2011 Ekim Anneleri

Yok bazen böle oluyo. Bunlar korkunca bağırıp çağırarak bastırmaya çalışıyolar. Bi de ondan habersiz gitmiş aşısını olmuş bi de üstüne üstlük görümcesine gitmiş:)))Aboww..Yapılacak şey mi. Afedersin çişe bile ona söliyip gitcen
Akşam gelir özür diler tahminim.Sakin ol Koprim. Bunlar böle işte. Bi de bize anlaşılmazsınız derler.

Üzülme bebişine yazık.o modelden bide bende var saniyelik rapor ister.insanın bazen canına tak diyor.bende dün aşı yaptırmak için sağlık ocağına gittim.vay ben tek gittim diye seninle aynı şeyler oldu.iş yerinden arkadaşa rica ettim işten dolayı gelemdi.ist da kimsem yok zaten.ben kimi bulim.düşünmüyolarki bu hamile zaten canı burnunda.Allah yardımcımız olsun.

sabah günaydın mesajı yazıp kahvaltı yaptım sonra gittim yattım bir rüya gördümmmmmm
çoook güzel deniz vardı ve deniz kenarından kayalara basa basa koşuyordum arkamdada
küçük sırlardaki çet oturmuş beni izliyobende o na hava atıcam diye salçalrımı dalgalandıra
dalgalandıra koşuyorum sonra kayboldum çinlilerin arasında buldum kendimi ama rüyamın heryerinde
denizi gördüm çinlilerden uzaklaştım başka bir sokaga girdim orada da hintli 3-5 çocuk kocaman bir
fil seviyolardı durdum gülmsedim onlara onlarda bana hello didi bende byee didimkoşmaya devam ettim
rus alaman fransız ne kadar yabancı varsa onları gördüm ama hala kayıbım bir kız bir erkek çocuk bana
kitap verdiler burdan yolu bulursun diye uyuz babaları alıp yırttı kitabi sinir oldum uyandım

aaa beni de şimdi aradılar... hazırmış 10 ağustostan itibaren alabilirsin dediler... he heee çok sevindim ben yafff

kızlarnıye arıyolar sızı..bedavadan bezmı verıyolarmıs..bızde yapak n gerekıyorsa bızede versınler...nerde beleş oraya yerleş demısler dımı ama

hangi siteydi hatırlamıyorum ama orada yazıyodu bu aylarda ne kadar fazla rüya gördüğünüzü farkettinizmi rüyalarınızın ne kadar değişik olduklarını farkettinizmi etrafınızdakilere anlatın felan yazıyodu ben de yoo rüya görmüyorum demiştim kendi kendime sen bayaa aşmışsın rüya konusun da :) çok güldüm sayende :)

biz görümcelerimle aynı mahalledeyiz.. işte dünde ikisi gitmiş eltime o da rahatsızdı dün 40ı çıktı ve ateşlenmiş.. bende görümceme gidecektim aşıdan sonra tlf açtım.. en büyük görümcem de mahallede bir konfeksiyon atölyesinde çalışıyor..
eşime diyorum ki yoklar mahallede dakka başı koprina biryere giderse diye evde oturup benden haber beklicek halleri yok ya..
hadi onlar yok diğerini niye aramadın.. (kadın çalışıyor.. mola saatinde kızları gidince bile kızıyor.. kadını nasıl rahatsız edim ki aklıma hiç gelmedi.. ne edecekti.. gelip 2 dk halimi görüp geri işe giderdi)
neymiş yeğenimi yanıma çağırsaymışım.. ayol 11 yaşında çocuk ne edebilecek..
erkekler çok düşüncesizler gerçekten..
gün içinde gider gelirim de görümcelerime.. herşeyi bildirmek için kontor dayanmaz ki anam..
hem ben öyle şeyleri sevmem.. ha desen ki dolmuşla biryere gidilecek mutlaka söylerim haber veririm.. izin istemem çünkü çocuk değilim. onları ananmdan babamdan küçükken istemişim zaten..
örn akşam saati eşimin eve gelişine evde olmazsam arar söylerim şurdayım diye.. o da yanıma gelir ya da gelmez istemezse eve geç der..
ama dün bana yaşattıklarını sanırım kolay unutmam.. bir de Ankarada hiç ama hiç kimsem yok.. sadece mahallede görümcelerle gidip gelirim arkadaş dahi edinmedim kimseye güvenmediğimden

kızlarnıye arıyolar sızı..bedavadan bezmı verıyolarmıs..bızde yapak n gerekıyorsa bızede versınler...nerde beleş oraya yerleş demısler dımı ama

cnm faceden prima dünyasını beğen oradan ilk hediyem formunu doldur sonra haber veriyolar gel al yada kargo ile iste evine gelsin 5 tl ücret karşlığnda kargo e bebek marketinden alırsan kendin bedava oluyo :) bu kadar :)

kız senın bu ruyalarda dile destan oldu hee..gozunu kapatıyon ruya acıyon ruya..ben hıc gormuyorum ne bebek ne baska bısey..bu arada bıraz evvel esımle oturduk bebek ne zaman dogar dıye hesap yaptık..sata gore 21 ekım cıksa da esım 22 eylulde bebısımızın olacagına ınanıyor.. nıye bılmıyorum kalbıme oyle doguyor dıyor..hadı bakalım hayırlısı..

