2011 Ekim Anneleri

süpermişşşşş hepsini öp benim için.bende hep derdim en iyi eltiler benimkiler diye seninkiler de harikaymıss :)

valla iyiler sagolsunlar.eltilerimle bir sorunum yok baci gibiyiz cok sukur.ailemin yoklugunu gostermiyorlar hic.ilk once eltimin kizina yapacaktik oda kismet olmadi.erken dogum yapti 28 haftalik.onun telasina dusuldu yapilmadi kismet banaymis.simdi siradaki eltimin gelini var turkiyeden gelsin cinsiyetini ogrensin bir ondan sonra.

merhaba gülşahcım.canım enson 27+3 te gitmiştim 1420 gr gelmiştioğlum.çarşamba günü tekrar gidicem bakalım ne kadar olmuş benim oğluşum yazarım.inş iyidir senin bebişinde canım kafanı takma o içeride keyfine bakıyodur sen iyi beslen yeter.

Kızlar memişlerimin arası pişik oldu her hangi bir şey kullanan varmı?
hanzade talk pudrası kullanabilirsin hiçbir zarraı yok hem terlemeyi engelliyor hemde pişik için ideal
slm kızlar ben hazıran annelerınden esraa hepınıze hayırlı dogumlar nasıp etsın allahım bır avazda kurtulun ınsallah :80:
amin canım sağol. Ne güzel sen bebeğini kucağına aldın, inşallah hepimize aynı mutluluk nasip olur :))
maşaallah çok güzel çıkmışınız :))
buarada şeymacım aldığın park ytak çok güzel görünüyordu güle güle kullan..
Deniz ve Minietek kaza atlatmışsınız i,kinizede çok geçmiş olsun. neyseki bir şey olmamış, umarım birdaha böyle bir şey yaşamazsınız kızlarr...

KIZLARRR SAAT 9 DA 5.2 BUYUKLUGUNDE DEPREM OLDU BEN TOTOMU SALLAYA SALLAYA DOMATES DOGRARKEN HEMİDE
SALONA Bİ GİTTİM EŞİM BANA BAKIYO SAKİN OL OTUR DİDİ BEN ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM Bİ BAKTIM AVİZEYE
FILDIR FILDIR SALLANIYO ÇOK KORKTUM AMA HİSSETMEDİM

güzel anneler çok mutluyum 100 lük yüklemem düşük çıktı çok şükür diabet değilmiş.. onun şerefine cicilerimizi paylaşayım dedim:)

çok güzellerr canımmm maşallahh ayrıca şeker çıkmadıgına çok sevindimmmmmm

Son düzenleme:

cok sükür o kadar öenmli ki benim için de onlar.hepsini co kseviyorum biz de bacı gibiyiz :) insan bu günlerde ekstra destek arıyor ne mutlu bize o zaman maşallah deyip dilimizi ısıralım :) suan yurtdısındasın sanırım hangi ülkedesiniz ?

iyi akşamlar kızlarrr
ben oğlum ve babam ççok iyiyiz çok şükür, bu sabah taburcu oldu babam tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için

şöyle hızlı bir giriş yapim topiğe oğlumuza son aldığımız cicileri ekliyeyim tabi bide kendimi

Not: mavi kareli alt açmayı iş arkdaşımın annesinin el emeği göz nuru saolsun
benim resmimide eşim bu akşam alışverişten sonra ben atm sırasında iken habersiz çekmiş
haydin iyi seyirler

Eklentiler

• $25072011(004).webp
    75,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $25072011(006).webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMAG0024.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $24072011.webp
    75 KB · Görüntüleme: 56
  • $24072011(001).webp
    98,6 KB · Görüntüleme: 57
  • $25072011.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $25072011(001).webp
    19 KB · Görüntüleme: 48
  • $25072011(002).webp
    10 KB · Görüntüleme: 52
  • $25072011(003).webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 55

babana çok sevindim canım çok çok geçmiş olsun tekrar
cicileriniz çok güzel valla sizler paylaştıkça bana az geliyor aldıklarım
elimde kalır diye çok bişi almıyorum güzel günlerde giysin rüzgar beyimizz
orada arkalarda tombik birini gördümmmmmmçok şikerrrr

Allah razı olsun canom
bende artık tekstil almıycam yeter bu kadar geliceklerde var artık bakım ürünleri ateş ölçer vs..tekstil dışında şeyleride almam lazım inşallah sağlıkla mutlulukla huzurla giydirmek nasip olur
nasıl parlamışım ama dimi

kopiş aşıyı oldumu acep yoksa aşıdan kaçtıda tüm polis teşkilatı onumu arıyo hala gelmemiş:90::90::90::90:

kızlar oğluşum poposunu dayadı sol yanıma yatıyo beyefendi rahat galiba o kadar parmakladım
kılı kıpırdamadı bugun pek hareket etmedi insan tedirgin oluyoooo

edam maaşallah sana,rüzgara ve babanada.
rüzgarın cicileride çok güzel iyi günlerde giyer inş.senin habersiz resimde iyi çıkmış göbüşün maaşaallahı var.

ayy çok sevindim canım yaa babanın çıkmasına geçmiş olsun tekrardan ...
bu gece kimsenin konuşacagı yok galibaaayın 5.den sonra bu beşiğin mavisini sipariş edicezzz
zgl iek Beik | | Bebefix.com
kız sen kendi kendine yetiyon valla ,bende girip seni okuyup okuyup çıkıyom napmış bizimki diye ..okadar yorgunumki ,bugün baya baya iş gördüm ,bazamın altını boşalttım ,güneşlendirdim ,yaztıkları boşaltıp içini dışını yıkadım ,mutfak dolaplarındaki kap kacak bir güzel yıkanıp 3 tur silinen dolaplara yerleştirildi ,çatalkaşık takımları yıkanıp tek tek silinerek yerlerine yerleştirildi ,yemek yapıldııı wuuu ben neymişim beee...yarında buz dolabıve çekmeceler var ,vede bazadan çıkarılan yorgan yastık yerleştirilecek vakit kalırsa kışlıklarımıda hurçlayıp düzenlemem gerek ...ee artık bu işleri bitirip bebek hazırlıklarına geçmem gerek
bu arada sen bitane beşik almamışmıydın bu ney için ,müsrüfmüsün kız sen yoksamm??? daha bitane almayanlar varr yaniii...

Son düzenleme:
kızlar 4 boyutlu ultrason çektirdiniz mi hiç.burada bi tıp merkezi 100-150 tl arası çekiyormuş.kendi doktoru bakıyormuş.bana çok fazla geldi

çok geçmiş olsun canım. Allah kaza beladan uzak tutsun inş.

nice yıllara canım. Allah bir ömrü birlikte geçirmeyi nasip etsin.
Bu arada aldıklarını koysana görelim. firimiz olur hem bizim de

iyi geceler kızlar.ben daha uyumadım ama çoğunuz uykuda sanırım.sakin bir gece.show tv de film var juno diye hamile bi kız var onu izliyorum.

canim gobek bagindaki damarlardan biri olmayinca kafama takiliyor iste.doktorlar ne kadar iyi dediysede aklim onda hep.en son 24.haftada gormustuk 670 gramdi.ins simdi iyidir.32.haftayi iple cekiyorum bakalim hayirlisi:26:.senin gobus fazla yok benim gibide onun icin sordum acaba bebegin kilosu nasil diye.ins saglikli aliriz hepimizde kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…