neden okadar uzun aralıklarla gidiyosun doktora?canim gobek bagindaki damarlardan biri olmayinca kafama takiliyor iste.doktorlar ne kadar iyi dediysede aklim onda hep.en son 24.haftada gormustuk 670 gramdi.ins simdi iyidir.32.haftayi iple cekiyorum bakalim hayirlisi:26:.senin gobus fazla yok benim gibide onun icin sordum acaba bebegin kilosu nasil diye.ins saglikli aliriz hepimizde kucagimiza
cok sükür o kadar öenmli ki benim için de onlar.hepsini co kseviyorum biz de bacı gibiyiz :) insan bu günlerde ekstra destek arıyor ne mutlu bize o zaman maşallah deyip dilimizi ısıralım :) suan yurtdısındasın sanırım hangi ülkedesiniz ?
neden okadar uzun aralıklarla gidiyosun doktora?
Biz ayda bir gidiyoruz sen yurt dışındasın ondanmı
inş bir problem olmaz hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.bu göbüş meselesi vücut yapısından kaynaklanıyor canım kafana takma.
benimkide 3 haftaya dustu simdi kontrolumde,ama burda goruntulu degil sadece kalp atislarini dinletip gonderiyorlar.sadece ilk hamiile kalinca kalp atislari icin 16 haftada kendi isteginle cinsiyetini ogrene biliyorsun,20 hafta birde son olarak 32.haftada gelisimi icin bakiyorlar..sinir oluyorum yani.problem oldugunu bile bile hastanede kontrolume gidemiyorum yani..iki kere dusuk yaptim mesela kontrol etmiyorlar nedeni ne diye olabilirmis.eger 3.kez dusuk yapsaydimkontrol altina alacakllardi.burasi boyle olabilirlerle yasiyoruz aslinda.
anladım canım yurt dışında olmak zor bende hamileliğimin 5 ayını türkmenistanda geçirdim çok zordu.
Sanırım türkiyemiz bu konularda bütün ülkelerden itinalı davranıyorlar.:72
inş problemsiz doğumunu yapar-sın-ız.
oy oyy maşallah kız neler yapmışın seeennn ben daha buz dolabımı silemedimayy çok sevindim canım yaa babanın çıkmasınageçmiş olsun tekrardan ...
kız sen kendi kendine yetiyon valla ,bende girip seni okuyup okuyup çıkıyom napmış bizimki diye ..okadar yorgunumki ,bugün baya baya iş gördüm ,bazamın altını boşalttım ,güneşlendirdim ,yaztıkları boşaltıp içini dışını yıkadım ,mutfak dolaplarındaki kap kacak bir güzel yıkanıp 3 tur silinen dolaplara yerleştirildi ,çatalkaşık takımları yıkanıp tek tek silinerek yerlerine yerleştirildi ,yemek yapıldıııwuuu ben neymişim beee...yarında buz dolabıve çekmeceler var ,vede bazadan çıkarılan yorgan yastık yerleştirilecek vakit kalırsa kışlıklarımıda hurçlayıp düzenlemem gerek ...ee artık bu işleri bitirip bebek hazırlıklarına geçmem gerek
bu arada sen bitane beşik almamışmıydın bu ney için ,müsrüfmüsün kız sen yoksamm???daha bitane almayanlar varr yaniii...
kızlar 4 boyutlu ultrason çektirdiniz mi hiç.burada bi tıp merkezi 100-150 tl arası çekiyormuş.kendi doktoru bakıyormuş.bana çok fazla geldi
iyi akşamlar kızlarrr
ben oğlum ve babam ççok iyiyiz çok şükür, bu sabah taburcu oldu babam tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
şöyle hızlı bir giriş yapim topiğe oğlumuza son aldığımız cicileri ekliyeyim tabi bide kendimi
Not: mavi kareli alt açmayı iş arkdaşımın annesinin el emeği göz nuru saolsun
benim resmimide eşim bu akşam alışverişten sonra ben atm sırasında iken habersiz çekmiş
haydin iyi seyirler
toruna ikinci el oyuncakmıııhayrola o oyuncak milyar değerindemiymişki ikinci el alıyooo aa ne ayıp sende yüz göz olmak istemiyosun hoş bende olsam anne istemiyorum diyemem ama kullanmamm hatta validenin ardından hemen çöpe yollarım sonuçta bu oyuncak çocuk ağzına sürücek çocuğumun sağlığındanda önemli değilya kaynanamın hatırı bu durumu alışkanlık haline getirirse sen bilirsin tabi ama uslupluca uyarabilirsin kırılmayacağı şekilde mesela az olsun temiz olsun ayağımı yorganıma göre uzatıp kendi zevkime göre alayım vs. gibisindne yada bigün valideye söle anne alış verişe çıkalım bütçemize uygun olan oyuncak elbise vs bişeyler alalım ikimiz beğenelim ne derisn filan de belki mesajı alabilir ne dersin
aaaaaaayyyyyy baaa bişi oliyyyyy ikinci elll miiiiabe kayganaaaa oldumu şçimdi yaauuu
iyi geceler kızlar.ben daha uyumadım ama çoğunuz uykuda sanırım.sakin bir gece.show tv de film var juno diye hamile bi kız var onu izliyorum.
alışverişe tam gaz devam....şimdide bebek arabasıi ,yatak ve şampuan a karara verme zamanı:))
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
niahayet amniyosentez sonucumuzzzzzzzzzzzzzzzz geldi temiz cıktı sonucumuz
kızım olucakmıs kramozom analizinde belli oldu
cok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim sonucumuz cokkkkkkkkkkkkk geç cıktı 40 günde ürememeiz geç olmusöldük ölüdük dirildik
allahma binlerce kere şükürler olsun
allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimizeeeeeeeeeeeeeeee
NİLAY OLUCAK KIZIMIN ADI ALLAH NASİP EDERSE
Günaydınnn;
Rüyamda kızım doğmuş 6-7 aylık olmuş, bir yere gezmeye gidiyoruz ama çok kokoş bir kızım var ona ruj sürüyorum çook komik bir rüyaydı ama görseniz nasıl içim aktı rüyamdaki bebeğe
Dün kardeşlerim de süpriz yaptılar pasta almışlar bize 2. yılımız için çook güzeldi
Eşim önce Sezen Aksu nun arşiv CD sini verdi hediye bunu aldım diye geçen istemiştim dee ben de çaktırmadım ama biraz basit gelmişti sonra daaa asıl hediyesini verdiiBenim hediyemi de çok beğendi çoook mutlu oldum onu öyle görünce Bizden haberler bu kadarr
Herkese güzel bir gün diliyorum, kendinizi yormayınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?