2011 Ekim Anneleri

ayyy gözümüz aydın bacım.....süper haber vallaa

ayyy gözümüz aydın bacım.....süper haber vallaa

tesk ederim kızla rallah hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsinnnnnn

alışverişe tam gaz devam....şimdide bebek arabasıi ,yatak ve şampuan a karara verme zamanı:))

canım ben bebek arabası olarak graco aldım. bebek bakım ürünlerini bübchen tercih ettim. yurtdışında çok tutulan bir ürünmüş. kullanan herkes memnun. yatağı ise daha almadım. çünkü yatak odasını alamadım daha. gerçi takımla veriyorlarmış ama eğer beğenmezsem işbir yatak alacağım. kullananlar çok memnun.

günaydınlaaaaaaaaarr herkeseee.......

advocate hosgeldın canım,güzel dileklerin için tesekkürler inşaallah vaktinde doğar hepimizin bebeğiii...

yesil zeytin tekrar gecmmıs olsun canım babanın iyi olmasına sevındım.rüzgarın cicileride çokk güzel güle güle giyer inşaallahh.........

günaydın güzel anneler ve onların minik kuzuları.sorunsuz sağlıklı bi gün diliyorum.

herkez ne güzel giysilerini almış ben daha hiç bir şey almadım.34.hafta da alcaz çok geç dimi.

günaydın güzel anneler ve onların minik kuzuları.sorunsuz sağlıklı bi gün diliyorum.

herkez ne güzel giysilerini almış ben daha hiç bir şey almadım.34.hafta da alcaz çok geç dimi.

OZAMANA KADAR AĞIRLAŞMAZSAN NEDEN OLMASIN. KENDİNİ NE ZAMAN RAHAT HİSSEDERSEN O ZAMAN ALIRSIN CANIM. MÜHİM OLAN ÖNCE BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI OLMASI

aminnnnn............şimdi karar zamanı bütün ürünleri 2 ye düşürdüm:)))

ben galiba travel sistemden vazgeçmek üzereyim maclarenin 0 yaştan itibaren kullanılan 7 kg bastonu ile 0 kg dana itibaren kullanılan araba koltuğu alayım diyorum.....yatak galiba yataş alacağım, bebek ürünleri ya sebamed ya mustella alacağım

herkese günaydın
kızımın dayısı yatağını getirdi bizde bi heves kurduk geçtik karşısına izliyoruz şimdi havuzlu handaki cibinlikleri sevmemiştim ben cibinliğimiz ve dönencemiz eksik şimdi bakın bakalım beğenecekmisiniz pembiş pembiş
alt açma minderiyle yan yatırma yastığınıda ekledim

Eklentiler

• $Görüntü035.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $Görüntü036.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $Görüntü037.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $Görüntü038.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 43

çoookk güzel.mutlulukla büyütürsün kızını inşaallah ...............

İyi günlerde mışıl mışıl uyusun kızın içerisinde inşallah.

Günaydın kızlaaar...

Edacım baban için gözün aydın, çok sevindim. Bu arada rüzgar bebeğin elbiselerini geçtim seni izledim valla..Göbüşün çok tatlıııı. Görmeyeli epey büyümüş mü ne?

Gözün aydın canım. Ve amin...

Eh sanki biraz geç gibi. Burada en geç almayı düşünenlerden biri olarak ben bile ağustosu zor bitirecek gibiyim ki ıvır zıvırların bi çoğunu aldım. Yükde ve pahada ağır olanlar kaldı sadece

dimi ya co ksıkcak deniscim cok gecmiş oldun bu arada.bende kullanmamaya karar verdim artık bide ramazan da insanlar daha da sinirli oluyorlar genelde.hiç gerek yok Allah korumus verilmiş sadakanız varmıs.

Teşekkürler müjdecim. Allah korudu ucuz atlattık canım. En iyisini yaparsın, şehir eşkiyalarıyla dolu trafik. Aman diyim.

Ne güzel yaa sen evdesin. senin, sizin yerinizde olsam duştan çıkmaaamm. şuan çok istiyorum, buz dolu bir küvetin içinde cup cup yüzeyim. yüzgeçlerim çıkana kadar içinde kalayım.
İşe gelene kadar şıppır şıpır terledim, neyse ki yedek çamaşır getirmiştim, öğlen değiştiririm artık

Eda'cım gözünüz aydın canım baban iyiymiş çok sevindim. daha da iyi olsun inşallah.

Rüzgar'ın yeni cicilerini çok beğendim. güle güle iyi günlerinde giysin. ayy biz çok geç kalıyoruz yaa off :) panik oldum yine bak. bu haftaiçi akşamları serinlik oldukça ve haftasonu gidicez major ürünleri almaya. ben de foto koyim artık :)

Geçmiş olsun arkadaşlar. Marmara'da beklenen büyük depremin sinyali değildir umarım dün akşamki deprem Kendinize dikkat edin, Allah hepinizi, bütün milletimizi korusun.

süperrrmişşşşşşşşş

aynenn kızlar avdeysenız duru suyun altına gırıp çıkmak bıle 1-2 saat ıdare ederdı herhalde

bende yedek tsort getırdım aslında yedek altta lazım klımayı doğru düzgün acamadıgımızdan arkam ve sırtım sırılsıklam oluyo

çoookk güzel.mutlulukla büyütürsün kızını inşaallah ...............

İyi günlerde mışıl mışıl uyusun kızın içerisinde inşallah.

beğenmenize çok sevindim çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…