slm güzellerBende öğrendim ki ultraon saç kaş gibi şeyleri gösterecek kadar detaylı değilmiş görülmezmiş .. Sürpriz olcak yani
bu topiğe gelmişken sipariş üzerine yaptığım bataniye takımınıda gööstermek istiyorum size
uygun fiyata yapıyorum kargo ücretide dahil fiyata..alanlar memnun kaldılar ilgilenen olursa özelden yazabilir
canım özeline bak ordan yazdım sanaşirketteki bilgisayardan bu tür resimler açılmıyor. akşam evden bakarım. eminim çok güzeldir,ellerine sağlık şimdiden.mümkünse özelden yada buradan fiyat verebilirmisin. ben örgü battaniye istiyorumda,şimdiden fiyatını öğreneyim dedim.
Fiyatını buradan öğrenebilir miyiz
yazdım canımTamam yazabilir misiniz
sadece bataniye atkı ve kapişonlu hırka istiyorsanız fiyatı daha uygun tabi ,yazıyorum özeline fiyatınıbende bu battaniyenin fiyatını istiyorum
sadece bataniye atkı ve kapişonlu hırka istiyorsanız fiyatı daha uygun tabi ,yazıyorum özeline fiyatını
sağol canım aminn inşallah bu duyguyu bende tadarım artıkTeşekkürler rabbim sizede hayırlısını nasip etsin
sağol canım aminn inşallah bu duyguyu bende tadarım artık
kızlar s.tugba biliyo aynı takımı facede bir arkadaş daha yapıp satıyo benim söylediğim fiyattan40_50 tl daha fazla yapıyo benim acil paraya ihtiyacım olduğu için daha uyguna yapıyorum tüpbebek tedavisi için para biriktiriyorum ..ne kadar çok sipariş o kadar erken tedavii
çok sevindim sonucun güzel çıkmasına maşallahhhhgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
niahayet amniyosentez sonucumuzzzzzzzzzzzzzzzz geldi temiz cıktı sonucumuz
kızım olucakmıs kramozom analizinde belli oldu
cok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim sonucumuz cokkkkkkkkkkkkk geç cıktı 40 günde ürememeiz geç olmusöldük ölüdük dirildik
allahma binlerce kere şükürler olsun
allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimizeeeeeeeeeeeeeeee
NİLAY OLUCAK KIZIMIN ADI ALLAH NASİP EDERSE
wooowww prenses yatagı gibii güle güle yatsın meleginnnherkese günaydın
kızımın dayısı yatağını getirdi bizde bi heves kurduk geçtik karşısına izliyoruz şimdi havuzlu handaki cibinlikleri sevmemiştim ben cibinliğimiz ve dönencemiz eksik şimdi bakın bakalım beğenecekmisiniz pembiş pembiş
alt açma minderiyle yan yatırma yastığınıda ekledim
aboooo 1.500 kiloluk prensessssss maşallahh kızzzgünaydın dünyanın en güzel hamişleri ....dün doktorumuza gittik muayenemizi olduk kızım 2 hafta önden gidiyomuş gelişim olarak herşeyi çok güzel dedi 35.5 c olmuş boyumuz 1450 de kilomuz var :) çok hareketli doktor muayene ediyo bizim kız bi otarafa bi butarafa :) doktor bile güldü :) maşallah bu ne hareketlilik diyo :) artık fik fik yok dedibu haftalardan sonra istirhata geç artık dedi biz babamızla pazar günü temizlik yapmıştık dayanamadım fazla yormuşum kendimi sanırım anladı doktor sen fazla ayakta kalmışsın sanırım dedi artık yok fazla ayakta kalma dedi dinleneceksin dedi babamız bundan sonra işlei ben yapıcam sen dinlen dedi görücezzz bakalımm dedim :) sanmıyorum tabiikii :) babaannemiz de telefonda istersen ben gelimm kızım diyoo iyi değilsen diyoo yok dedimm ben iyiyim annecimm :) doğuma kadar kalabilir şimdi gelirse ben de kafayı yerim heraldee :) neyseki atlatttık eşim ben yardımcı olurum anne merak etme deyimce pekii o zaman dedi :) neyse canlarım geçmişe bi bakalım herkes iyidir inşallah ne var ne yok bi okuyalım :) öpüyorum hepinizi muck:) :)
arkadaşlar memleketten geldiğim gün size dr sonuçlarımı yazmıştım hatta bebeğimin usg resminde gözlerin,n bana çok büyük geldiğini sölemiştim sizdende fikir aistemiştim ama sanırım gözden kaçtı cevap alamadım kimseden... dr sorduğumda normal demişti ben bugün bi arkadaşa gösterdim resmen ürperdi beni rahatlatmaya çalıştı ama zaten içim rahat değildi dayanamadım sağlık ocağındaki, ebemize gittim aramız iyidir bide o baksın dedim oda aile hekimine gösterdi, aile hekimi beni çağırıp panik yapma ama tekrar bi, usg ye girmeni öneririm dedi çok korkuyorum saat 3 te gidicem dr a dualarıza ihtiyacım var inşallah korktuğum şeyler başıma gelmez kimsenin başına gelmesin içim çok fena
Eki Görüntüle 229838 kızlar ben exor baby nın park yatağını aldım çok beğendim tavsiye ederim bebeğimin beşiğide geldiEki Görüntüle 229839 buda 28 haftalık oğlum
benim kocada bir anormallik var ben biliyorum zaten de.. Ya Sabır diyorum sadece.. ben ona yapacaklarımı biliyorum hele bebişim doğsun..Kopiş sen hayır diyorsun, sanki eşin evet demişsin gibi emrivaki yapıyor. Çok sinir bozucu gaz vermek istemem ama sanada yazık birazda o seni düşünsün... Ne bu böyle vıcık vıcık sürekli her dakika görüşmek... İnsanın özel kendine ait alanı kalmaz.. inşallah toparlar.
kopiş aşıyı oldumu acep yoksa aşıdan kaçtıda tüm polis teşkilatı onumu arıyo hala gelmemiş:90::90::90::90:
öylemii çok sevindim canım allahım tamamınada erdirsin sağlıklı bir şekilkde kucağına alırsın inşallahallah yardımcın olsun bacım...benimde tüp onun için bana da mavi için yaz bakıyım bir fiyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?