2011 Ekim Anneleri

neden okadar uzun aralıklarla gidiyosun doktora?
Biz ayda bir gidiyoruz sen yurt dışındasın ondanmı
inş bir problem olmaz hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.bu göbüş meselesi vücut yapısından kaynaklanıyor canım kafana takma.

evet canim valla dogru ailem turkiyede cok ozledim onlari.annem yanimda olsaydi keske diyorum herzaman daha farkli olurdu bana birsey yaptirmazdi.ama kismet iste cok sukur eltilerim aratmadilar.burda bizi boyle gorunce herkes sasiriyor aslinda elti eltiyi cekemez diyorlar.ama biz oyle degiliz.cunki kimsemiz yok en azindan benim yok onlarin yine kardesleri var.sagolsunlar ins boyle devam eder

benimkide 3 haftaya dustu simdi kontrolumde,ama burda goruntulu degil sadece kalp atislarini dinletip gonderiyorlar.sadece ilk hamiile kalinca kalp atislari icin 16 haftada kendi isteginle cinsiyetini ogrene biliyorsun,20 hafta birde son olarak 32.haftada gelisimi icin bakiyorlar..sinir oluyorum yani.problem oldugunu bile bile hastanede kontrolume gidemiyorum yani..iki kere dusuk yaptim mesela kontrol etmiyorlar nedeni ne diye olabilirmis.eger 3.kez dusuk yapsaydimkontrol altina alacakllardi.burasi boyle olabilirlerle yasiyoruz aslinda.

anladım canım yurt dışında olmak zor bende hamileliğimin 5 ayını türkmenistanda geçirdim çok zordu.
Sanırım türkiyemiz bu konularda bütün ülkelerden itinalı davranıyorlar.:72
inş problemsiz doğumunu yapar-sın-ız.

kesinlikle turkiye daha iyi.ben aslinda bagirsaklarimdan rahatsizdim burdakiler bulamadi sebebini.gecen sene turkiye caresini buldu sukur gecti ve o ilaclardan sonra tekrar hamile kaldim.benim 10 sene sonra iknci bebegim olacak kismet olursa.turkiyenin sayesinde.ayy cok ozledim seneyi iple cekiyorum.ins canim hepimiz saglikli dogum yapariz

günaydınlarrrrrrrr
gece rüyamda 7 aylık dogum yapmıştım ama normal ebe kadın bebegin yukarıda oldugunu ve biraz canımın yanacagını söyleyip elini rahmime soktu ve bebegi çıkarttı aman allahımmmm ne tatlı şeydi o öyleeeeeeeeeeetosuncuk yerim onu temiz yüzlü bir erkek bebikkkk annemler dogumhanenin kapısından resim çekmeye çalışıyolar bebek anneme aguuu yaptı çok güzeldi ama bacaklarımın agrısından dolayı uykum bölündü ve uyandımmmaman allahım rüyası bu kadar güzelse gerçegini düşünemiyorum ayrıca sabah uyandım ki sağ gösgümden gene bişiler gelmiş tşörtüm de 2-3 damla bişi vardı

oy oyy maşallah kız neler yapmışın seeennn ben daha buz dolabımı silemedim
beşik aldım canım ama yatak odama koydum eee ben zamanımın buyuk bır kısmını salonda geçirecegim için ve milletin yatak odama zırt pırt girmemeleri için alıcam bu portatif beşiği (yatakodama giren yatagıma oturuyo ve ben hiç hoşlanmam öyle şeylerdenn)sürekli yatak odasına git gel olmasın eee birde sezeryan olursam çok zor olur benim için git gel o yüzden
kızlar 4 boyutlu ultrason çektirdiniz mi hiç.burada bi tıp merkezi 100-150 tl arası çekiyormuş.kendi doktoru bakıyormuş.bana çok fazla geldi

ben çektirdim canım nisa hastanesinde 130 tl

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.

bebişinin cicileride çok güzel hepsini iyi günlerde ve güle güle giydir inşallah.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
niahayet amniyosentez sonucumuzzzzzzzzzzzzzzzz geldi temiz cıktı sonucumuz
kızım olucakmıs kramozom analizinde belli oldu
cok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim sonucumuz cokkkkkkkkkkkkk geç cıktı 40 günde ürememeiz geç olmusöldük ölüdük dirildik
allahma binlerce kere şükürler olsun
allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimizeeeeeeeeeeeeeeee
NİLAY OLUCAK KIZIMIN ADI ALLAH NASİP EDERSE

alışverişe tam gaz devam....şimdide bebek arabasıi ,yatak ve şampuan a karara verme zamanı:))

kzlar yanlış hatırlamıyorsam vom yurtdışında yaşıyor ve kayınvalidesi yabancı. dolayısı ile onlarda 2. el eşya kullanmak çok normal. hatta filimlerde görmüşsünüzdür belki kullandıkları eşyaları bahçelerinde dönem dönem satışa çıkartıyorlar. bize çok nahoş gelsede yabancılar için sorun yok. zaen kendiside anlatmıştı yemek olaylarını bulaşık yıkamalarını falan.

Günaydınnn;

Rüyamda kızım doğmuş 6-7 aylık olmuş, bir yere gezmeye gidiyoruz ama çok kokoş bir kızım var ona ruj sürüyorum çook komik bir rüyaydı ama görseniz nasıl içim aktı rüyamdaki bebeğe

Dün kardeşlerim de süpriz yaptılar pasta almışlar bize 2. yılımız için çook güzeldi

Eşim önce Sezen Aksu nun arşiv CD sini verdi hediye bunu aldım diye geçen istemiştim dee ben de çaktırmadım ama biraz basit gelmişti sonra daaa asıl hediyesini verdii Benim hediyemi de çok beğendi çoook mutlu oldum onu öyle görünce Bizden haberler bu kadarr

Herkese güzel bir gün diliyorum, kendinizi yormayınn

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar.ben daha uyumadım ama çoğunuz uykuda sanırım.sakin bir gece.show tv de film var juno diye hamile bi kız var onu izliyorum.

a filmin başını izledim uyuyakalmışım verdimi kız bebeğini anlaşma için evde buluşmuşlardı

alışverişe tam gaz devam....şimdide bebek arabasıi ,yatak ve şampuan a karara verme zamanı:))

bitmiyo hiç alışverişler yaa dime kızlarr ALLAH bebişlerimizin tüm ihtiyaçlarını güzelce yerine getirmeye yardım etsin

HERKESEE GÜNAYDDIINNNLARRRR BUGÜNNN KIZIMI GÖRÜCEMM KIZLAR ÇOK HEYECANLIYIM MUTLUYUMMMMMM :))

gözün aydın canım çok sevindim. bende yaptırmıştım amniyosentez, beklemenin nedemek olduğunu çok iyi biliyorum. gerçekten siz çok beklemişsiniz bize 3 hafta bile çok zor gelmişti.

hep beraber hayırlısı ve sıhhatle alalm yavrucaklarımızı kucağımıza inşallah.

nice yıllara inşallah Allah eşin ve kızınla birlikte mutlu sağlıklı yıllar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…