süpermişşşşş hepsini öp benim için.bende hep derdim en iyi eltiler benimkiler diye seninkiler de harikaymıss :)
erzincanlımısın canım sen??
merhaba nejla sen bayaga ondesin bizden maasallah.bende carsamba 30 haftalik olacagim ins.bebegin ne kadar geldi kilosu canim merak ettim.seninkide oglandi degilmi?bende korkuyorum gelisimi iyimi acaba diye bazi nedenlerden dolayi.ins iyidir benimkide 32.haftada kontrolum var bakalim ne olacak.
hanzade talk pudrası kullanabilirsin hiçbir zarraı yok hem terlemeyi engelliyor hemde pişik için idealKızlar memişlerimin arası pişik oldu her hangi bir şey kullanan varmı?
amin canım sağol. Ne güzel sen bebeğini kucağına aldın, inşallah hepimize aynı mutluluk nasip olur :))slm kızlar ben hazıran annelerınden esraa hepınıze hayırlı dogumlar nasıp etsın allahım bır avazda kurtulun ınsallah :80:
maşaallah çok güzel çıkmışınız :))temizliğe biraz ara verdim ,canım böyle soğuk soğuk bişeyler yemek içmek istiyo ,akşama ne yapsam bilmiyorum kafam çok karışık ,temizlik nezaman biterki acabaaa?? neyse en iyisi bi kaç resim ekliyim benEki Görüntüle 229913 Eki Görüntüle 229914 Eki Görüntüle 229915 Eki Görüntüle 229916
güzel anneler çok mutluyum 100 lük yüklemem düşük çıktı çok şükür diabet değilmiş.. onun şerefine cicilerimizi paylaşayım dedim:)
valla iyiler sagolsunlar.eltilerimle bir sorunum yok baci gibiyiz cok sukur.ailemin yoklugunu gostermiyorlar hic.ilk once eltimin kizina yapacaktik oda kismet olmadi.erken dogum yapti 28 haftalik.onun telasina dusuldu yapilmadi kismet banaymis.simdi siradaki eltimin gelini var turkiyeden gelsin cinsiyetini ogrensin bir ondan sonra.
canım ben malatyalıyımda,eşim erzincanlı
iyi akşamlar kızlarrr
ben oğlum ve babam ççok iyiyiz çok şükür, bu sabah taburcu oldu babam tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
şöyle hızlı bir giriş yapim topiğe oğlumuza son aldığımız cicileri ekliyeyim tabi bide kendimi
Not: mavi kareli alt açmayı iş arkdaşımın annesinin el emeği göz nuru saolsun
benim resmimide eşim bu akşam alışverişten sonra ben atm sırasında iken habersiz çekmiş
haydin iyi seyirler
babana çok sevindim canım çok çok geçmiş olsun tekrar
cicileriniz çok güzel valla sizler paylaştıkça bana az geliyor aldıklarım
elimde kalır diye çok bişi almıyorum güzel günlerde giysin rüzgar beyimizz
orada arkalarda tombik birini gördümmmmmmçok şikerrrr
iyi akşamlar kızlarrr
ben oğlum ve babam ççok iyiyiz çok şükür, bu sabah taburcu oldu babam tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
şöyle hızlı bir giriş yapim topiğe oğlumuza son aldığımız cicileri ekliyeyim tabi bide kendimi
benim resmimide eşim bu akşam alışverişten sonra ben atm sırasında iken habersiz çekmiş
haydin iyi seyirler
ayy çok sevindim canım yaa babanın çıkmasınaiyi akşamlar kızlarrr
haydin iyi seyirler
kız sen kendi kendine yetiyon valla ,bende girip seni okuyup okuyup çıkıyom napmış bizimki diye ..okadar yorgunumki ,bugün baya baya iş gördüm ,bazamın altını boşalttım ,güneşlendirdim ,yaztıkları boşaltıp içini dışını yıkadım ,mutfak dolaplarındaki kap kacak bir güzel yıkanıp 3 tur silinen dolaplara yerleştirildi ,çatalkaşık takımları yıkanıp tek tek silinerek yerlerine yerleştirildi ,yemek yapıldıııbu gece kimsenin konuşacagı yok galibaaayın 5.den sonra bu beşiğin mavisini sipariş edicezzz
zgl iek Beik | | Bebefix.com
HERKESE GÜNAYDDINNN GÜZEL ANNELERR VE BEBİŞLERİİİİİ
CANIM HEPSİNE BAYILDIM ÇOK GÜZEL SEÇİMLER YAPMIŞSINIZ
1 KULAKTAN ATES ÖLÇERİ VE DÖNENCEYI KAÇA ALDINN BİR DE O 3 LÜ UNI YENIDOĞAN KAÇ ALDIN
HEPSİNİ GÜLE GÜLE KULLANSIN BEBİŞİNNN
benimkide dün eşim demişti karıma kapri alcaz nerden alalım diye falan konu açmıştı kayınvalidem 50 tl verdi 50 tl de kayınpederime söyledi ver diye o da verdi gittim kendime lcw krem rengi şort aldımm o kadar rahatki şuanda giydim bilekarnı falan süper rahat üzerimde yok gibi sanki 2 tan e de tshort aldımm onlarda çok güzel kızımada seneye yaza gıyebılmesı ıcın 2 tane elbise aldım seneye malum yaz başı pahalı olur dedim aldım 2 tanecik onlarda çok güzeller kocişede ıkı tane tsort aldım
kipa nın bebek reyonuna da gittim ama mother care de aklımda kalan modeller değildi ama poşetleri falan aynıydı ordanda 6-9 aylık 3lü bady aldık görümcemle birde fular görünümlü önlük aldık çokk tatlı duruyoo
KAZA !!
