2011 Ekim Anneleri

canım bence kafanı fazla takma. ben gözlerin büyük görünmesini normal olarak biliyorum. nettende bir araştır istersen. hem kendi doktorun sorun olmadığını söylemiş. niye kafana takıyorsun. doktorunu bir daha ara ve endişelerini onunla paylaş yeniden istersen.

bugün saat 3 te gidicem ttekrar usg ye inşallah bi sorun çıkmaz kızlar çok korkuyorumm

kızlar arkadaşımda bunu bulmuş diğer topicten ne dersiniz normalmi benim kızın bakışları

kızlar arkadaşımda bunu bulmuş diğer topicten ne dersiniz normalmi benim kızın bakışları
bunu netten bulmuş arkadaş benim bebek depğil bu siyah beyaz olanlar benim kızımmm kurban olurum onnu verene inşallah kusursuz olur benim gözüm çıksın ona bişey olmasınnnnn

............/26.hafta.html

başına www. yazarak bir gir bakalım nete. burası kısıtlıyor adresi.

ama bence kızının gözleri normal aynı bunun gibi.

.
webanne
.
com
/
26.
hafta
.
html

Son düzenleme:
Bende sorun göremedim tuğbiş ama içini rahatlatman bizim söylemelerimizle değil ancak doktorun söyleyince kesinleşir. Oyüzden doktora git onun ağzından duy rahatla..

nurcanım sevom içim zaten rahat değildi geçen haftadan beri ama olabilir çok yakınlaştırmıştır diye telkin ettim hep kendimi bugünde arkadaş ve ebeler görüpte kaş çatınca aile hekimide tekrar usgye git deyince benim endişeler aldı başını gitti eşim geldi kızlar dönünce yazarım kartopu açılmadı dediğin gibi girdim ama açılmıyooo öpüyorum herkesi allaha emanet olun dualarını bekliyorum kızlar kusura bakmayın ani çıktım

SLM güzeller bende öğrendim ki ultraon saç kaş gibi şeyleri gösterecek kadar detaylı değilmiş görülmezmiş .. sürpriz olcak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…