2011 Ekim Anneleri

Merhabalar arkadaşlar, evimize taşındık & büyük ölçüde yerleştik... İnternet bağlantımız 9 günde ancak halloldu...
Birazdan tetenoz aşısının 2. dozu için sağlık ocağına gideceğim, çıkmadan sizlere bir selam vermek istedim, umarım herkes iyidir, 203 sayfalık bir geçmiş beni bekliyor...:26:
Görüşmek üzere...:79:

fatoşcum kızın dönmüş, gözün aydın. darısı başıma :) gerçi ben de döndüğünü düşünmeye başladım. çünkü karnımın iki yanında, böbreklerime yakın hissediyordum hareketlerini, şimdi daha aşağı ve daha yukarılarda hissediyorum. sanırım biz de döndük. aynen senin söylediğin gibi daha az hisseder oldum. ben de evham yapmaya başladım birkaç gündür çok sakiniz. önceden daha rahattı herhalde, alanı genişti sanki. neyse, vardır bunda da bir hayır. bi de elif 26. haftadan sonra ufaklıklar daha çok uyuyacak, büyümek için uyumaları lazım, az hareket ederse endişe etmeyin demişti, onu düşünüp rahatlıyorum. gerçi benim bıcırık en güzel zamanlarını uyuyarak geçirdi, şimdi hareketlerine muhtaç kaldık ama olsun :) hareketleri azalmış olsa da, daha kuvvetli olduğunu hissetmek çok güzel. şükürler olsun.

Bişey olacağını sanmıyorum ama yinede çok merak ettim , doktordan gelince sonucu yazarmsın?

aman tatlım yanına birini al..
bayılır kalırsın benim gibi allah korusun..
sonra bir de koca dırdırı dinlemek var

aaa beni de şimdi aradılar... hazırmış 10 ağustostan itibaren alabilirsin dediler... he heee çok sevindim ben yafff

heeyyooo beni de aradılar. ben de 10 ağustostan sonra alabilirmişim. akşamında alırım mağazadan :)
ama çok geçç yaa hemen almak istiyodum been

bu aralar en hareketli dönemleri..beni gece hem sıcaklar hemde oğluşumun hareketleri uyutmuyo doğru düzgün..ee bide evde olunca can sıkıntısıyla birleşiyoo...ruhum yatakta bedenim ayakta oluyoo.. mayışık mayışık geziniyorum işte..bu halden kurtulmak istiyorum biran öncee

hayırlı ve geçmiiş olsun canım.. bu halde taşınmak en zor şey olsa gerek herhalde... ahh bende bi taşınabilsem keşkee

kızzlarr benide kaydedin ne primasııı ben yine neyi kaçırrdıımmmmmmmmm

selam kızlar biz geldik :79:

güzel anneler çok mutluyum 100 lük yüklemem düşük çıktı çok şükür diabet değilmiş.. onun şerefine cicilerimizi paylaşayım dedim:)

kızlar unnnado da ateş ölçer var braun indirmde 69 tl sizce nasıl? var mı aranızda braun alan?

güzel günlerde kullanın cicilerinizi inşallah 69 iyi fiyat bence. bende de braun var. kullanan arkadaşlar da çok iyi olduğunu söyledi

kendi torununa ikici el hediye!!!!! tatlım bence sen değil ama eşin güzel bir dille anlatsın annesine böyle birşey istemediğinizi. boşuna mikroplu şeylerle doldurma çocuğun odasını. kayınvaliden de onlara vereceği parayla daha uygun şeyler alsın. sen söylersen sorun olabilir ama eşin söylerse sorun olamaz bence..

dün eşim geç gelecekti. annem aradı napıyosun falan dedi. meğerse ağzımı arıyomuş hissttim mi, eşim eve geldi mi diye. ben de bişey hissetmediğim için eşim geldi tv izliyoruz dedim. annecim de panik yapmıyım diye kapadı telefonu bişey demeden. sonra taaaaaaaaaaaaaa izmir'den kayınvalidem aradı telaş içinde. başka zaman aramaz şimdi arayacağı tuttu. bir de bi panik havasında sormayın.. sinir oldum. ya fark etmediysem ne diye panik yaratmaya çalışırsın be kadın! sinir oldum gece gece..

edacım tekrar geçmiş olsun babana. cicilerinize bayıldım. sondaki takımlar mothercare galiba. ben de onlardan almayı düşünüyordum

elifcim mışıl mışıl uyusun inşallah kızın cici yatağında

çok güzelmiş ismi zeyneb, maşallah oğluşuna ve güzel tekmelerini Allah daim etsin :) evet bende de var bu özlem ve heyecan. çok güzel Allah bekleyen, isteyen herkese yaşatsın inşallah

ruhun yatakta bedenin ayakta mıııı :) ayy kübbraaa, evde olsam ruhum, bedenim ne var ne yok hepsi yatakta olur valla feci uykum var. gözlerim kapanıyor yorgunluktan, uykusuzluktan.

naptın sen yerleştin mi evine? alıştın mı ankaraya? görüşemedik bir türlü. tatilciler dönsün, doğumlar başlamadan görüşelim artık yahu.

kısslarr herkese merhabaa
ya ne yazmışınız ya cumadan peri oku oku ter içinde kaldım,zaten nezlede oldum((((
cmt doktora gttm şeker yüklemesi yapıldı çok şukur sorun yok..kıscem de 1255 gr 38 cm miş ama hiç poz vermesi yüüznü kapadı durdu..göremedim yüzünü bi ay daha bekle bekleyebilirsennn

kızlar haftaya salı 3. evlilik yıldönümümüz. ne alayım siye çok düşündüm. bi ara saat alayım dedim ama eşimin beğendiği saatin fiyatı sordum geçen gün dışardayken. beni baya bi aşar o saat. daha şirketi yeni kurdum, o kadar para veremiycem valla bi saate. zaten dünya kadar saati var..

ben de söyle bişey düşündüm. bi DVD hazırlıycam. ikimizin bebeklik fotoğrafları ile başlayıp evliliğimiz, balayı ve son 3 yılda özellikle tatillerde çekilen güzel anlarla devam edip, sonra simsiyah görüntüde oğluşumuzun kalp sesleriyle devam edicek ve şimdiye kadarki ultrason görüntüleriyle son bulacak. en son 4 boyutlu son hali olacak. siz ne dersiniz? beğenir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…