Selam kuzular.. ben geldiiimmm..
hayırlı olsun canım beşiğiniz, tercih güzel.. eltiminki de aynısından.. yalnız şey dicem o titreşim müzik olayına şarjlı pil alın :) fazla uzun dayanmıyormuş galiba, gerçi eltim onları kaldırdı.. oyuncaklarını da üstten aldı.. pelüş oyuncaklar havadan daha kolay toz kapıyor sonra da bebişkoya dökülmesin tozlar.. hergün sileceksin işte..
Aynısından alacaklara.. nette iyi araştırın 180 TL ye de bulabilirsiniz..
benim kocada bir anormallik var ben biliyorum zaten de.. Ya Sabır diyorum sadece.. ben ona yapacaklarımı biliyorum hele bebişim doğsun..
gelelim aşıya.. dün duş aldım çıktım sağlık ocağına 5 bina ileride zaten hava da güneşli değildi güzeldi..
doktorum yıllık iznine ayrılmış ama hemşiremiz ilgilendi sağolsun.. aşımı oldum (hissetmedim bile) zaten iğneden korkmam sadece kan verirken bazen dengesizleşiyorum.. neyse dedim 5dk oturayım orda nolur nolmaz..
yalnız da gittim herşeye birilerini çağırmak istemem..
kendimi iyi hissediyodum.. görümcemi aradım ona gidecektim evde de 2 tane gebelik testi var ona götürecektim.. tam onunla telefonda konuşurken başım dönmeye başladı orda binanın taşına yaslanayım derkeeen tutturamadım herhalde paldır küldür yere yığıldım.. gözlerimi açtığımda bir kara kuru sakallı adam yardım etmeye çalışıyordu eczaneye götürim bacım dedi.. bende salak gibi adamdan korktum gebeyim ondan başım döndü iyiim dedim.. telefon da elimde düşürmemişim ama kapanmış.. sonra gene görümcem aradı, onlar da eltimdeymiş 2 görümce, atla taksiye gel ben parasını öderim dedi yalnız kalma evde dedi.. bende iş vakti eşimi endişelendirmek istemedim görümcemi dinledim (hep kızarlar bana onları dinlemiyorum diye bu sefer dinledim)
taksiye bindim kafa hala gidik allahtan gidicem yeri tarif edebildim.. bi baktım kan.. kollarım hep soyulmuş.. bisikletten düşmüş çocuk gibi oldum..
neyse indim ben.. kızlar sağolsun ilgilendi benimle.. biraz toparlanınca tek gözüm açık görümceme testleri uzattım..
birini de açtım ki hemen gidip yapsın (hani belli bi süre bekleyince bozuluyomuş ya açıkta ondan)
damlatır damlatmaz ikinci çizgi mosmor oldu :) yani onun da bebişi gelicek allahın izniyle..
ve bu sevinci eşimle paylaşmak istedim..
ama bayıldığımı söylemedim.. dedim kızlar eltime gitmiş beni de çağırdılar ablam ödedi taksiyi dedim, sonra da güzel haberi söyledim.. eşim sevindi o anda fazla da konuşamadık..
1 saat sonra beni arıyor.. sen nerdeyim dedin diyo.. şurdayım dedim.. bana sordun da mı gittin diyo
yaw dedim senin kardeşinin evine gittim yabancı yere değil ya dedim.. başladı bana bağırmaya kafana göre iş yapıyosunda biz bostan korkuluğu muyuz da, (biraz da ağır konuştu)
benim korkum şaşkınlığım yetmez miş gibi eşim de bana yüklendi.. sonra mecburen durumu anlattım.. bayılınca oraya mı gitmek lazım da.. sen niye kendi başına sağlık ocağına gidiyosun kimseye söylemeden..
benim cinller attı.. bende bağırmaya başladım..
dedim her gün sana yapcaklarımı söylüyorum zaten dinlemeyen sensin.. dedim tuvalete giderken de mi birini çağırcam.. kusura bakma dedim ben bugüne kadar kendi işimi kendim yaptım sana da ihtiyacım yok dedim.. kapattım telefonu yüzüne..
sonra yine arıyor.. açtım sayıyor ama nasıl.. sen nasıl kapatırsın telefonu yüzüme.. düzgün konuş kapatmayım bende dedim.. karşında çocuk ya da yazlık aşkın yok dedim eşin var dedim..
yok işte ben sana sormadan bişi yapmıyorum da sen haber vermiyosun da.. oyyyy ben dellendim iyice.. ulan dedim sen mi bana danışarak hareket ediyosun.. yaw dedim daha akşam bana emrivaki yapan komşularmıydı dedim de ananla istemediğim hale pikniğe götürdün beni.. bu sefer de diyo ben akşama gelene kadar evde ol..
bayağı bir sert konuşma geçti..
sonra kayınvalidemler eltime geldi.. onlarda hergün gidecek yer arıyorlar.. neyse işime de yaradı eve bıraktılar.. ama onlar da geldi yukarı tam o sırada eşim geldi.. kaynanam da toz kondurmuyor oğluna.. görümcemler okadar hırslandı ki eşime anlatamam.. kaynana hala oğlunu savunuyor.. yok karadeniz erkeğiymiş te eser gürler sonra severmişte.. tükürim ozaman dedim öyle karadeniz erkeğine dedim.. çok kötü oldum ya..
eve gittim bu halimle yemek hazırladım evde bişey yoktu.. eşimde gelmiş mutfağa.. sen salaksın diyo bana.. ya çocuğa bişey olsaydı.. dedim olsaydı ikimize olurdu sende kurtulurdun dedim..
sanki ben keyfe bayılmışım.. akşam da ben diğer odaya kurdum yatak kendime.. yüzünü görmek istemiyorum dedim eşime.. sabahta uyuya kalmış işe geç kalıyodu ben kaldırmadım ya.. yine acıdım gittim uyandırdım sona geri yattım .. kapıdan uğurlamadım o da gelip bana bakmadı.. insan bir sorar ağrın sızın var mı diye.. yok anam odun benimki.. gerçi odun olsa bile işe yaramaz herhalde..
ay sustum çok gerildim