canım şimdiye kadar iyi gidiodum ama şu iki hafta bitirdi beni!biri beni durdursun diye evde kendi kendşme salakça konuşuoruum
umarım bizde o arkadaşların gibi veririz hemncecik kiloyuu off off...
senin hayallerde bomba!!!inş gerçek olur canım yaa hayallerinn...bizde hayaldi gerçek oldu sloganını sana kullanırız
valla benimde sıcaktan bşişii yiyesim gelmiyorrr meyve saalataa yemek istiyoruumm hepppppppp
canım emzirmek çok kilo verdiriyor. geçen gün biraz bahsetmiştim, 14 aylık yeğenim hala emiyor. memeden kesemiyorlar.
ablam şuan değil hamile kaldığı dönem, evlenmeden de önceki haline geri döndü :) oldukça zayıfladı yani.
niye hayal olsun canım aaa hepimiz için gerçek olabilir :) isteyince olur yaa nolcak ki. e biraz da irade gerekiyor tabi. benim bir yengem var, sözde diyet yapıyor. kepekli ekmek yiyor güya. her öğünde bir paket yiyor :) istemek yetmiyor yani, boğazı da tutmak lazım tabi. bakalım yapabilicek miyiz :)
ohh allah sendeki iştahı banada nasip etsin..evde nasolsa boş boş oturuyorum yaa...evde denemediğim yemek hamurişi vs kalmadı desem yeridir..ee tabi sonra midemde sonlanıo..ama bugün bu bişeler yapıp-deneme-yeme işlemine son vericem inş.yarın normal insan olmayı planlıyorumm..umarım olurumda..:44:
a filmin başını izledim uyuyakalmışım verdimi kız bebeğini anlaşma için evde buluşmuşlardı
bitmiyo hiç alışverişler yaa dime kızlarr ALLAH bebişlerimizin tüm ihtiyaçlarını güzelce yerine getirmeye yardım etsin
HERKESEE GÜNAYDDIINNNLARRRR BUGÜNNN KIZIMI GÖRÜCEMM KIZLAR ÇOK HEYECANLIYIM MUTLUYUMMMMMM :))
ohh allah sendeki iştahı banada nasip etsin..evde nasolsa boş boş oturuyorum yaa...evde denemediğim yemek hamurişi vs kalmadı desem yeridir..ee tabi sonra midemde sonlanıo..ama bugün bu bişeler yapıp-deneme-yeme işlemine son vericem inş.yarın normal insan olmayı planlıyorumm..umarım olurumda..:44:
58 le başladım şuan 62 yim +4 kilo ama bu hafta sıkıntılarım oldu mide bulantısı burun kanaması vs bide kansızlık çıktı allahtan bebişim iyi kilo alıyo
daha 2 gün önce bi kadınla tanıştım erken doğum yapmış 8 aylık doğurmuş 8 ayda 30 kilo almış ve kadın şuan dal gibi en fazla 50 kilo oğluda 1.5 yaşında
herkese günaydın
kızımın dayısı yatağını getirdi bizde bi heves kurduk geçtik karşısına izliyoruz şimdi havuzlu handaki cibinlikleri sevmemiştim ben cibinliğimiz ve dönencemiz eksik şimdi bakın bakalım beğenecekmisiniz pembiş pembiş
alt açma minderiyle yan yatırma yastığınıda ekledim
Selamlar ben geldim uzun bir aradan sonra.
Cumartesi gecesi ben çok fenbalaşmıştım, gece ağrılardan sancılardan uyuyamamıştım.
Önce acile gittik ve beni kadın doğuma gönderdiler hamile olduğum için, bebeğime bakıldı ve çok şükür bebeğimin sağlığı yerindeydi.
Sonra Oradan beni kulak boğaz burun hastanesine gönderdiler, boğaz enfeksiyonu teşhisi koyuldu.
Kızlar nasıl bir ağrıdır anlatamam, bu yaşıma kadar geldim böyle rahatsızlık görmedim.
Geceleri vücuduma sancılar ağrılar yanmalar geldi, nefes alamıyorum kıvranıyorum uyuyamıyordum.
Allahtan doktorun yazdığı ilaçların faydası oldu da düzeldim şimdi.
Antibiyotik, ağrı kesici artı boğaz için spray yazdı. Bebeğe bir zararı yokmuş ilaçların.
Allah kimseyi sağlığından etmesin kızlar. Birde hamile olmasam hani, bebeğim için çok korktum.
Ya birde okadar dikkat ediyorum hasta olmamak için nasıl oldu anlayamadım.
Allahım hepimizi korusun inşallah....
geçmiş olsun canım..umarım bidaha yaşamazsın..bebiş iyiymiş maşallah bak..
kızlar yaa bu arada iştah durumunuz nasıl??benim battı balık yan gider misali..kilo deseniz aldı başını gidio..artık hiç mi hiiiçç dikkat etmiyorum..sizler ne alemdesiniz??
Selamlar ben geldim uzun bir aradan sonra.
Cumartesi gecesi ben çok fenbalaşmıştım, gece ağrılardan sancılardan uyuyamamıştım.
Önce acile gittik ve beni kadın doğuma gönderdiler hamile olduğum için, bebeğime bakıldı ve çok şükür bebeğimin sağlığı yerindeydi.
Sonra Oradan beni kulak boğaz burun hastanesine gönderdiler, boğaz enfeksiyonu teşhisi koyuldu.
Kızlar nasıl bir ağrıdır anlatamam, bu yaşıma kadar geldim böyle rahatsızlık görmedim.
Geceleri vücuduma sancılar ağrılar yanmalar geldi, nefes alamıyorum kıvranıyorum uyuyamıyordum.
Allahtan doktorun yazdığı ilaçların faydası oldu da düzeldim şimdi.
Antibiyotik, ağrı kesici artı boğaz için spray yazdı. Bebeğe bir zararı yokmuş ilaçların.
Allah kimseyi sağlığından etmesin kızlar. Birde hamile olmasam hani, bebeğim için çok korktum.
Ya birde okadar dikkat ediyorum hasta olmamak için nasıl oldu anlayamadım.
Allahım hepimizi korusun inşallah....
kızlar yaa bu arada iştah durumunuz nasıl??benim battı balık yan gider misali..kilo deseniz aldı başını gidio..artık hiç mi hiiiçç dikkat etmiyorum..sizler ne alemdesiniz??
ya insan iki haftada 4 kilo alabilir mi yaa alabilir mi???bizden minik olan anneler..bu haftalara dikkat edin..fecii kilo gelioo...gerçi ben evde can sıkıntısından normal yemenin 2 katı yiyiorumm..
zeynebim sende bendensin..doğum sonrası kilo verme topiğinde kankamsınn
havalar sıcakk benim canım hiç bir şey istemiyor. Doğru dürüst bir şey yemiyorum inşallah oğluşum iyi besleniyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?