koprina canım yaa geçmiş olsun..umarım sende başka sıkıntı olmamıştır..kocanında belki canı sıkkın anına denk geldi o yüzden bu kadar gerilmişsinizdir sıkma canını..bizde ekstra hassaslaşıyoruz onuda göz önünde bulundur..çok uzatıp bozmayın huzurunuzu..

cnm faceden prima dünyasını beğen oradan ilk hediyem formunu doldur sonra haber veriyolar gel al yada kargo ile iste evine gelsin 5 tl ücret karşlığnda kargo e bebek marketinden alırsan kendin bedava oluyo :) bu kadar :)

ıyıymıs valla dur hemen yapayım...pekı her doldurana verıyolarmı bu paketı..yoksa cekılıs kura falan mı var..?

canom var ya rüyaların beni bitirio kısa metrajlı film gibi hee..

Aynen benimde kimsem yok.çalıştığım yerdeki arkadaşlarım var sadece.herkes benim peşime takılsın itiyo.kendi öyle yaptığı için beyfendi.herşeyi rapor vermekten bıktım.beş yaşında çocukalr gibiyim.neden böyle yapuyosun güvenmiyomusun diyincede güvenle alakası yok diye.önceleri çok taktım baktım bişey halldemiyorum.bide şimdi durumum belli,tartışma çıkınca en çok yine ben ve bebişim yıpranıyo.susuyorum bende.:92:

ay bunu anlatman iyi geldi :)
dünyayı mı gezdin nettin.. ve deniz görmüşün hep :) sen gel şu bebenin ismini Özgür Deniz koy bende gece rüyamda çok koştum..
acaip bir hastanede dolaşıp durdum.. hamile olanlara acaip işkenceler çektiriyodular, kesiyodular organ ekliyolar alıyor.. bişiler yapıyodular.. bir bayan kurtarıyodu beni hamile oldunu söyleme kimseye kaparlar diyodu.. bir de cacık tipli bi adam katıldı korumaya cılız bişi.. (kurtarrıcımız)
hastanenin etrafında askerler falan gözetliyor ama hepsi tuhaf tipli.
sonracıma bi hemşireye denk geldik kaçarken.. aranızda hamile varsa gelsin diyo.. yokyok biz spor yapıyoruz diyip uzaklaştık.. araba üstünden atlamalar zıplamalar.. saklanmalar .. maceralıydı ama çok karışık.. toparlayamadım bile şu anda

dün akşam uzandım biraz tv izliyorum benim cadım başladı hareketlenmeye sanra eşim geldi dedimki tam zamanında geldin elini aldım koydum karnıma bizimki tekme dirsek kafa popo allah ne verdiyse girişiyo biraz öyle oynadık onunla sonra eşim dediki açsana karnını dışardan belli oluyo izleyeyim biraz neyse açtık karnımızı babası onu ilk defa öyle gördü gözleri dolu dolu 10 15 dak. kızını seyretti kızım babasına minicik ayaklarıyla tekmeler verdi meksika dalgaları yaptı babası diyo bu galiba dışarı çıkmak istiyo artık dedim yok öyle bişey sonra kızımı tembihledim ne vaktinden önce nede sonra tam zamanında geleceksin lafın üstüne bi tekme daha yedim ama peki annecim tekmesimiydi yoksa sen istediğin kadar konuş karışamazsın bana ben bilirim geleceğim zamanı tekmesimiydi onu pek anlamadık

canom var ya rüyaların beni bitirio kısa metrajlı film gibi hee..

ay valla maceradan maceraya atılıyorum resmen hani biri anlatsa kafadan sallıyor derdim ama
insan görünce çok komik oluyooooatv de çek bakalıma yollasam birinci olurum bu rüyalarla

kızlar herkeze merhaba.bu sabah birinin dürtmesiyle uyandım bende eşim sanıyorum kahvaltı için uyandırıyor.kendime bir geldim bizim murat batu bey dürtermiş beni.benim içim gidiyor nasıl geçecek bu haftalar çok özlüyorum oğlumu sizdede var mı bu heyecan

gerçekten ya... bende dün gece acayip hissettim hareketlerini çok sert vuruyor artık oğluşum. onun hareketlerine mi uyanıyorum yoksa uyandığım zaman mı denk geliyor bilmem ama abartısız 5-6 kez tekmelerle uyandım ... boksör olcak benim oğlum da ben MUHAMMED ALİ de karar kıldım sanırım... şimdi sıra eşimi alıştırmada....

muhammed aliiiiiiiiiiiim oğluşuuuuuuuuuum minik boksörüüüüüüüüüüüüüm diye diye sevcem kulağına gele gele alışır bi yerden sonra herhal adamcaaazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…