2011 Ekim Anneleri

kızlar çocuk marketten çok güzel zıbın takımlar aldım kuzuma 7 zıbın takım ilk üç ay yeter dimi daha alimmi.bide biberonu cihicconun cam olanı aldım sorun olmaz inş

Bence beğenir. Emek verilen her hediye çok güzeldir.

ya yatakta olsam uyku moduna geçicem ee akşam kocişin uykusu gelince ben cin gibi olucam o da sinir oluo böle bi enerji patlaması görünce bende...işe gittiğin günleri hatırlatıyım sana dio gıcık oluyo bende gündüz direniyorum ki onunla yatağa giriim :)

yerleştimdee..alışma konusunda pek değil..hava sıcak dolayısıyle sıkıldım..evde mapusluk yaşıyorum..kocacım bana bi tespih aldı al bunu çek bari sayılı gün çabuk geçer diip dalga geçiotatilciler bi dönsünde görüşelim valla bi ankara ayağı buluşmasına katıliim barii iki değişik insan görürüm

iyi günlerde , sağlıkla ve güle gle otur yeni evinde bebişin ve eşinle birlikte.

kızlar yaa bu arada iştah durumunuz nasıl??benim battı balık yan gider misali..kilo deseniz aldı başını gidio..artık hiç mi hiiiçç dikkat etmiyorum..sizler ne alemdesiniz??

Son düzenleme:
kızlar yaa bu arada iştah durumunuz nasıl??benim battı balık yan gider misali..kilo deseniz aldı başını gidio..artık hiç mi hiiiçç dikkat etmiyorum..sizler ne alemdesiniz??

kipracım kendimi bıraksam sabah uyandığında yemeğe başlayıp yatana kadar yiycem ama kendimi frenlemeye çalışıyorum. buna rağmen hız kesmeden kilo alıyorum bu yıl doğum yapan çok arkadaşım oldu. hepsi de kısa zamanda baya kilo verdiler emzirerek, ben de öyle düşünerek moral bulmaya çalışıyorum ama kararlıyım önümüzdeki yaz eski bikinilerimin içine giricem ve tatilde "aaa sizin oğlunuz mu" dedirticem insanlara insan dediğin böyle işte hayallerle yaşıyor

ben abbasın kör kazı gibi yiyip duruyorum 84 kiloyum şuan

ya insan iki haftada 4 kilo alabilir mi yaa alabilir mi???bizden minik olan anneler..bu haftalara dikkat edin..fecii kilo gelioo...gerçi ben evde can sıkıntısından normal yemenin 2 katı yiyiorumm..

zeynebim sende bendensin..doğum sonrası kilo verme topiğinde kankamsınn

aynen arkadaşım amannnn kim tutar bizi.

canım şimdiye kadar iyi gidiodum ama şu iki hafta bitirdi beni!biri beni durdursun diye evde kendi kendşme salakça konuşuoruum
umarım bizde o arkadaşların gibi veririz hemncecik kiloyuu off off...

senin hayallerde bomba!!!inş gerçek olur canım yaa hayallerinn...bizde hayaldi gerçek oldu sloganını sana kullanırız

son kilo durumum: 54'le hamile kaldım şu an 64 kiloyum

kızlar bir arkadaşım hamileliğinin ilk 5 ayında 5 kilo aldı, son 4 ayda 17 kilo aldı. 22 kiloyla bitirdi. şuan iyi ama 2,5 senede 14 kilosunu verebilmiş. dikkat etmekte fayda var.

58 le hamile kaldım, 65'im şu aralar.

valla benimde sıcaktan bşişii yiyesim gelmiyorrr meyve saalataa yemek istiyoruumm hepppppppp

kaçıyorum ben kızlar. erken çıkıp anneme gidicem. hava çok sıcak, annemler daha serin, kocacım da geç gelicek, o gelene kadar orda takılıyım..

kendinize ve kuzulara iyi bakın, karnınızı bolbol okşayın, hissediyorlarmış diye okudum geçen gün bi kitapta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…