ama kipa ya giderken kaza yaptık arabayı görümcem kullanıyordu önümüzdeki arabanın önundekı aniden durdu bizim önümüzdekide durdu bizde durduk ama arkamızdaki farkında değildi galiba geldi çarptı sarsıldık bşir öne bir arkadaya bende kemer de takılıydı ufak çaplı bir şok yaşadım sonra arkadan çarpan geldi hemen iyimisiniz hanımlar falan görümcem dedı hamile var adam beni indirdi arabadan ama ayakta durduğumunda farkında değilim tam sarhoş gibi oldum görümcemde indi araban bende birşey yok hissetmiyorum bir şey neyse herkes ısrar ediyo gölgeye ge
çin oturun benim koltuğa bir baktım kan hii birşeyler oluyo ve ben hissetmiyorum falan görümceme söyledim hemen ben başladım ağlamayakan var burdan benden kan geldi napcam ben bebeğim falan görümcem heryerime bakıyo yok kan yok hiçbiryerımde eğildım arabanın içine millet umrumda değil artık bebeğime birşey oldu kan geliyo ama hiçbiryerimde kan yok görümcem oramı buramı inceliyo yok onu inceledik yok çıldırcam bana sölemıyo diyorum herhalde sonrada bi baktık görümcemin dizi kanıyo oysaki kaputu açmak için benim koltuğa dizini koymuş farkında değiliz dizi kanıyormuş minicik bir yer nasıl kanamışş neyseki bütün korkularım geçti bu kez kocalara ulaşamıyoruz balığa gittiler tlf ları açmıyolar kayınpederim geldi hemen tutanak falan tutuldu biz sonra avmlere tabi:))
kocalarada kızdık ölsek haberiniz olmucak diye şükür birşey yok iyiyizz hala anne ve kızı :))
biz de evlenmeden önce ve ilk evlendiğimizde problemler yaşadık ama şükür sonradan düzeldi herşeyy
Günaydın;
Geçmişi okuyamadım çook yorgunum. O kadar yorgunum ki ayakta uyuyabilirim sanırım. Cumartesi Havuzlu Han turundan sonra cumartesi gecesini kayınvalidemin horultusu ve misafir bebeğin ağlaması yüzünden tamamen uykusuz geçirdim, Pazar'da misafirlere hizmet ve sıkıntıdan patlamayla geçince haftasonunu hiç yapmamış kadar yorgunum. Bunlar iyi hallerimizmiş bebek doğunca sanırım iyice uykulara hasret kalıcaz
Havuzlu Han'a gidenler ne kadar harcadınız siz orada ben 650 TL harcamışım ama daha da bazı şeyleri duruyor (Bebek arabası, mevlüt takımı, süsler bir kaç ıvır zıvır). Nasıl gitti o kadar onu da anlamadımNeyse sağ salim gelsin bebeğim ona feda olsun annesinin her şeyiiii
Bugün evlilik yıl dönümümüz işten çıkınca doğru Meydan'dan eşimin beğendiği saati almam lazım sonra da kuaföre uğramam lazım ve bu arada eve geç kalıp eşimi sinirlendirmemem lazım ne plan yaptı bugün için çook merak ediyoruuum
Öpüyoruzz herkesiii
merhaba gülşahcım.canım enson 27+3 te gitmiştim 1420 gr gelmiştioğlum.çarşamba günü tekrar gidicem bakalım ne kadar olmuş benim oğluşum yazarım.inş iyidir senin bebişinde canım kafanı takma o içeride keyfine bakıyodursen iyi beslen yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?