Amin canım. 3.9 ları hisseden ben 5,2 yi nasıl hissetmedim şaşıyorum kendime.
herkese günaydın
kızımın dayısı yatağını getirdi bizde bi heves kurduk geçtik karşısına izliyoruz şimdi havuzlu handaki cibinlikleri sevmemiştim ben cibinliğimiz ve dönencemiz eksik şimdi bakın bakalım beğenecekmisiniz pembiş pembiş
alt açma minderiyle yan yatırma yastığınıda ekledim
süperrrmişşşşşşşşş
aynenn kızlar avdeysenız duru suyun altına gırıp çıkmak bıle 1-2 saat ıdare ederdı herhalde
bende yedek tsort getırdım aslında yedek altta lazım klımayı doğru düzgün acamadıgımızdan arkam ve sırtım sırılsıklam oluyo
herkese günaydın
kızımın dayısı yatağını getirdi bizde bi heves kurduk geçtik karşısına izliyoruz şimdi havuzlu handaki cibinlikleri sevmemiştim ben cibinliğimiz ve dönencemiz eksik şimdi bakın bakalım beğenecekmisiniz pembiş pembiş
kzlar yanlış hatırlamıyorsam vom yurtdışında yaşıyor ve kayınvalidesi yabancı. dolayısı ile onlarda 2. el eşya kullanmak çok normal. hatta filimlerde görmüşsünüzdür belki kullandıkları eşyaları bahçelerinde dönem dönem satışa çıkartıyorlar. bize çok nahoş gelsede yabancılar için sorun yok. zaen kendiside anlatmıştı yemek olaylarını bulaşık yıkamalarını falan.
Uykun düzene girdiyse sorun değil canım :)
herkese günaydın
herkese günaydın
hmm bende erzincanlıyım memleket ismini görünce sorasım geldicanım ben malatyalıyımda,eşim erzincanlı
iyi akşamlar kızlarrr
ben oğlum ve babam ççok iyiyiz çok şükür, bu sabah taburcu oldu babam tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
şöyle hızlı bir giriş yapim topiğe oğlumuza son aldığımız cicileri ekliyeyim tabi bide kendimi
Not: mavi kareli alt açmayı iş arkdaşımın annesinin el emeği göz nuru saolsun
benim resmimide eşim bu akşam alışverişten sonra ben atm sırasında iken habersiz çekmiş
haydin iyi seyirler
ben validenin yabancı olduğunu bilmiyordumkzlar yanlış hatırlamıyorsam vom yurtdışında yaşıyor ve kayınvalidesi yabancı. dolayısı ile onlarda 2. el eşya kullanmak çok normal. hatta filimlerde görmüşsünüzdür belki kullandıkları eşyaları bahçelerinde dönem dönem satışa çıkartıyorlar. bize çok nahoş gelsede yabancılar için sorun yok. zaen kendiside anlatmıştı yemek olaylarını bulaşık yıkamalarını falan.
ama bu çooook güzeeel hayırlı olsun sağlıkla büyüsün içinde meleğinherkese günaydın
güzel anneler çok mutluyum 100 lük yüklemem düşük çıktı çok şükür diabet değilmiş.. onun şerefine cicilerimizi paylaşayım dedim:)
arkadaşlar memleketten geldiğim gün size dr sonuçlarımı yazmıştım hatta bebeğimin usg resminde gözlerin,n bana çok büyük geldiğini sölemiştim sizdende fikir aistemiştim ama sanırım gözden kaçtı cevap alamadım kimseden... dr sorduğumda normal demişti ben bugün bi arkadaşa gösterdim resmen ürperdi beni rahatlatmaya çalıştı ama zaten içim rahat değildi dayanamadım sağlık ocağındaki, ebemize gittim aramız iyidir bide o baksın dedim oda aile hekimine gösterdi, aile hekimi beni çağırıp panik yapma ama tekrar bi, usg ye girmeni öneririm dedi çok korkuyorum saat 3 te gidicem dr a dualarıza ihtiyacım var inşallah korktuğum şeyler başıma gelmez kimsenin başına gelmesin içim çok fena
arkadaşlar memleketten geldiğim gün size dr sonuçlarımı yazmıştım hatta bebeğimin usg resminde gözlerin,n bana çok büyük geldiğini sölemiştim sizdende fikir aistemiştim ama sanırım gözden kaçtı cevap alamadım kimseden... dr sorduğumda normal demişti ben bugün bi arkadaşa gösterdim resmen ürperdi beni rahatlatmaya çalıştı ama zaten içim rahat değildi dayanamadım sağlık ocağındaki, ebemize gittim aramız iyidir bide o baksın dedim oda aile hekimine gösterdi, aile hekimi beni çağırıp panik yapma ama tekrar bi, usg ye girmeni öneririm dedi çok korkuyorum saat 3 te gidicem dr a dualarıza ihtiyacım var inşallah korktuğum şeyler başıma gelmez kimsenin başına gelmesin içim çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?