar nasıp etsın allahım bır avazda kurtulun ınsallah :80:
erzincanlımısın canım sen??ayy onu hiç deme bana ,benim kaynanam 9. ayında tarlaya yürümüş ,bilmam kaç km . ve yaz sıcağı ,sancısı gelince dağlarda koştura koştura eve gelmiş ,kaynanası kapıyı kitmemişmiş ,onu aramış ,bulmuş ,kaynanası anahtarı vermi bi o ,bu gidip kendi kendine doğurmuş ,zaten 5 doğumunuda kendi kendine yapmış ,sürekli anlatıp durur şuram buram ağrıyo diyince de öyle şunu yapalım ,bunu yapalım falan koşturmaz biliyo tabi hatun ,geçer geçer diyo
bu arad dün piknikte birazcık halay çektim ,erzincan havaları pek bi sakin oluyo ,, millet ay çocuğun düşer, ay ölü doğar hiç hayır konuşan yok ,bende tüm ciddiyetimle öyle söyleyeceğine maaşallah desene dedim hepsine ,sonra suratlarını eğip maşşalah dediler çok şükür ,sonra bi akraba okuyum sana nazar değimiştir dedi ,kız esne esne gözlerinden yaşlar aktı resmen ,ne hain milletimiz var yaa,insan ne güzel hamile haliyle bukadar hareketli maşşallah falan der yaaa
toruna ikinci el oyuncakmıııMerhaba Herkese,
Forumda daha once kayinvalidemin bebegime ikinci el oyuncak ve giyisi satan dukkanlardan hediye almayi dusundugunu yazmistim. Bu konuda "siz olsaniz ne tepki verirdiniz" diye sormustum. Kayinvalidem ilk hediyelerini getirdi. İkinici el bir oyuncak kopek almis. Baska oyuncaklar da almis indirimden(cok cok ucuza aldigini soyledi). Ben de tesekkur ettim kabul ettim. Birsey diyemedim, cunku arami bozmak istemiyorum. Esim de birsey diyemedi (kimin kullandigi belli olmayan esya istemedigimi biliyor o da). İnsallah baska hediye gelmez bu sekilde ben de "ne desem? ne yapsam? " diye dusunmekten kurtulurum. of ooofff ne yapacagim ben
Merhaba Herkese,
Forumda daha once kayinvalidemin bebegime ikinci el oyuncak ve giyisi satan dukkanlardan hediye almayi dusundugunu yazmistim. Bu konuda "siz olsaniz ne tepki verirdiniz" diye sormustum. Kayinvalidem ilk hediyelerini getirdi. İkinici el bir oyuncak kopek almis. Baska oyuncaklar da almis indirimden(cok cok ucuza aldigini soyledi). Ben de tesekkur ettim kabul ettim. Birsey diyemedim, cunku arami bozmak istemiyorum. Esim de birsey diyemedi (kimin kullandigi belli olmayan esya istemedigimi biliyor o da). İnsallah baska hediye gelmez bu sekilde ben de "ne desem? ne yapsam? " diye dusunmekten kurtulurum. of ooofff ne yapacagim ben
biz geldik güzel anneler ve tatlı bebişler, herkese teşekkür ederiz ciclerimizi beğendikleri için. bu çiçekler sizlereeeee
filizcim bübchen seti 60 tl'ye aldım havuzlu han'dan. e- bebek ve joker'de 75'e satılıyor. içinde şampuan, pişik önleyici krem, sütü, banyo köpüğü, yağı ve misfirlikta falan altını değiştirirken kullanmak için alt açma bezi var. çantasız alsan da aynı fiyata geliyor. tamamen bitkisel olduğu için bübchen tercih ettik. dün çantanın içine bşeyler koydum kapasitesini anlamak için. baya eşya alıyor. döneceyi e- bebek'ten 139 tl'ye aldım.
saol canım. göğüs pompasını kayınvalidem hediye aldı, izmir'den yolladı o yüzden fiyatını bilmiyorum. dönenceyi e- bebek'ten 139 tl'ye aldım. dün dayanamık eşimle açtık, kurduk. bayıldım valla...
minietek'cim çok geçmiş olsun...
dönece 139 tl, 12'li yeni doğan ıslak mendilleri e- bebek'te kampanyalıydı 42 tl'ye aldım. kulaktan ateş ölçer de kayınpederin hediyesi. doktor ya onlara ucuz gidiyo böyle şeyler. o yüzden fiyatını bilmiyorum.
maşallah şeyma bebişineçok tatlııııııııı
bu arada arkadaşlar öğlen metrocity e gittim mothercare de birçok ürün %50 indirimli hala. ben banyo süngeri ve alt açma aldım. alt açma minderleri çok uygun 15 tlye geldi.
ayrıca orada idexe diye bir bebek mağazası var yazlık ürünler %50 , baharlık ürünler de ise %70 indirim var. 32 tl lik kot pantolonlar,bahcıvanlar 9,75 ben aldım valla. çok şık. başka yerde mağazası varmı bilmiyorum. yakınsanız metrocity e bir bakın derim.
