2011 Ekim Anneleri

ooyy elifcim çok güzelmiş güle güle kullansın güzel kızın.
yalnız alt açmanın ve yastığın üstündeki pütürler, kabarcık bi şeyler var ya, beline-başına batmaz mı :44:
cnm o okadar yumuşacık ki bi dokunsan çok beğenirsin ben civilden battaniyesini almıştım daha önce havuzlu handada bundan alınca takım oldular eşim bunun büyüğü yokmu bizde kendimize alalım ne güzelmiş yumuşacık diyo
oy oyyoyy elif bu çok tatlııı. Güle güle kullan inşallah
Ay ama benim beşikim de gelse mi artık neee? Ama ben bakar bakar erken doğurmayı ne isterim

Güzel, mutlu günlerde uyusun meleğin bu şirin yatağın içinde elifcim.

cok guzel bayildim.allahim saglikli kucagimiza alip yatirmayi nasip etsin.

selam kızlar
çok sıcakkkkk yaaa
elifcim kzının cicileri çok güzel iyi günlerde kullansın inş.

çok teşekkür ederim canlarım beğenmenize çok sevindim
cnm bence normal görünüyo sen kendi kendine takıntı yapıyosun
maşallah cnm kızına bizim kızlar çok fena olacak benimkide öyle kıçı ayrı oynuyo başı ayrı sağlıkla alsak artık kucaklarımıza

öylemii çok sevindim canım allahım tamamınada erdirsin sağlıklı bir şekilkde kucağına alırsın inşallah
mavili dediğini anlamadım canım hangisi istiyorsun grili takımamı diyorsun?

bacım erkeğe hangisi uygunsa....darısı başına..keşke haberim olsaydı senden ilaçlarımı verecek az aramadım birini....neyse cidden takdir ettim arkadaşım

ayıp etmiş...bırak kendi anlasın...sen üzme kendini bacım...arada yapıyorlar onlarda

o battaniyenin büyüğü özdilekte var:)))

bacım erkeğe hangisi uygunsa....darısı başına..keşke haberim olsaydı senden ilaçlarımı verecek az aramadım birini....neyse cidden takdir ettim arkadaşım
hımmm anladım şimdiii dur ozaman sitede bir arkadaşımın oğluna yaptıklarımı ekliyim

hadee yaaa keşke daha erken bulsaymışız birbirimizi :)zaten ilaçlar tedaviden daha çok tutuyor neyse sağlık olsun ne yapalım kısmet

yok artık yaaaaaaa adama bak korkup telaşlanması gerekirken neden gittin diye azarladımı seni birde bişey demiyorum valla
ay vicdansız nasıl sinirimi bozdu kızz kanaman falan yok degilmi alttan aman düştün dikkat et iş güç falan yapma bugun

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. kocanda üzüldüğü ve korktuğu için böyle davrandı herhalde. çok kafanı takma bunlara hamilelik stresi hepimizi geriyor buna kocalarda dahil hayatım

canım ya çok üzüldüm bişeyin yok diimii bişey olmadı bi yerlerine aman dikkat et kendine.. eşini de takma kafana arada yapıyolar böyle dengesizlikler sen üzme kendini

yok yavrum benim kocada bir gerilik var ama çözecem..
akşam benimle ilgileneceğine gece saat 1e kadar laptopla balkonda oturdu...
kanamam falan yok Allahtan.. bebişim de kımıldıyor.. onun hareketlerini hissettikçe kendimi rahatlatıyorum..

unutmadan koprinaaaaaaaa çooooooooook geçmiş olsun canım. şimdi iyisin değil mi... yaa bu hamilelikte biz hassaslaştıkça kocişler odunlaşıyor mu ne ????

bu süvetere talep çok oldu fiyatıda uygun kızlar,, kızlar içinde pembeli yapıyorum

Son düzenleme:
kopiş geçmiş olsun cnm dikkat et kendine çok kızdım kocana bırak burnu sürtsün hiç yüz verme yaptığını anlasın ki elbet anlayacaktır sen fazla takılma bebişini düşün anne kötü ve huzursuz olunca bebişler çok etkileniyo toplanıp büzüşüp hareket etmeden kalıyorlar öyle kendilerini korumak için yapıyorlar herhalde ama oğlunu düşün sen üzme onu

endişe etme tuğba, sakin ol önce. bana normal geldi fotoğraf. bana da doktorum ultrason görüntülerinde uzaylıya benzer bebekler, endişe edecek bir şey yoktur, haftalar ilerledikçe normal yüz şeklini alacak demişti başta. zaten kendi doktorun da iyi demiş. ebeler, aile hekimleri uzman değiller. o yüzden onların sözleriyle hareket etme ama yine de gidip tekrar görün, için rahat etsin. güzel haberlerle gelirsin inşallah canım hayırlısı.

elifçim aldıkların çok güzel güle güle kullan özellikle alt açma minderinin bendede bebek battaniyesi var çok yumuşak ve güzel...
s.tuğba canım üzme kendini kendi doktorun dememişki sadece aile hekimin ve arkadaşınki aile hekimleri kadın doğum konusunda uzman değiller üstelik bebişin biraz sinirli bakıyor gibi geldi bana neolmuş yani iri gözlü olacaksa. Doktoruna gittikten sonra eminim rahatlıycaksın canım.
koprina geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, eşinlede konuş bence biraz daha düşünceli davranmalı.
edacım aldıkların çok güzeller. özellikle sen çok minnoş çıkmışsın taklım. Babanın iyi olmasınada çok sevindim...
umarım başka unuttuğum yada gözden kaçırdığım yoktur kızlarr...
Biz kızımla iyiyiz ama döndükten sonra hareketleri azaldı ve daha hafif hissedilir oldu buyüzden engel olamayıp tedirgin oluyorum. Biliyorum hareket ettiğini hissettiğim sürece iyi ama neden daha az diyede düşünmeden edemiyorum. Yani çok nazlıyız buaralar. ufff ben çok pimpirikli bi anne olucam galiba 1 saat hareket etmesin başlıyorum korkmaya çok endişeleniyorum. doktorum endişelenmemin bu haftalarda normal olduğunu biçok anne adayının bebeği için endişelendiğini bu durumun geçici olduğüunu söylüyor ama yinede kendime engel olmaıyorum. bu ay bana çok uzun geldi yaa aylar geçmiş gibi halbuki kontrolüm ağustosun onunda tam 15 gün var daha ufffff.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…