2011 Ekim Anneleri

günaydın herkese,

herkes hummalı hazırlıklara başlamış, bitirmiş bileee..

ben ilk defa geçen hafta donansın diye chakra'dan 3'lü alttan çıtçıtlı body aldım. :) organik olduğu için ordan aldım..

bebek odasınıda geçen haftasonu sipariş verdik.. eylül 10 gibi teslim edecekler.. önümüzdeki haftasonu evimizi boyatıyoruz.. kızımın odasını boşallttık, tek duvarını duvar kağıdı yapıcaz.. siparişini verdik.. geçtiğimiz haftasonu baya çalıştık yani:)..

henüz üstüne bişi almadım. kısmetse bayramdan sonra diorum. gerçi ağustosun 26'sı gibi 32.haftam bitiyor ama Allah sağlık verirse eylül ayı boyunca da çalışmayı düşünüyorum.. bakalım ne zaman alabilirim o vakit..

bebek arabsı için tecrübeli arkadaşlardan gelen önerileri dinlicem.. maxi cosi 1 yaşına kadar iyiyimiş. tek başına arabaya vs. binerken kapatıp açabileceğin bişi. daha sonrası için ise maclaren düşünüyorum. o da zaten 1 yıl sonra..

ben şu an çatlak önleyici, bacak rahatlatıcı, göğüs nemlendiricisi (pişik ve kaşıntıyı önlüyor) mustela kullanıyorum. çok da memnunum. sanırım onun bebek ürünlerini kullanacağım. çok iyi olduğunu kullananlar söylüyor..

şimdilik benden de bööle.

ooyy elifcim çok güzelmiş güle güle kullansın güzel kızın.
yalnız alt açmanın ve yastığın üstündeki pütürler, kabarcık bi şeyler var ya, beline-başına batmaz mı :44:

iç çamaşırı getirdim ben klima çalışıyor ama bana etki etmiyo sanki sırıl sıklam oluyorum. gün ortasında değiştiricem valla :)

oy oyyoyy elif bu çok tatlııı. Güle güle kullan inşallah
Ay ama benim beşikim de gelse mi artık neee? Ama ben bakar bakar erken doğurmayı ne isterim

Son düzenleme:

canim haklisin yurt disinda ozel ikinci el magazalar var.burdakiler esyaya fazla onem vermezlerki ikinci el alirlar.kaynanamgil ilk geldiginde onlarda ikinci el almis herseyini.cunki sadece kayinbabam calisiyormus iki gelin evde cocuklar falan derken yetistiremezlermis.hollandalilar daha aliyor ama, cokda zenginler hemde ne gerek var diyorlar fazla para vermeye,tatile onem verirler ,hayvanlari cok onemlidir.birde dedigin gibi bunlarin bazi bayramlari var o gunlerde carsida ozellikle herkes orda,kapi larinin onunde evde olan fazlalik olan eskilerini satiyorlar.

Güzel, mutlu günlerde uyusun meleğin bu şirin yatağın içinde elifcim.

cok guzel bayildim.allahim saglikli kucagimiza alip yatirmayi nasip etsin.

canım ben malatyalıyımda,eşim erzincanlı
hmm bende erzincanlıyım memleket ismini görünce sorasım geldi

maşallah iyi oğluşunun senin ve babanın iyi olmanıza çok sevindim babana ne oldu bilmiyorum burda değildim geçmişide okuyamadım geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildir ve tekrarlamaz... cicileriniz pek güzel sağlıklı günlerde kullansın oğluşun sende pek hoşsun

ben validenin yabancı olduğunu bilmiyordum
ama bu çooook güzeeel hayırlı olsun sağlıkla büyüsün içinde meleğin

günaydın dünyanın en güzel hamişleri ....dün doktorumuza gittik muayenemizi olduk kızım 2 hafta önden gidiyomuş gelişim olarak herşeyi çok güzel dedi 35.5 c olmuş boyumuz 1450 de kilomuz var :) çok hareketli doktor muayene ediyo bizim kız bi otarafa bi butarafa :) doktor bile güldü :) maşallah bu ne hareketlilik diyo :) artık fik fik yok dedi bu haftalardan sonra istirhata geç artık dedi biz babamızla pazar günü temizlik yapmıştık dayanamadım fazla yormuşum kendimi sanırım anladı doktor sen fazla ayakta kalmışsın sanırım dedi artık yok fazla ayakta kalma dedi dinleneceksin dedi babamız bundan sonra işlei ben yapıcam sen dinlen dedi görücezzz bakalımm dedim :) sanmıyorum tabiikii :) babaannemiz de telefonda istersen ben gelimm kızım diyoo iyi değilsen diyoo yok dedimm ben iyiyim annecimm :) doğuma kadar kalabilir şimdi gelirse ben de kafayı yerim heraldee :) neyseki atlatttık eşim ben yardımcı olurum anne merak etme deyimce pekii o zaman dedi :) neyse canlarım geçmişe bi bakalım herkes iyidir inşallah ne var ne yok bi okuyalım :) öpüyorum hepinizi muck:) :)

arkadaşlar memleketten geldiğim gün size dr sonuçlarımı yazmıştım hatta bebeğimin usg resminde gözlerin,n bana çok büyük geldiğini sölemiştim sizdende fikir aistemiştim ama sanırım gözden kaçtı cevap alamadım kimseden... dr sorduğumda normal demişti ben bugün bi arkadaşa gösterdim resmen ürperdi beni rahatlatmaya çalıştı ama zaten içim rahat değildi dayanamadım sağlık ocağındaki, ebemize gittim aramız iyidir bide o baksın dedim oda aile hekimine gösterdi, aile hekimi beni çağırıp panik yapma ama tekrar bi, usg ye girmeni öneririm dedi çok korkuyorum saat 3 te gidicem dr a dualarıza ihtiyacım var inşallah korktuğum şeyler başıma gelmez kimsenin başına gelmesin içim çok fena

Kızlarrrr

primadan aradılarrr hedıye setım e bebek mağazasındaymıss 30 temmuzdan sonra fıdıp alıcammmm

oley oleyyy

tuğba inş bir problem yoktur içini ferah tut.

yazını okumustum canım daha öncede ama resım ekleyeceksın sandım

bence problem yok doktorun atlaması olasılık olmaması gerek bence

resmını ekleyebılırmısın canım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…