çpk sağolc anımmmMini etek ve deniz çok geçmiş olsun kızlar, bende tırsıyorum artık iyice neyse ki ramazan itibariyle eşimle gidip gelicem artık...
Kopiş sen hayır diyorsun, sanki eşin evet demişsin gibi emrivaki yapıyor. Çok sinir bozucu gaz vermek istemem ama sanada yazık birazda o seni düşünsün... Ne bu böyle vıcık vıcık sürekli her dakika görüşmek... İnsanın özel kendine ait alanı kalmaz.. inşallah toparlar..
İrem ya valla ne diyeceğimi bilemedim içim kalktıeşinin nasıl anladığını düşündümde bi an... Allah yardımcın olsun. Artık anlasa bari hamile olduğunu
Kardelen canım vaktinde ve sağlıkla gelir inşallahi doktorunun dediği gibi dinlen kendini zorlama yorma bolca istirahat et emi.. Maşallah bu arada kilosuna :)
çok tatlısın bana da tanıdık geldın sankıtemizliğe biraz ara verdim ,canım böyle soğuk soğuk bişeyler yemek içmek istiyo ,akşama ne yapsam bilmiyorum kafam çok karışık ,temizlik nezaman biterki acabaaa?? neyse en iyisi bi kaç resim ekliyim benEki Görüntüle 229913 Eki Görüntüle 229914 Eki Görüntüle 229915 Eki Görüntüle 229916
şükür canımmm ya birşeyimiz yokkselam kızlar hepinize ilk son sayfaya baktım ve kaza haberlerini gördüm çok üzüldüm geçmiş olsun denizcim ve mini etekcim yaa şükür ki bi şeyiniz yok..
inşallah onun haricinde hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir kızlar..
ben tatilden geçen hafta geldim ama 1 haftadır öyle yoğunum ve sıcaklar o kadar rahatsız ediyo ki yine tatile ihtiyaç duydumAllahtan bugün iyiyim..biraz önce arkadaşım geldi benim için baby shower organize ediyomuş çok duygulandım böyle bi şeyi planlamasına..tabi aynı zamanda mutlu da oldum en azından ihtiyaç duyulan ve eksik olan bazı şeyler tamamlanmış olur böylece..
kızlar unnnado da ateş ölçer var braun indirmde 69 tl sizce nasıl? var mı aranızda braun alan?
Merhaba Herkese,
hoşbulduk canımbende düşünüyodum kendi kendime ama türkiye de böyle şeyler yanlış düşünülür diye vazgeçmiştim..arkadaşım başkası planlamıyosa ben yapmayı çok istiyorum ve planladım bile diyince sevindim tabi..evde yapılmayacakmış galiba açık havada bi organizasyon olucak sanırım..
doğru diyosun canım yeni yeni moda oldu çok da iyi olduaileyi doğum öncesi masraftan bayağı kurtarıyo...
valla canım inşallah birisi de senin için yapar..
evde yapıyorsan hem yorgunluk hem masraf ama yine de gelicek hediyelerden daha fazla masraf yapmadığın kesin canım bence..
kizlar bana yapildi o surpriz gorunce sok olmustum.yemege kadar eltilerim hazirlamisti sagolsunlar.ben isten geldim evde yabanci olarak bir terlik vardi diyorum bu kimin diye esime.oda bilmiyom belki biri gelmistir dedi.iceri bir girdim,odayi suslemisler mavi renkle hediyeler almislar,bir bagirdilar surpriz diye sok olmustum iki hafta oluyor yapali.cok sevimdim.guzelde seyler almislar.alt acma cantasi hosuma gitti mesela kizlar sizde alabilirsiniz ondan ikeadan almislar.cok pratik yolculuk yaparken carsiya giderken heryerde yani.canta seklinde icinde yastigina kadar var.atlet,hastane cikisi bir takim,onluk,odasina paspas,agiz silme bezi,sampuan,vucut yagi falan.ama surpriz herseye degerdi.hic birseyede dokundurmadilar sagolsunlar herseyi yedikten sonra toplayip gittiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?