günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
niahayet amniyosentez sonucumuzzzzzzzzzzzzzzzz geldi temiz cıktı sonucumuz
kızım olucakmıs kramozom analizinde belli oldu
cok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim sonucumuz cokkkkkkkkkkkkk geç cıktı 40 günde ürememeiz geç olmusöldük ölüdük dirildik
allahma binlerce kere şükürler olsun
allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimizeeeeeeeeeeeeeeee
NİLAY OLUCAK KIZIMIN ADI ALLAH NASİP EDERSE
gözün aydın canım çok sevindim.bende yaptırmıştım amniyosentez, beklemenin nedemek olduğunu çok iyi biliyorum. gerçekten siz çok beklemişsiniz bize 3 hafta bile çok zor gelmişti.
hep beraber hayırlısı ve sıhhatle alalm yavrucaklarımızı kucağımıza inşallah.
ayyy gözümüz aydın bacım.....süper haber vallaa
alışverişe tam gaz devam....şimdide bebek arabasıi ,yatak ve şampuan a karara verme zamanı:))
günaydın güzel anneler ve onların minik kuzuları.sorunsuz sağlıklı bi gün diliyorum.
herkez ne güzel giysilerini almış ben daha hiç bir şey almadım.34.hafta da alcaz çok geç dimi.
a filmin başını izledim uyuyakalmışım verdimi kız bebeğini anlaşma için evde buluşmuşlardı
bitmiyo hiç alışverişler yaa dime kızlarr ALLAH bebişlerimizin tüm ihtiyaçlarını güzelce yerine getirmeye yardım etsin
HERKESEE GÜNAYDDIINNNLARRRR BUGÜNNN KIZIMI GÖRÜCEMM KIZLAR ÇOK HEYECANLIYIM MUTLUYUMMMMMM :))
canım ben bebek arabası olarak graco aldım. bebek bakım ürünlerini bübchen tercih ettim. yurtdışında çok tutulan bir ürünmüş. kullanan herkes memnun. yatağı ise daha almadım. çünkü yatak odasını alamadım daha. gerçi takımla veriyorlarmış ama eğer beğenmezsem işbir yatak alacağım. kullananlar çok memnun.
Herkese günayydıınn :87:
Piştim pişştim pişştiimm bu ne sıcak yaw
herkese günaydın
kızımın dayısı yatağını getirdi bizde bi heves kurduk geçtik karşısına izliyoruz şimdi havuzlu handaki cibinlikleri sevmemiştim ben cibinliğimiz ve dönencemiz eksik şimdi bakın bakalım beğenecekmisiniz pembiş pembiş
alt açma minderiyle yan yatırma yastığınıda ekledim
herkese günaydın
kızımın dayısı yatağını getirdi bizde bi heves kurduk geçtik karşısına izliyoruz şimdi havuzlu handaki cibinlikleri sevmemiştim ben cibinliğimiz ve dönencemiz eksik şimdi bakın bakalım beğenecekmisiniz pembiş pembiş
iyi akşamlar kızlarrr
ben oğlum ve babam ççok iyiyiz çok şükür, bu sabah taburcu oldu babam tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız içinrigeçtims
şöyle hızlı bir giriş yapim topiğe oğlumuza son aldığımız cicileri ekliyeyim tabi bide kendimi
Not: mavi kareli alt açmayı iş arkdaşımın annesinin el emeği göz nuru saolsun
benim resmimide eşim bu akşam alışverişten sonra ben atm sırasında iken habersiz çekmiş
haydin iyi seyirler
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
niahayet amniyosentez sonucumuzzzzzzzzzzzzzzzz geldi temiz cıktı sonucumuz
kızım olucakmıs kramozom analizinde belli oldu
cok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim sonucumuz cokkkkkkkkkkkkk geç cıktı 40 günde ürememeiz geç olmusöldük ölüdük dirildik
allahma binlerce kere şükürler olsun
allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimizeeeeeeeeeeeeeeee
NİLAY OLUCAK KIZIMIN ADI ALLAH NASİP EDERSE
günaydın güzel anneler ve onların minik kuzuları.sorunsuz sağlıklı bi gün diliyorum.
herkez ne güzel giysilerini almış ben daha hiç bir şey almadım.34.hafta da alcaz çok geç dimi.
dimi ya co ksıkcakdeniscim cok gecmiş oldun bu arada.bende kullanmamaya karar verdim artık bide ramazan da insanlar daha da sinirli oluyorlar genelde.hiç gerek yok Allah korumus verilmiş sadakanız varmıs.
Geçmiş olsun arkadaşlar. Marmara'da beklenen büyük depremin sinyali değildir umarım dün akşamki depremKendinize dikkat edin, Allah hepinizi, bütün milletimizi korusun.
süperrrmişşşşşşşşşherkese günaydın
Teşekkürler müjdecim. Allah korudu ucuz atlattık canım. En iyisini yaparsın, şehir eşkiyalarıyla dolu trafik. Aman diyim.
Ne güzel yaa sen evdesin. senin, sizin yerinizde olsam duştan çıkmaaamm. şuan çok istiyorum, buz dolu bir küvetin içinde cup cup yüzeyim. yüzgeçlerim çıkana kadar içinde kalayım.
İşe gelene kadar şıppır şıpır terledim, neyse ki yedek çamaşır getirmiştim, öğlen değiştiririm artık
çoookk güzel.mutlulukla büyütürsün kızını inşaallah ...............
İyi günlerde mışıl mışıl uyusun kızın içerisinde inşallah.
süperrrmişşşşşşşşş
aynenn kızlar avdeysenız duru suyun altına gırıp çıkmak bıle 1-2 saat ıdare ederdı herhalde
bende yedek tsort getırdım aslında yedek altta lazım klımayı doğru düzgün acamadıgımızdan arkam ve sırtım sırılsıklam oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?