Kızlarrrr
primadan aradılarrr hedıye setım e bebek mağazasındaymıss 30 temmuzdan sonra fıdıp alıcammmm
oley oleyyy
arkadaşlar memleketten geldiğim gün size dr sonuçlarımı yazmıştım hatta bebeğimin usg resminde gözlerin,n bana çok büyük geldiğini sölemiştim sizdende fikir aistemiştim ama sanırım gözden kaçtı cevap alamadım kimseden... dr sorduğumda normal demişti ben bugün bi arkadaşa gösterdim resmen ürperdi beni rahatlatmaya çalıştı ama zaten içim rahat değildi dayanamadım sağlık ocağındaki, ebemize gittim aramız iyidir bide o baksın dedim oda aile hekimine gösterdi, aile hekimi beni çağırıp panik yapma ama tekrar bi, usg ye girmeni öneririm dedi çok korkuyorum saat 3 te gidicem dr a dualarıza ihtiyacım var inşallah korktuğum şeyler başıma gelmez kimsenin başına gelmesin içim çok fena
bugün saat 3 te gidicem ttekrar usg ye inşallah bi sorun çıkmaz kızlar çok korkuyorummcanım bence kafanı fazla takma. ben gözlerin büyük görünmesini normal olarak biliyorum. nettende bir araştır istersen. hem kendi doktorun sorun olmadığını söylemiş. niye kafana takıyorsun. doktorunu bir daha ara ve endişelerini onunla paylaş yeniden istersen.
burası açılmıyoki canım
Eki Görüntüle 230311 Eki Görüntüle 230312 ikinci resimde yuandan çekilmiş hali
bunu netten bulmuş arkadaş benim bebek depğil bu siyah beyaz olanlar benim kızımmm kurban olurum onnu verene inşallah kusursuz olur benim gözüm çıksın ona bişey olmasınnnnnkızlar arkadaşımda bunu bulmuş diğer topicten ne dersiniz normalmi benim kızın bakışları
kızlar arkadaşımda bunu bulmuş diğer topicten ne dersiniz normalmi benim kızın bakışları
bu benimki değil canımm benim kızn aşağıda bu resmi diğer topicten arkadaşım bulmuş bana gösterdi bak bunun gözleride büyük diyenormal tabi ya...bu azcık kızgın bakmış sadece
sen varyaa zorlaa kusur bulacan kızına.. bence gayet normall en önemliside doktorun zaten normal demiş ..Eki Görüntüle 230311 Eki Görüntüle 230312 ikinci resimde yuandan çekilmiş hali
ya bırak sevo bu tam sopalık dua etsin hamileee yoksa ben ona ne yapacağımı biliyordummBende sorun göremedim tuğbiş ama içini rahatlatman bizim söylemelerimizle değil ancak doktorun söyleyince kesinleşir. Oyüzden doktora git onun ağzından duy rahatla..
bence senın beebğin burda gözler kapalı canım derı ınce oldugu ıcın bazı yerler sıyah çıkmış bence böylee
benımde bebeğin kafatasında sıyahlık vardı dr ben sormadan bunlar saç değil he derı ınce oldugundan böyle görünüyo dedı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?