2011 Ekim Anneleri

canım emzirmek çok kilo verdiriyor. geçen gün biraz bahsetmiştim, 14 aylık yeğenim hala emiyor. memeden kesemiyorlar.
ablam şuan değil hamile kaldığı dönem, evlenmeden de önceki haline geri döndü :) oldukça zayıfladı yani.

niye hayal olsun canım aaa hepimiz için gerçek olabilir :) isteyince olur yaa nolcak ki. e biraz da irade gerekiyor tabi. benim bir yengem var, sözde diyet yapıyor. kepekli ekmek yiyor güya. her öğünde bir paket yiyor :) istemek yetmiyor yani, boğazı da tutmak lazım tabi. bakalım yapabilicek miyiz :)

valla benimde sıcaktan bşişii yiyesim gelmiyorrr meyve saalataa yemek istiyoruumm hepppppppp

ohh allah sendeki iştahı banada nasip etsin..evde nasolsa boş boş oturuyorum yaa...evde denemediğim yemek hamurişi vs kalmadı desem yeridir..ee tabi sonra midemde sonlanıo..ama bugün bu bişeler yapıp-deneme-yeme işlemine son vericem inş.yarın normal insan olmayı planlıyorumm..umarım olurumda..:44:

58 le başladım şuan 62 yim +4 kilo ama bu hafta sıkıntılarım oldu mide bulantısı burun kanaması vs bide kansızlık çıktı allahtan bebişim iyi kilo alıyo
daha 2 gün önce bi kadınla tanıştım erken doğum yapmış 8 aylık doğurmuş 8 ayda 30 kilo almış ve kadın şuan dal gibi en fazla 50 kilo oğluda 1.5 yaşında

heh işte bende yengendenim bende de rejim yapcak o toto pek yok..
bakalım belki zora gelince yapıcam..yarın karar verdim normal düzene girmeye dua edin bana..şu boğazım accık dursun..

bende de tam tersi. ben evde yiyemiyorum. hele evde yalnızsam durum daha vahim.
evde salata, meyve, yoğurt vs ile bile doyabilirim ama işyerinde iştahım çok açık. mütemadiyen çatal var elimde, hmm orda ne varmış burda ne varmış diye teftiş halindeyim

evet o bebeği alcak kadınla kocası boşandı. ama kadın aldı bebeği en sonunda doğum yaptıktan hemen sonra.ben de çok dikkatli izlemedim.ama hamile bi kız olunca dikkaatimi çekti doğal olarak :))

ayy ölesi daha güzel kızz herşeyden vitaminini alıyosun bense ne et yiyebiliyorum nede yemekk vitamin haplarıda olmasaa minnoşlar büyüemick sana tebrik koyuyorummm bende 24 haftayken 65 dim 28 haftamda geçen doktora gittim 67,5 dim kızdı bana bi ayda 2,50 kilo çok fazla dedii dikkt ett ama ben zaten bişi yiyemiyorummm nasıl aldım iki buçuk kiloyuuuuuuuu karnım çok şişti ondan olduu heraldeeeee zaten 63 le hamile kalmıştım bennnn

elifim maşşallah çok iyisin yaaa..hayran oldum!!ne yiyion ne içion sölee çabıkk mide sıkıntısı bende bana mısın demedi..aaa..şunu yersem belki bastırır diip yeni bi yeme potansiyeli yaptım kendime

ayrıca o hatunada hayran kaldım 30 kilooo dile kolay!!vay anasınııı..allahıımmm duy sesimi banada nasip ett...

güle güle kullan canım...sağlıkla inşallah...

Selamlar ben geldim uzun bir aradan sonra.

Cumartesi gecesi ben çok fenbalaşmıştım, gece ağrılardan sancılardan uyuyamamıştım.
Önce acile gittik ve beni kadın doğuma gönderdiler hamile olduğum için, bebeğime bakıldı ve çok şükür bebeğimin sağlığı yerindeydi.
Sonra Oradan beni kulak boğaz burun hastanesine gönderdiler, boğaz enfeksiyonu teşhisi koyuldu.
Kızlar nasıl bir ağrıdır anlatamam, bu yaşıma kadar geldim böyle rahatsızlık görmedim.
Geceleri vücuduma sancılar ağrılar yanmalar geldi, nefes alamıyorum kıvranıyorum uyuyamıyordum.
Allahtan doktorun yazdığı ilaçların faydası oldu da düzeldim şimdi.
Antibiyotik, ağrı kesici artı boğaz için spray yazdı. Bebeğe bir zararı yokmuş ilaçların.
Allah kimseyi sağlığından etmesin kızlar. Birde hamile olmasam hani, bebeğim için çok korktum.
Ya birde okadar dikkat ediyorum hasta olmamak için nasıl oldu anlayamadım.
Allahım hepimizi korusun inşallah....

geçmiş olsun canım..umarım bidaha yaşamazsın..bebiş iyiymiş maşallah bak..

kızlar yaa bu arada iştah durumunuz nasıl??benim battı balık yan gider misali..kilo deseniz aldı başını gidio..artık hiç mi hiiiçç dikkat etmiyorum..sizler ne alemdesiniz??

havalar sıcakk benim canım hiç bir şey istemiyor. Doğru dürüst bir şey yemiyorum inşallah oğluşum iyi besleniyordur.

Geçmiş olsun Nurcan. neyse ki ilaçlar etkisini çabuk göstermiş, bebeğin de iyiymiş. maşallah ikinize de.

kızlar yaa bu arada iştah durumunuz nasıl??benim battı balık yan gider misali..kilo deseniz aldı başını gidio..artık hiç mi hiiiçç dikkat etmiyorum..sizler ne alemdesiniz??

o hele ben ayni hic dikkat etmeden yiyorum kilo konusunda en basinda 15 kilo almistim gecen ay dr tartildigimda 6 kilo vermistim ama iki gun once evde tartirdim onlari tekrardan geri almisim neyse cuma gunu ravdevum var bakalim bu kez ne diyecek

kısslar balık yağı acayip kılo aldırıo.ben gecen ay 3 kılo almıştım.simdi bıraktım doğal yollardan alıorum.bu ay 1.5 kılo almışım.yani başka anlatım yolu yok balık yağ bana 3 kılo getirdiii eminimmmm..sizde kullanıosanız doktorunuza sorun isterseniz en azından haftada 2-3 kere alın dıolar

kızlar bir şey sormak istiyorum.

havuzlu han dışında bebek odası süsü, bebek şekeri vs. alan varmı? değişik bir şeyler arıyorum kapı süsü, bebek şekeri olarak. etrafında (istanbulda) böyle yerler bilen varsa bana haber verebilirmi acaba rica etsem.. netten satış varsa o da olabilir

havalar sıcakk benim canım hiç bir şey istemiyor. Doğru dürüst bir şey yemiyorum inşallah oğluşum iyi besleniyordur.

bebişler bizdeyken birazcık bencil oluyolar onlar ihtiyaçlarını karşılıo inş canım..tabi şu plesantayı besleyen damarlar vs yolundaysa..sonra annede eksiklik oluyo..ama neticede kendini idare ederek bişeler yiyosundur..ben kendimi idare edeni geçç...mahalleyi idare etcek kadar yiyorum.. ama huzurlarınızda diorum..insan olmaya karar verdim..

Selam hatunlar;

Ben kızıma bi isim buldum ama tam karar veremedim teyzelerimizin fikrini alalım dedik

BEREN : Güçlü Kuvvetli akıllı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…