hehehe benide aradılar oleyyyyy
elifçim aldıkların çok güzel güle güle kullan özellikle alt açma minderinin bendede bebek battaniyesi var çok yumuşak ve güzel...
s.tuğba canım üzme kendini kendi doktorun dememişki sadece aile hekimin ve arkadaşınki aile hekimleri kadın doğum konusunda uzman değiller üstelik bebişin biraz sinirli bakıyor gibi geldi bana neolmuş yani iri gözlü olacaksa. Doktoruna gittikten sonra eminim rahatlıycaksın canım.
koprina geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, eşinlede konuş bence biraz daha düşünceli davranmalı.
edacım aldıkların çok güzeller. özellikle sen çok minnoş çıkmışsın taklım. Babanın iyi olmasınada çok sevindim...
umarım başka unuttuğum yada gözden kaçırdığım yoktur kızlarr...
Biz kızımla iyiyiz ama döndükten sonra hareketleri azaldı ve daha hafif hissedilir oldu buyüzden engel olamayıp tedirgin oluyorum. Biliyorum hareket ettiğini hissettiğim sürece iyi ama neden daha az diyede düşünmeden edemiyorum. Yani çok nazlıyız buaralar. ufff ben çok pimpirikli bi anne olucam galiba 1 saat hareket etmesin başlıyorum korkmaya çok endişeleniyorum. doktorum endişelenmemin bu haftalarda normal olduğunu biçok anne adayının bebeği için endişelendiğini bu durumun geçici olduğüunu söylüyor ama yinede kendime engel olmaıyorum. bu ay bana çok uzun geldi yaa aylar geçmiş gibi halbuki kontrolüm ağustosun onunda tam 15 gün var daha ufffff.....
arkadaşlar memleketten geldiğim gün size dr sonuçlarımı yazmıştım hatta bebeğimin usg resminde gözlerin,n bana çok büyük geldiğini sölemiştim sizdende fikir aistemiştim ama sanırım gözden kaçtı cevap alamadım kimseden... dr sorduğumda normal demişti ben bugün bi arkadaşa gösterdim resmen ürperdi beni rahatlatmaya çalıştı ama zaten içim rahat değildi dayanamadım sağlık ocağındaki, ebemize gittim aramız iyidir bide o baksın dedim oda aile hekimine gösterdi, aile hekimi beni çağırıp panik yapma ama tekrar bi, usg ye girmeni öneririm dedi çok korkuyorum saat 3 te gidicem dr a dualarıza ihtiyacım var inşallah korktuğum şeyler başıma gelmez kimsenin başına gelmesin içim çok fena
Merhabalar arkadaşlar, evimize taşındık & büyük ölçüde yerleştik... İnternet bağlantımız 9 günde ancak halloldu...
Birazdan tetenoz aşısının 2. dozu için sağlık ocağına gideceğim, çıkmadan sizlere bir selam vermek istedim, umarım herkes iyidir, 203 sayfalık bir geçmiş beni bekliyor...:26:
Görüşmek üzere...:79:
aaa beni de şimdi aradılar... hazırmış 10 ağustostan itibaren alabilirsin dediler... he heee çok sevindim ben yafff
kızlar herkeze merhaba.bu sabah birinin dürtmesiyle uyandım bende eşim sanıyorum kahvaltı için uyandırıyor.kendime bir geldim bizim murat batu bey dürtermiş beni.benim içim gidiyor nasıl geçecek bu haftalar çok özlüyorum oğlumu sizdede var mı bu heyecan
Merhabalar arkadaşlar, evimize taşındık & büyük ölçüde yerleştik... İnternet bağlantımız 9 günde ancak halloldu...
