kızlar haftaya salı 3. evlilik yıldönümümüz. ne alayım siye çok düşündüm. bi ara saat alayım dedim ama eşimin beğendiği saatin fiyatı sordum geçen gün dışardayken. beni baya bi aşar o saat. daha şirketi yeni kurdum, o kadar para veremiycem valla bi saate. zaten dünya kadar saati var..
ben de söyle bişey düşündüm. bi DVD hazırlıycam. ikimizin bebeklik fotoğrafları ile başlayıp evliliğimiz, balayı ve son 3 yılda özellikle tatillerde çekilen güzel anlarla devam edip, sonra simsiyah görüntüde oğluşumuzun kalp sesleriyle devam edicek ve şimdiye kadarki ultrason görüntüleriyle son bulacak. en son 4 boyutlu son hali olacak. siz ne dersiniz? beğenir mi?
ruhun yatakta bedenin ayakta mıııı :) ayy kübbraaa, evde olsam ruhum, bedenim ne var ne yok hepsi yatakta olur valla feci uykum var. gözlerim kapanıyor yorgunluktan, uykusuzluktan.
naptın sen yerleştin mi evine? alıştın mı ankaraya? görüşemedik bir türlü. tatilciler dönsün, doğumlar başlamadan görüşelim artık yahu.
Bence beğenir.Emek verilen her hediye çok güzeldir.
çok saol canım çalışamaya başlıyım o zaman bu gece
bide başına veya sonuna deneme tarzı bir yazı yazarsan hislerini anlatan çok aralara da size özel konuşma metinleri felan değişik olabilir.
heeyyooo beni de aradılar. ben de 10 ağustostan sonra alabilirmişim. akşamında alırım mağazadan :)
ama çok geçç yaa hemen almak istiyodum been
Merhabalar arkadaşlar, evimize taşındık & büyük ölçüde yerleştik... İnternet bağlantımız 9 günde ancak halloldu...
Birazdan tetenoz aşısının 2. dozu için sağlık ocağına gideceğim, çıkmadan sizlere bir selam vermek istedim, umarım herkes iyidir, 203 sayfalık bir geçmiş beni bekliyor...:26:
Görüşmek üzere...:79:
canım faceden prima dünyasını beğenip form doldurman gerekiooo..
kızlar yaa bu arada iştah durumunuz nasıl??benim battı balık yan gider misali..kilo deseniz aldı başını gidio..artık hiç mi hiiiçç dikkat etmiyorum..sizler ne alemdesiniz??
kızlar yaa bu arada iştah durumunuz nasıl??benim battı balık yan gider misali..kilo deseniz aldı başını gidio..artık hiç mi hiiiçç dikkat etmiyorum..sizler ne alemdesiniz??
ben abbasın kör kazı gibi yiyip duruyorum 84 kiloyum şuan
ya insan iki haftada 4 kilo alabilir mi yaa alabilir mi???bizden minik olan anneler..bu haftalara dikkat edin..fecii kilo gelioo...gerçi ben evde can sıkıntısından normal yemenin 2 katı yiyiorumm..
zeynebim sende bendensin..doğum sonrası kilo verme topiğinde kankamsınn
kipracım kendimi bıraksam sabah uyandığında yemeğe başlayıp yatana kadar yiycem ama kendimi frenlemeye çalışıyorum. buna rağmen hız kesmeden kilo alıyorumbu yıl doğum yapan çok arkadaşım oldu. hepsi de kısa zamanda baya kilo verdiler emzirerek, ben de öyle düşünerek moral bulmaya çalışıyorum ama kararlıyım önümüzdeki yaz eski bikinilerimin içine giricem ve tatilde "aaa sizin oğlunuz mu" dedirticem insanlara insan dediğin böyle işte hayallerle yaşıyor
ya insan iki haftada 4 kilo alabilir mi yaa alabilir mi???bizden minik olan anneler..bu haftalara dikkat edin..fecii kilo gelioo...gerçi ben evde can sıkıntısından normal yemenin 2 katı yiyiorumm..
zeynebim sende bendensin..doğum sonrası kilo verme topiğinde kankamsınn
son kilo durumum: 54'le hamile kaldım şu an 64 kiloyum
son kilo durumum: 54'le hamile kaldım şu an 64 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?