Birazdan tetenoz aşısının 2. dozu için sağlık ocağına gideceğim, çıkmadan sizlere bir selam vermek istedim, umarım herkes iyidir, 203 sayfalık bir geçmiş beni bekliyor...:26:
Görüşmek üzere...:79:
bizi niye aramıyorlar eve kargo istedik diyemi yoksa hem sizi ceptenmi aradılar evdenmi ???
kızzlarr benide kaydedin ne primasııı ben yine neyi kaçırrdıımmmmmmmmm
güzel anneler çok mutluyum 100 lük yüklemem düşük çıktı çok şükür diabet değilmiş.. onun şerefine cicilerimizi paylaşayım dedim:)
kızlar unnnado da ateş ölçer var braun indirmde 69 tl sizce nasıl? var mı aranızda braun alan?
Merhaba Herkese,
Forumda daha once kayinvalidemin bebegime ikinci el oyuncak ve giyisi satan dukkanlardan hediye almayi dusundugunu yazmistim. Bu konuda "siz olsaniz ne tepki verirdiniz" diye sormustum. Kayinvalidem ilk hediyelerini getirdi. İkinici el bir oyuncak kopek almis. Baska oyuncaklar da almis indirimden(cok cok ucuza aldigini soyledi). Ben de tesekkur ettim kabul ettim. Birsey diyemedim, cunku arami bozmak istemiyorum. Esim de birsey diyemedi (kimin kullandigi belli olmayan esya istemedigimi biliyor o da). İnsallah baska hediye gelmez bu sekilde ben de "ne desem? ne yapsam? " diye dusunmekten kurtulurum. of ooofff ne yapacagim ben
KIZLARRR SAAT 9 DA 5.2 BUYUKLUGUNDE DEPREM OLDU BEN TOTOMU SALLAYA SALLAYA DOMATES DOGRARKEN HEMİDE
SALONA Bİ GİTTİM EŞİM BANA BAKIYO SAKİN OL OTUR DİDİ BEN ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM Bİ BAKTIM AVİZEYE
FILDIR FILDIR SALLANIYO ÇOK KORKTUM AMA HİSSETMEDİM
iyi akşamlar kızlarrr
ben oğlum ve babam ççok iyiyiz çok şükür, bu sabah taburcu oldu babam tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
şöyle hızlı bir giriş yapim topiğe oğlumuza son aldığımız cicileri ekliyeyim tabi bide kendimi
Not: mavi kareli alt açmayı iş arkdaşımın annesinin el emeği göz nuru saolsun
benim resmimide eşim bu akşam alışverişten sonra ben atm sırasında iken habersiz çekmiş
haydin iyi seyirler
herkese günaydın
kızımın dayısı yatağını getirdi bizde bi heves kurduk geçtik karşısına izliyoruz şimdi havuzlu handaki cibinlikleri sevmemiştim ben cibinliğimiz ve dönencemiz eksik şimdi bakın bakalım beğenecekmisiniz pembiş pembiş
alt açma minderiyle yan yatırma yastığınıda ekledim
kızlar herkeze merhaba.bu sabah birinin dürtmesiyle uyandım bende eşim sanıyorum kahvaltı için uyandırıyor.kendime bir geldim bizim murat batu bey dürtermiş beni.benim içim gidiyor nasıl geçecek bu haftalar çok özlüyorum oğlumu sizdede var mı bu heyecan
bu aralar en hareketli dönemleri..beni gece hem sıcaklar hemde oğluşumun hareketleri uyutmuyo doğru düzgün..ee bide evde olunca can sıkıntısıyla birleşiyoo...ruhum yatakta bedenim ayakta oluyoo.. mayışık mayışık geziniyorum işte..bu halden kurtulmak istiyorum biran öncee
bizi niye aramıyorlar eve kargo istedik diyemi yoksa hem sizi ceptenmi aradılar evdenmi ???
çok güzelmiş ismi zeyneb, maşallah oğluşuna ve güzel tekmelerini Allah daim etsin :) evet bende de var bu özlem ve heyecan. çok güzelAllah bekleyen, isteyen herkese yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?